-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
ΤΟ 'εξοπλιστικό' πακέτο του V40 περνάει από το ΚΥΣΕΑ;
Κικίζια Υπηρεσία Σύνταξης Επισκοπήσεων Αξιολογήσεων αυτοκινήτων ?
...Το εχω ξαναπει, θα το πω και παλι. Θες να αστειευτεις/κοροιδεψεις/ειρωνευτεις, εμενα ως Γρηγορη, ειτε καλοπροεραιτα, ειτε και κακοπροεραιτα, κανε το, ΟΧΙ ομως την επωνυμια μου, δεν εχω δωσει κανενα δικαιωμα και αφορμη σε κανεναν να κανει κατι τετοιο!, οπως αντιστοιχα και εγω δεν εχω τολμησει να το κανω σε κανεναν χρηστη παροτι γνωριζω καμποσες επωνυμιες...
-
Γρηγορη καλοπροαιρετα κι όχι κακοπροαιρετα έγινε αυτο
Χαλαρωσε
Καλως ή κακως έχεις τόσα post στο οδηγησα με δοκιμες αυτοκιητων που άνετα εξεδιδες test book
Δεν λεω και ψεματα σ' αυτο -
Ριξτου και μια μηνυση τωρα του αλιταμπουρα!
-
ΓΥΣΕΑ ας το κανουμε τότε, να μην έχουμε και νομικά προβλήματα.
ρε τι διαβάζουμε βραδιάτικα
με πρόλαβε ο αποπαν
-
Γρηγορη καλοπροαιρετα κι όχι κακοπροαιρετα έγινε αυτο
Χαλαρωσε
Καλως ή κακως έχεις τόσα post στο οδηγησα με δοκιμες αυτοκιητων που άνετα εξεδιδες test book
Δεν λεω και ψεματα σ' αυτοΑλλο το ενα, αλλο το αλλο. Οπως και να εγινε, απλα σου αναφερω οτι ειναι διαφορετικο πραγμα να αστειευεσαι με καποιον, καλοπροεραιτα ή μη, και εντελως διαφορετικο να παραποιεις με οποιονδηποτε τροπο την επωνυμια του.
Δειχνει αρκετα ασχημο, και απλως σου το επισημαινω. -
Ok ok κι εγω απλα σου λεω να μη θιγεσαι γιατι δεν έγινε με σκοπο να παραποιησει κατι ουτε να σε θιξει προσωπικα
Ήταν σκεψη δευτερολέπτων όσο περιεργο και να φαινεται
Soft τρολαρισμα ας πουμε όπως μπορει να κανουν στον οποιονδηποτε εδω μεσα και δεν είχε και στοχο εσένα αλλα το σχόλιο του kpsig -
Ok ok κι εγω απλα σου λεω να μη θιγεσαι γιατι **δεν έγινε με σκοπο να παραποιησει κατι **ουτε να σε θιξει προσωπικα
Soft τρολαρισμα ας πουμε όπως μπορει να κανουν στον οποιονδηποτε εδω μεσα και δεν είχε και στοχο εσένα αλλα το σχόλιο του kpsig...την επωνυμια μου την παραποιησες ομως...
-
Ενας ο ακατανομαστος για τον Τζιμακο, ενας ο ακατανομαστος απο εδω και στο εξης για το 4TForum.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ενας ο ακατανομαστος για τον Τζιμακο, ενας ο ακατανομαστος απο εδω και στο εξης για το 4TForum. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ενας ο ακατανομαστος για τον Τζιμακο, ενας ο ακατανομαστος απο εδω και στο εξης για το 4TForum.
Σε πείραξε που ''έπαιξε'' με το επόνυμό σου ενώ το έχεις για όνομα προφίλ;;; Τι έκανε δηλαδή, αποκάλυψε το πλήρες όνομά σου;
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ok ok κι εγω απλα σου λεω να μη θιγεσαι γιατι **δεν έγινε με σκοπο να παραποιησει κατι **ουτε να σε θιξει προσωπικα
Soft τρολαρισμα ας πουμε όπως μπορει να κανουν στον οποιονδηποτε εδω μεσα και δεν είχε και στοχο εσένα αλλα το σχόλιο του kpsig...την επωνυμια μου την παραποιησες ομως...
Λοιπον μια και θιγεσαι το τακτοποίησα και παρακαλω το Ζήση να τροποποιήσει το post που έχει παραθεσει κατα την αλλαγη στο πρωτο post
Λοιπον αφου θιγεσαι Γρηγόρη τόσο έυκολα χωρις τεσπα να σου έχω κανει και τίποτα και εξηγώ οτι δεν είσαι στοχος αλλα επιμενεις οκ
Αλλα να μη σου φαινεται περίεργο αν πχ σε δουλευει ένα φορουμ τη στιγμη που δεν σηκωνεις ούτε καλαμπουρακι που θα σου έκανα και σε φορουμικο καφε αν έφευγε αντιστοιχη ατακα απο αλλον
Εκει θα μου έλεγες 'Με εμπαιζεις και σε παρακαλω να ανακαλέσεις' ή θα γελαγες όπως πιθανον να έκαναν οι άλλοι ?
