-
Γεια σας παιδιά, πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο V60 D4 του 2014. To αμάξι είναι πολύ δυνατό. Προσπαθώ να εναρμονιστώ μαζί του. Μου τη σπάει βέβαια που έχει ελάχιστους χώρους στην καμπίνα για πράγματα και που δεν μπορώ να απενεργοποιήσω μόνιμα π.χ. το start-stop, ή να ρυθμίζω από ΕΝΑ κουμπί ίδια θερμοκρασία οδηγού-συνοδηγού.
-
Καλημέρα σε όλους.
Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του S90, D4 από το εξωτερικό. Μήπως έχουμε καθόλου γνώμες τι να προσέξω και πού πάσχει το συγκεκριμένο μοντέλο. Το μόνο που μπόρεσα να βρώ ήταν κάποια αυτοκίνητα παρουσίαζαν υστέρηση στην ανταπόκριση της οθόνης αφής, αλλά διορθωνόταν με αναβάθμιση στην αντιπροσωπεία. Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόδεκτη!
-
Βλέπω αυτή τη στιγμή στο σταρ την ταινία Spy του 2015. Ξέρει κανείς γιατί σε τόσες πολλές ταινίες του Hollywood χρησιμοποιούν αυτοκίνητα Volvo?
-
Ξέρει κανείς γιατί σε τόσες πολλές ταινίες του Hollywood χρησιμοποιούν αυτοκίνητα Volvo?
Από ότι ξέρω είναι θέμα χορηγίας.
-
Υπαρχει τροπος να γνωριζω εκ των προτερων, κοστος ανταλακτικων; προφυλακτηρας, φτερο, φαναρια κλπ; εχουν μεγαλη διαφορα απο vw ας πουμε;
Ωραια τα βολβο αλλα αν ειναι να χρυσοπληρωνεις ενα φαναρι..θελω να πω, παλευονται τα εξοδα σε τυχον αλλαγες απο χαζοτρακαρισματα;
-
Υπαρχει τροπος να γνωριζω εκ των προτερων, κοστος ανταλακτικων; προφυλακτηρας, φτερο, φαναρια κλπ; εχουν μεγαλη διαφορα απο vw ας πουμε;
Ωραια τα βολβο αλλα αν ειναι να χρυσοπληρωνεις ενα φαναρι..θελω να πω, παλευονται τα εξοδα σε τυχον αλλαγες απο χαζοτρακαρισματα;
Πάιρνεις τηλέφωνο σε ένα συνεργείο και σου λένε το κόστος ή μπορείς να ρωτησεις και την ώραπου παίρνεις την προσφορά για το αυτοκινητο (εγώ έτσι έκανα στο Kuga για τα βασικά ανλώσιμα). Τώρα για τρακάρισμα, μπορείς να σκεφτείς και την λύση της μικτής. Πάντως όσα περισσότερα ηλεκτρονικά έχει μπροστά ή φώτα LED, τόσο πιο ακριβή η επισκευή.
-
Cheers
-
Megane98hp wrote:
Ξέρει κανείς γιατί σε τόσες πολλές ταινίες του Hollywood χρησιμοποιούν αυτοκίνητα Volvo?
Από ότι ξέρω είναι θέμα χορηγίας.
Στις μικρές ταινίες μπορεί και να είναι θέμα απλής χορηγίας. Στις εμπορικές ταινίες όμως, ότι επώνυμο προϊόν βλέπετε είναι πληρωμένη έμμεση διαφήμιση. Γι' αυτό και όπου δεν έχει πληρωθεί το χρησιμοποιούμενο προϊόν, δεν βλέπετε τη μάρκα του (π.χ. laptop με καλυμένο - σβησμένο το σήμα του κατασκευαστή).
-
Στις μικρές ταινίες μπορεί και να είναι θέμα απλής χορηγίας. Στις εμπορικές ταινίες όμως, ότι επώνυμο προϊόν βλέπετε είναι πληρωμένη έμμεση διαφήμιση. Γι' αυτό και όπου δεν έχει πληρωθεί το χρησιμοποιούμενο προϊόν, δεν βλέπετε τη μάρκα του (π.χ. laptop με καλυμένο - σβησμένο το σήμα του κατασκευαστή).
Αυτό εννοώ Χάρη, χορηγία = διαφήμιση. Η BMW π.χ. είχε πληρώσει πάρα πολλά για να είναι τα αυτοκίνητά της στις ταινίες Bond. Η μόνη εταιρεία αυτοκινήτων που δεν είχε πληρώσει (από όσο ξέρω) ήταν η TVR στο Shwordfish, γιατί του άρεσε πολύ το αυτοκίνητο του σκηνοθέτη και το ήθελε στην ταινία!
-
Φάνη, εγώ διευκρίνισα ότι η χορηγία δεν είναι κατ' ανάγκη το ίδιο με την πληρωμένη διαφήμιση, γιατί χορηγία μπορεί να είναι ενίοτε απλώς η δωρεάν παροχή προϊόντων και υπηρεσιών.
-
Εκανα ενα tour μετα απο καιρο στο site. Η βασικη εκδοση ονομαζεται πλεον momentum core στο xc40. Αλλαξαν και μερικα πακετα εξοπλισμου. Δινουν και ενα white πακετο με οροφη/ζαντες/καθρεφτες σε ασπρο. ( δεν ψηθηκα).
Η momentum pro που ειναι και η πιο ενδιαφερουσα πλεον δινει και διζωνικο και προβολακια, αλλα δεν ξερω αν εχει τα μισο-δερματινα καθισματα τα οποια ηταν θεεικα. υπαρχει μονο υφασμα νομιζω.
