-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μονο πανεμορφη δε μου φαινεται η x6, ποσω δε μαλλον και η x4.. και δε τρολλαρω, ουτε εχω σκοπο να δημιουργησω καποιο κλιμα... Πραγματικα δε μου λεει τιποτα. Σε αντιθεση π.χ. με την 6 gran coupeΤο τι είναι όμορφο είναι υποκειμενικό! Δεν μπορείς να επιβάλλεις σε κάποιον τι πρέπει να του αρέσει και τι όχι! Γι'αυτό υπάρχουν τόσες διαφορετικές επιλογές για όσο το δυνατόν περισσότερα γούστα!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μονο πανεμορφη δε μου φαινεται η x6, ποσω δε μαλλον και η x4.. και δε τρολλαρω, ουτε εχω σκοπο να δημιουργησω καποιο κλιμα... Πραγματικα δε μου λεει τιποτα. Σε αντιθεση π.χ. με την 6 gran coupeΣυμφωνώ. Το βίντεο φτάνει μέχρι το deck. Τα πρωινά του Σαββάτου συνήθως πίνουμε καφέ στο θεατράκι και το 90% των συζητήσεων περιστρέφετε γύρω από μηχανές και αυτοκίνητα. Αν σε βγάλει ο δρόμος ειδικά με τέτοια αυτοκίνητα [emoji6] περνά να σε γνωρίσουμε
-
-
vw up 75ps asg για μια σύντομη βόλτα. Το αυτοκίνητο με το αυτόματο είναι απλά επικίνδυνο για οδήγηση, σε κρεμάει παντού.!!!
-
Επικίνδυνο δεν το λες. Εκτός αν η βόλτα περιείχε ορεινή στροφοδιαδρομή που για το συγκεκριμένο Up δεν είναι και η ιδανική διαδρομή.
Το ASG του παρουσιάζει κάποια μικρά κομπιάσματα στις αλλαγές σαν όλα τα κλασικά ημιαυτόματα αλλά είναι πολύ χρηστικό και ευκολοδήγητο στην πόλη. Ελπίζω να μη το συγκρίνεις με τα DSG. -
Μετά την Χ6, λέω να προσγειωθούμε λίγο - απότομα.
FIAT TIPO λοιπόν...
Το πήρα από την αντιπροσωπία να το πάω στο γραφείο. Μιας και ήταν στεγνό από καύσιμα κι επειδή δεν μπορούσα να πάω σε βανζινάδικο, οδήγησα ποοολύ συντηρητικά. Με βάση την τιμή του, νομίζω ότι όποιος το οδηγήσει θα νιώσει ότι οδηγάει το απόλυτο value for money αυτοκίνητο. Αλλιώς, πολύ αμάξι με λίγα λεφτά. Ίσως αυτή η έκφραση να το 'θάβει' αλλά είναι πραγματικότητα. Πολύ καλοί χώροι για τους πίσω, τεράστιος χώρος αποσκευών. Μου άρεσε το τιμόνι, μου άρεσε το κάθισμα του οδηγού, μου άρεσε η οθόνη στην κονσόλα, τα χειριστήρια στο τιμόνι...Δεν μπόρεσα να βρω κάτι που να μη μου αρέσει. Ξαναλέω όμως ότι μέσα σε 10-15 λεπτά οδήγησης σε νυχτερινές συνθήκες δεν θα μπορούσα να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη.
Σαν πρώτη επαφή όμως...
-
Πολυ αρνητικη εντυπωση το καντραν του tipo. Ομορφο μεσα-εξω κατα τ αλλα.
-
Αντί-Χ6. Αντίστοιχο τέρας χωρίς να βρίσκω, και για αυτό, ουσιαστικό λόγο ύπαρξης...αλλά όπως λέει συνέχεια φίλος, λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα, 'όλα ρόδες...'
Νίκος
Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τραγική κλόπια απ το απαίσιο για εμένα Χ6. Εν τω μεταξυ χθες ημουν πισω απο ενα μαυρο Χ6 νυχτα και μεσα στη μαυριλα το πισω μερος φαινοταν σαν υπερυψωμένη ΒΜW 5άρα που πατάει πάνω σε κάποιο χοντρό πάτο
-
Αισχος και τα δυο
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Αισχος και τα δυοSent from my iPad using Tapatalk
+1000
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Αισχος και τα δυο
Sent from my iPad using Tapatalk
+1000
+oo
-
Σιγουρα θα ειναι υπεροχα αυτοκινητα και τα δυο,ομως σιγουρα δεν μου αρεσει οπτικα κανενα απο τα δυο!
Η merc χαλια εμφανιση.....σαν τακαρισμενο δειχνει το αμαξωμα! -
Όσο δεν μου αρέσει η X6, τόσο ενδιαφέρουσα μου φαίνεται η Mercedes.
Θα προτιμούσα όμως τα πιο συμβατικά τους SUVs. Την Χ5 και την δεν ξέρω πλέον πως λέγεται η αντίστοιχη Merc (η πρωην ML τεσπα...)
-
H συγκεκριμενη mercedes ειναι ακομα χειροτερη και απο την x6 αισθητικα.. αθλια
-
H x5 μου αρεσει πολυ , οπως και η τωρινή αντιστοιχη της, η gle που ειναι το μεγαλο suv της merc.
Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι η κουπέ εκδοση της gle.Επισης εχουν βγαλει και το glc το οποιο δεν εχω πετυχει καπου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Η ονοματολογία των Merc για μένα είναι πλέον γρίφος. Ή ΓΤΠ καλύτερα ...
Πέρα από τα κλασικά Α, B, C, E και S δεν αναγνωριζω κανένα άλλο. Ως ένα σημείο τα GL, τα CL κλπ + τα Α, B, C, E και S ως τρίτο γράμμα κάπως τα διακρίνω αλλά και πάλι ... -
Ο χρήστης ursus έγραψε:
H x5 μου αρεσει πολυ , οπως και η τωρινή αντιστοιχη της, η gle που ειναι το μεγαλο suv της merc.
Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι η κουπέ εκδοση της gle.Επισης εχουν βγαλει και το glc το οποιο δεν εχω πετυχει καπου.
Η GLS είναι το μεγάλο SUV της.
-
Σωστα , νομιζα οτι δνε εχει κυκλοφορήσει
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η ονοματολογία των Merc για μένα είναι πλέον γρίφος. Ή ΓΤΠ καλύτερα ...
Πέρα από τα κλασικά Α, B, C, E και S δεν αναγνωριζω κανένα άλλο. Ως ένα σημείο τα GL, τα CL κλπ + τα Α, B, C, E και S ως τρίτο γράμμα κάπως τα διακρίνω αλλά και πάλι ...Ίσα ίσα, τώρα με τις αλλαγές τα έκαναν πιο εύκολα (και για αυτό κιόλας έκαναν τις αλλαγές). Η GLC είναι το SUV αντίστοιχο της C. Η GLE είναι το αντίστοιχο SUV της Ε και πάει λέγοντας. Τώρα έχουν λογική..
Οδήγησα....