-
Μ' αρέσει που ήρθε ο Κογιοτης στην Ελλάδα με την Καίτη και που την οδήγησε ο Μανος.
Δε μ' άρεσει που δεν είδα ούτε τον Νίκο, ούτε την Καίτη.Ωχ, λάθος θέμα!
Άξιος αγόρι μου Μανο! Μένει τώρα να οδηγήσεις την επόμενη γενιά για να μας πεις αν έχει εξαλειφθει η τάση υποστροφής της προηγούμενης και τη μεθεπόμενη για να διαπιστώσεις ότι έχει εξαλειφθει η τάση υποστροφής της επόμενης.
Εντιτ:
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ήταν η πρώτη φορά που οδήγησα αυτοκίνητο με το PDK, το οποίο στην αυτόματη λειτουργία είναι καλύτερα κρυμένο κι από χαμαιλέοντα πάνω σε κλαδί πορτοκαλιάς στα τέλη του Μάρτη.
Μάνο έχεις μια επικίνδυνη ροπή προς Drive μεριά, να το προσέξεις. Πάλι καλά που δεν είναι χειροκίνητη για να γράψεις για ζεστό μαχαίρι και βούτυρο.
-
Αιγαιοπελαγιτικο αεράκι στο μπαλκόνι, ελληνικός καφές και ανάγνωση της ΠΟΣΤΑΡΑΣ του Μανου!
Τι άλλο να ζητήσω?
Εύγε Μανο!
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Γραφείο , Πίεση , Εκκρεμότητες που δεν τελειώνουν , Αγορά που δεν λέει να στρώσει ... θα το διαβάσω το βράδυ ...
-
To post του Μάνου είναι... ΑΕΚ.
-
Επιτελους εντυπωσεις απο ενα σοβαρο αυτοκινητο!
Αψογη και η επιλογη διαδρομης.ζηλευω
-
Μολις πληροφορηθηκα το συμβαν, εχοντας πατησει ελλαδα πριν απο λιγες ωρες και μερικες χιλιαδες χλμ και εσπευσα να το διαβασω.
Ο,τι επρεπε για το καλωσορισμα
Cavallino, με ποιο αμαξι πιστευεις οτι μπορεις να κινηθεις σε αυτη τη διαδρομη γρηγοροτερα?
(αν υποθεσουμε οτι δεν ειναι τα φρενα το αδυνατο σημειο της Μ3)
-
Φυσικά με την Porsche, δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου! Είναι πολύ πιο δυνατή, η διαθέσιμη πρόσφυση είναι περισσότερη λόγω πλάτους ελαστικών και μικρότερου βαρους, είμαι σίγουρος πως όχι θα ήταν απλά πιο γρήγορη, θα την κατακρεουργούσε τη Μ3. Υπήρξαν στιγμές χτες που μου έπεφτε το σαγόνι με τον τρόπο που το αυτοκίνητο στην κυριολεξία χλεύαζε τις πιο απαιτητικές κατηφορικές φουρκέτες ή αλλεπάλληλα chicanes με συνεχείς υψομετρικές διαφορές.
-
ευκαιρια για Ε92
-
Το pdk σε καλυψε ως Π.Ο. ή μηπως σε κρεμασε σε καποιο απαιτητικο κατεβασμα σε κατσαρο οδοστρωμα?
-
Γαμάτο κείμενο cavallino
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το pdk σε καλυψε ως Π.Ο. ή μηπως σε κρεμασε σε καποιο απαιτητικο κατεβασμα σε κατσαρο οδοστρωμα?Κάποιος ήρθε ορεξάτος...
-
Το pdk σε καλυψε ως Π.Ο. ή μηπως σε κρεμασε σε καποιο απαιτητικο κατεβασμα σε κατσαρο οδοστρωμα?Πώς σού 'ρθε τώρα αυτό; Φυσικά δεν υπήρξε το παραμικρό θέμα.
Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Έχοντας οδηγήσει ένα από τα αυτοκίνητα που δεν το πετυχαίνεις και κάθε μέρα για να κάνεις το κέφι σου, θεώρησα υποχρέωσή μου να γράψω τις εντυπώσεις μου σε ένα μεγάλο ποστ όσο πιο καλά και απλά μπορούσα, στο πνεύμα των ανθρώπων που αγαπούν την οδήγηση. Θα μπορούσα να γράψω απλά ένα σνομπίστικο 'οδήγησα σκαραβαίο με τετρακόσα άλογα ', αλλά θα ήταν μαυρόψυχο. 'With great power comes great responsibility.'
