-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
σουγιο-μανια!!!
θα βυθιστει η κρητη...
Πότε θα γίνει αυτό; Ελπίζω να επικοινωνίσουμε.
3 μερες καθισα και ασχοληθηκα με τον ανηψιο που ειναι σαν τον ανθρωπο της μισελεν!
λοιπον δινω στη Σουγια ενα 7 στα 10...
το μερος ειναι για αυτους που θελουν να χαλαρωσουν μεχρι εκει που δε παει...ο δρομος για να πας ως εκει ειναι δυσκολος για απειρους αλλα ισως αυτο ασφαλιζει και λιγο το μερος απο ανεπιθυμητους...
η παραλια εχει τρελη πετρα και στα πρωτα 6-7 μετρα δε πατουσα κατω... αλλα οταν φυσαγε ο αερας προς τα μεσα και σε συνδυασμο με το ρευμα η θεα του βυθου ηταν υπεροχη...στα αριστερα του κολπου εχει βραχους και σπηλιες οπου διαφοροι τσιτσιδοι και τσιτσιδες τριγυρνανε και γενικα εχει πολυ χαβαλε...παιρνεις τη μασκα και μπορεις να το παιξεις κουστω!
παιζει ελευθερο καμπινγκ το οποιο ομως διωκεται αποτι ακουσα στη χαση και στη φεξη...πρασινο φυσικα δεν υπαρχει ουτε για πλακα!
εχει μερικες καφετεριες ενω ειχε πολυ χαβαλε το paradise με το αντιαλλεργικο τοστ!
φαι μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος αν υποθεσεις οτι το μερος δεν ειχε και τη τρελη κινηση....8 στα 10 εδω!
σε οτι αφορα τη παραμονη μας εκει δεν ακουσα και τα θετικοτερα για τα δωματια..ειναι λιγο απαλευτα γενικα αν και προς τη μερια του μικρου λιμανιου εχει ενα σαν ξενοδοχειο...εκει δε ξερω τι παιζει!
τη πρωτη μερα ειχε τρελο αερα ο οποιος ομως δεν μας εκανε τη τιμη να μας δροσισει μεσα στο δωματιο...
η τοπικη εκκλησια εχει χτιστει πανω στα απομειναρια ενος ναου του 450μΧ...
γενικα προτεινεται για ριλαξ, κοπελα και κανα 2 φιλους...δε διαπιστωσα το ιδιαιτερο vibe που εχει το μερος, ισως δεν ειναι και το στυλ μου 100% αλλα οποιος θελει ριλαξ παει εκει και ησυχαζει!
-
Mια κοπέλα και 2 φίλους; Δεν μας τα λες καλά...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mια κοπέλα και 2 φίλους; Δεν μας τα λες καλά...γιατι του κατηχητικου εισαι?
-
Ελέηcον, απλά ελπίζω να έχεις καλούς φίλους.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εγω παίδες τισ δυο φορές που έχω πάει Κέρκυρα έχω πάει παραλιακά από
Αιτωλικό - Αστακο - Μύτικα - Παλαιρο - Ακτιο - Υποθαλάσια κλπ κλπ
Τρομερή διαδρομή με θεα θάλασσα, γρήγορη θα έλεγα, χωρίς πολλά αυτοκίνητα και εύκολες προσπεράσειςΓια πες μας και χρόνους όμως που έγραψες γιατί το 'γρήγορη' είναι κάπως αόριστο
Σε χρόνο θα σε γελάσω αν θυμάμαι καλά την τελευταία φορά έφυγα με το CLS 0900 το πρωί και μπήκα στο φερρυ 1430 ή 1500 .............. αυτο το παραλιακό κομμάτι που σου λέω έχει κατι ωραίες στρφούλες-ευθείες που είναι ότι πρέπει για να να βρυχάται ο κινητήρας μεταξύ 3η-4ης
Σκέφτομαι και την ενδιάμεση λύση Αμφιλοχία-Ακτιο-Πρέβεζα-Ηγουμενίτσα...Να πάω δηλ. μέχρι Αμφιλοχία (και όχι μέσω Αιτωλικού-Αστακού) και μετά όχι μέσω Άρτας - Φιλιππιάδας (και μετά υπάρχει ερώτημα : προς Λούρο ή προς Γιάννενα - Εγνατία ? ) αλλά αριστερά στην Αμφιλοχία για Βόνιτσα...Έτσι ελπίζω βασικά να γλυτώσω μπάτσους και να απολαύσω (έστω και τη μισή) διαδρομή...(οι περισσότεροι μπάτσοι είναι μέχρι την Αμφιλοχία ή μετά προς Άρτα ? )
Τεράστια τα διλήμματά μου
Aπο Αμφιλοχία για Άκτιο δεν έχει μπάτσους γενικά, αλλά δεν λέει και τπτ ιδιαίτερο η διαδρομή ούτως η άλλως.
