-
+1
Ωχ, τώρα θυμήθηκα ότι ακόμα δεν έχω αγοράσει πυροσβεστήρα.
-
Στην Κόρινθο γαζώνουν.....
Στην έξοδο για Αρχαία Κόρινθο προς Κιάτο (παράκαμψη διοδίων) με το που κάνεις δεξιά την έχουν στήσει στο πλυντήριο για νταλίκες με όριο τα 50χλμ και δουλεύει σκούπα!!! -
Kαι Χαλκιδα τα καθαρματα εχουν πιασει δουλεια. Πρωινα 'πεσιματακια' με βροχη και κλασσικα σε 'ζαντωμενα'...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παίδες το νου σας!
Σύμφωνα με τα λεγόμενα φίλου μου τροχαίου, έχει πέσει σύρμα εκ των άνωθεν να μαζέψουν όσα περισσότερα ευρώπουλα γίνεται. Πλέον είναι απίθανο να σε σταματήσουν και να μη σε γράψουν για κάτι... οτιδήποτε.
Περαστικούλια μας!το επιβεβαιώνω
Α, ωραία !!
Πάλι θα έχουμε 'ρεκόρ παραβάσεων υπερ**-βολικής** ταχύτητας' ...Υ.Γ.: τι λένε αλήθεια οι φετινές στατιστικές για τους νεκρούς/βαριά τραυματίες;
Πέρισυ, μετά το καλοκαίρι θριαμβολογούσαν για τα 'αυστηρά' μέτρα, που είχαν (λέγαν τότε) αποδώσει ... -
Ειχαν μειωση απ οτι λενε.
αλλα εγω πιστευω πως η πετρελαϊκη κριση ειναι υπευθυνη για καθε μειωση στις στατιστικες των τροχαιων.
Οταν οι τιμες καυσιμων χτυπησαν καμπανακι, ο κοσμος σταματησε να το παταει και πηγαινε οικονομικα. -
Παίδες, τα τροχαία εχουν αυξηθεί.
Το διαβασα απο διαφορες πηγές αλλά η μονη που βρήκα πρόχειρα είναι αυτή. (sorry για το 'κιτρινο' του portal)Για να δούμε όλοι που αποσκοπούσαν οι περσινες αυξήσεις και ποσο κοντόφθαλμοι και αποτυχημένοι είναι οσοι ασχολούνται με το θεμα 'οδική ασφάλεια' στην Ελλάδα.
-
Ειχα την εντυπωση οτι μιλαμε για το καλοκαιρι που μας περασε....
Αλλα και παλι... Αυξηση παρουσειασαν.
Αυτο που διαβασα εγω ελεγε οτι μειωση ειχαμε τις ημερες που η τιμη της βενζινης ηταν στο θεο και τις ημερες που δεν ειχαμε βενζινη -
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Μπορουν να παρουν τα @@ μας αν ειμαστε καθ ολα νομιμοι. Μεχρι και ενισχυμένο φαρμακείο έχω .
(προφανώς δεν εννοείτε να μας σταματήσουν για παράβαση ε? )Αν θέλει να σε γράψει θα σε γράψει, μη το ψάχνεις.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μπορουν να παρουν τα @@ μας αν ειμαστε καθ ολα νομιμοι. Μεχρι και ενισχυμένο φαρμακείο έχω .
(προφανώς δεν εννοείτε να μας σταματήσουν για παράβαση ε? )Αν θέλει να σε γράψει θα σε γράψει, μη το ψάχνεις.
Μάλλον είμαι πολύ τυχερός γιατί έχω περάσει από πάρα πολλούς ελέγχους/μπλόκα όσο ήμουν φοιτητής στην Κρήτη (περίεργες ώρες, περίεργες παρέες, ψιλο-καγκούρικο αυτοκίνητο, κτλ) και ΠΟΤΕ δεν έφαγα κλήση αφού πάντα ήμουν τυπικός. Μου έχουν κάνει μπλόκο/σωματικό έλεγχο ασφαλίτες, τροχαίοι, ΕΙΔΑΣΥΔΕ, ΟΠΚΕ και ότι άλλο υπάρχει. Με έχουν συμμαδέψει με αυτόματο όπλο και έχουν κάνει φίλο και φτερό το αυτοκίνητό μου όταν με φίλο επισκεφτήκα γνωστό-νοσηλευόμενο στο ναυτικό (;) νοσοκομείο στα Χανιά 12 η ώρα το βράδυ και ο γνωστός παρακούοντας τις εντολές ήρθε και μας συνάντησε στο parking του νοσοκομείου.
