-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Dasimo εκεί στα 190 που τρομοκρατεις αυτοκίνητα με τελική 230+ έχεις και περίσσεια δύναμης?Δεν έχει κουμπώσει ακόμα την 2α!!!!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Dasimo εκεί στα 190 που τρομοκρατεις αυτοκίνητα με τελική 230+ έχεις και περίσσεια δύναμης?τρικυμία σε κουτάλι....η αδυναμία σου στην απόδοση των γραπτών είναι για γελια....τελικη 230 στις ανηφορές με 40 άρια οι βενζινουλες που πουλάνε σε Βαλκανιους ιθαγενείς!!!
Sent from my Z10 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Dasimo εκεί στα 190 που τρομοκρατεις αυτοκίνητα με τελική 230+ έχεις και περίσσεια δύναμης?
τρικυμία σε κουτάλι....η αδυναμία σου στην απόδοση των γραπτών είναι για γελια....τελικη 230 στις ανηφορές με 40 άρια οι βενζινουλες που πουλάνε σε Βαλκανιους ιθαγενείς!!!
Απορώ πως ζούσες πριν μάθεις για το ντίζελ!!!!
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Dasimo εκεί στα 190 που τρομοκρατεις αυτοκίνητα με τελική 230+ έχεις και περίσσεια δύναμης?
τρικυμία σε κουτάλι....η αδυναμία σου στην απόδοση των γραπτών είναι για γελια....τελικη 230 στις ανηφορές με 40 άρια οι βενζινουλες που πουλάνε σε Βαλκανιους ιθαγενείς!!!
Με ποιον γελάνε είναι ενα θέμα που δεν θα έλεγα πως σε συμφέρει να θιγεις.
Ενώ το γαμιστερο diesel με την επίσημη τελική των 190 γαμει κωλους σε αυτές τις συνθήκες.Άσχετη ενημερωση καιρού.
Δεν ψιχαλιζει! -
Που να πάρει κανένα γρήγορο αυτοκίνητο δηλαδή...
-
Έχεις τόσο πλάκα είσαι δε τόσο γελοίος που τολμάς να μιλάς για φτύσιμο σε φόρουμ για αυτοκίνητα . Ήρθες τελευταίος και κατά ιδρωμένος να ρίξεις τον οβολό σου.....συμφωνώ μαζί σου και με την υπόλοιπη παρέα ε ναι λοιπόν τα ντιζελακια είναι για πεταμα....και καλά κάποιοι εδώ μέσα είναι βενζιναδες....οι υπόλοιποι τι είναι? Πριν το πετρέλαιο πάλι πετρέλαιο οδηγούσα ( δεν είμαι ταξιτζής)! Η δουλειά του admin δεν είναι να μεγιστοποιει το τρολινγκ αλλά να το σβήνει . Αυτή την φορά θα μιλήσετε μόνοι σας γιατί δεν επανέρχομαι...εξαλλου δεν πληρώνομαι ούτε τρόπους νσ σας μαθαίνω αλλά ούτε και για οτιδήποτε άλλο
-
Αν μας τα έλεγες αυτά κατάμουτρα, θα άκουγες περισσότερη καζούρα. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως στο γραπτό θα ήταν διαφορετικά;
-
Δεν είχα diesel για αυτό και έφτασα τελευταίος. Έρπεπε να κάνω και στάση για βενζίνη και ας ήμουν στη δεξιά λωρίδα με 80-90 όσο περνούσαν τρομοκρατία δίπλα μου άλλοι με 190+(προφανώς με diesel 100 πάνω κάτω αλόγων).
Τώρα ο ιδρώτας με τέτοια ζέστη σε συνδυασμό με το γέλιο που τόσο απλόχερα προσφέρεις σε κάθε σου λέξη ήταν δυστυχώς αναμενόμενος.
Εγώ το μόνο που είπα ήταν πως δεν ψιχαλίζει. Αν εσύ πιστεύεις πως είσαι για φτύσιμο και το πέρνεις προσωπικά ίσως πρέπει να λύσεις αυτά τα θέματα μόνος σου πριν γράψεις πάλι.Keep it real.
Peace out! Yo! -
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Έχεις τόσο πλάκα είσαι δε τόσο γελοίος που τολμάς να μιλάς για φτύσιμο σε φόρουμ για αυτοκίνητα . Ήρθες τελευταίος και κατά ιδρωμένος να ρίξεις τον οβολό σου.....συμφωνώ μαζί σου και με την υπόλοιπη παρέα ε ναι λοιπόν τα ντιζελακια είναι για πεταμα....και καλά κάποιοι εδώ μέσα είναι βενζιναδες....οι υπόλοιποι τι είναι? Πριν το πετρέλαιο πάλι πετρέλαιο οδηγούσα ( δεν είμαι ταξιτζής)! Η δουλειά του admin δεν είναι να μεγιστοποιει το τρολινγκ αλλά να το σβήνει . Αυτή την φορά θα μιλήσετε μόνοι σας γιατί δεν επανέρχομαι...εξαλλου δεν πληρώνομαι ούτε τρόπους νσ σας μαθαίνω αλλά ούτε και για οτιδήποτε άλλοSent from my Z10 using Tapatalk
Οσο κάνεις σαν τον Κολόμβο τόσο θα σου την λένε.Είσαι όλο τον άκρων,ούτε για πέταμα είναι αλλά ούτε και θεϊκό είναι το ντίζελ.
Φιλικά ...ξεκόλλα! -
Εγώ δεν είπα αυτό......εγώ είπα οτι τα μικρά ντίζελ δεν είναι ανεπαρκή. Κατα συνέπεια αυτό που λες δεν ισχυει με ολη την εκτίμηση που σου έχω. Εγώ είμαι ο απόλυτος? Για διάβασε παραπανω τι γράφουν.
