-
Κι εγώ φεύγω με τη γυναίκα την Παρασκευή στο Πήλιο για 3-4 μέρες. Κλείσαμε στο Χορευτό για διαμονή. Για προτείνετε τίποτα γιατί είμαι άσχετος στο νομό Μαγνησίας!
EDIT: Έκανα ένα search στο forum και βρήκα κάτι τις!
-
Σε ποιον οικισμό είναι καλύτερα να μείνει κάποιος; Στο Γάϊο; Μήπως με ένα πμ να μου στείλεις τα ξενοδοχεία που βρήκες, δεν με πειράζει να είναι και πάνω από 100€.
Το μόνο που βρήκα που φαίνεται αξιοπρεπές, είναι το Παξός Κλάμπ : http://www.paxosclub.gr/Καμιά πρόταση;
Οσο για το σκάφος, δεν έχω , ούτε έχω δίπλωμα, άρα μάλλον δεν θα μου νοικιάσουν κιόλας...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σε ποιον οικισμό είναι καλύτερα να μείνει κάποιος; Στο Γάϊο; Μήπως με ένα πμ να μου στείλεις τα ξενοδοχεία που βρήκες, δεν με πειράζει να είναι και πάνω από 100€.
Το μόνο που βρήκα που φαίνεται αξιοπρεπές, είναι το Παξός Κλάμπ : http://www.paxosclub.gr/' target='_blankΚαμιά πρόταση;
Οσο για το σκάφος, δεν έχω , ούτε έχω δίπλωμα, άρα μάλλον δεν θα μου νοικιάσουν κιόλας...
Να μείνεις στον Γαιο φυσικα. Δεν έχω λιστα , διότι έχει μόνο δυο ξενοδοχεια, αυτο που αναφέρεις και το http://www.paxosbeach.gr.
Χωρις δίπλωμα σου νοικιαζουν μέχρι 30hp μηχανη με σκαφακι..
-
To http://www.paxosbeachhotel.gr δεν έχει διαθεσιμότητα πάντως...
Αρα, μένει το άλλο, αλλά επειδή είναι και μικρότερο, τα βλέπω δύσκολα έως αδύνατα τα πράγματα... -
Μπορείς να δεις και εδώ:
http://www.paxosnet.gr/index.php?lang=e ... ellow&cat=ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ -
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Κι εγώ φεύγω με τη γυναίκα την Παρασκευή στο Πήλιο για 3-4 μέρες. Κλείσαμε στο Χορευτό για διαμονή. Για προτείνετε τίποτα γιατί είμαι άσχετος στο νομό Μαγνησίας!EDIT: Έκανα ένα search στο forum και βρήκα κάτι τις!
Λοιπόν Νικ όπου και να πας Πήλιο θα περάσεις τέλεια!Το τοπίο είναι φοβερό! Άλλωστε την επόμενη εβδομάδα κι εγώ εκεί θα μαι!
Το Χορευτό έχει πολύ όμορφη παραλία και καθαρά νερά! Επίσης από παραλίες προτείνω Αγιάννη οπωσδήποτε, Μυλοπόταμο, ενώ αν θέλεις και βαβούρα, η Άφησσος είναι όμορφη! Αν και με τη γυναίκα σου υποθέτω αναζητείτε και λίγη ηρεμία... Επίσης το Μικρό, ο Αγ. Κωνσταντίνος (αν και λίγο μακριά..) και τα Ποτιστικά. ¨ολες οι παραπάνω, πλην της Αφήσσου είναι στο Αιγαίο.
Γενικά το Πήλιο έχει αμέτρητες παραλίες! Δε θα καταφέρεις να τις δεις όλες!Ψάξε λίγο και στο δίκτυο, υπάρχουν κάποια σάιτ με υλικό που θα σε βοηθήσει!
Αν πεθυμήσεις βουνό, πέρα από τις κλασικές Πορταριά - Μακρυνίτσα, πέρνα μια βόλτα από Μηλιές και Τσαγκαράδα! Ειδικά στη δεύτερη, παρήγγειλε ένα καφεδάκι κάτω απ τον πλάτανο της πλατείας (είναι τεράστιος! )Όμορφα χωριά, ορεινό τοπίο και δροσιά! Φυσικά να πας και στη Ζαγορά και να δεις και το σχολείο του Ρήγα Φερραίου, το Ελληνομουσείο ή κάπως έτσι, αν θυμάμαι καλά!
