-
το σβελτο μικρομεσαιο παραμενει πολυ καλυτερη λυση
καλυτερη αναρτηση, ποιοτητα χωροι.. και το Α3 σου πχ δεν ειναι πολυ μεγαλυτερο σε εξωτερικες διαστασεις απο μια μιτο, ειναι ομως πολυ πιο ευρυχωρο
ενα προγραμματακι σε αυτο τοτε
-
@koubeast σίγουρα θα γίνει τεστ ντραιβ.
@Qsis Το Α3 συνδυάζει και αυτό πολλά απο τα στοιχεία που ανέφερα αλλά εγώ δεν νιώθω τόσο άνετα με αυτό μέσα στην πόλη. Να κάνω ελιγμούς, παρκαρίσματα πανικού κλπ κλπ που χρειάζονται μέσα στην χαβούζα που ζούμε. Πέρα απο αυτό το Α3 είναι μόνο δικό μου...
-
ειναι μονο δικο σου ή δεν ειναι?
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Έκανα πριν μερικές μέρες ένα test drive (της πλάκας βέβαια που ούτε αξίζει αναφοράς) το Ibiza Cupra... αν είναι έτσι σκληρό και θορυβώδες και το Polo... με την καμία δεν είναι για μέσα στην πόλη.
Δεν έχω οδηγήσει το GTi αλλά δε το κόβω να είναι τόσο σκληρό όσο το cupra. Πάντως έχω το tsi και (παρα)είναι μαλακό για την πόλη (με 60άρι προφίλ λάστιχα, γιατί έχω μια τάση να πεφτω συνέχεια σε λακούβες )
Πάντως ένα test drive θα σου λύσει τις απορίες και εκεί θα δεις αν 'κάνει' για σένα το αυτοκίνητο. Όλα είναι θέμα γούστου.
εσυ δεν θες αμαξι ενα monster truck θες
-
ναι λες και γινεται να αποφευγεις τις λακουβες στην ελλαδα..
εγω εχω εγκαταλειψει τη προσπαθεια και τις παταω ολες, αποφευγω μονο τα 'χαντακια'
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειναι μονο δικο σου ή δεν ειναι?ουπς σορρυ ρε...η κούραση βλέπεις. ΔΕΝ ειναι μονο δικό μου...
-
ε ναι αυτο εβγαζε λογικο νοημα...
ειναι δυσκολη η περιπτωση σου..
εγω παντως θα προτιμουσα κατι τυπου τσιροττο, ακομα και 122, παρα να παω στη μικρη κατηγορια πλεον..
θελεις βεβαια και τα γκαζια σου, αλλα τα μικρα σπορ αμαξακια με τον ημιακαμπτο για μενα ειναι ζορι
μαλλον αρχιζω να γερναω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ε ναι αυτο εβγαζε λογικο νοημα...ειναι δυσκολη η περιπτωση σου..
εγω παντως θα προτιμουσα κατι τυπου τσιροττο, ακομα και 122, παρα να παω στη μικρη κατηγορια πλεον..
Εξαρτάται που ζεις.Αν στην γειτονιά σου δεν υπάρχει θέση ούτε για Σμαρτ.....Ξεχνάς και τσιρόττα και πολλά άλλα.
-
ευτυχως εδω εχουμε απλα
αλλα να σου πω την αληθεια ακομα και σε κυψελες που πηγαινα συχνα για αρκετο καιρο με αυτοκινητα τυπου renault 19 και vectra , παντα τη ψιλοπαλευα στο παρκαρισμα
δε το φοβαμαι το παρκαρισμα, παω παντου..
