-
Aν δεν υπάρχει συνέχεια, @@ θα μάθουν. Αλλιώς το μόνο που θα λένε είναι 'μπ@σταρδα στρουμφάκια, μας γράψατε'.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Κηφισιάς έγινε ντου και οι κλήσεις έπεφταν αβέρτα ενώ ξυλώθηκαν και πολλές πινακίδες (κυρίως σε όσους είχαν παρκάρει επί της Λ.Κηφισίας ή πάνω σε διαβάσεις ή γωνίες).Τροχαίοι με ένα μπλοκάκι στο χέρι ήταν σε κάθε δρόμο στο κέντρο της Κηφισιάς. Από την Λ.Κηφισίας μέχρι τα Everest και τους γύρω δρόμους.
Επιτέλους να μάθουν μερικά ΖΩΑ να μην αφήνουν το αυτοκίνητο όπου τους βολεύει ή ακριβώς απ'έξω απο εκεί που θέλουν, εις βάρος των υπολοίπων αυτοκινήτων και της κυκλοφορίας. Ας το παρκάρουν κάπου που επιτρέπεται και δεν εμποδίζει και ας περπατήσουν και λίγο. Δεν θα τους πέσει ο κ*λος.
Είναι της δημοτικής και είναι εκεί κάθε Σάββατο. Οι στολές τους αν δεν προσέξεις καλά μοιάζουν πολύ με ελληνικής αστυνομίας
-
Όχι. Τροχαίοι ήταν. Το μέρος είχε γεμίσει από περιπολικά (προφανώς από τροχαία Κηφισιάς).
-
Σήμερα στο φανάρι μπροστά στο Καλλιμάρμαρο με κατεύθυνση προς Χίλτον. Κόκκινο φανάρι σταματημένοι μπροστά εγώ, δεξιά μου και μπροστα αστυνομικός Ζητάς και αριστερά λίγο πιο μπροστά Hayabusa ρολάρει και φεύγει σιγά σιγά περνάει με κόκκινο. Ο Ζητάς στα @@ρια του απλά τον κοιτάει, μετά πό 5 sec ανάβει πράσινο και 2 φανάρια πιο κάτω ο ίδιος Ζητάς έχει σταματήσει αριστερά γυναίκα επειδή ήταν στον δακτύλιο και αφού της το έπαιξε λίγο γκόμενος, κοιτάει τα χαρτιά της, της κάνει παρατήρηση και την αφήνει να φύγει, φοράει το κράνος του και συνεχίζει.
Κύριοι Ζητάδες κανένας δεν σκοτώνεται επειδή μπαίνει στο δακτύλιο. Αντιθέτως περνώντας κόκκινο στη ψύχρα μπορεί να σκοτωθείς ή να σκοτώσεις. Μου τη δίνει η ανοχή τους στις παραβάσεις των μηχανών...
-
O Ζητας καθ'οτι ΜΕΜ (Μεγαλος Ελλην Μαγκας), τα κανει αυτα εκει που μπορει. Αμα ελεγε τιποτα στον Hayabusa, με μιση γκαζια εχει φτασει Ψυχικο και ο ζητας ψαχνει να βρει προς τα που εφυγε. Ενω στο γκομενακι, το παιζουμε αυστηροι αλλα καλοι (καθ'οτι γκομενακι). Αμα ησουν εσυ παρανομα στον δακτυλιο, τωρα δεν θα ειχες πινακιδες και διπλωμα.
Κατι λεγαμε πιο πανω για αλλαγη νοοτροπιας των οδηγων? ...
-
Για πιο λογο ο ζητας να κυνηγαει την hayabusa με κινδυνο να σκοτωθει;
Εχω γνωστο ζητα πουχει μεινει αναπηρος απο τετοια καταδιωξη.
Αν εισουνα εσυ στη θεση του ζητα θα ρισκαρες τη ζωη σου για 'να βαλεις μυαλο στην hayabusa'?
Oσοι ειμαστε απεξω τα λεμε ολα με μεγαλη ανεση. Στο απο μεσα ομως λιγοι εχουν τα @@. -
Ρε φίλε δεν είπα να κάνει HOT PURSUIT ο ζητάς...
