-
Εδω να πω οτι εχω πετυχει πολλα τετοια τρενακια μιας και παω καθε μερα απο βουλα αεροδρομιο απο Βαρης κορωπιου, οι παπακουλες οντως το 90% τον περιπτωσεων ΔΕΝ φορανε κρανος, επισης απο την πισω δεξια (το αμαξι με τον επισημο ειναι στην αριστερη λωριδα) πλευρα ειναι το συνοδευτικο αμαξι κλεινοντας και τις 2 λωριδες. Εχω περασει μια φορα το αμαξι συνοδειας πηγαινοντας προς αεροδρομιο στην τελευταια δεξια πριν μπεις ΑΟ, και μια φορα μηχανακια και οχημα με τον επισημο στην δεξια ανηφορικη μετα την ΕΚΟ (απο την εξτρα μικρη δεξια λωριδα που βγαζει για 100 μετρα ) λιγο πριν τα Βλαχικα.
-
Και στη λεωφόρο Μαραθώνος έχει συμβεί: http://www.youtube.com/watch?v=9ROgN9cphYM
Υ.Γ.: Εννοείται ότι τους χώθηκα και πέρασα λίγο πιο κάτω
-
Πριν από λίγο πήρα το αυτοκίνητο για μια σβέλτη ανάβαση Δίρφης. Δεν έχω προλάβει να κάνω 10-15 απολαυστικές στροφές (το αντισπίν εντελώς off) και βλέπω μπροστά μου μπλόκο του ΟΠΚΕ. 3-4 τζιπάκια και αμέτρητοι αστυνομικοί. Με σταματάνε και πλησιάζουν.
'Γειά σας. Έχετε τίποτα παράνομο στο αυτοκίνητο; Όπλα, ναρκωτικά;'
'Όχι'
'Έχετε συλληφθεί ποτέ;'
' Όχι'
'Γιώργο, ανέλαβε τον Κύριο' λέει σε συνάδελφο του.''Γειά σας. Έχετε τίποτα παράνομο στο αυτοκίνητο; Όπλα, ναρκωτικά;'
'Το είπα και πριν, ΟΧΙ, ΟΧΙ'
'Έχετε συλληφθεί ποτέ;'
'Θα έπρεπε;
'Από που έρχεστε'
'(από την πόλη και στην κορφή κανέλα) Από τους Βούνους'
'Που πηγαίνετε;'
'Μέχρι την κορφή, ήρθα να απολαύσω λίγο την οδήγηση'.
'Τι δουλειά κάνετε;'
'(επαγγελματίας διαφθορέας ) καθηγητής Αγγλικών'
'Το πατάμε βλέπω, ε; Σας άκουγα από κάτω που στρίγγλιζαν τα λάστιχα'.
'Τώρα αν σας πω όχι, θα πω ψέμματα'
'Καλώς, μπορείτε να φύγετε' -
πανεξυπνη η ερωτηση αν εχεις οπλα η ναρκωτικα
με εμενα οταν ημουν πιτσιρικας,μολις ειχα βγαλει διπλωμα ειχε συμβει η εξης κουβεντα
-κανα τσιγαρο εχεις μεσα?(ψαχνωντας το ντουλαπακι)
-davidoff,θελετε?
-(με συνομωτικο υφος)οχι απο αυτα,απο τα 'αλλα'ρε βλαμμενε,και να ειχα,σιγα μη σου εδινα!
επισης τι προβλημα εχει αν εχεις συλληφθει ποτε?απαγορευεται να οδηγεις αν εχεις κανει φυλακη δλδ?
-
Ψαρωματα ειναι αυτα μωρε, αν βρουν κανα παπαδακι σου χωνουν λιγο ψαρωμα ακομα οτι θα σε δεσουν να χεστεις πανω σου, και σε αφηνουν να φυγεις κρατωντας το μαυρο, ειναι ολα μερος του ψαρωματος.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
'(επαγγελματίας διαφθορέας )Γι αυτό είσαι ο ήρωάς μου
'Το πατάμε βλέπω, ε; Σας άκουγα από κάτω που στρίγγλιζαν τα λάστιχα'.
'Τώρα αν σας πω όχι, θα πω ψέμματα'
'Καλώς, μπορείτε να φύγετε'Βάλε ημισλίκ λάστιχα. Δέν στριγγλίζουν όσο και να τα πιέζεις και επιπλέον θα μπαίνεις με +20 στις στροφές
-
Και στο χιονοδρομικό θα είσαι ο μόνος που θα κάνεις σκι με το αυτοκίνητο
-
'Έχετε συλληφθεί ποτέ;'
' Όχι'
'Έχετε συλληφθεί ποτέ;'
'Θα έπρεπε;Δεν καταλαβαίνω που βρίσκεις το απίστευτο στην ερώτηση.
