-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το είδα και στα Ιωάννινα. Όπως και στις φωτογραφίες, από κοντά δεν μου άρεσε καθόλου.Όπως έχω ξαναγράψει, σου αρέσει ή όχι, πρέπει οπωσδήποτε να οδηγήσεις ένα. ΤΟΣΗ πλάκα δεν κάνεις εύκολα με σύγχρονο αυτοκίνητο.
-
Πλάκα με ποια έννοια?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πλάκα με ποια έννοια?Εχμ... οδηγική πλάκα.
Έχει πολύ fun συμπεριφορά, κάνει ωραία... φασαρία, έχει ΑΡΚΕΤΟ γκάζι, μικρό βάρος, σκληρό σετάπ και είναι και γκάμπριο άμα λάχειΥΓ: έχεις οδηγήσει ιαπωνικά αυτοκίνητα φιλαράκο; κι αν ναι, ποια;
-
Κρίμα που είναι τόσο ακριβό. Ευχάριστα πάντως όσα λες. Αν είναι τόσο καλό το copen φαντάζομαι ποσο καλά θα ήταν τα capuccino ή το φοβερό Beat.
-
Είναι, το ρημάδι. Και καλοφτιαγμένο, και στιβαρό. Αλλά πράγματι πανάκριβο. Για το καπουτσίνο δεν ξέρω, διαφωνώ με την πίσω κίνηση σε τόσο μικρό μεταξόνιο(*) γενικά, αλλά αν δεν το οδηγήσω...
(*) εκτός αν μιλάμε για την 911. Τις προάλλες κοιτούσα στοιχεία της, το μεταξόνιό της είναι ίδιο με του... Aygo
-
Και εγώ διαφωνώ με την διαφωνία σου αλλά το παράδειγμα που δίνεις μάλλον ενισχύει τη γνώμη σου
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όπως έχω ξαναγράψει, σου αρέσει ή όχι, πρέπει οπωσδήποτε να οδηγήσεις ένα. ΤΟΣΗ πλάκα δεν κάνεις εύκολα με σύγχρονο αυτοκίνητο.
To θεμα ειναι ΠΟΥ μπορεις να οδηγησεις ενα...
-
Πέρσι που νοικιασα αμαξι στη Γερμανια το Copen το δίνανε σχεδόν οσο το Corsa που εκλεισα. Κρίμα που ημασταν 3.
-
μπορει να μην ειναι τοσο σπανιο αλλα εγω το ειδα πρωτη φορα. αλφα ρομεο 156 selespeed
-
Προχτές που το είδα πρώτη φορά από κοντά αυτή ήταν η πρώτη εικόνα που μου ήρθε στο μυαλό.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
διαφωνώ με την πίσω κίνηση σε τόσο μικρό μεταξόνιο(*) γενικά, αλλά αν δεν το οδηγήσω...(*) εκτός αν μιλάμε για την 911. Τις προάλλες κοιτούσα στοιχεία της, το μεταξόνιό της είναι ίδιο με του... Aygo
Όντως, είναι μόλις 10mm μεγαλύτερο στην 911!
Με 2 διαφορές όμως, το Aygo δεν έχει τον κινητήρα πίσω από τον προφυλακτήρα και η 911 έχει (συνολικά) 1 μέτρο παραπάνω πρόβολο Aygo..Το Jimny πάντως με ακόμα μικρότερο μεταξόνιο κάνει ωραίες σβούρες αν το αφήσεις στο 2Η σε πάγο Το Smart ας το αφήσουμε πάντως, ακόμα και μερικές μοτοσυκλέτες έχουν μεγαλύτερο μεταξόνιο από αυτό
-
-
-
-
-
Μαυρο Dodge Viper το καινουργιο στο Kitsen bar.
-
-
-
Μαυρη καινουρια CL63 AMG με βουλγαρικες πινακιδες στο Kitchen-Bar...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Επίσης αν διακρίνω σωστά, κάποιο Smart(?) σε πάει προφυλακτήρες
οντως..
Carspotting [#5]