Ας κάνει νόημα να σταματήσει και αν δεν το κάνει, μια χαρά φαίνοντουσαν οι πινακίδες του. Ας στείλει ραβασάκι σπίτι με δικαστήριο...
Με αυτή τη λογική ας αφήσουμε τους ληστές τραπεζών να διαφεύγουν μιας και μπορεί να χρησιμοποιήσουν τα όπλα...
-
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
Αν εισουνα εσυ στη θεση του ζητα θα ρισκαρες τη ζωη σου για 'να βαλεις μυαλο στην hayabusa'?
Oσοι ειμαστε απεξω τα λεμε ολα με μεγαλη ανεση. Στο απο μεσα ομως λιγοι εχουν τα @@.Αν εγω ερχομουν απο τον καθετο στο φαναρι κ εκανα τον Ηayabusa... hay καπου εδω, abu καπου εκει και sa στη μασκα και το καρτερ τι θα εκανε ο Ζητας;;;;
-
Για πιο λογο ο ζητας να κυνηγαει την hayabusa με κινδυνο να σκοτωθει;Επειδή ειναι το επάγγελμά του ίσως????
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αν εγω ερχομουν απο τον καθετο στο φαναρι κ εκανα τον Ηayabusa... hay καπου εδω, abu καπου εκει και sa στη μασκα και το καρτερ τι θα εκανε ο Ζητας;;;;Καταγραφή συμβάντος: 'Κιφάλι στου χαντάκι'...
-
Oσοι ειμαστε απεξω τα λεμε ολα με μεγαλη ανεση. Στο απο μεσα ομως λιγοι εχουν τα @@*****.Αρα τους νομους τους εφαρμοζουν μονο εκει που τους παιρνει να κανουν τους μαγκες (γυναικες και αργους) ή εκει που θελουν να βγαλουν γκομενα*****? Αυτο που ξεραμε δηλαδη...Τουλαχιστον μετα να μην μας πουλανε παπαριες οτι αυτοι προαγουν την ασφαλεια και εμεις ειμαστε οι αλητες εγκληματιες κοντρακηδες που σκοτωνουμε τον κοσμο.
*****Εκει δηλαδη φαινεται ο Ζητας ο αρχιδ@τος απο μεσα ενω εγω ο απεξω τα λεω με ανεση? Αυτο δεν ειναι @@, αυτο ειναι αμελετητα κρασατα...
ΥΓ Οπως ειπαν, αυτη ειναι η δουλεια τους (που μερικοι θελουν να προαγουν και ως 'λειτουργημα').
-
Δυστιχως υπαρχει 'ρατσισμος' απο τα οργανα της ταξης αλλα και ο καθενας βολευεται με τον τροπο που μπορει σε παραβασεις .Το δικαιωμα αυτο το εχουν δωσει οι ιδιοι οι τροχονομοι και οι διοικουντες οποτε ,,,,,,,μπαχαλο περι νοοτροπιας,,!!!!
Ο καθενας κανει οτι του γουσταρη στο Ελλαντα,,,!!!! -
http://www.fordclub.gr/forum/showthread ... post459373' target='_blank
Το παληκάρι το είχαν σταματήσει για άδεια, δίπλωμα κι όταν ζήτησαν την ασφάλεια του αμαξιού, ξεκούμπωσε τη ζώνη για να δώσει το χαρτί της ασσφάλειας. Φυσικά, τον έγραψαν για ζώνη. Δεν τοάφησε έτσι,ζούσε πολλά χρόνια εξωτερικό και τελικά έχει σχεδόν δικαιωθεί.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
http://www.fordclub.gr/forum/showthread.php?p=459373#post459373' target='_blank' target='_blankΤο παληκάρι το είχαν σταματήσει για άδεια, δίπλωμα κι όταν ζήτησαν την ασφάλεια του αμαξιού, ξεκούμπωσε τη ζώνη για να δώσει το χαρτί της ασσφάλειας. Φυσικά, τον έγραψαν για ζώνη. Δεν τοάφησε έτσι,ζούσε πολλά χρόνια εξωτερικό και τελικά έχει σχεδόν δικαιωθεί.