Στην gla α200 που μπηκα μετα, δεν εχουν λεντ στην βασικη εκδοση (ελεος) οποτε αναγκαζεσαι να παs progrwssive line. Και εκει φυσικα σου πασαρουν και 2-3 εξτρα που δεν τα χρειαζεσαι και σαν τρελος. Αναδιπλουμενοι εξτρα, οθονες εξτρα, ναβι εξτρα. Χεσε μεσα. Εμφανισιακα επισης ενα κλικ το βολβο.
-
Κοιτα που εχω κολλησει με τρια αμαξια, διαφορετικα μεταξυ τους αλλα η εμφανιση μου αρεσει. Περι ορεξεως..
-
Γνώμη μου ότι δεν έχει σχέση η GLA με το XC40, το ένα είναι ουσιαστικά υπερυψωμένο hatchback και το άλλο SUV. Προσωπικά βέβαια κανένα από τα 2 δεν μου αρέσει, οπότε και δεν θα τα αγόραζα (εκτός εαν τα έδιναν σε τιμή χώμα).
-
Εμφανισιακα φανη; η κατι σε χαλαει μηχανικα στο xc40? Εξαιρωντας τιμες φυσικα. Και εγω λογω απαλλαγης το χαζευω. Ενα δεκαρικο στα τ.τ που γλιτωνω δεν ειναι και λιγα.
Επισης Το τ3 δεν ξερω τι αξιοπιστια θα εχει. Μιλαμε για δεκαετια το λιγοτερ, να βγαλει και 150000 -200.000 χλμ. Μοτερ,κιβωτια, μπλιμπλικια.
-
Εμφανισιακα φανη; η κατι σε χαλαει μηχανικα στο xc40? Εξαιρωντας τιμες φυσικα. Και εγω λογω απαλλαγης το χαζευω. Ενα δεκαρικο στα τ.τ που γλιτωνω δεν ειναι και λιγα.
Επισης Το τ3 δεν ξερω τι αξιοπιστια θα εχει. Μιλαμε για δεκαετια το λιγοτερ, να βγαλει και 150000 -200.000 χλμ. Μοτερ,κιβωτια, μπλιμπλικια.
Εχω ακουσει καλα λογια απο ατομα που εχουν οδηγησει πολλα αυτοκινητα για το xc40.
Για τι χρηση το θελεις;
Βεβαια δεν γνωιριζωπαραπανω απο αξιοπιστιες κλπ
-
Γνώμη μου ότι δεν έχει σχέση η GLA με το XC40, το ένα είναι ουσιαστικά υπερυψωμένο hatchback και το άλλο SUV. Προσωπικά βέβαια κανένα από τα 2 δεν μου αρέσει, οπότε και δεν θα τα αγόραζα (εκτός εαν τα έδιναν σε τιμή χώμα).
Φάνη, θεωρώ ότι αυτό ίσχυε μέχρι την προηγούμενη γενιά της GLA. Την έχεις δει την τελευταία γενιά; Έχει πάρει σημαντικές αποστάσεις από την αντίστοιχη A-class και εμένα μου φαίνεται σαφέστατα SUV.
-
Κλασσικα πραγματα,τετραμελης. Ενιοτε δουλεια (25χλμ), υπαρχει και γκολφ αεριο. Ταξιδακια καλοκαιρι. Δν μπαινω σε λεπτομερειες, θα κανω τοπικ καπου το καλοκαιρι ετσι και αλλιως για αγορα.
Να φανταστεις εχω κολλησει με xc40, civic kai proceed 1,6. Οτι να ναι. Αμαξαρες και τα τρια παντως.
-
Εμφανισιακα φανη; η κατι σε χαλαει μηχανικα στο xc40?
Καθαρά εμφανισιακά. Από τα μηχανικά δεν έχω άποψη, το μόνο που με χαλάει 'μηχανικά' στο Βόλβο είναι το πολύ μεγάλο βάρος.
Φάνη, θεωρώ ότι αυτό ίσχυε μέχρι την προηγούμενη γενιά της GLA. Την έχεις δει την τελευταία γενιά; Έχει πάρει σημαντικές αποστάσεις από την αντίστοιχη A-class και εμένα μου φαίνεται σαφέστατα SUV.
Την έχω δει, αλλά δεν την έχω περιεργαστεί. Συνεχίζει να μου φαίνεται σαν υπερυψωμένο hatchback, απλά η διαφορά με την A Class φαίνεται μεγαλύτερη, γιατί η Α έγινε ακόμα πιο άθλια εμφανισιακά και φαίνεται ακόμα πιο μικρή και χαμηλή (μπορεί και να είναι), οπότε φαίνεται μεγαλύτερη η διαφορά.
-
Κάπως στενάχωρο το XC40 μέσα.
-
Το ειχα στο μυαλο μου αυτο οταν το πρωτο ειδα στα reviews. Οι ξενοι φυσικα οριοθετουν διαφορετικα τον ορο family car σε συγκριση με εμας.
Σε εναν κοσμο που οτιδηποτε μικρομεσαιο θεωρειται οικογενειακο, οι χωροι ειναι παραπανω απο καλοι. Οχι σε καθαρους αριθμους αλλα η αισθηση και εδω διαφωνουμε μαλλον.
Λιτο, μικρα σε παχος καθισματα, εξαιεετικη εργονομια (οκ το info μπορει να μην ειναι και το πιο ευχρηστο στον κοσμο). Πισω, Σε συγκριση με το 3008 υπαρχει ενα αισθημα μεγαλυτερης ανεσης λογω και του οτι οι γαλλοι εχουν παραφουσκωσει τις πορτες.
VOLVO FORUM