-
Συνέχεια από εδώ
-
Συνέχεια από εδώ
-
Πριν από λιγο γυρίζω πεζός απο τη σχολή στο σπίτι.
Στο φαναρι Λεωφ. Στρατου με Καυτατζόγλου περναω το φαναρι και την ώρα που είμαι στη μέση της διάβασης περνάει καρφωτός από μπροστά μου με κοκκινο ενας τύπος με V-Storm.
Σταματάω ακαριαία από αντανακλαστικά και όπως περνάει απο μπροστά μου φωναζω: 'Που πας ρε βλάκα;'Μέχρι να σταματήσει του πήρε καμιά 15ρια μετρα, τον παρατηρώ. Ξεκράνωτος, γύρω στα 40 και ο ορισμος αυτού που λέμε 'ντουλάπα'. 'Ποιον είπες βλάκα;' ρωτάει. 'Το κόκκινο το είδατε;' ρωτάω. Καβαλάει το πεζοδρόμιο και έρχεται γκαζωμένος μπροστα μου φρενάροντας στα 10 εκατοστά από εμένα.
Ξανα: 'Ποιόν είπες βλάκα;¨ρωτάει.
'Συγνωμη για το βλάκα, αλλά το κόκκινο που περάσατε το είδατε;'
'Είμαι αστυνομικός σε παρακολουθηση. (δειχνει το σημα) Ποιόν είπες βλακα; [κόλλησε η βελόνα]'
'Και γι αυτό πρέπει να με πατήσετε;'
'Σε είχα δει. Ποιόν ειπες βλάκα;'
'Καλά, αφηστε το.' Και συνεχισα τον δρομο μου. Έμεινε να με κοιταει.Αν οντως ηταν αστυνομικος, δε θα σχολιασω πως εκανε παραβασεις για ενα χιλιάρικο μέσα σε 10' (κοκκινο, κράνος, πεζοδρόμιο) αλλά πως επειδή τον είπα βλάκα (που ήταν δεν ήταν ψέματα) παράτησε την υποτιθέμενη παρακολουθηση για την οποια περασε με κοκκινο και ήρθε για να ξεπλύνει τη ντροπη.
Μπράβο τα καμαρια μας.
-
Ποιόν είπες βλάκα;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Πριν από λιγο γυρίζω πεζός απο τη σχολή στο σπίτι.
Στο φαναρι Λεωφ. Στρατου με Καυτατζόγλου περναω το φαναρι και την ώρα που είμαι στη μέση της διάβασης περνάει καρφωτός από μπροστά μου με κοκκινο ενας τύπος με V-Storm.
Σταματάω ακαριαία από αντανακλαστικά και όπως περνάει απο μπροστά μου φωναζω: 'Που πας ρε βλάκα;'Μέχρι να σταματήσει του πήρε καμιά 15ρια μετρα, τον παρατηρώ. Ξεκράνωτος, γύρω στα 40 και ο ορισμος αυτού που λέμε 'ντουλάπα'. 'Ποιον είπες βλάκα;' ρωτάει. 'Το κόκκινο το είδατε;' ρωτάω. Καβαλάει το πεζοδρόμιο και έρχεται γκαζωμένος μπροστα μου φρενάροντας στα 10 εκατοστά από εμένα.
Ξανα: 'Ποιόν είπες βλάκα;¨ρωτάει.
'Συγνωμη για το βλάκα, αλλά το κόκκινο που περάσατε το είδατε;'
'Είμαι αστυνομικός σε παρακολουθηση. (δειχνει το σημα) Ποιόν είπες βλακα; [κόλλησε η βελόνα]'
'Και γι αυτό πρέπει να με πατήσετε;'
'Σε είχα δει. Ποιόν ειπες βλάκα;'
'Καλά, αφηστε το.' Και συνεχισα τον δρομο μου. Έμεινε να με κοιταει.Αν οντως ηταν αστυνομικος, δε θα σχολιασω πως εκανε παραβασεις για ενα χιλιάρικο μέσα σε 10' (κοκκινο, κράνος, πεζοδρόμιο) αλλά πως επειδή τον είπα βλάκα (που ήταν δεν ήταν ψέματα) παράτησε την υποτιθέμενη παρακολουθηση για την οποια περασε με κοκκινο και ήρθε για να ξεπλύνει τη ντροπη.
