-
Καποιος κατοχος να μας κανει κανα review του αυτοκινητου?
-
Η Fabia RS θα έχει τα ίδια extras ή πάλι ρώτησα βλακεία?
-
Dcc ανάρτηση πρόκειται να μπει σαν έξτρα?
-
Ο χρήστης joe30 έγραψε:
Είμαι νέος στο forum και άρρωστος με το GTI.Δεν αμφεβαλλε κανεις.. Must συνδυασμος.Αν μπορεις παρτο με goodyear.
-
Γεια σας.
Είμαι νέος στο φόρουμ αυτό και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση η οποία εδώ και καιρό με βασανίζει καθώς βλέπω συνεχώς βιντεακια τα οποία δείχνουν συνεχώς διαφορετικά πράγματα.Η απορία είναι η παρακάτω. Τελικά το POLO GTI έχει πλήκτρα χηρισμου του ραδιοφώνου στο τιμόνι η όχι? -
Συγνώμη για την δεύτερη συνεχόμενη δημοσίευση αλά βρήκα βιντακια τα οποία δείχνουν τέλειος διαφορετικά πράγματα.
Στο πρώτο βίντεο φένετε ολοκάθαρα πως επάνω στο τιμόνι υπάρχουν κουμπιά ελέγχου του ηχοσυστήματος ενώ στο δεύτερο όχι.Παρακαλώ εάν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει καθώς το σκέφτομαι σοβαρά σαν το πρώτο μου αυτοκίνητο. Ευχαριστώ
-
και το πρόβλημα σου είναι αν έχει κουμπάκια στο τιμόνι??
η απάντηση είναι εξαρτάται αν του βάλεις εσύ...λέγεται πρόσθετος εξοπλισμός και αν πληρώσεις τον έχει , αν όχι... τσου...
-
Eπειδη εκανα ενα συντομο test drive, και μεταξυ αλλων, ειχα την ιδια απορια μετα απο ενημερωση σχετικα με τον εξοπλισμο του, βασικο/εξτρα,
ο πωλητης μου ανεφερε οτι μεχρι στιγμης ΔΕΝ υπαρχει κωδικος στην Ελλαδα, που να υποδεικνυει την τοποθετηση χειριστηριων στο τιμονι. Στην Γερμανικη επισημη ιστοσελιδα, μεσω του configurator, υπαρχει παραυτα η συγκεκριμενη (εξτρα) επιλογη... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Eπειδη εκανα ενα συντομο test drive, και μεταξυ αλλων, ειχα την ιδια απορια μετα απο ενημερωση σχετικα με τον εξοπλισμο του, βασικο/εξτρα,
ο πωλητης μου ανεφερε οτι μεχρι στιγμης ΔΕΝ υπαρχει κωδικος στην Ελλαδα, που να υποδεικνυει την τοποθετηση χειριστηριων στο τιμονι. Στην Γερμανικη επισημη ιστοσελιδα, μεσω του configurator, υπαρχει παραυτα η συγκεκριμενη (εξτρα) επιλογη...τα πρώτα που ήρθαν ετοιμοπαράδοτα ελλάδα είχαν σίγουρα...
-
Άρα μπορώ να του βάλω χηριστηρια η όχι?
-
Γιατί δεν πας σε μια αντιπροσωπεία να ρωτήσεις, ή έστω να κάνεις ένα τηλέφωνο;
-
Μία έκδοση δεν έχει το GTI; Αν πας σε έναν dealer και δεις το εκθεσιακό, θα διαπιστώσεις αν έχει τα κουμπιά στο τιμόνι ή όχι. Πιστεύω θα τα έχει, το στάνταρ highline τιμόνι πρέπει να έχει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί δεν πας σε μια αντιπροσωπεία να ρωτήσεις, ή έστω να κάνεις ένα τηλέφωνο;Το θέμα είναι πως στο site της VW στην Ελλάδα ο βασικός εξοπλισμός αλλά και ο εξτρα δεν αναφέρει πουθενά την ύπαρξη χειριστηρίων στο τιμόνι. Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι τα μισά αυτοκίνητα έχουν και τα άλλα μισά όχι.Να πάρω να μου πουν τι? Να μου επιβεβαιώσουν αυτό το οποίο βλέπω από το ίντερνετ και ακούω από εσάς.Αυτό στο οποίο ελπίζω είναι μήπως γίνει αυτό το οποίο έγινε δυστυχώς και στο scirocco δηλαδή μήπως πάνω στο εξάμηνο αναβαθμίσουν το εσωτερικό του μαζί με τον εξτρά εξοπλισμό. Δεν ξέρω τι να πω με αυτήν την VW, Τι να κάνω ώμος που μου αρέσει τρελά το POLO GTI και σε τιμή και σε επιδόσεις.
