-
Οδήγησα σημερα σε τεστ το 116d dymanics.
Εντυπώσεις απο εμφάνιση απο κοντά δεν ειναι άσχημο για μένα οπως άκουγα μια χαρα με κάλυψε.
Οδήγηση καλο τράβηγμα ωραία θεση οδήγησης, εργονομικη θεση.
Αρνητικα λόγω ύψους 1.92 αστα να πανε , η δικη θεση ρυθμίζοταν τέλεια και ήμουν πασας, αλλα πισω μου μονο παιδι ως 1.50 ,άπλωνα το χέρι και σχεδόν επιανα το πισω κάθισμα, ειναι και αυτο το τούνελ με το τεράστιο ύψωμα, ειναι και ο χώρος των αποσκευών μια βαλίτσα και φύγαμε, αστα...
Απλα για εργενη ή φραγκατο φοιτητή ή νέος αγαπά νεα... Για οικογένεια ακόμα και με 1 παιδι απαγορευτικό.... -
Έχοντας εδω κ ενα μηνα το vw polo 1.2 tdi (αυτοκινητο εξυπηρετησης απο ΕΤΕΑ) και μετα απο 1700 χλμ να σας πω τις εντυπώσεις μου.
- Λιγο ενοχλητικη η ανομοιομορφη κατανομη των σχεσεων. Αδυναμη και κοντη η 1η, όλα τα λεφτα η 2α και 3η, επαρκης η 4η και απλά για οικονομια σε ταξιδι η 5η. Εαν για καποιο λογω οταν εχεις 4η πεσουν οι στροφες δεν τραβαει με τιποτα και αναγκαστικα κατεβάζεις ταχύτητα.
- Εκνευριστικος ο ηχος του diesel κινητηρα αλλα μονο στις εντος πόλης διαδρομες. Εκτος πόλης ουτε καν που τον καταλαβαινεις.
- Πολυ ανετο και σιγουρα πολυ πάνω απο την κατηγορια που ανήκει στο ταξιδι. Αθορυβος κινητηρας αφου δουλευει σε ιδιαιτερα χαμηλες στροφές, πολύ καλή κύλιση, θα το ήθελα λίγο πιο σφχτό στην αναρτηση του. Σε ενα οδόστρωμα με 'βουναλάκι' τα αμορτισέρ τερμάτισαν.
- Πολύ ικανοποιητικο στο φρενάρισμα
- Πραγματικά οικονομικό παρότι το συγκεκριμένο δεν είχε υπολογιστή ταξιδιού για να παρακολουθώ ακριβώς τις καταναλώσεις.
- Ποιότητα υλικών και φινιρισμα υποδειγματικά
- Η αληθεια ειναι οτι είναι ακριβό αλλά εαν εχεις την δυνατότητα να τα δώσεις τοτε τα αξίζει τα λεφτά του απόλυτα.
-
εχθες το βραδυ οδηγησα ενος φιλου απο τα παλια ενα C4 2.0cc 180hp.......
μεχρι τις 4000στρ σαν ενα απλο 1.6cc,απο εκει και πανω partytime!
αυτο το μοναδικο καλο,καθως το εσωτερικο ετριζε ολοκληρο και νομιζες θα σκορπισει
αισθηση κιβωτιου.......τι να πω,τουλαχιστον εγω δεν εχω τυχει χειροτερο!
τιμονι που δεν σε προκαλει να πας με πολλα καθως εχει ασαφεια αρκετη........
πολλα λεφτα τοτε για αυτο που αγοραζες........ -
Μήπως το είχε διαλύσει ο φίλος σου;
Στην δικιά μου και μετά από 104000m δεν τρίζει τίποτα και το τιμόνι δεν το λες ασαφές με την καμία, απλά έχει μέτρια αίσθηση(αν έχουν ίδια κρεμαγέρα η 1600ρα με την δίλιτρη).
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
αισθηση κιβωτιου.......τι να πω,τουλαχιστον εγω δεν εχω τυχει χειροτερο!
τιμονι που δεν σε προκαλει να πας με πολλα καθως εχει ασαφεια αρκετη........
πολλα λεφτα τοτε για αυτο που αγοραζες........ -
τι να σου πω........120Κ χλμ εχει το αυτοκινητο αλλα μεσα εμοιαζε λες και ειχε τουλαχιστον τα διπλα,καθως σε διαφορα σημεια ειχαν βγει οι επενδυσεις και τα πλαστικα δεν ειχαν ομαλη συνοχη
-
Λίγο άσχετο, αλλά για το κιβώτιο σε 1,4 90ps που έχω οδηγήσει, σε αίσθηση ήταν όντως χάλια.
