-
Θέλεις ολόκληρη θήκη για την SD ρε αθεόφοβε;
Για SD ό,τι και να πάρεις, big deal... Πάνε mediamarkt και τσίμπα μια που σε βολεύει.
Για την τσάντα, εμείς καταλήξαμε σε μια κορυφαία της case logic, που ενώ είναι για HDD, λες και φτιάχτηκε για το eee. Χωράει ακριβώς το πισί, τον φορτιστή, την έξτρα μπαταρία και ένα-δυό κινητά.
Από το mediamarkt και αυτή, κάπου στα 20-25 ευρώ. -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Το 904HD είναι ουσιαστικά ένα 1000αρι με 9αρα οθόνη και HDD.
Και Celeron αντί Atom (ουσιαστική διαφορά), μπαταρία 4 κελιών αντί 6 του 1000 και webcam vga αντί 1.3MPixel.
δεν αξίζει το 904 δηλ. παίρνω και το 900 τότε.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Το 904HD είναι ουσιαστικά ένα 1000αρι με 9αρα οθόνη και HDD.
Γεια σου ρε Κων/νε Asusολόγε
Θέλω μία SD καρτούλα για το Eee 701 μου κ μία θήκη που να κρεμιέται από τον ώμο, έχουμε κάτι να προτείνουμε;
το χωράει
εσύ την σχεδιάσες κ αυτήν;
Κων/νε τις αναγνωρίζει όλες;
για την θήκη του έχω μία δερμάτινη ....σαν ατζέντα το χω...αλλά θέλω να μπορώ να την κρεμάω στον ώμο, βαριέμαι να την κρατώ στα χέρια.
-
Το 9αρι μου τουλάχιστον με 8αρα HC δεν έχει πρόβλημα...
-
Crucial, OCZ, Kingston ή Transcend σε αξιοπιστία ? (Ram memories)
-
Crucial έβαλα στο MacBookPro πριν κάτι μήνες. Δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα. Και μου στοίχισε 74 ευρώ μόνο για τα 2 Gb RAM.
-
Στον πιάσανε ή μου φαίνεται; 30 ευρά την βρίσκω...
-
Αποκλείεται. Πάντα βρίσκω τις καλύτερες προσφορές εγώ.
-
Η τιμή ήταν με τοποθέτηση; Αν δεν ήταν, στον πιάσανε κανονικότατα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για την τσάντα, εμείς καταλήξαμε σε μια κορυφαία της case logic, που ενώ είναι για HDD, λες και φτιάχτηκε για το eee. Χωράει ακριβώς το πισί, τον φορτιστή, την έξτρα μπαταρία και ένα-δυό κινητά.
link τώρα
-
Έχει σχέση ο χρονισμός και αν έχουν παριτι μπορεί να βρεις ακριβότερες.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
link τώρα
-
Λινκ της τσάντας ρε ροζούλη; Για περίμενε...
edit: αυτή εδώ είναι, σε διαφορετικό χρώμα την βρήκαμε εμείς.
http://www.caselogic.com/adjustable_external_hard_drive_and_ultra_portable_pc_case/product_detail/index.cfm?modelid=106098 -
-
Σάββα φάε ένα άκυρο. Αυτή που έβαλες ακουμπά στα όρια του sleeve δυστυχώς...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σάββα φάε ένα άκυρο. Αυτή που έβαλες ακουμπά στα όρια του sleeve δυστυχώς...Slimline case to store or transport medium-sized external hard drives and ultra portable PCs (including the Asus Eee PC)
για τον φίλο Βασίλη βρήκα μία από την συλλογή http://www.caselogic.com/exotic_morgan/product_detail/index.cfm?modelid=92584
-
και για τις 2 το σκέφτομαι!
αν κ για την πρώτη υπάρχει μια δελεαστική προσφορά
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Η τιμή ήταν με τοποθέτηση; Αν δεν ήταν, στον πιάσανε κανονικόταταΌχι βέβαια. Οι μνήμες για φορητούς υπολογιστές είναι ακριβές. Νομίζω ότι €74 για ένα ντιμάκι των 2 Gb είναι (ή τουλάχιστον ήταν πριν 10 μήνες) λογική τιμή.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όχι βέβαια. Οι μνήμες για φορητούς υπολογιστές είναι ακριβές. Νομίζω ότι €74 για ένα ντιμάκι των 2 Gb είναι (ή τουλάχιστον ήταν πριν 10 μήνες) λογική τιμή.
μα και τα 30 ευρά που λέω είναι για φορητό ...200πινη 667 ddr2 dimmάκι των 2 GB.
Λινκ της τσάντας ρε ροζούλη; Για περίμενε...
edit: αυτή εδώ είναι, σε διαφορετικό χρώμα την βρήκαμε εμείς.
http://www.caselogic.com/adjustable_external_hard_drive_and_ultra_portable_pc_case/product_detail/index.cfm?modelid=106098πάρε κ ένα live video V@s V@s o V@silis.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όχι βέβαια. Οι μνήμες για φορητούς υπολογιστές είναι ακριβές. Νομίζω ότι €74 για ένα ντιμάκι των 2 Gb είναι (ή τουλάχιστον ήταν πριν 10 μήνες) λογική τιμή.
Περίπου τότε είχα πάρει 2x1GB DDR2 SODIMMs (για φορητό δηλαδή) με 24 €...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]