Μπράβο τα καμαρια μας.
Ε και με το που σου βγαζει το σημα τον κοιτας....
'Ωραια ΕΑ 38ΧΧΧΧΧ! Θα μου πειτε και σε ποιο υπαγεσθαι, να κανω και εγγραφως την αναφορα για επικινδυνη οδιγηση'ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΘΑ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΤΕ!
Αυτη η μαλακια με την 'παρακολουθηση' ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!
Κανενας δεν τους επιτρεπει ειτε ειναι σε παρακολουθηση ειτε σε καταδιωξη, να καινε φαναρια και πρωταιρεοτητες....Κ εγω ειμαι καρδιοπαθεις ρε μαλακα και μωλις επαθα εμφραγμα που περασες ετσι απο μπροστα μου!
ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ -
Δυστυχώς δεν υπήρχε κρυφή κάμερα ώστε να διώξουν τον βλάκα από την αστυνομία.
Περνάει με κόκκινο, ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο και γκαζώνει, κάνει κατάχρηση της αστυνομικής του ιδιότητας και αναφέρει δήθεν παρακολούθηση. Όξω από την αστυνομία ρε.
-
Δε θα μεινουν και πολλοι....
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Ποιόν είπες βλάκα; -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Δε θα μεινουν και πολλοι.... -
Επρεπε να το συνεχησεις,καλα το σκ*το θα ειχε παει στην καλτσα αλλα επρεπε να του πεις ελα να καλεσουμε την τροχαια η το 100 να το λυσουμε το θεμα,εκει πιστευω οτι θα εκανε γαργαρα,η εκτος και αν δεν ηταν αστυνομικος τις ετρωγες και εφευγε κυριος,αν και εκει περα δεν εχει παντα μια κλουβα,μπροστα απο τις τηγανιες και σχαρες?
α και ποιον ειπες βλακα?
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Επρεπε να το συνεχησεις,καλα το σκ*το θα ειχε παει στην καλτσα αλλα επρεπε να του πεις ελα να καλεσουμε την τροχαια η το 100 να το λυσουμε το θεμα...Θα ερχόντουσαν τα φιλαράκια του, θα σε παίρνανε μέσα και θα έτρωγες άγριο ξύλο. Πάρα πολύ ξύλο.
Δεν ξέρεις τι είναι οι μπάτσοι;
-
Δε θελω η δε μπορω να πιστεψω,παραειμαι ρομαντικος μαλλον...
Αν και παλι πιστευω οτι αν εχεις καποια παρουσια(δεν εισαι πχ λαθρομεταναστης) και καποια κοινωνικη μορφωση και ξερεις τα δικαιωματα σου,ανετα τα βαζεις μαζι τους,δεν νομιζω να τολμησουν να σε κανουν πολλα -
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Αν και παλι πιστευω οτι αν εχεις καποια παρουσια(δεν εισαι πχ λαθρομεταναστης) και καποια κοινωνικη μορφωση και ξερεις τα δικαιωματα σου,ανετα τα βαζεις μαζι τους,δεν νομιζω να τολμησουν να σε κανουν πολλαΌπως και να 'χει, προτίμησα να μη μαθω ποτέ την απαντηση στο τι θα μπορούσε να μου κάνει.
Το κακό είναι πως ανήκω στην 'κατηγορία φτερού', αν και με τρώει μεσα μου που δεν εκανα κάτι πιο δραστικό.Το σκηνικό έγινε μπροστά στο βίντεο κλαμπ που έχει στη γωνία.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Αν και παλι πιστευω οτι αν εχεις καποια παρουσια(δεν εισαι πχ λαθρομεταναστης) και καποια κοινωνικη μορφωση και ξερεις τα δικαιωματα σου,ανετα τα βαζεις μαζι τους,δεν νομιζω να τολμησουν να σε κανουν πολλα
Όπως και να 'χει, προτίμησα να μη μαθω ποτέ την απαντηση στο τι θα μπορούσε να μου κάνει.
Το κακό είναι πως ανήκω στην 'κατηγορία φτερού', αν και με τρώει μεσα μου που δεν εκανα κάτι πιο δραστικό.Το σκηνικό έγινε μπροστά στο βίντεο κλαμπ που έχει στη γωνία.
