-
Μου αρκούν οι δικές μου εντυπώσεις από το Παρίσι, την Air France και την Ολυμπιακή
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
+1 εκατ ευρώ την ημέρα
-
Το επιχείρημα (εμπειρία - βίωμα για την ακρίβεια) είναι μάλλον πολύ απλά διατυπωμένο και σου διέφυγε : 7 χρόνια συνεχούς παραμονής στο Παρίσι και 28 στην Αθήνα...
Τι σε κάνει ακριβώς να πιστεύεις ότι ξεδίπλωσες επιχειρήματα και όχι λαλακίες για το αντίθετο από αυτό που έγραψα, θα μας το εξηγήσεις εν ευθέτω χρόνω...Προς το παρόν, κατά τη γνώμη μου, επαναδιατύπωσες με αξιοζήλευτη επιτυχία τον ορισμό της 'λαλακίας'... -
ΟΚ, έχω άλλες εντυπώσεις από εσένα, όπως στο παράδειγμα που είπα μπορεί κάποιος να έχει την γνώμη πως ο καρβουνιάρης του ΟΣΕ είναι καλύτερος από το Thales. Τι θες να κάνω, να ξεχάσω/διαγράψω τα δικά μου βιώματα-εμπειρίες επειδή εσύ διαφωνείς?
-
παντως η air france αξιζει σεβασμο. ειναι απο τις ελαχιστες εταιρειες (νομιζω 2 ηταν ολες κ ολες, AF και BA) που τολμησαν και υλοποιησαν την ιδεα του κονκορντ. ειναι πραγματικα μεγαλη απογοητευση για μενα που αυτο το κορυφαιο ανθρωπινο δημιουργημα βγηκε στη.. συνταξη, χωρις μαλιστα να αντικατασταθει απο κατι καλυτερο...
συνεχιστε μετα απο αυτη την αχρηστη παρεμβαση
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ΟΚ, έχω άλλες εντυπώσεις από εσένα, όπως στο παράδειγμα που είπα μπορεί κάποιος να έχει την γνώμη πως ο καρβουνιάρης του ΟΣΕ είναι καλύτερος από το Thales. Τι θες να κάνω, να ξεχάσω/διαγράψω τα δικά μου βιώματα-εμπειρίες επειδή εσύ διαφωνείς?Καθόλου, αλλά είναι μάλλον θρασύ να υπαινίσσεσαι ότι λέω λαλακίες όταν αυτό που έχεις να αντιπαραθέσεις είναι απλά οι δικές σου εντυπώσεις, ιδιαίτερα δε όταν έχω περάσει 7 χρόνια στο κέντρο του Παρισιού όπου ξύπναγα και έβγαινα έξω κάθε μέρα σε αυτό το χάος και για 1 χρόνο είχα και αυτοκίνητο στη διάθεσή μου...
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο από αυτό...
-
Τσακώνεστε για το ποια κρατική αεροπορική εταιρεία είναι χειρότερη;
Σύμφωνα με αυτό, η γαλλική εταιρεία διαθέτει στους πελάτες της που έχουν ξεμείνει χωρίς πτήση σε κάποια άκρη του αεροδρομίου αναπαυτικά ανάκλιντρα και χυμό πορτοκάλι. Η Ο.Α. παρείχε πλαστικό κάθισμα και νερό από τον ψύκτη. Επομένως κλίνω υπέρ της AirFrance.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τσακώνεστε για το ποια κρατική αεροπορική εταιρεία είναι χειρότερη;Σύμφωνα με αυτό, η γαλλική εταιρεία διαθέτει στους πελάτες της που έχουν ξεμείνει χωρίς πτήση σε κάποια άκρη του αεροδρομίου αναπαυτικά ανάκλιντρα και χυμό πορτοκάλι. Η Ο.Α. παρείχε πλαστικό κάθισμα και νερό από τον ψύκτη. Επομένως κλίνω υπέρ της AirFrance.
Καλά εσύ από την Ολυμπιακή προτιμάς την Αφοί Ράιτ και Σια ΟΕ
-
Δατς Ράιτ.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
ΟΚ, έχω άλλες εντυπώσεις από εσένα, όπως στο παράδειγμα που είπα μπορεί κάποιος να έχει την γνώμη πως ο καρβουνιάρης του ΟΣΕ είναι καλύτερος από το Thales. Τι θες να κάνω, να ξεχάσω/διαγράψω τα δικά μου βιώματα-εμπειρίες επειδή εσύ διαφωνείς?
Καθόλου, αλλά είναι μάλλον θρασύ να υπαινίσσεσαι ότι λέω λαλακίες όταν αυτό που έχεις να αντιπαραθέσεις είναι απλά οι δικές σου εντυπώσεις, ιδιαίτερα δε όταν έχω περάσει 7 χρόνια στο κέντρο του Παρισιού όπου ξύπναγα και έβγαινα έξω κάθε μέρα σε αυτό το χάος και για 1 χρόνο είχα και αυτοκίνητο στη διάθεσή μου...
