-
Πριν 1 - 1,5 ώρα απο ΑΟ, βγαίνω για Βαρης Κορωπιου, μετα τα πρώτα φαναρια, επτυχαινω κολάδικο xsara, με εναμενο καρουμπαλο, χωρις σειρηνες. Μεχρι εκει ολα καλα, εγω με ενα Α3 καινουριο πηγαιναμε σχετικα σβέλτα, το κωλαδικο χωνοτανε απο διπλα στο χαβαλε
Στρίβουμε μια αριστερη 90ρα σε φαναρι, ο μπατσος απο δεξια εγω απο αριστερα και να παιζουμε ποιος θα βαλει μουρη μεσα για να κοψει ο αλλος Παρα το οτι ημουν με το αστρα κερδισα ο τυπακος με το Α3 λιγο πιο μπροστα, λογω κινησης (ουτε εγω ουτε το Α3 δεν θελαμε να κανουμε συνεχομενες αλλαγες λωριδας εστω και αν τα αμαξια ηταν πολυ αραια μεταξυ τους για ευνοητους λογους) και καθομαστε πισω απο τον μπατσο ο οποιος εκανε τις αλλαγες λωριδας που λέγαμε, με σταθερη πλέον ταχύτητα (110-120 χλμ/ω) παμε τρενακι οι 3 μας με μια ικανοποιητικη αποσταση μεταξυ μας, πρωτη δοκιμη για προσπέραση στο τουνελ με εκλησε ο μπασκινας ομως τελικα τον περασα στην δεξια ανηφορικη πριν τα βλάχικα. Ηταν 2 ή 3 άρομα μεσα και προφανος καυλαντιζανε.Και ρωταω εγω.....αφου δεν βιαζοτανε να παει πουθενα, γιατι πηγαινε με 120 χλμ και οχι με λιγοτερα? σε τετοιες εποχες πρεπει να κανουμε οικονομια στην βενζινη
-
Δεν βιαζότανε, αλλά είχε τον φάρο αναμένο?
-
Ακριβώς.
-
Βρισκονταν σε λαθος θεση στο γηπεδο και του εριξαν με taser
http://www.youtube.com/watch?v=qXkwa9uF ... r_embedded
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Russian victims challenge policeΣε καποιες περιπτωσεις, η αναμονη του υπαιτιου σε μια σκοτεινη γωνια ειναι η μονη λυση.
Ειχα ερθει στα χερια μ εναν μπατσο, της ασφαλειας στη Σαλονικα, για μια θεση παρκιγκ.
Ειχα επαγγελματικο ραντεβου σε μια καφετερια, βρησκω θεση που αδειαζει και παρκαρα, ενω περιμενε να ξεπαρκαρει καποιος να φωναξει τον συναδελφο, να παρκαρει το συμβατικο.
Οταν μου πε φιλαρακι, παρτο απο δω, περιμενω να παρκαρει αλλος, του πα οτι δεν ειμαστε φιλαρακια και οτι δεν ειδα κενενα αυτοκινητο να περιμενει μπροστα μου.
Κατι ειπε, κατι ειπα, μ αρπαξε απο το χερι, μ εσπρωξε, τον ενημερωσα οτι δεν θελει να το συνεχισει και μετα απο ανταλλαγη γαλλικων, πηγε να ριξει την πρωτη, δεν τα καταφερε, γιατι φαγε push kick στη κοιλια. Πηγε να ριξει κ αλλη κ εφαγε συνδιασμο απο direct.
Στο μεταξυ ειχε βγει κοσμος απο την καφετερια, καλεσαν την αστυνομια, ηρθε ο συναδελφος, και ο τυπος που τις εφαγε εβγαλε την υπηρεσιακη του ταυτοτητα.Τμημα με χειροπεδες εγω, απειλες απο τον ασφαλιτη να μου δειξει εμενα. Ενημερωνω τον υπευθυνο βαρδιας οτι θα καταθεσω μυνηση για υπερβαση εξουσιας, ξυλοδαρμο, εξυβριση και ενα καρο αλλα και οτι αυτοι ειναι οι μαρτυρες μου. Και δινω τις καρτες τους.
Δεκα ατομα, ολοι απο την ιδια γνωστη πολυεθνικη, ολοι σε πολυ συμαντικες θεσεις που ειχαν σχεση με την ασφαλεια προϊοντων.Καγκελο ο υπευθυνος.
Βγαινει εξω να δει τον αλλο και ρωταει εναν απο τους μαρτυρες για το τι εγινε.