στο σημειο αυτο θα διαφωνησω με τον leonp...αμα σε πουλαει μαγκια ζητα του τα στοιχεια...απλως θα πρεπει να σαι ετοιμος να πεταχτεις ως το τμημα οποτε το θεμα ειναι αν εσυ ειχες πραγματικα ορεξη...
και οταν τα δεις πως πανε στο χειροτερο καλεσε το αλτερ....αυτο το φοβουνται πιο πολυ απολα... τη σκουφια τους θα πεταξουν για κραυγαλες παραβιαση μπατσου ειδικα αυτη την εποχη...
-
Απίστευτο! Και απύθμενο το θράσος του.
-
Σε άλλο thread πριν λίγες μέρες έγραφα για την αστυνόμευση στους δρόμους του νομού Πέλλας. Αυτό ήταν γιατί δεν είχα πάει ακόμα στο νομό Λακωνίας! Η τοπική αστυνομική διεύθυνση δεν είναι καθόλου λακωνική!
Περνώντας την Παρασκευή αργά το απόγευμα, μέτρησα 6-7 μπλόκα (!) στη διαδρομή μέχρι τη Πούντα. -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Αν και παλι πιστευω οτι αν εχεις καποια παρουσια(δεν εισαι πχ λαθρομεταναστης) και καποια κοινωνικη μορφωση και ξερεις τα δικαιωματα σου,ανετα τα βαζεις μαζι τους,δεν νομιζω να τολμησουν να σε κανουν πολλα
Όπως και να 'χει, προτίμησα να μη μαθω ποτέ την απαντηση στο τι θα μπορούσε να μου κάνει.
ολοι αυτοι που το παιζουν μαγκες και πουλανε μουρη σε απλους τυπους σαν κι εμας κανουν τη κοτα μολις δουν το δολοφονο,το μαφιοζο,τον εμπορο ναρκωτικων η ακομα και κανα φουσκωτο του κωλου...δυστυχως οι αστυνομικοι προκειμενου να ειναι 'σκληροι' καταντουν γελοια θρασυδειλα υποκειμενα γεματα κομπλεξισμο και απωθημενα απο την αθλια ζωη τους και τη χωρις νοημα δουλεια τους...
το δημοσιουπαλληλικι εκει μεσα ειναι στο μεγιστο βαθμο,το βολεμα και το ξυσιμο και ακομα και για μια απλη εξυπηρετηση να πας σου μιλανε λες και εισαι η σκατουλα που κολλησε στα παπουτσια τους γιατι ξερουν οτι αμα τους τη πολυσπασεις θα σε γ@@@@σουν...
βεβαια καλυτερα οι χαβαλεδες απο κατι αλλους στρατοκαυλους που μου κυκλοφορουν με ξυρισμενο καφαλι και αλεξισφαιρο(ενω ειναι απλοι τροχονομοι) και για μια παραβαση ταχυτητας μονο που δε μου τραβηξε οπλο οταν σταματησα...αν θες φιλε να τραβηξεις οπλο να πας σε κανα πρεζεμπορο αν εισαι μαγκας,αλλα εκειτο ιδιο ατομο το οποιο ανηκε στην ομαδα πηγασος(τι νουμερα θεε μου!! ) το ειχα δει μια φορα στη γειτονια μου να κυνηγαει ενα 600αρι supersport με xsara station και να περναει μεσα απο τα στενα στης γειτονιας μου με τραγικη ταχυτητα(σιγουρα με πανω απο 90 σε στενο που και τα 50 ειναι πολλα)
στη μηχανη ηταν ενα παλικαρι στα 20κατι με τη κοπελα του..προφανως τον κυνηγουσε γιατι δεν ειχε πινακιδες,αλλα που πας ρε φιλε με τη νεκροφορα μεσα σε στενα με 200???αν περασει κανενας ανυποπτος τι θα γινει??να τον πιασει δε λεω,αλλα με τετοιο ρισκο??και μια αλλη φορα περναω απο stop..κοιταω βλεπω στα 10 μετρα μπατσικο να ερχεται χαλαρα και περναω,εκεινη την ωρα ομως αποφασιζει να γκαζωσει και παταει αυτη τη παραξενη κορνα που εχουν,παρολα αυτα δε με προλαβαβε και περασα,επισης ειχα ηδη ξεκινησει και ειχα κι αλλους απο πισω δε μπορουσα να σταματησω και να κανω πισω.
