Jun 28, 2008, 1:57 PM

Ο χρήστης aserf έγραψε:

Το όριο εκεί ποιό είναι και με πόσα τσουλούσες εσύ;

Καταρχήν πηγαίναμε με 80 κοντερίσια.

Γενικότερα την παλεύετε;

Όλοι κάθεστε και γράφετε στα ζώα αντίστοιχες περιπτώσεις για άτομα που πάνε με 120 στην αριστερή και τώρα πηγαίναμε με 80 στην άδεια Ποσειδώνος.

Το Yugo στο βίντεο το προσπεράσαμε μερικά δευτερόλεπτα πριν φτάσουμε στους ζητάδες ενώ πηγαίναμε με ~100. Όπως βλέπετε όταν μένουμε πίσω από τους ζητάδες το Yugo τους προσπερνάει χωρίς να επιταχύνει. Δηλαδή τι άλλο θα έπρεπε να κάνουν για να θεωρηθούν ζώα;

Σε αυτό δεν έχετε δίκιο. Μπορεί ο δρόμος να ήταν σχετικά άδειος και με αραιή κίνηση, το όριο όμως τόσο στην Ποσειδώνος όσο και στην Συγγρού είναι λιγότερο από 100km.

Είχατε κάποιο συγκεκριμένο λόγο που θέλατε να πάτε πάνω από το όριο; Μου έχει τύχει και εμένα παρόμοιο σκηνικό. Περίμενα λίγο υπομονετικά πίσω τους τηρώντας απόσταση ασφαλείας όπως εσείς και κάποια στιγμή μόλις βρήκαν άνοιγμα στη μεσαία μου έκαναν χώρο να περάσω (ούτε φώτα τους έπαιξα ούτε διαμαρτυρήθηκα). Αν δεν είχατε κάποια ανάγκη να πάτε πιο γρήγορα (και πάνω από το όριο), από τη στιγμή που προσπερνούσατε αυτοκίνητα που βρισκόντουσαν στη μεσαία (δείγμα ότι πηγαίνατε με ικανοποιητική ταχύτητα), δεν νομίζω ότι ήταν τόσο τραγικό το ότι σας 'καθυστέρησαν' για μερικά μέτρα.