Του επαληθευει τα λεγομενα μου.
Παει στον ασφαλιτη και του λεει που εμπλεξε. Ερχοντε και οι δυο. Μα-μου-σου-του μηπως να το λυναμε χωρς προβληματα και μηπως το ενα, μηπως το αλλο και ο συναδελφος το ξεχασε και τα σχετικα.
Μεγαλοψυχια εγω εκεινη την ωρα και λεω να ζιτησει συγνωμη και παω να φυγω. Οπως κ εγεινε.
Βγαινοντας μου κανει ο τυπος στ αυτι.
Δεν τελειωσαμε, μη σε πετυχω....
Οπου εισεπραξε ως απαντιση 'Αν με πετυχεις, θα ναι σε σκωτινη γωνια, κοντα στο σπιτι σου και η λεξη glock θα ναι η τελευταια που θα δεις. Συνεχησε το σε παρακαλω....'Δεν τον εχω δει απο τοτε
-
Το'χω πει αλλού:
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Τα μισά απ'τα @@ που'χει ο Wagner να'χα ρπμ, θα'μουν άλλος άνθρωπος
Το πιθανότερο αν γύρναγα να πω κάτι τέτοιο εγώ σε αστυνομικό να με έκανε καλοκαιρινό.. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Το'χω πει αλλού:Τα μισά απ'τα @@ που'χει ο Wagner να'χα ρπμ, θα'μουν άλλος άνθρωπος
Το πιθανότερο αν γύρναγα να πω κάτι τέτοιο εγώ σε αστυνομικό να με έκανε καλοκαιρινό..Μπορώ να το βάλω για υπογραφή;
-
Κυριακη απογευμα επεστρεφα απο Λαυριο, μεσω Βαρης Κορωπιου.
Μερικα αυτοκινητα πισω μου ενας φιλος μου με το αμαξι του.
Καποια στιγμη πετυχαινω ενα Octavia σκουρο γκρι, μπροστα του ενα Merc Ε200Κ στην αριστερι με 90~100ΧΑΩ. Και στη δεξια δυο μηχανες 'μεγαλου κυβισμου' οπως θα λεγαν και οι ρεπορτερ του Σταρ.
Στην αρχη δεν ασχολειθικα μαζι τους, γιατι ειχα στην ανοικτη ακροαση μια συητηση και απλα ειχα σταθερη αποσταση απο τις μιχανες.
Καποια στιγμη εκλεισα το τηλεφωνο και ειπα να κινηθω λιγο ποιο γρηγορα.
Φωτα στο ασφαλιτικο... Τιποτα....
Ξανα.... Τιποτα.....
Λεω Οκ.... Η μερα μου ηταν πολυ ηρεμη σημερα, δεν υπαρχει λογος να μου την χαλασεις.
παω πισω απο τις μιχανες και παιζω φωτα.... Τα ιδια.... Στα @@ τους.
Ε... Τους εγραψα κ εγω στα @@ μου και σε μια αριστερι περασα την πρωτη μιχανη, γιατι μαζευτικε ο Ροσσι και μονο γονατο δεν εβγαλε και στην επωμενη ο οδιγος της μπροστινης μιχανης απλα καταλαβε οτι υπαρχει ογκος δυο τονων πισω του, που δεν σκοπευει να κανει υπομονη, (καθως ο συναδελφος του ηταν ηδη πισω απο τον ογκο αυτο) και οτι ο οδηγος του ογκου εκεινη την ωρα τον εβλεπε μεσα απο το στοχαστο....
....Οποτε αναγκαστικε να κρυφτει μπροστα απο το Ε200Κ.*Μας επιασε φαναρι λιγο ποιο κατω, οποτε ανοιγει την ζελατινα και κατι λεει.
Δεν καταλαβα καλα, αλλα ηταν κατι του στυλ 'ποιος νομιζεις πως εισαι και οδηγεις ετσι'
Και εισεπραξε 'Καποιος που εχει με Leasing 2 τονους και εχει χομπυ να κυνηγα παπακια'Λιγο ποιο μετα παιρνει τηλ ο φφιλος μου, που ειχε κολλησει πισω απο την συνοδεια.
-Βαγκ, ειδες ποιον μαλακα συνοδευουν και δεν μ αφηνουν να περασω;;;;
-Οχι. Οι μιχανες που ειναι ποιο ευαλωτες, αν τις ζμπροξεις λιγακι, θα κανουν στην ακρη....