Αμεσως αναβει φαρο ερχεται διπλα μου και μου λεει..εισαι τρελος ?πηγαμε να συγκρουστουμε!!
μιλας σοβαρα του λεω,δεν ηρθες ποτε καν κοντα μου...
διπλωμα αδεια και...κληση,ετσι χωρις λογο γιατι δεν τον αφησα να περασει πρωτος...και κατι τελευταιο που χω παρατηρησει,επειδη εχει τυχει να γνωριζω καποια ατομα πριν γινουν μπατσοι,ακομα και συγγενικα, με το που μπαινεις εκει μεσα αλλαζει η ψυχολογια σου,αλλαζεις σαν ανθρωπος και στο τελος γινεσαι γτπ γιατι ετσι σε μαθαινουν...
ενα παιδι απο τη γειτονια μου που ηταν καλος μαθητης(μπηκε μπατσοαξιωματικος),οσο τον ηξερα ηταν πολυ καλο και ηρεμο παιδακι,πολυ χαμηλων τονων.. τωρα που ειναι στα ΜΑΤ εχει γινει τελειως διαφορετικος...του αρεσει να τις παιζει με τους αναρχικους,λεει πως στις πορειες θολωνει με καποια ατομα και περιεγραφε μια φορα πως ειχε σαπισει μια κοπελα γιατι τον εκνευρισε, την ειχε βαλει στο ματι και πως στο τελος την εβαλε κατω και τη βαραγε αλυπητα...ειχε εκπλαγει και ο ιδιος με τον εαυτο του...
δε μπορω να καταλαβω πως καταφερνουν και διαμορφωνουν χαρακτηρα και αλλαζουν τον ανθρωπο σε τοσο μεγαλη ηλικια....μονο το συστημα μπορει.... -
Γειά χαρά,
την περασμένη Παρασκευή με έγραψε ένας ηλίθιος στο φανάρι Φειδιππίδου & Κηφισίας. Φτάνοντας στο φανάρι το οποίο ήταν πορτοκαλί παλλόμενο -προφανώς εκτός λειτουργίας- βγήκα μπροστά σιγά σιγά περιμένοντας την ευκαιρία να συνεχίσω προς Αλεξάνδρας. Μαζί με μένα άλλα δύο αυτοκίνητα. Είμαι λοιπόν σταματημένος πάνω στις γραμμές για τους πεζούς, λίγο μπροστά από το φανάρι και περιμένω, οι άλλοι δύο επίσης. Λόγω των χαλασμένων φαναριών, έχει αρχίσει να γίνεται Ινδία στη διασταύρωση και να περνάει όποιος προλαβαίνει. Βλέποντας τον διαφαινόμενο χαμό, βγαίνουν δύο καλόπαιδα από το περιπολικό που ήταν απέναντι παρκαρισμένο (στην κάθοδο της Κηφισίας) -έκανε ζέστη βλέπετε και την είχαν αράξει στο A/C- και έρχονται προς το μέρος μας. Με σταματούν στην άκρη εμένα και τον ένα από τους άλλους δύο οδηγούς και αρχίζει ο ένας να μου λέει ότι πέρασα με κόκκινο. Του εξηγώ ότι το φανάρι ήταν πορτοκαλί παλλόμενο -στο μεταξύ το γ@μημένο ξανμπήκε σε λειτουργία- και αυτός να επιμένει ότι τα φανάρια λειτουργούσαν σωστά και ότι τα έβλεπε από απέναντι που ήταν.
Μάταια εγώ, ο συνοδηγός μου και ο άλλος οδηγός του εξηγούσαμε την κατάσταση. Ξεκινάει λοιπόν να μας γράφει ο κ@ριόλης και έρχεται μετά από λίγο δίνοντάς μου να υπογράψω την κλήση. Μου είπε μάλιστα ότι χατιρικά δεν με έγραψε για κόκκινο αλλά για παραβίαση πορτοκαλί (80€).
Εγώ τα είχα πάρει με τον φούστη και αρνήθηκα να υπογράψω και κατ'επέκταση να παραλάβω την κλήση.
