-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω παντως κανονισα ηδη μια βδομαδα σ' ενα καταπληκτικο ξενοδοχειο στην Αναβυσσο ονοματι 'Καλυψω' με εκλεκτη παρεαΞέρεις καλό πλακωτό?
-
Τελος οι διακοπες και για μενα,επεστρεψα απο την Καλυμνο,που εμεινα 7 μερες
Περασα πολυ καλα θα ελεγα και καπως εναλλακτικα
Στην Ποθια δεν αξιζει να αφιερωσεις και πολυ χρονο,ειναι πολυβουη και αναρχα χτισμενη,επικσεφτηκα μονο το νεο αρχαιολογικο μουσειο ,που με ικανοποιησει αρκετα θα ελεγα,εχουν φερει και την κορη της Καλυμνου,ενα γλυπτο 2 μετρων,που το φιλοξενουσε το μουσειο Αθηνων εως τωρα
Το χωριο Βαθυ ειναι πολυ ομορφο,η θαλλασσα μπαινει μεσα στα αποτομα βραχια και δημιουργεί ενα πανεμορφο φιορδ.Απο εκει μπορεις με βαρκακι-ταξι να μεταβεις σε απομερες ησυχες παραλιες ,με πολυ καθαρα νερα και βοτσαλο
Το χωριο Μασουρι ειναι το κοσμοπολιτικο στεκι των Καλυμνιων για μπανιο,με ξαπλωστρες και μπαρακια,με μετρια θαλασσα ομως
Το Καντουνι ειναι το σημειο συγκεντρωσης του νησιου για βραδινη εξοδο,εχει 2 μαγαζια στην ουσια,εκει συγκεντρωνεται και ολος ο κοσμος καθως και σε ενα μπαρακι στο Μασουρι
Στο δρομο για το χωριο Βλυχαδια μπορεις να επισκεφτεις το Καλυμνικο σπίτι,οπου μια πολυ καλη κυρία σε ξεναγεί σε ενα ομορφο χωρο ,που εχει μαζεμενα αντικειμενα και φωτογραφιες απο τον περασμενο καιρο,αξιζει τον κοπο
Απο τα Βλυχαδια μπορεις παλι να παρεις καραβακι και να πας στην παραλια Κεφαλα που ειναι ισως και η μονη παραλια με αμμο στον πυθμενα
Οι παραλιες στις Μυρτιες,στον Αρμεο δεν ειναι κατι ιδιαιτερο,στο Καστελι ομως θα βρειτε μια ομορφη παραλια με γαλαζια νερα και βραχους
Αξιζει να πεταχτειτε στην Τελενδο.10 λεπτα με το καραβακι απο τις Μυρτιες και να απολαυσετε υπεροχο ηλιοβασιλεμα καθως και καλο φαγητο στις ταβερνες του νησιου.Αν ειστε ανησυχοι και θελετε να περπατησετε θα βρειτε ενα εκησακι στο βραχο με απιστευτη θεα καθως και μια ερημικη παραλια ,αλλα με τον χειροτερο βυθο που εχω δει εως τωρα,πετρες,φυκια,αχινους
Αξιζει επισης θα επισκεφτειτε και την Ψεριμο,45 λεπτα με καραβακι απο το λιμανι της Ποθιας και να κανετε μπανιο στην παραλια Βαθυ της Ψεριμου,με απιστευτα γαλαζια νερα και αμμο στον πυθμενα,απαιτει ομως μισαωρο περπατημα απο το λιμανακιΗ καλυμνος γενικα εχει παρα πολλα μονοπατια για περπατημα,που οδηγουν σε εκκλησακια με υπεροχη θεα.Οποιος γουσταρει πεζοπορεια και αναρριχηση θα βρει τον τοπο που ονειρευεται,μη ξεχναμε οτι η Καλυμνος ειναι το στεκι των αναρριχητων
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
παραλια κατερινης τι λεει ;
ξερει κανεις;
ακουσα οτι εχει καλη νυχτερινη ζωη αλλα μου ειπαν και για πολλους αλλοδαπους,ξερει κανεις τιποταΠοσο χρονων εισαι; Με τι παρεα θα πας;
Επειδη τα καλοκαιρια ειμαι στη περιοχη (και τους χειμωνες μερικες φορες :p) η παραλια δεν αξιζει γιατι η θαλασσα ειναι απαραδεκτα ρηχη (μεχρι το γονατο!) και σαν θαλασσα δε λεει πολλα. Καλυτερα πηγαινε προς Πλακα Λιτοχωρου, Λεπτοκαρυα, Πλαταμωνα οπου εχει πολυ καλυτερες παραλιες και στη Πλακα Λιτοχωρου εχει πολυ ωραια μπαρακια (ειδικα το nnoto ) . Οι αποστασεις ειναι μικρες, πχ Πλαταμωνας-Λεπτοκαρυα 15λεπτα, Λεπτοκαρυα-Πλακα 5 λεπτα, Πλακα- Παραλια Κατερινης 20 λεπτα.