* -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μπορώ να το βάλω για υπογραφή;
Ελεύθερα
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Κυριακη απογευμα επεστρεφα απο Λαυριο, μεσω Βαρης Κορωπιου.
Μερικα αυτοκινητα πισω μου ενας φιλος μου με το αμαξι του.
Καποια στιγμη πετυχαινω ενα Octavia σκουρο γκρι, μπροστα του ενα Merc Ε200Κ στην αριστερι με 90~100ΧΑΩ. Και στη δεξια δυο μηχανες 'μεγαλου κυβισμου' οπως θα λεγαν και οι ρεπορτερ του Σταρ.
Στην αρχη δεν ασχολειθικα μαζι τους, γιατι ειχα στην ανοικτη ακροαση μια συητηση και απλα ειχα σταθερη αποσταση απο τις μιχανες.
Καποια στιγμη εκλεισα το τηλεφωνο και ειπα να κινηθω λιγο ποιο γρηγορα.
Φωτα στο ασφαλιτικο... Τιποτα....
Ξανα.... Τιποτα.....
Λεω Οκ.... Η μερα μου ηταν πολυ ηρεμη σημερα, δεν υπαρχει λογος να μου την χαλασεις.
παω πισω απο τις μιχανες και παιζω φωτα.... Τα ιδια.... Στα @@ τους.
Ε... Τους εγραψα κ εγω στα @@ μου και σε μια αριστερι περασα την πρωτη μιχανη, γιατι μαζευτικε ο Ροσσι και μονο γονατο δεν εβγαλε και στην επωμενη ο οδιγος της μπροστινης μιχανης απλα καταλαβε οτι υπαρχει ογκος δυο τονων πισω του, που δεν σκοπευει να κανει υπομονη, (καθως ο συναδελφος του ηταν ηδη πισω απο τον ογκο αυτο) και οτι ο οδηγος του ογκου εκεινη την ωρα τον εβλεπε μεσα απο το στοχαστο....
....Οποτε αναγκαστικε να κρυφτει μπροστα απο το Ε200Κ.*Μας επιασε φαναρι λιγο ποιο κατω, οποτε ανοιγει την ζελατινα και κατι λεει.
Δεν καταλαβα καλα, αλλα ηταν κατι του στυλ 'ποιος νομιζεις πως εισαι και οδηγεις ετσι'
Και εισεπραξε 'Καποιος που εχει με Leasing 2 τονους και εχει χομπυ να κυνηγα παπακια'Λιγο ποιο μετα παιρνει τηλ ο φφιλος μου, που ειχε κολλησει πισω απο την συνοδεια.
-Βαγκ, ειδες ποιον μαλακα συνοδευουν και δεν μ αφηνουν να περασω;;;;
-Οχι. Οι μιχανες που ειναι ποιο ευαλωτες, αν τις ζμπροξεις λιγακι, θα κανουν στην ακρη....
*Λάθος θέμα. Στα 'Ζώα' έπρεπε να το βάλεις.
-
Νομίζω ήσουν φάουλ. Αν οι μηχανές πήγαιναν δεξιά δεν είχες κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις το δίκιο του ισχυρότερου για να τις 'σπρώξεις' για να περάσεις. Χώρια που ήταν επικίνδυνο για τις μηχανές χωρίς να φταίνε σε τίποτα. Το πρόβλημά σου ήταν το ασφαλίτικο αριστερά, όχι οι μηχανές και εκεί έπρεπε να χρησιμοποιήσεις τη μαγκιά σου. Δηλαδή αν εσύ πήγαινες δεξιά με 60 με την ανοικτή σου ακρόαση και ερχόταν από πίσω και σε 'έσπρωχνε' ένας τράκτορας θα σου άρεσε ?
Off-topic φυσικά.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νομίζω ήσουν φάουλ. Αν οι μηχανές πήγαιναν δεξιά δεν είχες κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις το δίκιο του ισχυρότερου για να τις 'σπρώξεις' για να περάσεις. Χώρια που ήταν επικίνδυνο για τις μηχανές χωρίς να φταίνε σε τίποτα. Το πρόβλημά σου ήταν το ασφαλίτικο αριστερά, όχι οι μηχανές και εκεί έπρεπε να χρησιμοποιήσεις τη μαγκιά σου. Δηλαδή αν εσύ πήγαινες δεξιά με 60 με την ανοικτή σου ακρόαση και ερχόταν από πίσω και σε 'έσπρωχνε' ένας τράκτορας θα σου άρεσε ?Off-topic φυσικά.