Σκέφτομαι αύριο να πάω από το τμήμα και να τα πω στον διοικητή τους αν και είμαι σίγουρος ότι τσάμπα κόπο θα κάνω.
Η ερώτησή μου είναι αν γνωρίζει κανείς τί γίνεται με την κλήση σε αυτές τις περιπτώσεις. Κάποιος μου είπε ότι θα μου έρθει μέσω εφορίας στο δεκαπλάσιο!!!
Έχει κανείς ιδέα??
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Γειά χαρά,
την περασμένη Παρασκευή με έγραψε ένας ηλίθιος στο φανάρι Φειδιππίδου & Κηφισίας. Φτάνοντας στο φανάρι το οποίο ήταν πορτοκαλί παλλόμενο -προφανώς εκτός λειτουργίας- βγήκα μπροστά σιγά σιγά περιμένοντας την ευκαιρία να συνεχίσω προς Αλεξάνδρας. Μαζί με μένα άλλα δύο αυτοκίνητα. Είμαι λοιπόν σταματημένος πάνω στις γραμμές για τους πεζούς, λίγο μπροστά από το φανάρι και περιμένω, οι άλλοι δύο επίσης. Λόγω των χαλασμένων φαναριών, έχει αρχίσει να γίνεται Ινδία στη διασταύρωση και να περνάει όποιος προλαβαίνει. Βλέποντας τον διαφαινόμενο χαμό, βγαίνουν δύο καλόπαιδα από το περιπολικό που ήταν απέναντι παρκαρισμένο (στην κάθοδο της Κηφισίας) -έκανε ζέστη βλέπετε και την είχαν αράξει στο A/C- και έρχονται προς το μέρος μας. Με σταματούν στην άκρη εμένα και τον ένα από τους άλλους δύο οδηγούς και αρχίζει ο ένας να μου λέει ότι πέρασα με κόκκινο. Του εξηγώ ότι το φανάρι ήταν πορτοκαλί παλλόμενο -στο μεταξύ το γ@μημένο ξανμπήκε σε λειτουργία- και αυτός να επιμένει ότι τα φανάρια λειτουργούσαν σωστά και ότι τα έβλεπε από απέναντι που ήταν.
Μάταια εγώ, ο συνοδηγός μου και ο άλλος οδηγός του εξηγούσαμε την κατάσταση. Ξεκινάει λοιπόν να μας γράφει ο κ@ριόλης και έρχεται μετά από λίγο δίνοντάς μου να υπογράψω την κλήση. Μου είπε μάλιστα ότι χατιρικά δεν με έγραψε για κόκκινο αλλά για παραβίαση πορτοκαλί (80€).
Εγώ τα είχα πάρει με τον φούστη και αρνήθηκα να υπογράψω και κατ'επέκταση να παραλάβω την κλήση.
Σκέφτομαι αύριο να πάω από το τμήμα και να τα πω στον διοικητή τους αν και είμαι σίγουρος ότι τσάμπα κόπο θα κάνω.
Η ερώτησή μου είναι αν γνωρίζει κανείς τί γίνεται με την κλήση σε αυτές τις περιπτώσεις. Κάποιος μου είπε ότι θα μου έρθει μέσω εφορίας στο δεκαπλάσιο!!!
Έχει κανείς ιδέα??
Ευχαριστώ.εγω οταν ειχα ρωτησει μια φορα τι θα γινει αν αρνηθω να υπογραψω μου ειπαν οτι θα μου τη στειλουν σπιτι...
αλλα και στο τμημα να πας θα σε γραψουν...εμενα ο δοικητης στη τροχαια γλυφαδας μου χε πει οτι θα μου χαρισουν το point system...
του απαντω με τη σειρα μου οτι το ps δεν ισχυει και αυτος λεει οτι ισχυει...του εξηγω πως αν ισχυε θα πρεπε να μου χαν παρει το διπλωμα
και μου απανταει οτι τωρα με τον νεο κοκ(δεν ειχε ερθει ακομα) θα αρχισει να ισχυει....μετα μου το παρουσιασε ως χαρη αυτο που εκανε και με ξαποστειλε ευγενικα....
-
Όσοι δεν έχετε δει το 'Das Experiment' κατεβάστε το! Αξίζει με το παραπάνω και θα σας λυθούν πολλές απορίες!
http://www.imdb.com/title/tt0250258/
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!