Απαράδεκτο μέρος, πήγα πέρυσι μια εβδομάδα και το χιλιομετάνιωσα
γιαυτο κι εγω εκλεισα στην συρο δωματιο εισητηρια και περιμενω για να φυγω.
-
dirtoulie 'Φευγα' παιζουν
Κωνσταντινε εγω τα εχω κοντα τα μαλλια, δεν εχω προβλημα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω παντως κανονισα ηδη μια βδομαδα σ' ενα καταπληκτικο ξενοδοχειο στην Αναβυσσο ονοματι 'Καλυψω' με εκλεκτη παρεα -
Εντυπώσεις από Μήλο...
Θεωρώ ότι το νησί χάνει από το χαρακτηρισμό του ως 'ζευγαρονήσι'. Εκπληκτικές παραλίες, αρκετό πράσινο και γενικά αρκετά γραφικό και όμορφο νησί.
Τοπ οφ δε ποπς Φυριπλάκα. Απίστευτα νερά, απίστευτο τοπίο, πολύ καθαρά, φυσιολογικά επίπεδα κόσμου με μόνο αρνητικό το ότι όταν σήκωνε λίγο παραπάνω αέρα σε μαστίγωνε η άμμος.
Εξίσου θεϊκή η παραλία στο Παλιοχώρι με το ψιλό βοτσαλάκι όπου την τελευταία μέρα δεν ήθελα να βγω από την θάλασσα. Εκπληκτικό το νερό και επειδή ήταν υπερβολικά καθαρό δεν βαριόσουν να βλέπεις την παραμικρή λεπτομέρεια στο βυθό.
Κήπος (δίπλα σε Προβατά, Αγ. Σώστη) επίσης πολύ καλά και ακόμα καλύτερα αν θες να κάνεις μπάνιο με μόνο άλλα 2-3 ζευγάρια σε όλη την παραλία...
Σαρακήνικο... Εντάξει καλή φάση στις σπηλιές, τα βράχια, το λευκό πέτρωμα κλπ αλλά όχι κάτι φοβερό. Μια γούρνα διαθέσιμη για μπάνιο και αυτή θολωμένη από το πολύ κύμμα.
Κάτι που μου έκανε φοβερή εντύπωση ήταν ο κόσμος εκεί. Υπερβολικά εξυπηρετικοί και ευγενικοί. Το φαγητό όπου πήγαμε επίσης εξαιρετικό. Μάλιστα, το ένα καλύτερο από το άλλο.
Εκπληκτικό κοντοσούβλι στα γλαρονήσια στην Τρυπητή αν και η λέξη εκπληκτικό είναι πολύ λίγη. Πολύ ωραία και στο Σιρόκο στο Παλιοχώρι αλλά και ο Φλοίσβος στον Αδάμαντα.
