-
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Τέτοιες σκηνές σου μένουν στο μυαλό για μια ζωή. Εσύ τι έκανες έμεινες εκεί?To σκηνικό μου το διηγήθηκε πολύ καλός φίλος που ήταν εκεί και κάνει παρέα-συνεργάζεται με τον έμπορο. Ήταν εκεί από πριν έρθει ο τυπάς και έφυγε αφού έφυγε εκείνος. Περιττό να αναφέρω ότι ούτε ασφάλεια είχε μαζί του, ούτε τίποτα όταν έφτασε στο κατάστημα.
-
Θα ήταν ακροβολισμένοι πέριξ του καταστήματος και εντός αυτού και δεν θα τους πήραν γραμμή
Στη θέση του φίλου σου θα είχα σαλέψει τόσο πολύ που θα του έλεγα δώσε ρε μάστορα και σε μας κανένα mx5 φτωχικό να βγάλουμε το καλοκαιράκι, έτσι να χαρείς τα χρυσαφικά σου
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Τέτοιες σκηνές σου μένουν στο μυαλό για μια ζωή. Εσύ τι έκανες έμεινες εκεί?To σκηνικό μου το διηγήθηκε πολύ καλός φίλος που ήταν εκεί και κάνει παρέα-συνεργάζεται με τον έμπορο. Ήταν εκεί από πριν έρθει ο τυπάς και έφυγε αφού έφυγε εκείνος. Περιττό να αναφέρω ότι ούτε ασφάλεια είχε μαζί του, ούτε τίποτα όταν έφτασε στο κατάστημα.
Ξέρουμε με τι έφτασε στο κατάστημα; Maybach; Ελικόπτερο;
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Θα ήταν ακροβολισμένοι πέριξ του καταστήματος και εντός αυτού και δεν θα τους πήραν γραμμήΉ δε φοβάται κανεναν και τίποτα μιας και στο άκουσμα του ονόματός του ανοίγουν δρόμο
Στη θέση του φίλου σου θα είχα σαλέψει τόσο πολύ που θα του έλεγα δώσε ρε μάστορα και σε μας κανένα mx5 φτωχικό να βγάλουμε το καλοκαιράκι, έτσι να χαρείς τα χρυσαφικά σου
Είχε κοπεί η λαλιά στους πάντες, πού να κάνουν και πλάκες...
Ο έμπορος είχε σηκωθεί όρθιος για να χαιρετήσει τον τυπά και όταν άνοιξε τη βαλίτσα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του και έπεσε απότομα στο κάθισμα που ήταν πίσω του. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ξέρουμε με τι έφτασε στο κατάστημα; Maybach; Ελικόπτερο;Ξέχασα να ρωτήσω... συγγνώμη, είχα σοκαριστεί και γω βλέπετε
Θα το μάθω και θα σας πω, ό,τι και αν ήταν όμως μπροστά στα 3,5 μύρια τι να κάνει;
-
Παναΐα μου!!!
Είναι γνωστό πρόσωπο αυτός;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
To σκηνικό μου το **διηγήθηκε **πολύ καλός φίλος που ήταν εκεί και κάνει παρέα-συνεργάζεται με τον έμπορο. Ήταν εκεί από πριν έρθει ο τυπάς και έφυγε αφού έφυγε εκείνος. Περιττό να αναφέρω ότι ούτε ασφάλεια είχε μαζί του, ούτε τίποτα όταν έφτασε στο κατάστημα.
α εντάξει...
-
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί αυτό...
Κυκλοφορούσε ο άλλος μόνος του με μια τσάντα με 3,5 εκατομμύρια ευρώ και θα αγόραζε slr και 3 Ferrari...αυτά είναι ιστορίες για μικρά παιδιά... -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
To σκηνικό μου το **διηγήθηκε **πολύ καλός φίλος που ήταν εκεί και κάνει παρέα-συνεργάζεται με τον έμπορο. Ήταν εκεί από πριν έρθει ο τυπάς και έφυγε αφού έφυγε εκείνος. Περιττό να αναφέρω ότι ούτε ασφάλεια είχε μαζί του, ούτε τίποτα όταν έφτασε στο κατάστημα.
α εντάξει...
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί αυτό...