α - Δεν ειχα δικιο, αλλα αν θυμαμαι καλα ο ΚΟΚ δεν επιτρεπει σε κανεναν την παραλληλη κινηση, εκτος κ αν προκειτε για μποτηλιαρισμα. Οποτε... Επικρατει το δικιο του ισχυροτερου, γιατι το ασφαλιτικο δεν εκανε δεξια με την καμια.
β - Οι 2 μιχανες δεν ηταν ασχετοι που βγηκαν βολτα.
Ηταν συνοδεια και εκλειναν επιτηδες την δεξια λωριδα ενω το ασφαλιτικο συνοδευε το Ε200Κ στην αριστερη, παραλληλα με τις μηχανες. Και στο κατω-κατω... Αν μετεφεραν τον Ομπαμα, να εβγαζαν ανακοινωση, να κλειναν ολους τους δρομους. Για κανεναν και καλα 'επισημο' δεν καθομαι να περιμενω.γ - Το 'δεξια με 60' ειναι καθ ολα λογικο και νομιμο.
Ουτε 2 λωριδες πιανω, ουτε ενοχλω κανεναν ουτε καν το κινητο δεν εχω κολλημενο στ αυτι, αλλα μιλαω μεσω ανοιχτης ακροασης. Οποτε αν ερθει ο τρακτορας και εχοντας ελευθερη την αριστερη τσαμπουκαλευτει.... Μαλλον δεν θα του αρεσει το τι θα του κανω εγω μετα και το τμημα νομικης προστασειας της Πειραιως -
Αν έχω προσέξει καλά οι μοτοσυκλετιστές που πάνε συνοδεία κάποιον (μη χέσω...) VIP δε φοράνε ποτέ κράνος. Επιπλέον πάνε πάντα κολλητά με το αυτοκίνητο και μάλιστα από την πλευρά που κάθεται ο VIP, όχι στην άλλη λωρίδα. Οπότε πως είσαι σίγουρος πως οι 2 μηχανές ήταν συνοδεία και όχι 2 άσχετοι μηχανόβιοι ? Αν ΔΕΝ ΗΤΑΝ συνοδεία τότε επιμένω πως ήσουν τελείως λάθος. Αν ΗΤΑΝ συνοδεία τότε και πάλι για να περάσεις (αναφαίρετο δικαίωμά σου μεν αλλά -ας πούμε- 'μικρό') έθεσες σε κίνδυνο τη ζωή τους ('μεγαλύτερο' δικαίωμα).
Εννοείται συμφωνώ μαζί σου με τους 'βασιλιάδες των δρόμων' ασφαλίτες των VIP που πάνε καρότσι τους πάντες (είχα μια παρόμοια ιστορία πριν λίγο καιρό στην περιφερειακή Υμηττού με VIP που μπήκε τελικά στο Ελ. Βενιζέλος από την πόρτα των VIP) αλλά δε συμφωνώ με τον τσαμπουκά στους δρόμους. Πραγματικά δεν αισθάνομαι πως θα χάσει η βενετιά βελόνι αν δε ρισκάρω την ασφάλειά μου για χάρη του εγωισμού μου.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν έχω προσέξει καλά οι μοτοσυκλετιστές που πάνε συνοδεία κάποιον (μη χέσω...) VIP δε φοράνε ποτέ κράνος. Επιπλέον πάνε πάντα κολλητά με το αυτοκίνητο και μάλιστα από την πλευρά που κάθεται ο VIP, όχι στην άλλη λωρίδα. Οπότε πως είσαι σίγουρος πως οι 2 μηχανές ήταν συνοδεία και όχι 2 άσχετοι μηχανόβιοι ? Αν ΔΕΝ ΗΤΑΝ συνοδεία τότε επιμένω πως ήσουν τελείως λάθος. Αν ΗΤΑΝ συνοδεία τότε και πάλι για να περάσεις (αναφαίρετο δικαίωμά σου μεν αλλά -ας πούμε- 'μικρό') έθεσες σε κίνδυνο τη ζωή τους ('μεγαλύτερο' δικαίωμα).Εννοείται συμφωνώ μαζί σου με τους 'βασιλιάδες των δρόμων' ασφαλίτες των VIP που πάνε καρότσι τους πάντες (είχα μια παρόμοια ιστορία πριν λίγο καιρό στην περιφερειακή Υμηττού με VIP που μπήκε τελικά στο Ελ. Βενιζέλος από την πόρτα των VIP) αλλά δε συμφωνώ με τον τσαμπουκά στους δρόμους. Πραγματικά δεν αισθάνομαι πως θα χάσει η βενετιά βελόνι αν δε ρισκάρω την ασφάλειά μου για χάρη του εγωισμού μου.