Σε ποιά περιοχή του Παρισιού έμενες αλήθεια; (κουτσομπόλης)
-
Το Παρίσι πράγματι είναι έρωτας Τα τελευταία χρόνια πάντα κάνω την τιμητική να πάω μια φορά τον χρόνο και να περπατάω εκεί για ώρες. Λατρεύω αυτό το μπεζ χρώμα των κτηρίων που κι' όταν έχει συννεφιά αισθάνεσαι ότι έχει λιακάδα...Πόλη του φωτός στην κυριολεξία.
-
Καλά, πως περπατάς στο παρίσι, αφού είναι κλεισμένα όλα τα πεζοδρόμια, έχουνε καρέκλες, σπασμένες πλάκες, τραπεζοκαθίσματα τεράστια περίπτερα κλπ. Κάνε μια βόλτα στην Στουρνάρη να γουστάρεις.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Καλά, πως περπατάς στο παρίσι, αφού είναι κλεισμένα όλα τα πεζοδρόμια, έχουνε καρέκλες, σπασμένες πλάκες, τραπεζοκαθίσματα τεράστια περίπτερα κλπ. Κάνε μια βόλτα στην Στουρνάρη να γουστάρεις.είσαι πιο έξυπνος απ' αυτό και το ξέρεις
-
Εϊσαι η μπουλντόζα νο2 ?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εϊσαι η μπουλντόζα νο2 ?Πήρα 1-2 κιλάκια τώρα τελευταία, αλλά δεν είναι ανάγκη να μου τη λες έτσι
-
Να τα χάσεις, έχω μια φίλη μου να σου γνωρίσω.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Καθόλου, αλλά είναι μάλλον θρασύ να υπαινίσσεσαι ότι λέω λαλακίες όταν αυτό που έχεις να αντιπαραθέσεις είναι απλά οι δικές σου εντυπώσεις, ιδιαίτερα δε όταν έχω περάσει 7 χρόνια στο κέντρο του Παρισιού όπου ξύπναγα και έβγαινα έξω κάθε μέρα σε αυτό το χάος και για 1 χρόνο είχα και αυτοκίνητο στη διάθεσή μου...
Σε ποιά περιοχή του Παρισιού έμενες αλήθεια; (κουτσομπόλης)
**1996-1997 **
73 bis Boulevard Arago στο 13o διαμέρισμα (εντελώς στα όρια με 14ο ), στάση μετρό Glacière ή Corvisart στην ligne 6**1997-2000 **
176 rue Jeanne d'Arc στο 13ο διαμέρισμα (πολύ κοντά με το 5ο) στάση μετρό Campo Formio ή Saint Marcel στην ligne 5 ή και Les Gobelins στην ligne 7 ( υπέροχο studio σε πολύ ωραία γειτονιά πολύ κοντά στο αγαπημένο μου 5ο = Quartier Latin. Τα πολύ πλούσια χρόνια μου στο Παρίσι και σαφώς τα καλύτερα )2000-2001
119 bis rue d’Avron στο 20ο διαμέρισμα (ανατολικό Παρίσι, κοντά στη Porte de Montreuil), στάση μετρό Maraîchers στη ligne 9**2001-2003 **
11 rue Darwin στο 18ο, στη γειτονιά της Montmartre και της Place Pigalle, στάση μετρό Lamarck-Caulaincourt στη ligne 12 (ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γειτονιά : εκεί ξεκινά η ταινία ' Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulin, και μόνο εξ αυτού του λόγου η περιοχή εκτοξεύτηκε στα ύψη από τιμές http://www.flickr.com/photos/jonas/2650450721/= η στάση του μετρό μου http://www.xs4all.nl/~couvreur/engl/tra ... melie1.htm = η γειτονιά μου τα 2 τελευταία χρόνια στο Παρίσι...Αααααχ -
σε μισώ
έξω από δω πέτυχα μια απ τις καλύτερες μπάντες που χω δει στη ζωή μου και παίζαν -τι άλλο; - swing.
-
Tωρα ειμαι μαλλον εκτος topic αλλα αυτο το βιωμα που γινεται επιχειρημα και σφραγιζει(σφαγιαζει) καθε συλλογισμο(εστω και αερολογια) ειναι εως και εκνευριστικο...Δλδ. και ο Μανωλακης Kant τι να μας πει αφου δεν ταξιδεψε πουθενα και γερασε στη Καινιξβεργη...χωρις βιωματα...αχχχ,τεσπα τα βιωματα(νομιζω) ειναι τοσο χρησιμα στην διαλεκτικη οσο και οι καρτ-ποσταλ για πολεοδομικη αναγνωση.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Καλά, πως περπατάς στο παρίσι, αφού είναι κλεισμένα όλα τα πεζοδρόμια, έχουνε καρέκλες, σπασμένες πλάκες, τραπεζοκαθίσματα τεράστια περίπτερα κλπ. Κάνε μια βόλτα στην Στουρνάρη να γουστάρεις.Προσοχή μη μπουρδουκλωθεί στις κούτες της Cosmodata.
Πολιτικη ορθοτητα και δεοντολογια - Ε Λ Ε Ο Σ !!!