-
Δλδ από τις αναγραφόμενες τιμές στο site της volvo το s40 και v50 πάνε 4000 ευρώ κάτω?
-
yaep .... τουλάχιστον μέχρι το τέλος της έκθεσης ....
αλλά το πιθανότερο είναι να συνεχίσει η προσφορά ...
αν κρίνω από την κρίση.Επίσης λένε 10 χρόνια δωρεάν service: ανταλλακτικά και εργασία
-
Ααα στα πλαίσια της εκθέσεως δλδ sorry δεν το κατάλαβα νόμιζα είναι γενικότερη η προσφορά.
δλδ με 23500 παίρνεις το v50 2λιτρο. Καλό ακούγεται .Από αυτό και μόνο δείχνει ότι θα γίνει μάλλον τρελό πανηνύρι με τις τιμές τους ερχόμενους μήνες. Σε αυτό θα βοηθήσει νομίζω και η vw με τους tsi που κλέβουν παράσταση με το passat αλλά και το insignia με τους turbάτους κινητήρες. Ωραία
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
sprsk οι προσφορές αυτές είναι ανακοινωμένες στο τύπο ή μιλητές με το καλημέρα
πάντως αν όντως ισχύουν είναι σοκαριστικές ως προσ το μέγεθος και κάποιος έχει φτιάξει μια τελείως άκυρη τιμολογιακή πολιτικη γενικότερα, και το πληρώνει θα έλεγαΠροσφορές της Autopoint στην έκθεση αυτοκινήτου .
Χωρίς παζάρι.
Είναι αναρτημένες στα μοντέλα στο πίνακα πληροφοριών.
Ισχύουν και κατα και μετά την έκθεση.
Τις ίδιες θα πάρει και όποιος πάει στην αντιπροσωπεία.
Τώρα αν μας πιάσει κορόιδο κάποιος άλλος αντιπρόσωπος ή πωλητής με μικρότερη έκπτωση .... ε! τι να πώ .Και μην ακούσω περιορισμένο αριθμό γιατι θα βάλω τα γέλια.
Υ.Γ. Και για να μην παρεξηγηθώ να σας αναφέρω οτι Volvo εχω . S60T5 230hp . Είναι super αυτ/το και αν το άλλαζα ( που θα το αλλάξω σε κάνα χρόνο) πάλι volvo θα έπερνα .Εχω σκοπό να πάω ή για το XC60 ή για το νέο S60 αλλά σε έκδοση με 4κίνηση και πάνω απο 250hp. Ευχομαι να είναι το R AWD αυτό που θα μου αρέσει με 300+hp .
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Οι εκπτώσεις που αναφέρεις δεν ισχύουν στις σειρές ΧC και V που έχουν πολύ ισχυρές πωλήσεις...για το ΧC90 υπήρχαν μέχρι και το 2006 μεγάλες αναμονές σε όλο τον κόσμο...εκπτώσεις γίνονται συνήθως στις σειρές S και C...
Ετσι για να δούμε λοιπόν την αλήθεια ..... ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ >>>
XC 90 - 8.500 euro προσφορά.
XC 70 - 8.000 euro προσφορά.
C 70 - 7.000 euro προσφορά.κ.λ.π.
Το καλό το άφησα για το τέλος.
το XC 60 σε 1 χρόνο περίπου θα φορέσει μικρότερο κινητήρα. Οι πληροφορίες μιλούν για τον 2.0Τ5 και όχι προς το παρόν τον 2.5Τ5.
είδωμεν.........2.0 Τ5 ναι έχει ενδιαφέρον
-
To s40 πόσο καιρό έχει στην αγορα?
-
To '04 νομίζω...
-
-
volvo V50 1.8 Sum (test drive)
+ποιότητα καμπίνας
+ποιότητα δέρματος
+εργονομία
+κλιματισμός
+εξοπλισμός
+xenon
+ανάρτηση, πολύ καλή ανάμεσα στον έλεγχο του αυτοκινήτου και της άνεσης
+επιλογέας θετικότατος, με ένα μικρο δισταγμό στις αλλαγές στον κόφτη
+ποιότητα κύλισης, ηχομόνωση
+τιμόνι περίπου focus
+εκπτώσεις λόγω έκθεσης 2008
+σταθερότητα στα 160+ χαω-μοτέρ που κάνει θόρυβο ψηλά (πολύ λιγότερο από το 106 )
-ορατότητα πίσω
-περίεργη μάσκα μπροστά
-επιδόσειςγενικά μου άρεσε , το Τ5 πρέπει να είναι λουκούμι !!!!!
-
Όπως λένε πολλοί αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για κάποιον να αγοράσει αυτοκίνητο γιατί οι τιμές πέφτουν ραγδαία...η Volvo για τον Οκτώβριο αύξησε τις ταξινομήσεις της κατά 35% σε αντίθεση με την αγορά που σημείωσε πτώση 7%...
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Οι εκπτώσεις που αναφέρεις δεν ισχύουν στις σειρές ΧC και V που έχουν πολύ ισχυρές πωλήσεις...για το ΧC90 υπήρχαν μέχρι και το 2006 μεγάλες αναμονές σε όλο τον κόσμο...εκπτώσεις γίνονται συνήθως στις σειρές S και C...
Ετσι για να δούμε λοιπόν την αλήθεια ..... ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ >>>
XC 90 - 8.500 euro προσφορά.
XC 70 - 8.000 euro προσφορά.
C 70 - 7.000 euro προσφορά.κ.λ.π.
Το καλό το άφησα για το τέλος.
το XC 60 σε 1 χρόνο περίπου θα φορέσει μικρότερο κινητήρα. Οι πληροφορίες μιλούν για τον 2.0Τ5 και όχι προς το παρόν τον 2.5Τ5.
