-
στα Χανιά ταξί audi Q7
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
στα Χανιά ταξί audi Q7Στη Λάρισα ταξί Scania. Είχε και πάτωμα, αλλα τον καταγγείλανε γιατι έπαιρνε 50απλές κούρσες...!!!
Στα Tέμπη, Maserati Granturismo....!!!!!
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
στα Χανιά ταξί audi Q7....να το δούμε κι αυτό.....
-
Lotus 340R χθες στην Κηφισίας
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μήπως δεν είδες καλά; Το παλιό Πάντα δεν κυκλοφόρησε ποτέ με πέντε πόρτες.Κι όμως το είδα. Πέρασε απο δίπλα μου και είμαι σίγουρος 100% όσο είμαι σίγουρος ότι είμαι ο μεγαλύτερος χαζομπαμπάς του κόσμου!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
στα Χανιά ταξί audi Q7
....να το δούμε κι αυτό.....
νομιζω το ανεφερα στο audi forum...εχει εδρα τη σουγια...εκανα μια απο τις πρωτες βολτες του...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
στα Χανιά ταξί audi Q7
....να το δούμε κι αυτό.....
νομιζω το ανεφερα στο audi forum...εχει εδρα τη σουγια...εκανα μια απο τις πρωτες βολτες του...
Άμα διάβαζα τα πάντα στο φόρουμ ρε 'Αδη, θα είχαμε φαλιρίσει....
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μήπως δεν είδες καλά; Το παλιό Πάντα δεν κυκλοφόρησε ποτέ με πέντε πόρτες.
Κι όμως το είδα. Πέρασε απο δίπλα μου και είμαι σίγουρος 100% όσο είμαι σίγουρος ότι είμαι ο μεγαλύτερος χαζομπαμπάς του κόσμου!!!
Σίγουρα δεν ήταν καμιά Regata Weekend; Με έβαλες και ξεψάχνισα όλο το νετ σήμερα για να βρω το πεντάπορτο Πάντα!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Κι όμως το είδα. Πέρασε απο δίπλα μου και είμαι σίγουρος 100% όσο είμαι σίγουρος ότι είμαι ο μεγαλύτερος χαζομπαμπάς του κόσμου!!!
Σίγουρα δεν ήταν καμιά Regata Weekend; Με έβαλες και ξεψάχνισα όλο το νετ σήμερα για να βρω το πεντάπορτο Πάντα!
Μήπως το Elba/Duna Weekend?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτο εχει το διπλασιο μηκος απο το παντα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτο εχει το διπλασιο μηκος απο το παντα!
Παιδια αν εσεις έχετε'κουφαθει' μια φορα εγω έχω 'κουφαθει' 10!!! Ήταν ακριβώς το ίδιο με το παλιό Panda αλλά με 5 πόρτες. Η μόνη λογικη εξηγηση που μπορω να δωσω εγω ειναι ότι ο συγκεκρημενος ιδιωτης αφιερωσε κόπο και χρήμα για να κάνει μιε τέτοια μετατροπη.
-
Μήπως ήταν κανένα Suzuki Maruti;
-
Το Panda πρώτης γενιάς είχε βγει και σε πεντάπορτη έκδοση σχεδιασμένη από τον Claudio Lombardatore ο οποίος είχε φοιτήσει στο Scuola Polytecnico di Perugia όπου έπινε πολλούς espresso τρώγοντας parmiggiano. Βγήκε σε 666 αριθμημένα αντίτυπα γιατί το τμήμα marketing εμπόδισε το μοντέλο να φτάσει σε μαζική παραγωγή πράγμα που εκμεταλεύτηκαν αλλότριοι (και αλλόθρησκοι) ανταγωνιστές. Το αμάξωμα φτιάχτηκε από την carozzeria Benigni στην Parma, γνωστή για τα αγωνιστικά πλαίσια που κατασκέυαζε στην Ιουρασική περιόδο.
Τα 5πορτα Panda τα οδηγούσαν μόνο μονεγάσκες κοντέσσες οι οποίες είχαν ελεγχθεί από τους υπεύθηνους inginiere ώστε να είνια άχραντες και αμόλυντες. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε ανατρέχοντας στις τοιχογραφίες που βρίσκονται στις κατακόμβες κάτω από το πλινθόκτιστο Museo Storico της carozzeria Benigni. Προσοχή μόνο γιατί έχει υγρασία και αν κάτσετε στο ρεύμα θα πουντιάσετε άσχημα.
ΥΓ. Μη διανοηθεί να σβήσει κανείς το ποστ, περιέχει πληροφορίες.
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το Panda πρώτης γενιάς είχε βγει και σε πεντάπορτη έκδοση σχεδιασμένη από τον Claudio Lombardatore ο οποίος είχε φοιτήσει στο Scuola Polytecnico di Perugia όπου έπινε πολλούς espresso τρώγοντας parmiggiano. Βγήκε σε 666 αριθμημένα αντίτυπα γιατί το τμήμα marketing εμπόδισε το μοντέλο να φτάσει σε μαζική παραγωγή πράγμα που εκμεταλεύτηκαν αλλότριοι (και αλλόθρησκοι) ανταγωνιστές. Το αμάξωμα φτιάχτηκε από την carozzeria Benigni στην Parma, γνωστή για τα αγωνιστικά πλαίσια που κατασκέυαζε στην Ιουρασική περιόδο.
Τα 5πορτα Panda τα οδηγούσαν μόνο μονεγάσκες κοντέσσες οι οποίες είχαν ελεγχθεί από τους υπεύθηνους inginiere ώστε να είνια άχραντες και αμόλυντες. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε ανατρέχοντας στις τοιχογραφίες που βρίσκονται στις κατακόμβες κάτω από το πλινθόκτιστο Museo Storico της carozzeria Benigni. Προσοχή μόνο γιατί έχει υγρασία και αν κάτσετε στο ρεύμα θα πουντιάσετε άσχημα.
Εισαι απιστευτος!!!Υποκλινομαι!!
-
-
-
Εγώ μια φορά είχα δει Κλιό Ι σεντάν και έπαθα πλάκα...μερικές μέρες μετά έμαθα για την ύπαρξη της Θάλειας (που όμως ήταν Κλιό ΙΙ). Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ήταν εκείνο που είδα...
Παρόμοιο σοκ που να ψιλοζαλίζομαι όσο το κοίταζα (ξέρει ο Άδης, το έχουμε ξαναπάθει-με άνθρωπο όμως ) είχα πάθει και με το 206 Sedan.
-
πω τι ειπες μεσα στο βραδυ...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πολυ καλο ποστ ΙΚΕ...
Ευτυχως που υπαρχουν ατομα σαν τον ΙΚΕ να μας ενημερωνουν ιστορικα !
Ευγε
Carspotting [#5]