-
Με χειροκίνητο θα ήταν καλύτερα
αλλά το κογιότ δεν ξέρει να οδηγάει με συμπλέκτη.
-
Το pdk σε καλυψε ως Π.Ο. ή μηπως σε κρεμασε σε καποιο απαιτητικο κατεβασμα σε κατσαρο οδοστρωμα?Αφησα την παραμικρη υπονοια απο την πλευρα μου για κατι τετοιο, για ενα τετοιου επιπεδου διπλοσυμπλεκτο κιβωτιο...?
Αυτα ειναι που κανετε μερικοι, άλλα διαβαζετε, άλλα καταλαβαινετε, διαστρεβλωνοντας και με υπονοιες, δημοσιευσεις μου... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το pdk σε καλυψε ως Π.Ο. ή μηπως σε κρεμασε σε καποιο απαιτητικο κατεβασμα σε κατσαρο οδοστρωμα?
Αφησα την παραμικρη υπονοια απο την πλευρα μου για κατι τετοιο, για ενα τετοιου επιπεδου διπλοσυμπλεκτο κιβωτιο...?
Αυτα ειναι που κανετε μερικοι, άλλα διαβαζετε, άλλα καταλαβαινετε, διαστρεβλωνοντας και με υπονοιες, δημοσιευσεις μου...Και γιατι νομιζεις οτι αναφερεται σε εσενα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αφησα την παραμικρη υπονοια απο την πλευρα μου για κατι τετοιο, για ενα τετοιου επιπεδου διπλοσυμπλεκτο κιβωτιο...?
Αυτα ειναι που κανετε μερικοι, άλλα διαβαζετε, άλλα καταλαβαινετε, διαστρεβλωνοντας και με υπονοιες, δημοσιευσεις μου...Και γιατι νομιζεις οτι αναφερεται σε εσενα;
Γιατι την φραση 'κρεμασε σε κατεβασμα σε κατσαρο οδοστρωμα' την ειχα αναφερει χαρακτηριστικα πριν μερικα ποστ
στο τοπικο του Scirocco για το DSG, οπου και εγινε η διασπαση. Δεν ειχε αναφερθει, ουτε παραπονεθει καποιος αλλος, τουλαχιστον τωρα, προσφατα για αυτο το θεμα...
Εγω ομως αναφερομουν ξεκαθαρα στο DSG, βγαζοντας επισης ξεκαθαρα, εξω απο αυτη την κουβεντα, τα διπλοσυμπλεκτα της Porsche, Ferrari, Bmw M, Mitsu EvoX, τα οποια και φυσικα ειναι πολυ ανωτερα, αποτελεσματικοτερα, και πιο ευχαριστα σε καθε ειδους χρηση, ειτε σε ρυθμους βολτας, ειτε αγωνιστικους... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Γιατι την φραση 'κρεμασε σε κατεβασμα σε κατσαρο οδοστρωμα' την ειχα αναφερει χαρακτηριστικα πριν μερικα ποστ
στο τοπικο του Scirocco για το DSG, οπου και εγινε η διασπαση. Δεν ειχε αναφερθει, ουτε παραπονεθει καποιος αλλος, τουλαχιστον τωρα, προσφατα για αυτο το θεμα...
Εγω ομως αναφερομουν ξεκαθαρα στο DSG, βγαζοντας επισης ξεκαθαρα, εξω απο αυτη την κουβεντα, τα διπλοσυμπλεκτα της Porsche, Ferrari, Bmw M, Mitsu EvoX, τα οποια και φυσικα ειναι πολυ ανωτερα, αποτελεσματικοτερα, και πιο ευχαριστα σε καθε ειδους χρηση, ειτε σε ρυθμους βολτας, ειτε αγωνιστικους...Κουραζεις!
-
Έλεος ρε Bill... τον ρώτησες (το προφανές) και σου απάντησε...
-
Bill, 5φ
-
mod troll, not nice...
-
Και τι;Την εχει πατενταρει την εκφραση αυτη;Ολος ο κοσμος γυρω απο ΓΚ γυριζει;
Οδήγησα....