-
Ο κατάλογος/site πολλές φορές δεν είναι ενημερωμένος.
Εδώ πάντως δεν έχουμε insider στα κεντρικά της φάουβε στη Γερμανία (επισήμως τουλάχιστον ). -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο κατάλογος/site πολλές φορές δεν είναι ενημερωμένος.
Εδώ πάντως δεν έχουμε insider στα κεντρικά της φάουβε στη Γερμανία (επισήμως τουλάχιστον ).Τον τελευταιο τον εφαγε η μαρμαγκα
-
Αχ μοίρα μου
-
Ο χρήστης Nikodimoz έγραψε:
Το θέμα είναι πως στο site της VW στην Ελλάδα ο βασικός εξοπλισμός αλλά και ο εξτρα δεν αναφέρει πουθενά την ύπαρξη χειριστηρίων στο τιμόνι. Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι τα μισά αυτοκίνητα έχουν και τα άλλα μισά όχι.Να πάρω να μου πουν τι? Να μου επιβεβαιώσουν αυτό το οποίο βλέπω από το ίντερνετ και ακούω από εσάς.Αυτό στο οποίο ελπίζω είναι μήπως γίνει αυτό το οποίο έγινε δυστυχώς και στο scirocco δηλαδή μήπως πάνω στο εξάμηνο αναβαθμίσουν το εσωτερικό του μαζί με τον εξτρά εξοπλισμό. Δεν ξέρω τι να πω με αυτήν την VW, Τι να κάνω ώμος που μου αρέσει τρελά το POLO GTI και σε τιμή και σε επιδόσεις.
Φίλε μου αυτά τα περί εξοπλισμού αλλάζουν από μέρα σε μέρα στις αντιπροσωπείες. Πάνε μια βόλτα στο πλησιέστερο vagελάδικο και θα δεις. Το πιθανότερο είναι να υπάρχει ως έξτρα αυτό που ζητάς και να κοστίζει 200-300€...σιγά το πράμα!
-
Να ρωτήσω και κάτι άλω σαν ευρυχωρία το POLO GTI χωράει 5 άτομα η έχει 3 ζώνες πίσω για ομορφιά? Επίσης σε ύψος οι πίσω επιβάτες έχουν χώρο η θα πρέπει να σκύβουν όλη την ώρα? Το ρωτάω αυτό όχι γιατί έχω οικογένεια..... 19χρονον είμαι, αλλά γιατί θα ήθελα στην περίπτωση που χρειαστεί να μπουν οι κολλητοί μου μέσα( πράγμα το οποίο θα γίνετε πάρα πολύ συχνά) να μην ξελεμιαζοντε τα παλικάρια. Αν έχει κάποιος εμπιρεια παρακαλώ ας απαντήσει.
-
Μια φορά μπήκαμε 3 άτομα στις πίσω θέσεις σε ένα polo 1.2 και δεν ήταν και ότι καλύτερο. Χωρέσαμε τελικά, αλλά ευτυχώς που ήταν μόνο για να μας πάει λίγο πιο κάτω...
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Μια φορά μπήκαμε 3 άτομα στις πίσω θέσεις σε ένα polo 1.2 και δεν ήταν και ότι καλύτερο. Χωρέσαμε τελικά, αλλά ευτυχώς που ήταν μόνο για να μας πάει λίγο πιο κάτω...Είναι καλύτερο από FIAT 500 η όχι?
VW Polo GTI (2010)