-
Δεν βγαζει παντως για gti την απαραιτητη δυναμικη και αγριαδα σχεδιαστικα,οι ζαντες τα ειπαμε θα μπορουσαν να σχεδιασουν καινουριες,δεν το εκαναν. Δλδ αν δεν ειχε το λογοτυπο gti,τα led φωτα και την κοκκινη γραμμη στη μασκα δεν θα διεφερε σε τπτ απο ενα απλο polo.
-
μηπως καπιος εχει διαβάσει αν θα δινετε και με χειροκινητο ?
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Δεν βγαζει παντως για gti την απαραιτητη δυναμικη και αγριαδα σχεδιαστικα,οι ζαντες τα ειπαμε θα μπορουσαν να σχεδιασουν καινουριες,δεν το εκαναν. Δλδ αν δεν ειχε το λογοτυπο gti,τα led φωτα και την κοκκινη γραμμη στη μασκα δεν θα διεφερε σε τπτ απο ενα απλο polo.Έξτρα δεν είναι;
-
γενικα τα τελευταια χρονια οι εκδοσεις gti στο πολο γνωριζουμε τι πουλανε?
γιατι εχω την εντυπωση πως ποτε δεν πηγανε καλα οχι μονο στην ελληνικη αγορα αλλα και γενικοτερα
χωρις να μπορω να μιλησω με σιγουρια, μου φαινεται οτι και αυτο το πολο περα απο τον καλο κινητηρα και το κιβωτιο, θα ειναι μαλλον βαρετο και νωθρο και ψιλοαπογοητευση οδηγικα σε σχεση με τα αλλα μικρα-γρηγορα, οπως ητανε μεχρι τωρα και οι προγονοι του
αν ερθει και σε τετοιες ψηλες τιμες μπαινει στα χωραφια πιο ολοκληρωμενων αυτοκινητων -
Συμπτωματικά πάντως σήμερα συνάντησα (για πρώτη φορά ή απλώς τώρα το πρόσεξα) ένα μαυρο με κόκκινο σιρίτι στη μάσκα και ενδείξεις GTi στη μπροστά γρίλια και πίσω ... αλλά με άλλες ζάντες απο της φωτογραφίας!
-
-
-
-
Πραγματικα θα το μετανοιωσει αν δεν τα βαλει...δεν υπαρχουν τα ξενον,γενικως!
-
Ρε δε με μπιπ λέω γω, εδώ μου λείπουν εννιά για να συμπληρώσω δεκάρικο και θα πάρω αυτοκίνητο;
Άσε να κλείσει δυο-τρία χρόνια στην αγορά να δοκιμαστεί καλά πρώτα και βλέπουμε...
-
τελικα θα είναι μόνο dsg?
-
Ενδιαφέρον θα έχει πάντως η σύγκριση αλλά και η τιμολόγηση των 2 απέναντι και στο -επιτέλους- Fabia f/l στην έκδοση RS που λένε τα έντυπα πως θα εμφανιστεί στη Γενεύη!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ενδιαφέρον θα έχει πάντως η σύγκριση αλλά και η τιμολόγηση των 2 απέναντι και στο -επιτέλους- Fabia f/l στην έκδοση RS που λένε τα έντυπα πως θα εμφανιστεί στη Γενεύη!...το οποίο λογικά θα έχει -5 ίππους για ξεκάρφωμα
-
Ο χρήστης GusGus έγραψε:
Ενδιαφέρον θα έχει πάντως η σύγκριση αλλά και η τιμολόγηση των 2 απέναντι και στο -επιτέλους- Fabia f/l στην έκδοση RS που λένε τα έντυπα πως θα εμφανιστεί στη Γενεύη!
...το οποίο λογικά θα έχει -5 ίππους για ξεκάρφωμα
... και +2 πόρτες απο τo Cupra και το ίδιο 'σοβαρο-τυπικό' σχέδιο με το Polo!
Εκεί νομίζω θα φανεί ποιο είναι η 'προσφορά', ποιο το 'υπερτιμημένο', ποιο το 'ίσως ... αλλά όχι τέλειο' και ποιο το'εναλλακτικό' κλπ!
Σε περίπτωση πάντως που εμφανιστεί και κάτι αναλογο απο την Αudi στο Α1 ... δύο θα είναι που θα αξίζουν και θα είναι τα 2 άκρα ... το Value for money και το premium με τα άλλα 2 ... απλώς να υπάρχουν! Τα +5, -10 κλπ σε μηχανικές διαφορές σε 2η μοίρα θα είναι ως προς τα πραγματικά δεδομένα αγοράς και προτίμησης! -
-
Πρωτες επισημες ληψεις για το Polo GTI:
http://www.autojunk.nl/2010/03/nieuwe-v ... o-gti-2011
-
Ο χρήστης GusGus έγραψε:
...το οποίο λογικά θα έχει -5 ίππους για ξεκάρφωμα
κι όμως έχει ακριβώς τους ίδιους!
-
μπορει να γινομαι κουραστικός αλλά είναι σημαντικο για μενα! τελικα θα κυκλοφορίσει και με χειροκινητο??
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
μπορει να γινομαι κουραστικός αλλά είναι σημαντικο για μενα! τελικα θα κυκλοφορίσει και με χειροκινητο??Δεν εχει ανακοινωθει τιποτα μεχρι στιγμης, τουλαχιστον δεν εχει πεσει κατι στην αντιληψη μου, παροτι σε καθημερινη βαση ενημερωνομαι απο αρκετα ξενα τοπικα που αφορουν νεα
αυτοκινητα.
Απ' οσο θυμαμαι σε ενδιεφερε η Mito QV αρκετα. Την οδηγησες?
Ειναι πολυ πιο βελτιωμενη σε αποδοση αλλα και σε αισθηση σε σχεση με την 155αρα.
Αν δεν βγαλει τελικα manual κιβωτιο το polo και σου αρεσει γενικως να αλλαζεις γρηγορα ταχυτητες η Mito QV θα σε ικανοποιησει απολυτα τουλαχιστον σε αυτο το θεμα, λογω του νεου κιβωτιου που εχει... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
μπορει να γινομαι κουραστικός αλλά είναι σημαντικο για μενα! τελικα θα κυκλοφορίσει και με χειροκινητο??
Δεν εχει ανακοινωθει τιποτα μεχρι στιγμης, τουλαχιστον δεν εχει πεσει κατι στην αντιληψη μου, παροτι σε καθημερινη βαση ενημερωνομαι απο αρκετα ξενα τοπικα που αφορουν νεα
αυτοκινητα.
Απ' οσο θυμαμαι σε ενδιεφερε η Mito QV αρκετα. Την οδηγησες?
Ειναι πολυ πιο βελτιωμενη σε αποδοση αλλα και σε αισθηση σε σχεση με την 155αρα.
Αν δεν βγαλει τελικα manual κιβωτιο το polo και σου αρεσει γενικως να αλλαζεις γρηγορα ταχυτητες η Mito QV θα σε ικανοποιησει απολυτα τουλαχιστον σε αυτο το θεμα, λογω του νεου κιβωτιου που εχει...χωρίς ενεργητική ανάρτηση έχει ίδια αίσθηση με την 155αρα ...
με αρκετά πιο γεμάτο μοτέρ και πιο κοντές σχέσεις
θα ψάξω να βρω και με ενεργητική για να εχω άποψη
VW Polo GTI (2010)