Η συνοδεια φαινεται απο μακρια κατ αρχας. Επισης ανεφερα οτι τους εβλεπα για αρκετη ωρα να κινουντε σε σχηματισμο, απλα ημουν απασχολιμενος και δεν μ ενοχλουσαν.
Φωρουσαν κρανοι και τσαντακια στη μεση, δεν ειχαν πινακιδες και δεν αφηναν κανεναν να πλευρησει τα αυτοκινητα.
Μεχρι που αρχησαν οι στροφες -
Εδω να πω οτι εχω πετυχει πολλα τετοια τρενακια μιας και παω καθε μερα απο βουλα αεροδρομιο απο Βαρης κορωπιου, οι παπακουλες οντως το 90% τον περιπτωσεων ΔΕΝ φορανε κρανος, επισης απο την πισω δεξια (το αμαξι με τον επισημο ειναι στην αριστερη λωριδα) πλευρα ειναι το συνοδευτικο αμαξι κλεινοντας και τις 2 λωριδες. Εχω περασει μια φορα το αμαξι συνοδειας πηγαινοντας προς αεροδρομιο στην τελευταια δεξια πριν μπεις ΑΟ, και μια φορα μηχανακια και οχημα με τον επισημο στην δεξια ανηφορικη μετα την ΕΚΟ (απο την εξτρα μικρη δεξια λωριδα που βγαζει για 100 μετρα ) λιγο πριν τα Βλαχικα.
-
Και στη λεωφόρο Μαραθώνος έχει συμβεί: http://www.youtube.com/watch?v=9ROgN9cphYM
Υ.Γ.: Εννοείται ότι τους χώθηκα και πέρασα λίγο πιο κάτω
-
Πριν από λίγο πήρα το αυτοκίνητο για μια σβέλτη ανάβαση Δίρφης. Δεν έχω προλάβει να κάνω 10-15 απολαυστικές στροφές (το αντισπίν εντελώς off) και βλέπω μπροστά μου μπλόκο του ΟΠΚΕ. 3-4 τζιπάκια και αμέτρητοι αστυνομικοί. Με σταματάνε και πλησιάζουν.
'Γειά σας. Έχετε τίποτα παράνομο στο αυτοκίνητο; Όπλα, ναρκωτικά;'
'Όχι'
'Έχετε συλληφθεί ποτέ;'
' Όχι'
'Γιώργο, ανέλαβε τον Κύριο' λέει σε συνάδελφο του.''Γειά σας. Έχετε τίποτα παράνομο στο αυτοκίνητο; Όπλα, ναρκωτικά;'
'Το είπα και πριν, ΟΧΙ, ΟΧΙ'
'Έχετε συλληφθεί ποτέ;'
'Θα έπρεπε;
'Από που έρχεστε'
'(από την πόλη και στην κορφή κανέλα) Από τους Βούνους'
'Που πηγαίνετε;'
'Μέχρι την κορφή, ήρθα να απολαύσω λίγο την οδήγηση'.
'Τι δουλειά κάνετε;'
'(επαγγελματίας διαφθορέας ) καθηγητής Αγγλικών'
'Το πατάμε βλέπω, ε; Σας άκουγα από κάτω που στρίγγλιζαν τα λάστιχα'.
'Τώρα αν σας πω όχι, θα πω ψέμματα'
'Καλώς, μπορείτε να φύγετε' -
πανεξυπνη η ερωτηση αν εχεις οπλα η ναρκωτικα
με εμενα οταν ημουν πιτσιρικας,μολις ειχα βγαλει διπλωμα ειχε συμβει η εξης κουβεντα
-κανα τσιγαρο εχεις μεσα?(ψαχνωντας το ντουλαπακι)
-davidoff,θελετε?
-(με συνομωτικο υφος)οχι απο αυτα,απο τα 'αλλα'ρε βλαμμενε,και να ειχα,σιγα μη σου εδινα!
επισης τι προβλημα εχει αν εχεις συλληφθει ποτε?απαγορευεται να οδηγεις αν εχεις κανει φυλακη δλδ?
-
Ψαρωματα ειναι αυτα μωρε, αν βρουν κανα παπαδακι σου χωνουν λιγο ψαρωμα ακομα οτι θα σε δεσουν να χεστεις πανω σου, και σε αφηνουν να φυγεις κρατωντας το μαυρο, ειναι ολα μερος του ψαρωματος.
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!