-
Συνεχίζουμε εδώ λοιπόν
-
Συνεχίζουμε εδώ λοιπόν
-
Χτες ειδα πορτοκαλί gt3 rs Στην Αμερικης στη Πάτρα!!!!
Κ ειχε απιστευτο ήχο!!!! -
Ο χρήστης JoeyJ έγραψε:
Χτες ειδα πορτοκαλί gt3 rs Στην Αμερικης στη Πάτρα!!!!
Κ ειχε απιστευτο ήχο!!!!Πάνω από τις γραμμές ή κάτω (προς την παραλία δηλαδή?
-
-
wannabe scuderia?
-
Καλά αυτός δεν λυπήθηκε τα 4000€ του προφυλακτήρα?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Καλά αυτός δεν λυπήθηκε τα 4000€ του προφυλακτήρα?Τ΄ αυτοκίνητο είναι εισαγωγής με προσωρινές πινακίδες τελωνείου. Λογικά λοιπόν οι τρύπες υπήρχαν από πριν από τις κανονικές πινακίδες που δε μπορεί να τις αποφύγει κανείς σε μια σοβαρή χώρα...
-
μην σπασει κανενας υπονομος μονο και βρεθει το αριστουργημα του μαρανελλο μεσα στα...
-
Είδα και εγώ μια X6 στο Obernai χτές. Δεν μου άρεσε καθόλου στο ανθρακί και μάλλον δεν θα μου αρέσει σε κάνενα χρώμα.
-
Maserati Grand Turismo, μαύρη με πρόσφατες πινακίδες Θεσσαλονίκης κατά τις 12 στην Όλγας.
Κούκλα. -
χθες το απογευμα.. φερραρι 360 στην πατρων κλαους (στην πατρα).. διπλα μου στο φαναρι κ τα ειδα ολα.... μετα το τυπακι ανοιξε το γκαζι κ εξαφανιστηκε, εκανα μια προσπαθεια να τον φτασω αλλα δν ειχε κινηση κ δν ειχα ελπιδα.. απιστευτος ο ηχος κ πολυ δυνατος, αλλα δν συγκρινεται με τη γιαγια της στη φλωρεντια 6 σελιδες πισω..!!
-
-
-
-
Έτσι είναι όλα τα ταξί.
Στο Saalbach.
-
Μπα, εγώ μπήκα σε Βιτο
(που είχε στο πίσω μέρος θήκη για να μπαίνουν όρθια σκι/σνόουμπορντ).Μάλιστα η νεαρή ταξιτζού δεν με άφησε στο δρόμο μπροστά στο ξενοδοχείο γιατί έπρεπε να κατέβω κάτι χιονισμένα σκαλιά αλλά έκανε μεγάλο κύκλο και πήγε μέσα από το πάρκινγκ του ξενοδοχείου ώστε να με αφήσει ακριβώς μπροστά στη πόρτα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έτσι είναι όλα τα ταξί.Στο Saalbach.
Ετσι είναι **μόνο ένα **ταξί.
Στο Salonica!!!
-
Κι εδώ (Ρόδος) υπάρχει τουλάχιστον ένα B Class taxi (πιθανόν και 2ο)
-
Και στο Ρέθυμνο άλλο ένα...
Carspotting [#5]