-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ2 Εγω μιλαω για Τροχαιους κ εσυ μου δειχνεις ΜΑΤατζηδες να ριχνουν ξυλο σε διαδηλωση...3 sing and two dance...Καλα, αυτος γιατι ειναι ντυμενος Superman?
Eιναι ο ιδιος ο Superman.
-
@ Lokatzis
Ναι ρε φιλε, τα ξερω κ εγω αυτα. εγω σου μιλαω για μια ΕΥΘΕΙΑ απο εδω μεχρι εκει. Απο εδω που ξεκινας βλεπεις το εκει που πηγαινεις. Ε αμα μου κατσει στο ενδιαμεσο, καλα να παθω στην τελικη. Απλο δεν ειναι?
@υπολοιποι
φανταστειτε λιγο το σκηνικο: μας εχουν μαζεψει απο τον Λαινοπουλο στο ΑΤ Κηφισσιας για εξακριβωση, κ στο 20λεπτο πανω εχουμε παραγγειλει σουβλακια, εχουν ερθει μετα απο 5 λεπτα (απο τα Γουρουνακια, απεναντι), κ κερναμε τον αξιωματικο υπηρεσιας κ τον βλακα που μας μαζεψε. Ε μας εδιωξαν αρον-αρον...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@ LokatzisΝαι ρε φιλε, τα ξερω κ εγω αυτα. εγω σου μιλαω για μια ΕΥΘΕΙΑ απο εδω μεχρι εκει. Απο εδω που ξεκινας βλεπεις το εκει που πηγαινεις. Ε αμα μου κατσει στο ενδιαμεσο, καλα να παθω στην τελικη. Απλο δεν ειναι?
@υπολοιποι
φανταστειτε λιγο το σκηνικο: μας εχουν μαζεψει απο τον Λαινοπουλο στο ΑΤ Κηφισσιας για εξακριβωση, κ στο 20λεπτο πανω εχουμε παραγγειλει σουβλακια, εχουν ερθει μετα απο 5 λεπτα (απο τα Γουρουνακια, απεναντι), κ κερναμε τον αξιωματικο υπηρεσιας κ τον βλακα που μας μαζεψε. Ε μας εδιωξαν αρον-αρον...
Φαντασου σκινηκο.
1996~97κατι, πιτσιρικας εγω, χωρις διπλωμα κ εχω κατεβει συνοδηγος στο Λουνα Παρκ της Βαρκιζας να δω τι παιζει.
Πεσιμο απο μπατσους, φευγει ολος ο κοσμος και μερικοι πανε παραλια μερια, ενω εγω παω προς το αμαξι με το οποιο μ εφεραν.
Περναει περιπολικο πρωτη φορα
-Φυγε θα σε γραψω
-Δεν εχω αμαξι
Περναει το περιπολικο δευτερη φορα
-φυγε θα σε γραψω
-δεν εχω αμαξι
Ε...Την τριτη με μαζεψε και πηγε να με γραψει. Το 'δεν εχω αμαξι' το θεωρησε αντισταση κατα της αρχης και με πηγε μεσα.Ειχε πολυ πλακα οταν ο διοικιτης του ειδε οτι ειμαι ανηλικος και αποκλειετε να χα αμαξι εκεινο το βραδυ
-
Ηθελα να δω τις σκατοφατσες τους μετα..
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
@ Lokatzis
Ναι ρε φιλε, τα ξερω κ εγω αυτα. εγω σου μιλαω για μια ΕΥΘΕΙΑ απο εδω μεχρι εκει. Απο εδω που ξεκινας βλεπεις το εκει που πηγαινεις. Ε αμα μου κατσει στο ενδιαμεσο, καλα να παθω στην τελικη. Απλο δεν ειναι?
@υπολοιποι
Φαντασου σκινηκο.
1996~97κατι, πιτσιρικας εγω, χωρις διπλωμα κ εχω κατεβει συνοδηγος στο Λουνα Παρκ της Βαρκιζας να δω τι παιζει.
Πεσιμο απο μπατσους, φευγει ολος ο κοσμος και μερικοι πανε παραλια μερια, ενω εγω παω προς το αμαξι με το οποιο μ εφεραν.