Κυκλοφορούσε ο άλλος μόνος του με μια τσάντα με 3,5 εκατομμύρια ευρώ και θα αγόραζε slr και 3 Ferrari...αυτά είναι ιστορίες για μικρά παιδιά...Δικαιωμά σας να πιστεύετε ό,τι θέλετε. Ξέρω πολύ καλά με τι ανθρώπους συναναστρέφομαι και οι ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ μου δε μου πουλάνε φούμαρα. Αν οι δικοί σας το κάνουν ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ!
Μπορώ να μάθω εύκολα και το όνομά του (ήδη ξέρω του εμπόρου), για ευνόητους λόγους όμως δε θα τα δημοσιεύσω. Αμα θέλετε θα σας τα μεταφέρω με πμ.Τα αυτοκίνητα είχαν παραγγελθεί καιρό πριν. Εκείνη τη στιγμή είχε πάει να τα πληρώσει. Από κει και πέρα ναι, ένας άνθρωπος που πληρώνει 3,5 μύρια με μετρητά μόνο υποψίες μπορεί να σου δημιουργήσει.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Τα Απίστευτα Αμάξια του Γιούρκα Σεϊταρίδηπαντως καλα τα λεει...
-
Είχα πόσταρει πριν καίρο για ένα τύπο κόντα στο χάλκουτσι που είχε τέτοιο στόλο έιχα βάλει και κάποιες φώτο από το αυτοκίνητα 20 αυτοκίνητα η πέριγραφή ταιριάζει σε αύτον που περιγράφει ο aserf, και χθες που πέρασε από το σπίτι του είχε πρόσθεσει στην σύλλογη του την slr.....Την rolls roys την έχει αρκέτο καιρό
και του την είχαν τρακάρει λίγο μετά το πάσχα -
wow! ξέρεις τον Κώστα?!
-
3,5 εκ?? Δηλαδή ρε παιδιά, παρήγγειλε κάποιος τόσα πολλά και ακριβά και σπάνια και ιδιαιτερα και και και αυτοκινητα, ΧΩΡΙΣ να δώσει προκαταβολή?? Και τα πλήρωσε ετσι μετρητοίς?? Τετοια 'άνεση' από μερους του αγοραστή? Χάθηκε η μεταφορά μέσω τραπέζης?
Και ο έμπορος?? Τέτοια εμπιστοσύνη και τόση οικονομική άνεση?? Εύγε! -
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Βρέ τον Κώστα(για τον έμπορο λέω) τι έπαθε.......Θα του στείλω μια μηχανή καταμέτρησης χαρτονομισμάτωνΚαλά τα λες... Εσύ δε θα καταλάβαινες;
-
Ο χρήστης baz έγραψε:
Είχα πόσταρει πριν καίρο για ένα τύπο κόντα στο χάλκουτσι που είχε τέτοιο στόλο έιχα βάλει και κάποιες φώτο από το αυτοκίνητα 20 αυτοκίνητα η πέριγραφή ταιριάζει σε αύτον που περιγράφει ο aserf, και χθες που πέρασε από το σπίτι του είχε πρόσθεσει στην σύλλογη του την slr.....Την rolls roys την έχει αρκέτο καιρό
και του την είχαν τρακάρει λίγο μετά το πάσχαΟ οποιος απο οτι λενε ειναι φαναρτζης.....και αληθεια να ειναι.....μηπως εννοουν οτι εχει τεραστια περιουσια απο πατερα-παππου κλπ, και απλα κανει τον φαναρτζη να περναει η ωρα του? Γιατι τα αμαξια που εχει ο συγκεκριμενος.....τι να πω, φαναρτζης επρεπε να γινω, και ας ειχα ενα απο τα αμαξια που εχει.
-
Λευκό ιντέγκρα τάιπ αρ παρκαρισμένο στην κηφισίας και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Πολύ μου αρέσει παρά τα χρονάκια του...
-
Cayenne Gemballa 550 χρώματος μαύρου ματ (πολεμικού!) με ελληνικές πινακίδες. Σήμερα το μεσημέρι στην Μουδανίων. Πήγαινε μαζί με μια Carrera τελείως χαλαρό. Αρκετά εντυπωσιακό, ειδικά το χρώμα. (το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αναφέρθηκε και παλαιότερα σε αυτό το topic).
-
Λευκό Carrera GT3 RS στην μαραθώνος πρός Σχοινιά...
Δυστυχώς κάτι κάγκουρες με κάτι σεατάκια δεν με αφήσανε να πλησιάσω...
Carspotting [#5]