Για φαγητό δε μπορώ να βοηθήσω, δε θυμάμαι ονόματα, τίποτα! Τα περισσότερα ταβερνάκια πάντως αξίζουν.. Εκεί βλέπεις έχουν άλλη άποψη περί τουρισμού...
Φυσικά έχε το νου σου οτι όσο αξίζουν οι παραλίες, τα χωριουδάκια, τα μνημεία απ την Επανάσταση του 21 και απ τη δράση του Ρήγα, άλλο τόσο αξίζει το φυσικό τοπίο! Ποταμάκια με νερό που θέλεις να κοιμηθείς δίπλα, κατάφυτα δάση, γενικά θα περάσεις πολύ καλά! είμαι βέβαιος!
Καλές διακοπές!
-
Παίδες έχω μια ερώτηση-SOS σχετικά με τα εισιτήρια πλοίων για αυτοκίνητο.
Έχω κλείσει 1 εισιτήριο μετ' επιστροφής με την ΑΝΕΚ και φυσικά οταν το έκλεισα μου ζητήθηκε η πινακίδα του αυτοκινήτου (αναγράφεται και στο τυπωμένο εισητήριο).
Δυστυχώς λόγω απροόπτου που προέκυψε δεν μπορώ να πάρω το συγκεκριμένο όχημα μαζί μου στις διακοπές. Μπορώ ομως να πάρω ενα άλλο, ίδιας κατηγορίας (μήκος εως 4μ δηλαδή)
Γίνεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή (φεύγω αύριο το βράδυ) να αλλαχτεί στο εισητήριο η καταχωρημένη πινακίδα; Ειναι καθαρά γραφειοκρατικό το θέμα...
Αν ξέρει κανείς με σώζει!
Προφανώς θα τηλέφωνησω αύριο οταν ανοίξουν τα γραφεία της ΑΝΕΚ για να μάθω αλλα θέλω να ξέρω αν το έχει κανει κανείς επιτυχημένα το παραπάνω μηπως χρειαστεί να πιέσω...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Παίδες έχω μια ερώτηση-SOS σχετικά με τα εισιτήρια πλοίων για αυτοκίνητο.Έχω κλείσει 1 εισιτήριο μετ' επιστροφής με την ΑΝΕΚ και φυσικά οταν το έκλεισα μου ζητήθηκε η πινακίδα του αυτοκινήτου (αναγράφεται και στο τυπωμένο εισητήριο).
Δυστυχώς λόγω απροόπτου που προέκυψε δεν μπορώ να πάρω το συγκεκριμένο όχημα μαζί μου στις διακοπές. Μπορώ ομως να πάρω ενα άλλο, ίδιας κατηγορίας (μήκος εως 4μ δηλαδή)
Γίνεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή (φεύγω αύριο το βράδυ) να αλλαχτεί στο εισητήριο η καταχωρημένη πινακίδα; Ειναι καθαρά γραφειοκρατικό το θέμα...
Προφανώς θα τηλέφωνησω αύριο οταν ανοίξουν τα γραφεία της ΑΝΕΚ για να μάθω αλλα θέλω να ξέρω αν το έχει κανει κανείς επιτυχημένα το παραπάνω μηπως χρειαστεί να πιέσω...
δεν ξερω αν βοηθαει παντως μου εχει τυχει να εχει γινει λαθος στην πινακιδα, μαλλον λογω κακης συνεννοησης (τα εισιτηρια τα εκλεισε αλλος), και τη μερα που εφευγα, καμια ωρα δηλαδη πριν φυγω, οταν πηγα να παρω το εισιτηριο διορθωθηκε το θεμα χωρις κανενα προβλημα
-
Παίδες έχω μια ερώτηση-SOS σχετικά με τα εισιτήρια πλοίων για αυτοκίνητο.Έχω κλείσει 1 εισιτήριο μετ' επιστροφής με την ΑΝΕΚ και φυσικά οταν το έκλεισα μου ζητήθηκε η πινακίδα του αυτοκινήτου (αναγράφεται και στο τυπωμένο εισητήριο).
ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα πρόβλημα, δεν χρειάζεται να αλλάξεις το εισητήριο...Ούτε τις μισές φορές δεν παίρνω το αυτοκίνητο του οποίου την πινακίδα έχω δηλώσει και φυσικά δεν ειδοποιώ κανένα, απλά μπαίνω στο πλοίο
-
Ρωτησα εγω την περασμενη βδομαδα και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Οι υπευθυνοι φορτωσης του πλοιου δεν κοιτανε ποτε τις πινακιδες.
