-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Εκτος κι αν οι μη γνωστες πρεπει ν'αρχισουν να κυκλοφορουν με το πλυντηριο τους
γιατί όχι?
Ίσα-ίσα που το πλυντήριο κάνει και άλλες δουλειές εκτός από το να τσουλάει στις κατηφόρες.
ΥΓ: πέραν της πλάκας, συμφωνώ μαζί σου.
-
Παίδες, μια ερώτηση,
Εχω παραγγείλει ένα GTI με οροφή και μου είπαν από την KARENTA οτι καθυστερεί η παραγωγή της οροφής για άγνωστους λόγους και δεν θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα (40η) αλλά αργότερα χωρίς να μου λένε πότε.
Ισχύει?Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης PITSIS έγραψε:
Παίδες, μια ερώτηση,Εχω παραγγείλει ένα GTI με οροφή και μου είπαν από την KARENTA οτι καθυστερεί η παραγωγή της οροφής για άγνωστους λόγους και δεν θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα (40η) αλλά αργότερα χωρίς να μου λένε πότε.
Ισχύει?Ευχαριστώ
Σε πολλές περιπτώσεις αυτοκίνητα με ιδιαίτερο εξοπλισμό (πχ ηλιοροφή, xenon, navi κτλ) που δεν έχουν ανάλογη ζήτηση, ίσως καθυστερήσουν μέχρι να προγραμματιστεί η παραγωγή τους. Αυτό ισχύει για όλες τις μάρκες ασφαλώς.
-
Μόλις περιέγραψες τα extra
-
Ο χρήστης PITSIS έγραψε:
Μόλις περιέγραψες τα extraΠόσο σου βγήκε φίλε μου?
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Πόσο σου βγήκε φίλε μου?
22,000
-
Ο χρήστης PITSIS έγραψε:
Πόσο σου βγήκε φίλε μου?
22,000
'τζάμι' τιμή.
Με το καλό να το παραλάβεις!!!ΥΓ: διάβασε κανείς το συγκριτικό mito qv - κτλ-κτλ με polo gti? (θα επανέλθω το βράδυ πιο ενημερωμένος που θα έχω βρει ξανά το περιοδικό )
-
Ο χρήστης PITSIS έγραψε:
Πόσο σου βγήκε φίλε μου?
22,000
καμια εκπτωση εκαναν?
κανενα δωρο? -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
...ΥΓ: διάβασε κανείς το συγκριτικό mito qv - κτλ-κτλ με polo gti? (θα επανέλθω το βράδυ πιο ενημερωμένος που θα έχω βρει ξανά το περιοδικό )
Aν εννοεις στο Drive Οκτωβριου, ναι...
Αναδεικνυει την QV με την πιο ευχαριστη-ενδιαφερουσα-ανταποδοτικη οδικη συμπεριφορα, (δειχνοντας την προτιμηση του σε αυτην) και παραλληλα υποκλινεται στην αποτελεσματικοτητα του Polo, παρουσιαζοντας το ελαφρως πιο συμμετοχικο και ευχαριστο απ' οτι αντιστοιχα κανουν στο προσφατο συγκριτικο τους, οι 4τροχοι... -
Ο χρήστης PITSIS έγραψε:
Πόσο σου βγήκε φίλε μου?
22,000
Πολυ τζετ τιμη.navi,xenon και ηλιοροφη;Ποσο κοστιζει το καθενα απ αυτα τα εξτρα ξερουμε;
-
Bi-Xenon: €710
Ηλιοροφή: €815
Navi RNS-310: €635 -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...ΥΓ: διάβασε κανείς το συγκριτικό mito qv - κτλ-κτλ με polo gti? (θα επανέλθω το βράδυ πιο ενημερωμένος που θα έχω βρει ξανά το περιοδικό )
Aν εννοεις στο Drive Οκτωβριου, ναι...
Αναδεικνυει την QV με την πιο ευχαριστη-ενδιαφερουσα-ανταποδοτικη οδικη συμπεριφορα, (δειχνοντας την προτιμηση του σε αυτην) και παραλληλα υποκλινεται στην αποτελεσματικοτητα του Polo, παρουσιαζοντας το ελαφρως πιο συμμετοχικο και ευχαριστο απ' οτι αντιστοιχα κανουν στο προσφατο συγκριτικο τους, οι 4τροχοι...Περίεργα παγματα...
Όταν είχε βγει η μιτο ο ειδικός τύπος και μερικοί σοβαροί δοκιμάσετε του φόρουμ έλεγαν ότι δεν είναι συμμετοχική , ότι η ουρά δεν ανοίγει γιατί σε περιορίζουν ασφυκτικά τα ηλεκτρονικά κλπ χάρωπα...
Τώρα ξαφνικά γίνεται συμμετοχική και διασκεδαστική ....
Άρα
Η έσκασε καλο πακέτο η ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ
Η άλλαξαν γούστα οι δοκιμάστες( γερασανε , μαλακωσαν τα οπίσθια τους κλπ)
Η Το πόλο είναι τόσο χάλια στον τομέα της οδηγηκης συμπεριφοράς που ακόμα και η αδιάφορη μιτο μοιάζει με χαρντ κορ κατασκευή ... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Περίεργα παγματα...