-
Στου κουφού την πόρτα .........
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Εγώ δεν είπα αυτό......εγώ είπα οτι τα μικρά ντίζελ δεν είναι ανεπαρκή. Κατα συνέπεια αυτό που λες δεν ισχυει με ολη την εκτίμηση που σου έχω. Εγώ είμαι ο απόλυτος? Για διάβασε παραπανω τι γράφουν.οι βενζινουλες που πουλάνε σε Βαλκανιους ιθαγενείς!!!
Πες μου οτι κανεις πλάκα.....και Φερέ μου οτι οδηγας στο σπαθοβουνι με 40 βαθμούς φορτωμένο.... Σαν μεζεδάκια τα τσακίζουν οι ροπές των ντίζελ....
Κανεις μεγαλο λάθος, άδειο μπορεί κάποιο Tfsi να αποδώσει καλυτερα ,αλλά φορτωμένα είναι πολύ καλυτερα. Εγώ την Παρασκευή με 40 βαθμούς κατεβηκα Πελοπόνησσο με το C4 ehdi και για να καθαρισω το DPF το έλιωσα με 180/190 τελικες και άπειρη τρομοκρατία στην αριστερή λωρίδα. Με το που ανηφοριαζε λίγο οι βενζινες ( και μιλάω για διλιτρα tfsi) ασθμαιναν και κάναν δεξια , όχι γιατί αν δεν τα πατούσαν δεν θα άντεχαν αλλά γιατί κατεβάζουν στην ίδια ταχύτητα με 6000 στροφές 21 λίτρα στιγμιαία ενω εγώ ήμουν με 3000 και 150/160 και 8 με 9 λίτρα στιγμιαία. Δεν είναι λοιπον απο την ίδια μου εμπειρία όπως τα λες τα πραγματα.
Εν τω μεταξύ το Golf 6 GTi στα 160 έχει κάτω από 4000 στροφές.
-
Δεν λέω οτι δεν μπορούν, απλα αναρωτιέται πόση ωρα μπορεί ένας κινητήρας να ανεβαίνει μια ανηφορια με 21 λίτρα στιγμιαία κατανάλωση σε σχέση με εναν ντίζελ που κανει το ίδιο με 9 έως 11 λίτρα. Η συγκεκριμένη μέτρηση έχει γίνει απο καθιερωμένα γερμανικά περιοδικά που καταδυκνυει οτι σε ακραίες συνθήκες η ενεργειακή αποδοση του ντίζελ είναι πολύ καλύτερη
-
Μπορεί να ανεβαίνει μέχρι να του τελειώσει η βενζίνη στο ρεζερβουάρ. Τι ερώτηση είναι αυτή;
-
Διαβάζουμε θεϊκά πράγματα.
Επειδή συνήθως ταξιδεύω σταθερά με 150+ το κομμάτι Κόρινθος Τσακώνα και ευτυχώς πάντα με διλιτρα+ Το μόνο diesel που έχω πετυχει να ακολουθεί αξιοπρεπώς (εννοώ και στροφές) ειναι ενα taxi Merc S430. Με 100 ποσά άλογα λέτε δεν έχεις καμμιά ελπίδα. Ξεκινά απο τα διόδια στο Σπαθοβουνι για Τριπολιτσά και μέχρι να ξεδιπλώνει τα 100 ατια ο diesel ο tfsi πχ που λες θα έχει εξαφανισθεί. Και καλά η δύναμη, μερικές στροφές θέλουν πολυ καλά στημένο αυτοκίνητο για να μπεις γρήγορα. Έχει και κάτι ωραίες κατηφορικες.Ρε dasimo τι να πάθει ο κινητήρας. Με 6η και 170 ενα διλιτρο θα βγάλει όλη την διαδρομή μέχρι Καλαμάτα με λιγότερες απο 4,000 στροφές και μέση κατανάλωση πες 14 λίτρα. Ασε τις στιγμιαίες. Σιγά τωρα αυτος που έχει διλιτρο να νοιαστεί στα λεφτα για 15 euro βενζίνη παραπάνω.
-
Συμφωνώ ,αλλά δεν είναι θέμα χρημάτων η κατανάλωση ! Εγώ μιλάω για ενεργειακή αποδοση , εδώ ακούω για κατηφόρες ,ανηφόρες, παντιλικια και δεν ξέρω τι άλλο. Δεύτερον, δεν τίθεται καμια αμφιβολία οτι οποιοδήποτε διλιτρο + τούρμπο βενζίνης θα είναι πιο γρήγορο συνολικά , απο εκεί και πέρα αν οδηγησεις το 2.7 TDI A6 quattro που εγώ είχα κάποια στιγμη στο Λουξεμβούργο, δεν ξαναγυρνας σε βενζίνη για all around αμάξι. Επαναλαμβάνω, το ερώτημα που τέθηκε είναι αν είναι ανεπαρκή τα μικρά TDI 105 ίππων φορτωμένα ....και η απάντηση οφείλει να είναι ενα καθαρό όχι
-
Άλλα αντί άλλων...
ΥΓ: Οδήγα το ίδιο με τον 3.0 TFSi και τα ξαναλέμε.
-
Αν ξέρεις τι οδηγείς και που ειναι τα όρια του θα φτάσεις στον προορισμό σου και με 50hp.
Το πρόβλημα ειναι ότι όλοι νομίζουν ότι το αμάξι τους ειναι μοναδικό τα κανει ολα και οι άλλοι που πήραν διαφορετικό ειναι ηλίθιοι. Ξεκολλατε. -
Πολύ σωστη παρατήρηση η παραπάνω απο τον cpp
-
Για αυτό υιοθετείστε την όλοι και τέλος.
Οδήγησα....