-
απο μαλετιανους/κυμης και μεσω του cruise, tom cruise εγκαθετοι!
ψυχρουλα εχει και ετοιμαζεται για βροχη.χαιρετισμους ρεεεε!
-
Καλώς τον γκλόμπαλ...
Στείλε και καμια ψιχάλα από εδω...
-
Κρατα ολη την βροχη εκει!!!Θελουμε να παμε για μπανιο!!!!!
Καλα να περνας!!!
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
... Πέρσι πήγαμε στη βόρεια Εύβοια. Είχαμε διαβάσει αντίστοιχες περιγραφές με αυτό που γράφεις, ότι δηλαδή 'συνδυάζει βουνό και θάλασσα' και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά αισιόδοξες. ...catalyst ευχαριστώ για τις πληροφορίες Τελικά εγκαταλείψαμε για φέτος το σχέδιο και προτιμήσαμε τις παραλίες της Μεσσηνίας στο Ιόνιο. Περισσότερο μου άρεσε αυτή, με λείο βράχο, χαλίκι και διάφανα νερά!
Όσο για βουνό ... Τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου θα περιηγηθούμε σε περιοχή της Καστοριάς, με δασικές διαδρομές και πολλά ενδιαφέροντα
-
-
-
23 φεύγω με δυο φίλους για ionian tour με το σκαφάκι κι έχω ήδη αρχίσει να σχεδιάζω το ταξίδι. Ρίχνουμε στον Αστακό, και μοιράζουμε τις μέρες μεταξύ Λευκάδας, Ιθάκης και Κεφαλλονιάς. Την Λευκάδα την ξέρω αρκετά καλά, ως προς το που να δέσω, που να πάω κ.λπ., αλλά Ιθάκη και Κεφαλλονιά δεν έχω ξαναπάει, οπότε αν γνωρίζει κανείς οτιδήποτε σχετικό θα ήμουν ευγνώμων...
Με ενδιαφέρει περισσότερο, το που θα δέσω, και δευτερευόντως για ωραίες παραλίες, καλό αλλά όχι πιασοκώλικο φαγητό, το ίδιο και για τη διαμονή...
Από την Κεφαλλονιά, θα περιοριστούμε στο βόρειο-βορειοανατολικό άκρο του νησιού.ΥΓ. Κrus τι θάλασσα έχει αυτόν τον καιρό εκεί γύρω? Να επιχειρήσω να βγω δυτικά της Κεφαλλονιάς ή θα φάμε ξύλο?
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
23 φεύγω με δυο φίλους για ionian tour με το σκαφάκι κι έχω ήδη αρχίσει να σχεδιάζω το ταξίδι. Ρίχνουμε στον Αστακό, και μοιράζουμε τις μέρες μεταξύ Λευκάδας, Ιθάκης και Κεφαλλονιάς. Την Λευκάδα την ξέρω αρκετά καλά, ως προς το που να δέσω, που να πάω κ.λπ., αλλά Ιθάκη και Κεφαλλονιά δεν έχω ξαναπάει, οπότε αν γνωρίζει κανείς οτιδήποτε σχετικό θα ήμουν ευγνώμων...
Με ενδιαφέρει περισσότερο, το που θα δέσω, και δευτερευόντως για ωραίες παραλίες, καλό αλλά όχι πιασοκώλικο φαγητό, το ίδιο και για τη διαμονή...
Από την Κεφαλλονιά, θα περιοριστούμε στο βόρειο-βορειοανατολικό άκρο του νησιού.ΥΓ. Κrus τι θάλασσα έχει αυτόν τον καιρό εκεί γύρω? Να επιχειρήσω να βγω δυτικά της Κεφαλλονιάς ή θα φάμε ξύλο?
Kανόνισε να έρθεις Κεφαλονιά και να μη ρίξεις ένα τηλέφωνο.
-
Θα είσαι μέχρι τέλη Αυγούστου?
Ε, θα τα πούμε εκεί... φρόντισε να έχεις κάνει 'προεργασία' μέχρι τότε...
-
Θες να πεις μέχρι τέλη Σεπτέμβρη?
Μη σου πω μέχρι τα τέλη του άλλου Σεπτέμβρη...
Η προεργασία γίνεται ήδη...
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009