Ειλικρινά, δεν μπορώ να πιστέψω (πιθανότατα μέχρι να την πατήσω) ότι θα με γράψουν με το έτσι θέλω για κάτι αν είμαι τυπικός. -
Και εγώ της ίδιας ίδιας άποψης είμαι. Πραγματικά θα παραδεχτώ τον τροχαίο που θα καταφέρει να βρει κάτι για να με γράψει (εκτός από υπερβολική ταχύτητα).
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και εγώ της ίδιας ίδιας άποψης είμαι. Πραγματικά θα παραδεχτώ τον τροχαίο που θα καταφέρει να βρει κάτι για να με γράψει (εκτός από υπερβολική ταχύτητα).Ξεχνάς τον πυροσβεστήρα Σε κάποιο thread δεν έγραψες ότι δεν έχεις;
-
Πήρα σήμερα.
-
Πήρα σήμερα.Ειναι ο 'σωστος' πυροσβεστηρας;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ειναι ο 'σωστος' πυροσβεστηρας;;;Ωχ, μυρίζομαι φάση 'Πειραιώς Best Leasing'...
-
Και εγώ της ίδιας ίδιας άποψης είμαι. Πραγματικά θα παραδεχτώ τον τροχαίο που θα καταφέρει να βρει κάτι για να με γράψει (εκτός από υπερβολική ταχύτητα).Και εγώ το ίδιο πίστευα ώσπου (βλ. το Post μου 26/06/08 9:32):
viewtopic.php?f=5&t=31697&p=1265209&hilit=%CE%9A%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82#p1265209' target='_blankΠάντως, είναι τρομακτικό το αίσθημα αδυναμίας να υπερασπιστείς το δίκιο σου απέναντι στον κάθε μ@λ@κοπίτουρα εξουσιαστή που νομίζει ότι είναι ο δικαστής Ντρέντ!
-
Φιλο τον γράψανε έτσι ακριβως για διπλη γραμμή στη Χαλκιδική, ενω δεν είχε πατήσει.
Ακολουθούσα από πισω, το είδα. -
Και εγώ της ίδιας ίδιας άποψης είμαι. Πραγματικά θα παραδεχτώ τον τροχαίο που θα καταφέρει να βρει κάτι για να με γράψει (εκτός από υπερβολική ταχύτητα).Στα αυτοκίνητά της οικογένειας υπάρχουν πάντα τα πάντα. Τρίγωνο, φαρμακείο (ανανεώνεται καθ΄έτος), πυροσβεστήρας, ιμάντας ρυμούλκησης, γιλέκο με φωσφορίζουσες ρίγες, κ.λ.π..
Σε μπλόκο που με σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο ταυτόχρονα σταμάτησαν κι ένα 'νταή' που μαμούσε και έδερνε και αποφάσισαν οι αστυνομικοί να του δείξουν τι εστί βερίκοκο.
Ο 'δικός μου' αστυνομικός συνέχισε τον έλεγχο σε εμένα και συζητώντας με αφορμή τον 'νταή' μου λέει είσαι εντάξει. Του απάντησα ότι το ξέρω και δύσκολα θα έβρισκε κάτι. Τότε με ρώτησε με πολύ απλό ύφος, 'δεύτερο ζευγάρι γυαλιά μυωπίας έχεις;' (Στην άδεια οδηγήσεως μου αναφέρει οδήγηση με διορθωτικά γυαλιά) Οπότε τον χαιρέτησα κι έφυγα.
Δε ξέρω και δε το έψαξα, αν μπορούσε να μου δώσει κλήση γι΄αυτό, αλλά σημασία έχει ότι αφορμή βρήκε. Γι΄αυτό λέω, αν θέλουν θα βρουν. -
Πανάκι για τα γυαλιά έχεις?
Δεύτερη 4άδα λάστιχα?Ζητώ συγγνώμη. Λάθος διόρθωση! [kouk]
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τότε με ρώτησε με πολύ απλό ύφος, 'δεύτερο ζευγάρι γυαλιά μυωπίας έχεις;' (Στην άδεια οδηγήσεως μου αναφέρει οδήγηση με διορθωτικά γυαλιά) Οπότε τον χαιρέτησα κι έφυγα.Δεν έχεις???!!!!
-
Η συγκεκριμένη απαίτηση δεν μου φαίνεται παράλογη και άλλωστε προβλέπεται από τον ΚΟΚ. Φαντάσου έναν οδηγό που με 5 βαθμούς μυωπία χάνει/σπάει τα γυαλιά του στην μέση του ταξιδιού. Πως θα συνεχίσει;
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!