Είναι στάνταρ ερώτηση στις περισσότερες Αστυνομίες του κόσμου.
Αργότερα μπορεί να ελέγξουν τα στοιχεία σου και αν δουν ότι είσαι σεσημασμένος αρχίζουν να έχουν υποψίες που τους είπες ψέμματα ...Είμαστε φοβεροί σαν λαός !
Απ' την μια θέλουμε Αστυνομία, και απ' την άλλη ΟΦΕΙΛΟΥΝ να γνωρίζουν ότι εμείς είμαστε νομοταγείς πολίτες !
Που να δείτε τι κάνουν οι σοβαρές Αστυνομίες στις θεωρούμενες πολιτισμένες χώρες... -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
-davidoff,θελετε?
-(με συνομωτικο υφος)οχι απο αυτα,απο τα 'αλλα'ρε βλαμμενε,και να ειχα,σιγα μη σου εδινα!
γιατι ρε μοναχοφαη;
-
Εμένα οι γερμανοί μου είχαν πει
¨if you have sth give it to me now, it s not good for you' -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Βάλε ημισλίκ λάστιχα. Δέν στριγγλίζουν όσο και να τα πιέζεις και επιπλέον θα μπαίνεις με +20 στις στροφέςΠοια τα μειονεκτήματα τους; Να υποθέσω ότι σε βρεγμένο δεν θα πηγαίνουν μια;
-
Έλλην ρώτησε Αμερικανό αστυνομικό (ξέρετε αυτά τα δίμετρα ντερέκια) στην Βοστώνη γιατί είχε χαθεί, και με το που κατάλαβε αυτός ότι είναι ξένος βάζει το χέρι στην θήκη του πιστολιού του, του ζητά ευγενικά το διαβατήριό του, και κατόπιν του εξηγεί...
Φυσικά κατόπιν 11 Σεπτεμβρίου ! -
Kαι;
Ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι, ακόμα και σε πιο inland πολιτείες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kαι;Ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι, ακόμα και σε πιο inland πολιτείες.
My point είναι ότι δεν με έχει αντιμετωπίσει ποτέ έτσι Έλλην αστυνομικός (ίσως να μην παραπέμπω σε κακοποιό ) ενώ στο Αμέρικα μπορεί να σου συμβεί.
Αν δεν σταματήσεις δικαιούται να σε πυροβολήσει ο άλλος, ενώ στο εντελώς άλλο άκρο άκουγα χθες στον Alpha την δημοσιογράφο να ρωτά έναν της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων γιατί ένας αστυνομικός πυροβόλησε έναν διαρρήκτη που μπήκε να τον ληστέψει.
Ευτυχώς δεν είμαστε Αμερική, αλλά ας μην δυσανασετούμε και από μιά ερώτηση.
Ο αστυνομικός δεν υποχρεούται να μας γνωρίζει... -
Βάλε ημισλίκ λάστιχα. Δέν στριγγλίζουν όσο και να τα πιέζεις και επιπλέον θα μπαίνεις με +20 στις στροφές
Ποια τα μειονεκτήματα τους; Να υποθέσω ότι σε βρεγμένο δεν θα πηγαίνουν μια;
Θες λαστιχα καθε 3-4 μηνες
Το αμαξι χανι ενα 20% απο το γκαζι του
Το κοστος τους ειναι περιπου 40-50% αυξημενο σε σχεση με τα απλα λαστιχα σε αυτην την διασταση.
Στο βρεγμενο υπαρχουν αρκετα σεμι που ειναι απιστευτα καλα (πιο καλα και απο καπια νορμαλ επονυμα λαστιχα τα παλιο γιοκοκλαμα Α539 ας πουμε)
Τελος και αυτα στριγκλιζουν!
Α, επισης απο καποια χλμ και πανω βγαζουν ενα βουητο που σου σπάει τα νευρα
Ειναι πιο βαρια απο τα νορμαλ λαστιχα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
-davidoff,θελετε?
γιατι ρε μοναχοφαη;
σε στρουμφακι ρε συ?δεν το πεταγα στη λεκανη καλυτερα?