Τεσπα αφου τόσο που θιγεσαι εγω δεν ξανασχολουμαι μαζί σου και τελειωσε η υπόθεση γιατι να παρεξηγηθουμε δεν θελω -
**Έλεος ρε Γρηγόρη **
-
Ας πεταχτω κ εγω σαν την πορδη,αλλα απο τη στιγμη που αυτο ειναι το nick σου στο φορουμ δε βλεπω λογο παρεξηγησης.Δηλαδη αν καποιος φορουμας 'δημιουργησει' μια socratesnικη σταθερα,πρεπει να του την πω επειδη χρησιμοποιησε το nick μου.Πρωτον εσυ επελεξες να εγγραφεις σε δημοσιο φορουμ με nickname το ονοματεπωνυμο σου και δευτερον,παραμενει ενα nickname,στην πραγματικοτητα μπορεις να ονομαζεσαι ΧΧ ΥΥ
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
στην πραγματικοτητα μπορεις να ονομαζεσαι ΧΧ ΥΥ -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ας πεταχτω κ εγω σαν την πορδη,αλλα απο τη στιγμη που αυτο ειναι το nick σου στο φορουμ δε βλεπω λογο παρεξηγησης.Δηλαδη αν καποιος φορουμας 'δημιουργησει' μια socratesnικη σταθερα,πρεπει να του την πω επειδη χρησιμοποιησε το nick μου.Πρωτον εσυ επελεξες να εγγραφεις σε δημοσιο φορουμ με nickname το ονοματεπωνυμο σου και δευτερον,παραμενει ενα nickname,στην πραγματικοτητα μπορεις να ονομαζεσαι ΧΧ ΥΥσοκρατεσνίκη καλό ακούγεται οπότε γιατί να ενοχλήσεί αλλά σοκρατεσνίλα?
ή για να μην μιλάω για άλλους, vellerfontiοση?
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
ή για να μην μιλάω για άλλους, vellerfontiοση?Πολυ αρρωστιαρικο ακουγεται αυτο
Θα σου γραψω το φαρμακο antivag, 2 φορες την ημερα, πρωι-βραδυ και σε λιγο καιρο θα εισαι περδικι.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
ή για να μην μιλάω για άλλους, vellerfontiοση?
Πολυ αρρωστιαρικο ακουγεται αυτο
Θα σου γραψω το φαρμακο antivag, 2 φορες την ημερα, πρωι-βραδυ και σε λιγο καιρο θα εισαι περδικι.
ρε, είδη νιώθω καλύτερα με το που διάβασα antivag!
P.S.: μην ξεχνιόμαστε βέβαια αφού είχα Opel, Mazda, Alfa Romeo, BMW, Porsche(oops! τότε δεν ανήκε )
-
πολλα απωθημενα βλεπω.
μην μιλησει κανεις για Φανουροπιτες θα γινω εξαλος!
-
Ο χρήστης fanis1972 έγραψε:
πολλα απωθημενα βλεπω.μην μιλησει κανεις για Φανουροπιτες θα γινω εξαλος!
-
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
Citroen C3 Diesel 1.4 Trend
Tου κουτιου κυριολεκτικα αφου ειχε μολις 230χλμ στο οδομετρο.
Φουλαρισμα λοιπον και βολτες στην Χαλκιδικη.Η αυτονομια στο trip 974χλμ!Για να δω αν θα επαληθευτει!
Καθομαι λοιπον στη θεση οδηγου και διαπιστωνω οτι καθομαι ψηλα.Οχι απαραιτητα κακο.Η πορτα κλεινει με συμπαθητικο ηχο αλλα το μικρο κομματι που υπαρχει στην πορτα και παριστανει το υφασμα δεν υπαρχει.Κανονικο φελιζολ! Ευτυχως μονο η βασικη εκδοση το φορα!Ομορφο ταμπλο σε μαυρο χρωμα και λεπτομερειες νικελ μονο στα χερουλια στις πορτες.Βαζω μπροστα και με εκπληξη διαπιστωνω οτι το μοτερ ισα που ακουγεται μεσα στην καμπινα!Πραγματικα καλη ηχομονωση.Ο λεβιες κλασσικα γαλλικος με μια ασαφεια στις αλλαγες αλλα μου φανηκε πολυ καλυτερος απο του 208 που οδηγησα πριν κανα μηνα.
Το μοτερ τουρμπιζει καπου στις 1700-1800 οποτε η οδηγηση με χαμηλες στροφες ειναι ευχαριστη.Μονο σε καποιες διασταυρωσεις οπου υπαρχει ορατοτητα και κοβω αρκετα χωρις να ακινητοποηθω θελωντας να ξεκινησω με 2α κομπιαζει εντονα(το Pandaki μας ξεκιναει αδιαμαρτυρητα).Απο κει και περα το τραβηγμα ειναι ικανοποιητικο,η τουρμπινα ακουγεται μεσα με κλειστα παραθυρα και χωρις μουσικη και επιταχυνει ικανοποητικα μεχρι και τα 120.Απο κει και πανω λαχανιαζει αλλα αναμενομενο.
Να πω οτι μετα απο 400χλμ με αρκετη 5η,μονιμα αναμενο AC,σταθερα 110-120 και λιγο κινηση μεσα στα Μουδανια και Ποτιδαια η μεση εχει κλειδωσει στα 4,8λτ/100 και η αυτονομια δειχνει 579 ακομα!Απο τον ηλεκτρονικο δεικτη βενζινας λειπουν μολις 3 κουτακια!Απομενουν αλλα 7(αποσο θυμαμαι).
Οσον αφορα τα υπολοιπα η ανεση ειναι καλη,οι κλισεις υπαρκτες με καποιες τασεις πλευσης και το τιμονι αρκετα ελαφρυ.
Σκληρα πλαστικα παντου,ομορφος φωτισμος το βραδυ αλλα κανενα παραθυρο με αυτοματη λειτουργια.Η συνεχεια μολις αδειασει το ρεζερβουαρ....Μετα απο 2 μηνες και 6500χλμ η καταναλωση εχει κατεβει στα 4.1 και ενα ντεποζιτο βγαζει πλεον ανετα 1050-1100 χλμ.
Οδήγησα....