Περναει περιπολικο πρωτη φορα
-Φυγε θα σε γραψω
-Δεν εχω αμαξι
Περναει το περιπολικο δευτερη φορα
-φυγε θα σε γραψω
-δεν εχω αμαξι
Ε...Την τριτη με μαζεψε και πηγε να με γραψει. Το 'δεν εχω αμαξι' το θεωρησε αντισταση κατα της αρχης και με πηγε μεσα.Ειχε πολυ πλακα οταν ο διοικιτης του ειδε οτι ειμαι ανηλικος και αποκλειετε να χα αμαξι εκεινο το βραδυ
Kαλα αν ειναι να ανοιχτει ενα ξεχωριστό τοπικ, για ιστοριες απο Βουτα, Μαυρη, Πέταλο, Ρίμπας
-
Δε ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα τις τελευταιες μερες η αστυνομια τον παιρνει παραμασχαλα!Προχτες μαζεψανε 24 μηχανακια σε ενα μισαωρο! Και για να μην δωσουν στοχο με πολιτικα ασφαλιτες οτι δεν ειχε πινακιδες μηχανακι μεσα!!!!!Πλακα με εναν ειχαν μαζευτει στο ιδιο σημεο γυρω στους 50 μπατσους να σταματανε και να γραφουνε και να του κανει ενας μπατσος ενως με μια μηχανη σταματα σταματα!Σταματαει αυτος και λεει στον μπατσο(μπατσος ντυμενος με πολιτικα) που ειναι οι μπατσοι ρε???Εδω ειναι οι μπατσοι!Που ειναι οι μπατσοι ρε να μην με γραψουνε!Εμεις ειμαστε οι μπατσοι βαζει πρωτη λουης το παλικαρι να ναι καλα!!!
-
Νιώθεις κάποια αλληλεγγύη με κάποιον που οδηγεί μηχανάκι χωρίς πινακίδες; Αν αυτό το παλικάρι αύριο πάρει τον καθρέπτη του focus ενώ προσπαθεί να βγει πρώτος στο φανάρι, πως θα τον βρεις;
-
Οχι δεν νιωθω αλληλεγγυη αλλα ειμαι και εγω ενας απο αυτους.Στο ταφ μου δεν εχω πινακιδα....
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Δε ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα τις τελευταιες μερες η αστυνομια τον παιρνει παραμασχαλα!Προχτες μαζεψανε 24 μηχανακια σε ενα μισαωρο! Και για να μην δωσουν στοχο με πολιτικα ασφαλιτες οτι δεν ειχε πινακιδες μηχανακι μεσα!!!!!Πλακα με εναν ειχαν μαζευτει στο ιδιο σημεο γυρω στους 50 μπατσους να σταματανε και να γραφουνε και να του κανει ενας μπατσος ενως με μια μηχανη σταματα σταματα!Σταματαει αυτος και λεει στον μπατσο(μπατσος ντυμενος με πολιτικα) που ειναι οι μπατσοι ρε???Εδω ειναι οι μπατσοι!Που ειναι οι μπατσοι ρε να μην με γραψουνε!Εμεις ειμαστε οι μπατσοι βαζει πρωτη λουης το παλικαρι να ναι καλα!!!1oν υπαρχει θεμα εδω viewtopic.php?f=5&t=31697
2ον η αστυνομια αυτες τις μερες εχει πολυ δουλεια γιατι πλησιαζουν εκλογες και καπως πρεπει να βγουν τα εξοδα,καθε φορα ετσι γινεται
3ον διορθωσε τη συνταξη σου γιατι στο περιπου καταλαβαινουμε τι λες
4ον ποιος ο λογος να γραψεις για καποιον που εκανε καγκουρια/καφριλα λες και εκανε κατι το σπουδαιο
5ον βαλε πινακιδα -
Οχι δεν νιωθω αλληλεγγυη αλλα ειμαι και εγω ενας απο αυτους.Στο ταφ μου δεν εχω πινακιδα....Μπράβο.