Όταν είχε βγει η μιτο ο ειδικός τύπος και μερικοί σοβαροί δοκιμάσετε του φόρουμ έλεγαν ότι δεν είναι συμμετοχική , ότι η ουρά δεν ανοίγει γιατί σε περιορίζουν ασφυκτικά τα ηλεκτρονικά κλπ χάρωπα...
Τώρα ξαφνικά γίνεται συμμετοχική και διασκεδαστική ....
Άρα
Η έσκασε καλο πακέτο η ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ
Η άλλαξαν γούστα οι δοκιμάστες( γερασανε , μαλακωσαν τα οπίσθια τους κλπ)
Η Το πόλο είναι τόσο χάλια στον τομέα της οδηγηκης συμπεριφοράς που ακόμα και η αδιάφορη μιτο μοιάζει με χαρντ κορ κατασκευή ...Μάλλον είναι κάτι πιο απλό.Έκαναν το test 2 διαφορετικοί άνθρωποι που περιμένουν διαφορετικά πράγματα από το κάθε αμάξι.
Προσωπικά πάντως μου έκανε εντύπωση η χαμηλή (για την δύναμή του) κατανάλωση του polo όσο και η υψηλή κατανάλωση της QV.
Επανέρχομαι δριμύτερος με μετρήσεις από το περιοδικό. -
Ο χρήστης PITSIS έγραψε:
Παίδες, μια ερώτηση,Εχω παραγγείλει ένα GTI με οροφή και μου είπαν από την KARENTA οτι καθυστερεί η παραγωγή της οροφής για άγνωστους λόγους και δεν θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα (40η) αλλά αργότερα χωρίς να μου λένε πότε.
Ισχύει?Ευχαριστώ
Έχει δίκιο ο PITSIS!!!
Έκλεισα το δικό μου GTI στις 16-08-10 στην Θεσσαλονίκη από τον Μανδύλα.
Το συμφωνητικό γράφει επάνω (δηλ. ο πωλητής έγραψε) 3,5-4 μήνες αναμονή και μου ζήτησε να του τηλεφωνήσω τέλος του Σεπτέμβρη για να μου πει την ακριβή εβδομάδα παραγωγής, πράγμα που έγινε με την διαφορά ότι μου ζήτησε παράταση 2 εβδομάδων. Όταν ξαναπήρα μου είπε ότι υπάρχει πρόβλημε με την ηλιοροφή και ότι η αρχική εβδομάδα παραγωγής με ηλιοροφή μεταφέρθηκε από 40ή (3-10-10) στην 43ή (24-10-10)!!!!!!
Φυσικά μετά μου ζήτησε να με πάρει πια αυτός τηλέφωνο εμένα... μέχρι να μάθει κάτι.
Πάντως εγώ διάβασα και από άλλα forums για παράδοση 5-6 μηνές μετά, και όταν του το είπα, ενώ μου έλεγε 'όχι και τόσο' κατέληξε στον 'Ιανουάριο με Φεβρουάριο' δηλαδή 5,5 - 6,5 μήνες!!!!!!!!
Τι να πω; Ραδιοαρβύλα;;; Μα απ'την αντιπροσωπεία τα λένε!
Πληροφοριακά να πω σε όποιον ενδιαφέρεται για αγορά, ότι μου έκαναν έκπτωση 500€ χωρίς κάποιο δώρο γιατί τα έβαλα όλα εργοστασιακά. Το καλοκαίρι δε, στην Κερκυρα που τους επισκέφτηκα, μου'κόψαν 600€!!! Κρίμα που δεν με βόλευε...Ελπίζω να βοήθησα
-
Παρουσιαση -video- του Polo GTI, απο το Γαλλικο AutoPlus:
Τιμη, 23.690ευρω στην Γαλλια...
-
...και ενα track test απο τον δοκιμαστη του Motorvision, Patrick Simon:
http://www.youtube.com/watch?v=HbjWSziM ... re=related
Καλυτερο χρονο απο το Civic Type R στην 2.7χλμ πιστα LUK του baden-baden...
-
Και απ'ότι λέει το σποτάκι: στη Γερμανία: €22500
Έχει ακριβώς τον ίδιο εξοπλισμό με αυτό που εδώ πληρώνουμε €19900; -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Με το καλο φιλε να σου ερθει!!!Ευχαριστώ παληκάρι. Α! κι ας είμαι off topic, η παραπομπή σου στο you tube είναι καταπληκτική!!
-
Ω ναι ειδικα η σκηνοθεσια σκιζει!!
σαν ακαταλληλη παραγωγη 20ετιας ειναι!!
οντοπικ τωρα, οταν το παραλαβεις με το καλο, περιμενουμε φωτος κ εντυπωσεις!!
-
Υπαρχει καπου το manual του GTI σε PDF???
VW Polo GTI (2010)