απο τοτε μαλιστα που πηρα και το c2, το πραγμα εγινε τραγικα ευκολο
το Α3 μου ειναι σχετικα μεγαλυτερο, αλλα οπως ειπα την παλευα με μεγαλυτερα
το μονο θεμα που εχω με το audi, ειναι να μη μου το φανε (σε βαθμο υστεριας), συνεπως θα το σκεφτω πολυ το πού θα παρκαρω..αλλα λιγο πολυ βρισκω.. ακομα και στο κεντρο
-
Ναι το σκέφτηκα και αυτό και κατι πήρε το ματι μου στους τιμοκαταλόγους της VW οτι το τσιροτο 160dsg πάει στα 23+ Θα δείξει...όλα εξαρτώνται απο το budget και το πόσο θα φύγει (αν το πάρει κανένας) το ρχ8. (κανένας βενζινάς ας πούμε ) Θα ανοιξω θεματάκι όταν πλησιάσει η ώρα, μην χαλάμε και το τοπικό εδώ...
-
οκ
απλα (για να κλεισω) για μενα το μικρομεσαιο αξιζει 1000 φορες παραπανω, ειδικα σε αυτη τη γενια που δεν εχουν προλαβει να γινουν γουρουνια
τα μικρα που ειναι ολα γουρουνια γυρω στα 4 μετρα για μενα ειναι το ιδιο ουσιαστικα μεγαλα..
τι 4 , τι 4.2αυτο ομως που αγοραζεις ειναι κλασεις ανωτερο στο συνολο του σε πολλους σημαντικους τομεις
(ανεση, χωροι, ποιοτητα, αναρτηση, ηχομονωση )αλλη προσοχη θα εχει δωθει σε ενα μοντελο που ξεκιναει λιγο πανω απο τα 10Κ , αλλη σε ενα που ξεκιναει απο σχεδον 20
περα απο τις ακριβες/πλουσιες/σπορ εκδοσεις που μπορει να κοστιζουν τα κερατα τους, το μεγαλυτερο μοντελο ειναι καλυτερο σαν ποιοτητα πρωτιστως και αυτο φαινεται απο την τιμη των βασικων εκδοσεων
οι θυσιες βεβαια για τα γκαζια γινονται (κι εγω αλλωστε αυτο εκανα, θα μπορουσα να ειχα ενα πολυ πιο αργο Α4 ), αλλα απο ενα σημειο και μετα, τα σουπερμινι (καλα τα μινι δεν τα αναφερω καν ) δε παλευονται...
τα μικρομεσαια αν βαλουμε τον παραγοντα πολη και το σχετικα σφιχτο budget μεσα, ειναι για μενα η χρυση τομη..
υστερουν πολυ λιγοτερο απο τα μεσαια, σε σχεση με το ποσο υστερουν τα σουπερμινι απο αυτα(αποψη μου παντα..)
-
παντως πηγα το δα το πολακι το τζι τι αι.
για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο,μεσα δεν μου φανηκε τοσο ανετο(1.93),δεν ξερω ισως ηταν η ιδεα μου,αντιστοιχα μπηκα σε ενα σιροκι ακριβως διπλα,ενιωθα αρχοντας..
βασικα το πολακι ηταν η βασικη εκδοση,ολα τα ολα παραγγελια,3 μηνες παραδοση..με οροφη που το θελω+χενον..
τελος δεν μπορω να πω οτι μου γεμισε το ματι,το σιροκι αντιστοιχα ειναι πιο 'θεαματικο' αλλα δειχνει τοσο 'βαρυ' οπτικα,που σου δινει την εντυπωση οτι ακομα και τα 200ps του διλιτρου του ειναι λιγα..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Πάντως ένα test drive θα σου λύσει τις απορίες και εκεί θα δεις αν 'κάνει' για σένα το αυτοκίνητο. Όλα είναι θέμα γούστου.
εσυ δεν θες αμαξι ενα monster truck θες[/quote]
-
Moυ ειπανε οτι στη vw Φιλλιπαιο κανουνε μια καλη εκπτωση γυρω στα 650 ευρω στο polo gti........
μου το ειπε γνωστος που το εκλεισε εκει.........ελπιζω να μην λεει παπατζες!
-
Ο χρήστης karnezis έγραψε:
Moυ ειπανε οτι στη vw Φιλλιπαιο κανουνε μια καλη εκπτωση γυρω στα 650 ευρω στο polo gti........μου το ειπε γνωστος που το εκλεισε εκει.........ελπιζω να μην λεει παπατζες!