-
Θυμάμαι 18 χρονών ψαρωμένος μέχρι εκεί που δεν πάει, φρέσκος οδηγός, γυρνάω με άλλα 3 φιλαράκια από χαλκιδική και μας σταματάνε στα Ν.Μουδανιά μετά τη γέφυρα!
Μας βγάζουν έξω από το αυτοκίνητο και αρχίζουν το ψαχτήρι, εν τω μεταξύ εγώ με κοντομάνικο, Δεκέμβρη μήνα να έχω δαγκώσει το π@@λί μου και ο μπάτσος στην κοσμάρα του να με ρωτάει τι έχω πάρει και τρέμω έτσι!
Φτάσαμε στο τέλος να αρπάζουν το πορτοφόλι ενός φίλου και να μας απειλούν με αγριοφωνάρες 'εάν βρω σκόνη θα σας γαμήσω'!Από τα ωραία σκηνικά που μπορεί να ζήσει ένας πιτσιρικάς με το που πάρει το δίπλωμα και πέσει σε έναν απλό έλεγχο
Για λίγο καιρό όποτε μου έκανε σήμα μπατσαρία να σταματήσω ένα ελαφρύ καρδιοχτύπι το ένιωθα είναι η αλήθεια, αλλά με τον καιρό απόσο κατάλαβα θέλουν ανάλογη αντιμετώπιση για να καταλάβουν πότε πρέπει να σταματήσουν να το 'παίζουνε'!Ανάλογα και στην Καστοριά όπου πηγαίνω συχνά και ουκ ολίγες φορές με έχει σταματήσει για έλεγχο συνοριοφυλακή, έχουν μάθει μετά από τόσα ψαχτήρια ότι στο πορτ μπαγκάζ το μόνο που έχω είναι ντομάτες και πιπεριές (μόνο που ποτέ δεν θα μάθουν τι έχουν μέσα τους )
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εμένα οι γερμανοί μου είχαν πει
¨if you have sth give it to me now, it s not good for you'εγω απαντησα για πλακα... dude...you're too late... we got back from amsterdam two days ago....
αλλα τους επαιζα φωτα ποιο πριν, με 240 με CL65AMG στην autoban... οποτε οτι και να τους ελεγα.... -
double post
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Θυμάμαι 18 χρονών ψαρωμένος μέχρι εκεί που δεν πάει, φρέσκος οδηγός, γυρνάω με άλλα 3 φιλαράκια από χαλκιδική και μας σταματάνε στα Ν.Μουδανιά μετά τη γέφυρα!
Μας βγάζουν έξω από το αυτοκίνητο και αρχίζουν το ψαχτήρι, εν τω μεταξύ εγώ με κοντομάνικο, Δεκέμβρη μήνα να έχω δαγκώσει το π@@λί μου και ο μπάτσος στην κοσμάρα του να με ρωτάει τι έχω πάρει και τρέμω έτσι!
Φτάσαμε στο τέλος να αρπάζουν το πορτοφόλι ενός φίλου και να μας απειλούν με αγριοφωνάρες 'εάν βρω σκόνη θα σας γαμήσω'!Από τα ωραία σκηνικά που μπορεί να ζήσει ένας πιτσιρικάς με το που πάρει το δίπλωμα και πέσει σε έναν απλό έλεγχο
Για λίγο καιρό όποτε μου έκανε σήμα μπατσαρία να σταματήσω ένα ελαφρύ καρδιοχτύπι το ένιωθα είναι η αλήθεια, αλλά με τον καιρό απόσο κατάλαβα θέλουν ανάλογη αντιμετώπιση για να καταλάβουν πότε πρέπει να σταματήσουν να το 'παίζουνε'!Ανάλογα και στην Καστοριά όπου πηγαίνω συχνά και ουκ ολίγες φορές με έχει σταματήσει για έλεγχο συνοριοφυλακή, έχουν μάθει μετά από τόσα ψαχτήρια ότι στο πορτ μπαγκάζ το μόνο που έχω είναι ντομάτες και πιπεριές (μόνο που ποτέ δεν θα μάθουν τι έχουν μέσα τους )
3 φιλους μου τους ειχαν σταματησει οταν ηταν νεοι οδηγοι , τους βαζουν εναν εναν σε βανακι, τους λενε να ξεβρακωθουν , να σηκωσουν τα μπαλακια τους...
εκει να δεις φρικη
πρεπει καποιον να εψαχναν, γιατι αυτο δεν ειναι συνηθισμενο μπλοκο σε παραλιακη
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!