Διαβαστε και αυτο http://www.katagelies.gr/katagelies/com ... Itemid,36/
-
Δε διαφωνω οτι υπαρχουν πολλοι αστυνομικοι ηλιθιοι ,αλητες ή κομπλεξικοι. Απλα μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζανι γιατι καποιοι παιζουν τον κωλο τους κορωνα γραμματα καθημερινα και θα ηταν αδικο γιαυτους να τους βριζουμε ΟΛΟΥΣ.
Εχω ενα φιλο που εβριζε φανατικα την αστυνομια για χρονια... σας πληροφορω οτι εκλεψαν τη μηχανη του φιλου μου και μερικες μερες μετα την βρηκανε Ζηταδες μετα απο καταδιωξη που κανανε στον κλεφτη ο οποιος οπλοφορουσε. Οι ζηταδες αν θελαν μπορουσαν να κανουν τον Αλεκο κι ομως ενω ηξεραν οτι οπλοφορει τον κυνηγησαν ξεροντας οτι μπραβο δε θα παρουν απο κανεναν.Γιαυτο λεω μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζανι...υπαρχουν καμποσοι σαυτο το σωμα που την ωρα που εμεις κοιμομαστε το βραδακι αυτοι κυνιγιουνται στους δρομους με ληστες,κλεφτες,δολοφονους ή οτιδηποτε.
-
Φιλε BILL33, το site με την καταγγελια που μας εδωσες γραφει χιλια δυο πραγματα που δεν ισχυουν.
Ο τυπος πουχει κανει την παραγγελια λεει ολο ακυρα πραγματα.- λεει οτι οι ειδικοι φρουροι δεν εχουν δικαωμα να γραφουν κλησεις. Καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
- λεει οτι οι αστυνομικοι βαση νομου ειναι υποχρεωμενοι να λενε το ονομα τους σε οποιον πολιτη το ζητησει, επισης καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
3)λεει οτι οι ειδικοιφ ρουροι προσλαμβανονται βυζματικα οπου επισης δεν ισχυει. Προσλαμβανονται με τη διαδικασια του ΑΣΕΠ και ολα τα μορια των υποψηφιων μαζι με τους βαθμους των απολυτηριων τους ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.
-
Φιλε BILL33, το site με την καταγγελια που μας εδωσες γραφει χιλια δυο πραγματα που δεν ισχυουν.
Ο τυπος πουχει κανει την παραγγελια λεει ολο ακυρα πραγματα.- λεει οτι οι ειδικοι φρουροι δεν εχουν δικαωμα να γραφουν κλησεις. Καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
- λεει οτι οι αστυνομικοι βαση νομου ειναι υποχρεωμενοι να λενε το ονομα τους σε οποιον πολιτη το ζητησει, επισης καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
3)λεει οτι οι ειδικοιφ ρουροι προσλαμβανονται βυζματικα οπου επισης δεν ισχυει. Προσλαμβανονται με τη διαδικασια του ΑΣΕΠ και ολα τα μορια των υποψηφιων μαζι με τους βαθμους των απολυτηριων τους ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.
To link που εβαλα ειναι απο το ιδιο θεμα που δοθηκε προηγουμενως.
Μια απορια ομως :εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι υποχρεωμενος να δινει τα στοιχεια του ο αστυνομικος οταν ενας πολιτης τα ζηταει; -
Ειμαι απολυτα σιγουρος.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
To link που εβαλα ειναι απο το ιδιο θεμα που δοθηκε προηγουμενως.
Μια απορια ομως :εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι υποχρεωμενος να δινει τα στοιχεια του ο αστυνομικος οταν ενας πολιτης τα ζηταει;Νομίζω ότι είναι υποχρεωμένος να δίνει τον αριθμό του και όχι το όνομά του.
-
...
...
Δεν ξέρω τι ισχύει πλέον. Θυμάμαι, όμως, ότι πριν μερικά χρόνια ειδικός φρουρός μπορούσε να δώσει κλήση μόνο παρουσία αξιωματικού (δλδ κανονικού αστυνομικού). Είχα γνωστό ειδικό φρουρό και θυμάμαι ότι σε όλες τις περιπολίες τους επικεφαλής ήταν αξιωματικός της ΕΛΑΣ.
- λεει οτι οι ειδικοι φρουροι δεν εχουν δικαωμα να γραφουν κλησεις. Καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!