Συνέχισε έτσι. -
Δε ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα τις τελευταιες μερες η αστυνομια τον παιρνει παραμασχαλα!Προχτες μαζεψανε 24 μηχανακια σε ενα μισαωρο! Και για να μην δωσουν στοχο με πολιτικα ασφαλιτες οτι δεν ειχε πινακιδες μηχανακι μεσα!!!!!Πλακα με εναν ειχαν μαζευτει στο ιδιο σημεο γυρω στους 50 μπατσους να σταματανε και να γραφουνε και να του κανει ενας μπατσος ενως με μια μηχανη σταματα σταματα!Σταματαει αυτος και λεει στον μπατσο(μπατσος ντυμενος με πολιτικα) που ειναι οι μπατσοι ρε???Εδω ειναι οι μπατσοι!Που ειναι οι μπατσοι ρε να μην με γραψουνε!Εμεις ειμαστε οι μπατσοι βαζει πρωτη λουης το παλικαρι να ναι καλα!!!Kαλο θα ειναι σε forum να αποφευγεις τις εκφρασεις: 'Τον παιρνει παραμασχαλα' , 'Μπατσος'...
Δεν ξερεις ποτε ποιος μπορει να διαβαζει αυτα τα post..Οχι δεν νιωθω αλληλεγγυη αλλα ειμαι και εγω ενας απο αυτους.Στο ταφ μου δεν εχω πινακιδα....
Δε θα ηταν καλο να βαλεις??
-
Οχι δεν νιωθω αλληλεγγυη αλλα ειμαι και εγω ενας απο αυτους.Στο ταφ μου δεν εχω πινακιδα....Στην Αγγλια οχι μονον θα σου περνανε την αδεια, αλλα θα σου βαζανε -πολυ ορθα- και ενα παρα πολυ μεγαλο προστιμο.
-
Ο χρήστης demisdemis έγραψε:
Οχι δεν νιωθω αλληλεγγυη αλλα ειμαι και εγω ενας απο αυτους.Στο ταφ μου δεν εχω πινακιδα....
Στην Αγγλια οχι μονον θα σου περνανε την αδεια, αλλα θα σου βαζανε -πολυ ορθα- και ενα παρα πολυ μεγαλο προστιμο.
Πρωτα απο ολα να πω κατι.Η πινακιδα μου ειχε σπασει και βγαζω αλλη την εχω παραγγειλει....
-
Και δεύτερον;
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Και δεύτερον;Δευτερον μου την εσπασαν καποια κ@ρ!0λ!@ και κανει 25Ε η απλη.
-
Και δεύτερον;
Δευτερον μου την εσπασαν καποια κ@ρ!0λ!@ και κανει 25Ε η απλη.
ρε συ ποιος εχει πινακιδα εκει κατω? εγω οσους ξερω δεν εχουν και ειδικα στα χωρια αν ειναι να σκασουν τροχαιοι το παιρνουν χαμπαρι αμεσως και εξαφανιζονται
εδω υπαρχουν και αυτοκινητα χωρις πινακιδες
-
Γιατι νομιζεις δεν το εχω δει που κυκλοφορουν στην Αθηνα αμαξια χωρις πινακιδα??Εδω στο Αιγιο ειμαστε πιο χαλαρα.Ξερουμε ο ενας τον αλλον.
-
Γιατι νομιζεις δεν το εχω δει που κυκλοφορουν στην Αθηνα αμαξια χωρις πινακιδα??Εδω στο Αιγιο ειμαστε πιο χαλαρα.Ξερουμε ο ενας τον αλλον.στην αθηνα ειναι πολυ πιο δυσκολο, εκει (επειδη ξερεις οτι ειμαι απο κει) τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα..
ειδικα σε παπακια γινεται χαμος
-
Ναι βεβαια θυμαμαι με εναν φιλο ειχε ενα kazer 56mm καθε φορα που βγαιναμε δεν βαζαμε πινακιδα.Μια και δυο μας εχουν κυνηγησει...
-
Ναι βεβαια θυμαμαι με εναν φιλο ειχε ενα kazer 56mm καθε φορα που βγαιναμε δεν βαζαμε πινακιδα.Μια και δυο μας εχουν κυνηγησει...'καζερι' το λεμε στο χωριο μου
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!