Απ την άλλη ο δρόμος είναι καλύτερος, και το κομμάτι πΠρέβεζα Ηγουμενίτσα είναι ωραίο. (με πατημένες καμπές)
Θες γύρω στο μισάωρο μέχρι Άκτιο (λίγο παραπάνω) και μετά 1.15 χοντρικα μέχρι Ηγουμενίτσα -
Όταν είχα περάσει πέρισυ, το Γιάννενα Ηγουμενίτσα ήταν προβλημα, γιατί σε κατέβαζε απ την εγνατία που ήταν στου διαόλου το κέρατο κάτω στον παλιό δρόμο δύο φορές...
δεν ξέρω αν έχει δωθεί καποιο κομμάτι εκεί απο τότε... -
Εγώ φέτος πήγα Αιδιψό. Εϊχε η φίλη μου χαρτί για λουτρά και θα έβγαινε κάπως οικονομικά. Κι Όντως ξενοδοχείο με 35 ευρώ. Αλλά, πολλή γερουσία, φυσικά. Μόνος γέρους έβλεπες, απίστευτο. Βρήκαμε ένα κλαμπάκι μετά την γέφυρα στο δρόμο προς τη λίμνη, όπου είχε νεολαία και τρωγόταν. Συνηθισμένος από τις παραλίες της Χαλκιδικής τρελάθηκα με το βότσαλο που συνάντησα, ωστόσο η θάλασσα ήταν καθάρια, σχεδόν διαυγής, δλδ. ένα πράγμα που δεν το πίστευες. Επίσης παρα το ότι φύσαγε η θάλασσα ήταν μονίμως ήρεμη. Απο διαδρομές προς Λιχάδα, αλλα και προς Λίμνη είναι καλούτσικα, με τη δεύτερη διαδρομή να έχει περισσότερα μέρη για μπάνιο σχετικα ήσυχα,. Απαραίτητα βέβαια πάντα τα αξεσουάρ(καρέκλες, ομπρέλες, ψυγεία κλπ), γιατί από beach bar δεν έχει τίποτα. Α, και τα νερά της Αιδηψού για υδροθεραπεία είναι αλμυρά, όχι από τη θάλασσα όπως είπαν, αλλά από φυσικού τους.
-
Ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν στις απορίες μου...
Σε 5-6 ώρες φεύγω αλλά δε νυστάζω καθόλου
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Σε 5-6 ώρες φεύγω αλλά δε νυστάζω καθόλου
Άμα δε γυρίσεις, να ξέρουμε γιατί
Πάει μόνο του το Πουντίκι ρεεεεεεε!
Καλά να περάσεις! -
[quote='famas']Εγώ φέτος πήγα Αιδιψό.
Ειδες βελτιωση ????????????
Που ξερεις μπορει να τα χρειαστουμε στο απωτερο μελλον -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Χανια...δεν εχω ξαναματαδει τετοιες γυναικες!!!
Καθε μερα, παντου καλλιστεια...Τι μου θύμισες τώρα....Πριν 11, 5 χρόνια μου φάνηκε έτσι, φαντάζομαι σήμερα με όλο αυτό το νέο αίμα στο κουρμπέτι (πιπιναριό+πιπινίζοντα -και λοξοκοιτάζοντα- πουρά)
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Mια κοπέλα και 2 φίλους; Δεν μας τα λες καλά...
γιατι του κατηχητικου εισαι?
Μαλλον το 'δεν μας τα λες καλα' ηταν διαμαρτυρια γιατι δεν ηταν και αυτος μεσα στους 2 φιλους, τεκνον μου...
-
O γραμματέας στροφάρει πολύ καλά τελευταία...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Χανια...δεν εχω ξαναματαδει τετοιες γυναικες!!!
Καθε μερα, παντου καλλιστεια...Τι μου θύμισες τώρα....Πριν 11, 5 χρόνια μου φάνηκε έτσι, φαντάζομαι σήμερα με όλο αυτό το νέο αίμα στο κουρμπέτι (πιπιναριό+πιπινίζοντα -και λοξοκοιτάζοντα- πουρά)
Tι να πούμε εμείς που τα βλέπουμε κάθε μέρα!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
O γραμματέας στροφάρει πολύ καλά τελευταία...Και που να με 'βλεπες στη Σούγια...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
O γραμματέας στροφάρει πολύ καλά τελευταία...
Και που να με 'βλεπες στη Σούγια...
πολυ προσεγμενες και οι χανιωτισσες παντως λιγο που χαζευα στο δρομο...
-
Καλημέρα!
Σήμερα Παρασκευή κι οι διακοπές αρχίζουν και πάλι.
Πριν φύγετε, έτσι για ξεσκούριασμα,
Πόσα Πόδια υπάρχουν????
Είναι ένα λεωφορείο με 7 κοπέλες
Κάθε κοπέλα έχει 7 τσάντες
Σε κάθε τσάντα , υπάρχουν 7 μεγάλες γάτες
Κάθε μεγάλη γάτα έχει 7 μικρά γατάκια.
Κάθε γάτα έχει 4 πόδια
Ερώτηση: Πόσα πόδια υπάρχουν στο λεωφορείο;Καλή επιτυχία σε όλους ..................!!!!
-
10992?
-
238 πόδια ....
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
238 πόδια ....Η καθε κοπελα κραταει 7 τσαντες
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009