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Λίγο άσχετο, αλλά για το κιβώτιο σε 1,4 90ps που έχω οδηγήσει, σε αίσθηση ήταν όντως χάλια.Μαλλον δεν εχεις δει τα τελειως χαλια... Σε σχεση με 1-2 αλλα αυτοκινητα που εχω οδηγησει, του 1.4 ειναι ποιημα!
Μη βαζετε τοσο υψηλα στανταρτ ρε παιδια, δεν εχουν φτιαχτει για την απολυτη αισθηση αυτα τα αυτοκινητα... -
ανεβασε και εσυ λιγο τα δικα σου στανταρ,γιατι δεν πρεπει να το συγκρινεις με τα χειροτερα αλλα με τα καλυτερα...........και μιλαμε για αυτοκινητο που τοτε κοστιζε κοντα στα 30Κ
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ανεβασε και εσυ λιγο τα δικα σου στανταρ,γιατι δεν πρεπει να το συγκρινεις με τα χειροτερα αλλα με τα καλυτερα...........και μιλαμε για αυτοκινητο που τοτε κοστιζε κοντα στα 30ΚΓια το 1,4 λεω που εχω γνωμη... για τη vts δε ξερω τι κιβωτιο της βαζανε. Παντως εντελως μαπα δεν θα ειναι, και να μη γελιομαστε. τα 30κ μαλλον πανε ολα στο μοτερ!!!
-
Σιγα μην εκανε και οσο το ελληνικο χρεος.
-
Εντάξει, το κιβώτιο είναι όντως άθλιο
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ανεβασε και εσυ λιγο τα δικα σου στανταρ,γιατι δεν πρεπει να το συγκρινεις με τα χειροτερα αλλα με τα καλυτερα...........και μιλαμε για αυτοκινητο που τοτε κοστιζε κοντα στα 30ΚΜπορεί και 35.
22-23 χιλιάρικα είχε. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
ανεβασε και εσυ λιγο τα δικα σου στανταρ,γιατι δεν πρεπει να το συγκρινεις με τα χειροτερα αλλα με τα καλυτερα...........και μιλαμε για αυτοκινητο που τοτε κοστιζε κοντα στα 30Κ
Μπορεί και 35.
22-23 χιλιάρικα είχε.με την καμια.......πανω απο 25 ειχε και το συγκεκριμενο ειχε οτι μπορει να βαλει κανεις,απο φωτα που στρεφουν με το τιμονι(ΑFL?????)ως τηλεφωνο.....
-
Από κοντά 30 πέσαμε στο πάνω από 25. Μια χαρά.
-
Ελα μην το κουραζουμε.
Η τιμή του C4 2,0 ανέρχεται στα 22.950 ευρώ ενώ στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται όλα τα σύγχρονα μέσα άνεσης και ασφαλείας καθώς και το σύστημα AFL (σύστημα αναγνώρισης ακούσιας αλλαγής λωρίδας).
Πηγη: http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... /30296.asp
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Από κοντά 30 πέσαμε στο πάνω από 25. Μια χαρά.ενταξει τωρα δικαιολογειται το μπουρδελοκιβωτιο.....
-
Δεν ξέρω πως ήταν το κιβώτιο οταν ήταν καινούργιο,αλλά η και χαλια να ήταν η Citroen δεν το είχε κρυμμένο ώστε να μην το δοκιμάσει ο υποψήφιος αγοραστής και είναι δικαίωμα της κάθε εταιρίας να κοστολογει τα προιοντα της όσο αυτή θελει.
-
Για ένα κιβώτιο του group παραπονιόντουσαν και οι Peugeot, Mini, Citroen κάτοχοι και υπάρχουν αναφορές στα ανάλογα τοπικά εδώ στο φορουμ. Μήπως ήταν αυτό?
-
Εμείς πάντως που έχουμε ένα Berlingo 1.4 του 98, το κιβώτιό μου είναι άθλιο. Ειδικά αν έχεις συνηθίσει από του Miata ή του Fiesta της συζύγου. Πάντως, για να μην πέσετε να με φάτε, το κιβώτιο του Grand Vitara του πατέρα μου είναι καλύτερο μεν σε αίσθηση, αλλά τόσο σκληρό, που προτιμώ του Citroen.
Οδήγησα....