Εντύπωση μου έκανε το ζαχαροπλαστείο Παλιός στην Πλάκα. Το λεω επειδή άπαντες εδώ είχαν γράψει για απαράδεκτο σέρβις. Αντιθέτως, είδα υπερβολικά εξυπηρετικά άτομα (αν και το παγωτό του δεν με τρέλανε...).
Μόνη ξενέρα το ταξίδι της επιστροφής όπου το Highspeed 3 το έκανε 6 ώρες με θάλασσα λάδι τη στιγμή που το Speedrunner IV με φοβερό κύμμα το έκανε 4. Ου μπλέξεις με κωλοεταιρείες... -
Μόλις επέστρεψα από Μήλο.
Είμαι φουλ -
Νησιωτισσα ;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Νησιωτισσα ;Τί λες τώρα!
Το καλύτερο Σαλονικιώτικό μωρό! -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Το καλύτερο Σαλονικιώτικό μωρό!
[Λαππας]
Τωρα ειναι απασχολημενη, περνα αυριο αν ... θελει
[/Λαππας]Ελα την τριτη να μας πεις περισσοτερα
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εντυπώσεις από Μήλο...Μόνη ξενέρα το ταξίδι της επιστροφής όπου το Highspeed 3 το έκανε 6 ώρες με θάλασσα λάδι τη στιγμή που το Speedrunner IV με φοβερό κύμμα το έκανε 4. Ου μπλέξεις με κωλοεταιρείες...
ότε γύρισες?
Εγώ σήμερα με το Speedrunner 4.Εντυπώσεις θα πω αύριο, γιατί είμαι λίγο off σήμερα.
Θα ξεκινήσω την ιστορία από τον Παπάφραγκα, τη βόλτα με το ιστιοφόρο και το κλέφτικο.
Για περισσότερα, αύριο -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μόνη ξενέρα το ταξίδι της επιστροφής όπου το Highspeed 3 το έκανε 6 ώρες με θάλασσα λάδι τη στιγμή που το Speedrunner IV με φοβερό κύμμα το έκανε 4. Ου μπλέξεις με κωλοεταιρείες...Mιας και ανέφερες το σπιντράνερ, ρε παιδιά, τί κατάσταση είναι αυτή με το αικοντίσιον μέσα στα πλοία
Στο πήγαινε αρρωστήσαμε όλοι, (εγώ έχω ακόμα κρύωμα) πρέπει να είχε κάτω από 20 βαθμούς εκει μέσαΈχει βρει κανένας μια λογική εξήγηση γι αυτή την ηλιθιότητα?
-
Είναι ρυθμισμένο για Ολλανδούς που ζεσταίνονται.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μόνη ξενέρα το ταξίδι της επιστροφής όπου το Highspeed 3 το έκανε 6 ώρες με θάλασσα λάδι τη στιγμή που το Speedrunner IV με φοβερό κύμμα το έκανε 4. Ου μπλέξεις με κωλοεταιρείες...
Mιας και ανέφερες το σπιντράνερ, ρε παιδιά, τί κατάσταση είναι αυτή με το αικοντίσιον μέσα στα πλοία
Στο πήγαινε αρρωστήσαμε όλοι, (εγώ έχω ακόμα κρύωμα) πρέπει να είχε κάτω από 20 βαθμούς εκει μέσαΈχει βρει κανένας μια λογική εξήγηση γι αυτή την ηλιθιότητα?
Δε μπορω να φανταστώ λογική εξήγηση...
Γυρνούσα με ένα φίλο με Highspeed και για να προλάβουμε το πλοίο κάναμε αγώνα δρόμου! Φτάσαμε στο πλοίο μούσκεμα στον ιδρώτα και μέσα είχε κυριολεκτικά λιγότερο από 15 βαθμούς.