ναι ειναι οπως οταν πας στην λαικη 4 το μεσημερι που κλεινουν 1+1 κιλο δωρο
-
Τα post περι scirocco μεταφερθηκαν στο viewtopic.php?f=15&t=14944&p=1985153#p1985094 [mod]
-
υπαρχει καπου Αθηνα για τεστ ντραιβ το πολο;
-
Ο χρήστης dynamite έγραψε:
υπαρχει καπου Αθηνα για τεστ ντραιβ το πολο;Εννοείς το GTi?
Για το απλό, ξέρω να σου πω, αλλά για το Gti πρέπει να πάρεις να ρωτήσεις σε κάποια αντιπροσωπεία.ΣΥΝΗΘΩΣ αυτοί ξέρουν ποιοί και ποιά μοντέλα έχουν για test drive. -
Στην καρεντα Συγγρού θα φέρουν σε καμιά 15αρια μέρες, πέρασα εχθές και είδα το Gti και το ροκο...
Εμένα μου άρεσε πολύ το πολάκι μέσα έξω, συντηρητικό σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά όμορφο στα δικά μου μάτια. Το εσωτερικό πέρα από το σχεδιασμό του κάτω μέρους της κεντρικής κονσόλας (εκεί που κάνει την κουφάλα) είναι πέραν κριτικής όσον αφορά την ποιότητα υλικών. Σου δίνει μια πολύ δεμένη αίσθηση και μεγαλύτερης κατηγορίας αμάξι. Απο χώρους όμως... Το πορτ παγκάζ δεν μπορώ να καταλάβω γιατι κάνανε αυτή την χοντρομ@λ@κια και αλλάξανε την ρεζέρβα απο ανάγκης σε κανονική, α ναι… δεν χωρούσε η μπαταρία μπροστά . 207 λίτρα είναι τίποτα.
Πίσω επίσης σε σχέση με DS3 που έχω μπει (1,90) είναι πιο στριμόκωλα. Περιμένω να το κάνω τεστ ντραϊβ.Το ρόκο οκ...μπαίνεις και όντως νιώθεις άρχοντας όπως είχε πει και ο gbak, πιο άνετο και αεράτο εσωτερικό. Τα γνωστά για ποιότητα εσωτερικού αλλα ένα μεγάλο ΑΛΛΑ και μου ήρθε στο μυαλό η συζήτηση περι πάνελ πόρτας στην τζουλιέτα. Το πάνελ της πόρτας στο ροκο το έχετε ζουλίξει στο κάτω αριστερό του μέρος? Πραγματικά μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση το ότι ζουλιέται και μπαίνει μέσα, κουνιέται σαν φρεσκοψημένο καρβέλι. Εντάξει μπορεί να μην αποτελέσει λόγο απόρριψης του αυτοκινήτου αλλα όταν θα το βλέπω θα λέω πόσο μεγάλη πατάτα έχουν κάνει στο συγκεκριμένο σημείο. Το Gti με το ροκο 160 DGG έχουν κανενα 3χιλιαρο διαφορά.
-
παντως το πολακι οπτικα δειχνει αρκετα θηριακι,και απο θεμα διαστασεων..η ζαντα απαραδεκτη,το χαντακωνει θα λεγα,απλα βαρετη.
το σιροκο ειναι πραγματικο θηριο,δεν νομιζω οτι βολευει για μες την πολη,οπως με το ρχ που χα ξεχασει τι παει να πει κεντρο και αλλα σημεια στενα και δυσκολα..
αυτο που λες δεν το προσεξα ρxristos..στο σιροκο
παντως παιζουν αρκετα διλιτρα στο καρ.gr..τωρα να δωσω 23κ+ για 1.4 με 160 αλογα..με το τιποτα..για καινουργιοαντιθετως το πολακι δειχνει σωστο σε θεμα τιμης και εξοπλισμου..για την κατηγορια του
VW Polo GTI (2010)