-
Χθες το μεσημερι στην Ολγας μαυρη ματ Bentley Continental GT (η διπορτη τελοσπαντων!) με αγγλικες πινακιδες...εδωσε και μια πρωτη και ανοιξε το αυτι..βεβαια ακολουθησε μετα απο 1 λεπτο μια 360 της οποιας ο ηχος ηταν καλυτερος...!
-
-
-
Bugatti Veyron το περασμένο Σάββατο στην champs elysee στο Παρίσι...
Την περίμενα πολύ πιο ζώο σε όγκο κτλπ αλλά κρύβει το μέγεθος της καλά.
Απλά απίστευτη...
-
-
Σήμερα όχι ένα όχι δύο αλλά 3 Panda Cross που είναι σαν το αυτοκίνητο των Playmobil...
Το είδα την πρώτη και το χάζευα μετά την δεύτερη και την τρίτη έψαχνα να βρω ποιος μου κάνει πλάκα.
ΥΓ Δεν παίζει να ήταν τα ίδια...
-
Ο χρήστης COOL ALEXIS έγραψε:
Σήμερα όχι ένα όχι δύο αλλά 3 Panda Cross που είναι σαν το αυτοκίνητο των Playmobil...Το είδα την πρώτη και το χάζευα μετά την δεύτερη και την τρίτη έψαχνα να βρω ποιος μου κάνει πλάκα.
ΥΓ Δεν παίζει να ήταν τα ίδια...
Κάτι παρόμοιο μου συνέβη το πρωί που ήμουν με το σκούτερ απο το Βότση στην Εθν. Αντιστάσεως έως την Βασ. Ολγας στο ύψος της Μπότσαρη.
3 CrossPolo, τα δύο πορτοκαλί (το 1 με αθηναικές πινακίδες) και ένα μπλε σκούρο να τα οδηγούν κοπέλες ...Παρεμπιπτόντως στην Εθν. Αντίστασης αυτοκινητάμαξα με Ibiza 3d και Abarth 500 και G.Punto όλα άσπρα (τα Abarth λευκά με μαυρα γράμματα και ρίγες).
Το 500 ... -
5ooάρι ABARTH σήμερα το πρωί, έξω από το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά !
Συμπαθές, μπορώ να πω ... -
To πρωι του σαββατου που περασε, στον δρομο γεωργικης σχολης με προσπερασε μια σιελ(ανοιχτο γαλαζοπρασινο χρωμα) Βmw 850ci...απο τα πιο ομορφα αυτοκινητα αν και σε αυτο το χρωμα δεν μου πολυ αρεσε...
-
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
To πρωι του σαββατου που περασε, στον δρομο γεωργικης σχολης με προσπερασε μια σιελ(ανοιχτο γαλαζοπρασινο χρωμα) Βmw 850ci...απο τα πιο ομορφα αυτοκινητα αν και σε αυτο το χρωμα δεν μου πολυ αρεσε... -
Και εμένα την παρασκευή με προσπέρασε μια κόκκινη F430 στην ΕΟ προς Αθήνα, μετά τον Τιταν. Γιώργο εσύ ήσουν;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κάτι παρόμοιο μου συνέβη το πρωί που ήμουν με το σκούτερ απο το Βότση στην Εθν. Αντιστάσεως έως την Βασ. Ολγας στο ύψος της Μπότσαρη.
3 CrossPolo, τα δύο πορτοκαλί (το 1 με αθηναικές πινακίδες) και ένα μπλε σκούρο να τα οδηγούν κοπέλες ...Γειτόνισσές μου είναι. Σου άρεσε καμιά τουλάχιστον;
Εγώ την Κυριακή είδα 4 500αρακια κίτρινα με ασημί καθρέπτες.
-
-
Κίτρινη Gallardo της Σαλονίκης (γνωστή σε πολλούς για τις ...καλαίσθητες ζάντες ) είναι προς πώληση...
Ποιος θα περίμενε ότι αυτές οι ζάντες είναι...ειδική παραγγελία από Αμερική αξίας 18.000€ ! -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Κίτρινη Gallardo της Σαλονίκης (γνωστή σε πολλούς για τις ...καλαίσθητες ζάντες ) είναι προς πώληση...
Ποιος θα περίμενε ότι αυτές οι ζάντες είναι...ειδική παραγγελία από Αμερική αξίας 18.000€ !Τραγωδία Θα πρέπει να αναθεωρήσει το γούστο του μάλλον.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
POLO VARIANT.....Το έχει και ένας τύπος στην γειτονιά μου (σε μπλε σκούρο)... Κοίτα να δεις που τελικά είχε 'κοινό' !
Ίδιο με το αντίστοιχο Cordoba δεν ήταν ; -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Ποιος θα περίμενε ότι αυτές οι ζάντες είναι...ειδική παραγγελία από Αμερική αξίας 18.000€ !Το ηχοσυστημα 8000 ευρω τι μπορει να ειναι????
-
Eνα παρόμοιο υπέροχο εργαλείο να παίρνει μία στροφή επιτόπου με τις μπάντες!
Αν και ΖΩΟ που το κάνε σε δημόσιο δρόμο κοντά σε παρκαρισμένα ...γλύστραγε τόσο όμορφα ... ...χαλάλι του. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ποιος θα περίμενε ότι αυτές οι ζάντες είναι...ειδική παραγγελία από Αμερική αξίας 18.000€ !Τραγωδία Θα πρέπει να αναθεωρήσει το γούστο του μάλλον.
'ΙΔΙΟΤΗΣ'
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
'ΙΔΙΟΤΗΣ'
Χιλιόμετρα: 11000 km
Carspotting [#5]