Είπαμε σε κάποιον να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία σε επίπεδο ανθρώπινου περιβάλλοντος και όχι περιβάλλοντος στο οποίο ζουν πιγκουίνοι και είπε ότι πρέπει να ρωτήσει τον καπετάνιο
Αφού πέρασε λίγη ώρα και δεν έγινε τίποτα, του είπαμε να μας πει που θα βρούμε τον καπετάνιο να του το πούμε μόνοι μας και μας είπε οτι θα το κανονίσει. Τελικά πράγματι εφτιαξε κάπως η κατάσταση, όχι βέβαια ότι η θερμοκρασία πήγε στα φυσιολογικά επίπεδα, απλά βελτιώθηκε... -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Είναι ρυθμισμένο για Ολλανδούς που ζεσταίνονται.ή για κ@βλωμένους έλληνες
΄
Εμείς διαμαρτυριθήκαμε αλλά μας είπαν ότι δε γίνεται να αλλάξει.
πιστεύω ότι το αιρκοντίσιον έχει λειτουργία ον-οφ, τίποτε άλλοΌποιος βρεί εξήγηση κερνάω χαρτομάντηλα
-
Όπως στα περισσότερα δημόσια κτίρια έτσι και στο καράβι, ο θερμοστάτης θα είναι στο 18 (ΤΕΡΜΑ) γιατί έτσι νομίζουν ότι βγάζει περισσότερη ψύξη όταν έχει πολύ ζέστη.
Δεν αλλάζει ο θερμοστάτης γιατί το απαγόρευσαν επειδή τον πείραζαν συνέχεια, πχ στο 30 βγάζει περισσότερη ψύξη από το 25 (είναι πιο 'δυνατά' - έτσι δουλεύει το μίξερ μου).
-
Έκλεισα για Σκιάθο 14-21 του μηνός Αυτοκίνητο θα πάρω το δικό μου και θα γλυτώσω από τους αγιογδύτες!
6 ημέρες έμειναν (εκ των οποίων οι 3 στη 'μαγευτική' Σόφια για δουλειά)
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Εντυπώσεις από Μήλο...
Μόνη ξενέρα το ταξίδι της επιστροφής όπου το Highspeed 3 το έκανε 6 ώρες με θάλασσα λάδι τη στιγμή που το Speedrunner IV με φοβερό κύμμα το έκανε 4. Ου μπλέξεις με κωλοεταιρείες...
ότε γύρισες?
Εγώ σήμερα με το Speedrunner 4.Εντυπώσεις θα πω αύριο, γιατί είμαι λίγο off σήμερα.
Θα ξεκινήσω την ιστορία από τον Παπάφραγκα, τη βόλτα με το ιστιοφόρο και το κλέφτικο.
Για περισσότερα, αύριοΤρίτη ξημέρωμα. Παπάφραγκα δεν πήγαμε γιατί μέχρι και Δευτέρα είχε πολύ κύμα η βόρεια πλευρά του νησιού. Με το καραβάκι για Κλέφτικο δεν πήγαμε γιατί μας είπαν ότι κούναγε πολύ και επειδή η μικρά είναι ευαίσθητη είπα να μην ρισκάρω άλλες φουρτούνες.
Κάτι άκουσα για βλάβη στην τηλεόραση για το Highspeed3.
Κήπο πήγες με το μωρό...; -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όπως στα περισσότερα δημόσια κτίρια έτσι και στο καράβι, ο θερμοστάτης θα είναι στο 18 (ΤΕΡΜΑ) γιατί έτσι νομίζουν ότι βγάζει περισσότερη ψύξη όταν έχει πολύ ζέστη.Δεν αλλάζει ο θερμοστάτης γιατί το απαγόρευσαν επειδή τον πείραζαν συνέχεια, πχ στο 30 βγάζει περισσότερη ψύξη από το 25 (είναι πιο 'δυνατά' - έτσι δουλεύει το μίξερ μου).
Μου φαίνεται απόλυτα λογικό
-
Εμένα ακυρώθηκαν σχεδόν όλες μου οι διακοπές για φέτος...
Τι να κάνουμε... του χρόνου...
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009