-
δεν 8έλω να φανταστω τι 8α γινοταν ετσι κ το εβαζες στα σπάνια πουλιά
-
Άκόμα και η Αθήνα έχει γεμίσει με λ200 απλά όχι με τόσο καγκούρικες καλύπτρες...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
δεν 8έλω να φανταστω τι 8α γινοταν ετσι κ το εβαζες στα σπάνια πουλιάο αγώνας μου δικαιώθηκε
-
Porsche Boxter,911 cabrio και Aston Martin DB9 πριν απο λιγο στην Β.Ολγας.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Porsche Boxter,911 cabrio και Aston Martin DB9 πριν απο λιγο στην Β.Ολγας.Tην είδα και εγώ αυτήν, κούκλα.
-
Ξενες πινακιδες ετσι???
Ιταλικες η βουλγαρικες,δεν ειδα καλα. -
Δεν παρατήρησα. Βασικά εγώ την είδα παρκαρισμένη στην Νίκης...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ξενες πινακιδες ετσι???
Ιταλικες η βουλγαρικες,δεν ειδα καλα.Γερμανικές...
Εχω φώτο στην Νίκης με μαύρη Maserati GranTourismo με βουλγάρικες πινακίδες φυσικά...
Θα ανεβάσω πιο μετά... -
Μπηκα χτες σε ενα Ναβαρα το οποιο χωρις πλακα....ειναι σαν ενα τζιπ, που απλα εχει καροτσα. Ειχε ηλιοροφη, δερματινα καθισματα, 2ζωνικο κλιματισμο Ναβι μεχρι και μπλουτουθ με φωνητικη κληση κλπ. Η τιμη αυτου 38κ (2πλοκαμπινο) πολυ καλο και σαν τιμη. Φυσικα ο φιλος δεν ειναι αγροτης, αλλα ζει στον Παρνασσο, και χρειαζεται τον πισω χωρο για κουβαλημα λογω δουλειας καποιες φορες. Για αγροτη αυτο παντως δεν κανει.
-
Lexus IS F πριν λίγες ημέρες στο στενό στο πλάι των κεντρικών γραφείων της Toyota στο Ν.Ηράκλειο!
Ήταν χρώματος ανθρακί με ευκολομνημόνευτη πινακίδα ΙΗΚ με μηδενικά. Είναι πολύ εντυπωσιακό από κοντά.
-
Είδα και εγώ IS-F σε έκθεση Lexus, νομίζω κάπου στη Βουλιαγμένης.
-
Ο χρήστης vasgti έγραψε:
Lexus IS F πριν λίγες ημέρες στο στενό στο πλάι των κεντρικών γραφείων της Toyota στο Ν.Ηράκλειο!Είδα και εγώ IS-F σε έκθεση Lexus, νομίζω κάπου στη Βουλιαγμένης.
-
Σεμνά εσύ, δεν βγαίνει σε ντίζελ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σεμνά εσύ, δεν βγαίνει σε ντίζελ...για καθημερινό θα πάρω ένα τέτοιο
http://www.worldcarfans.com/9080521.011 ... -spy-video*Toyota is planning to offer the new Avensis as a diesel-hybrid, too, and four-wheel-drive will be on the options list as well.
* -
Να σου πει ο γλάρος γνώμες για το αβένσις φίλε Βασίλη...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να σου πει ο γλάρος γνώμες για το αβένσις φίλε Βασίλη...αυτός είναι σαν τον corsair
η γνώμη τους δεν μετράει ΠΟΤΕ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να σου πει ο γλάρος γνώμες για το αβένσις φίλε Βασίλη...Έχει τεράστιο δείκτη βενζίνης και η βελόνα έχει εύρος κίνησης 180 μοίρες.
-
-
Που είναι ο φίλος τους με την βουλγάρικη SLR?
-
Θα πετάχτηκε μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα φαίνεται
Carspotting [#5]