είδωμεν.........Δε μιλούσα για την Ελλάδα αλλά για ΗΠΑ-Ευρώπη...εκτός Ελλάδας
-
Και αν περιμένουμε λίγους μήνες ακόμα θα πέσουν οι τιμές ακόμα περισσότερο
-
θα υπάρχει η εταιρία όμως?
Εδω λένε ότι υπάρχει φόβος να κλείσει η FORD?http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 008_290775
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
sprsk οι προσφορές αυτές είναι ανακοινωμένες στο τύπο ή μιλητές με το καλημέρα
πάντως αν όντως ισχύουν είναι σοκαριστικές ως προσ το μέγεθος και κάποιος έχει φτιάξει μια τελείως άκυρη τιμολογιακή πολιτικη γενικότερα, και το πληρώνει θα έλεγαΗ τιμολογιακή πολιτική είναι σωστή όταν οι πωλήσεις βαίνουν καλώς...όταν χρειάζονται όμως πωλήσεις γιατί αλλιώς θα απολύουν συνέχεια κόσμο,τότε ρίχνουν τις τιμές...οι πωλήσεις όλων των ευρωπαικών αυτοκινητοβιομηχανιών πολυτελών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ υποχώρησαν πάνω από 20% τον Οκτώβριο...όταν συμπεριληφθούν και οι ασιατικές(Lexus,Acura,Infiniti...) η πτώση ξεπερνά το 30%...οι πωλήσεις Porsche και Volvo βυθίστηκαν πάνω από 50% ενώ οι πωλήσεις της Mercedes βυθίστηκαν κάπως λιγότερο κατά 35%...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εδω λένε ότι υπάρχει φόβος να κλείσει η FORD?http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 008_290775' target='_blank
Aυτό αποκλείεται να γίνει...θα παρέμβει το αμερικανικό κράτος να τη σώσει...
Αυτό αποκλείεται να γίνει καθώς η Ford έχει 3 διαμάντια τουλάχιστον σε σχέση με τη μητρική εταιρεία:1)Μazda...έχει το 34% των μετοχών της και ελέγχει το ΔΣ της, 2)Volvo cars...έδινε για πολλά χρόνια μεγάλα κέρδη ενώ είναι πολύ ισχυρό brand, 3) Ford Europe η οποία είναι αρκετά κερδοφόρα....
Αν ήταν να πτωχεύσει θα είχε ήδη πουλήσει το ποσοστό της στη Mazda ή θα είχε βγάλει στο σφυρί τη Volvo...
Αυτά που λες μου κάνουν εντύπωση...δεν είσαι αδαής...δε θα αφήσουν τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες να καταρρεύσουν... -
Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση μου κάνουν αυτά που διάβασα στο ποστ σου, σκανδιναβέ.
Να θυμίσω ότι Ford πούλησε πρόσφατα τις Land Rover και Jaguar στον ινδικό όμιλο TATA προκειμένου να ξεφορτωθεί την πρώτη γιατί έχει μόνο SUVειδή και jeep (είναι γνωστό ότι η Ford προσκολλήθηκε από νωρίς στην μόδα των SUV στην Β. Αμερική και τώρα με την μεγάλη πτώση των πωλήσεών τους κοιτάει να τα μειώσει και στην δικιά της γκάμα), και να γλιτώσει από τις 'μπασιές' της δεύτερης.
Επίσης γνωστά είναι τα δημοσιεύματα των αμερικανικών εφημερίδων εδώ και καιρό ότι έχει για ολικό lifting την Volvo και μετά για πούλημα, αν και δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη το τελευταίο. Να θυμίσω παραμπιμπτόντως την 'κατάρα' της Ford. Όντας ο ορισμός του average, ουδέποτε ταίριαξε μαζί της και με την φιλοσοφία της κάποια premioum μάρκα. Μην μου πεις την Cadillac. Αυτή κάθε τόσο σέρνεται, αν και τώρα παραδόξως τα πάει καλά. Είναι από τις λίγες που έχουν αύξηση πωλήσεων!
Πριν από λίγες μέρες άκουσα στις ειδήσεις (αλλά δεν θυμάμαι το κανάλι), ότι η Mazda είναι πιθανό και αυτή να θυσιαστεί για να βρεθεί μετρητό. Ο καιρός θα δείξει.
Όχι η Ford Europe, μια 100% θυγατρική της Ford Αμερικής δεν πουλιέται. Δεν μπορεί να πουληθεί άλλωστε. Είναι μια εταιρεία 100% εξαρτώμενη από την μητρική, είναι σκόρπια σε πολλές χώρες και το μεγαλύτερο ποσοστό της τεχνογνωσίας της (αν όχι όλη) είναι εισαγόμενη από την μαμά. Εκτός αν νομίζεις ότι τα Ford που κυκλοφορούν στην ευρώπη είναι 'γερμανικά', όπως γράφει γνωστό ελληνικό περιοδικό αλλά και το λένε οι αμερικάνοι σαν ανέκδοτο για τους ευρωπαίους.Αν θα παρέμβει το αμερικάνικο κράτος? Αν το δούμε και αυτό, τότε είναι που θα δικαιωθεί ο Μάρξ και το κεφάλαιό του θα διδάσκεται ακόμη και στα αμερικάνικα highschools.
Δεν θα τις αφήσουν να καταρρεύσουν? Κάποιες εξ αυτών μπορεί να αλλάξουν λίγο ή πολύ την μετοχική τους σύνθεση. Η κρίση δεν έχει τελειώσει. Το μεγαλύτερο μέρος της είναι μπροστά μας, δηλαδή τα 2 επόμενα χρόνια. -
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Εδω λένε ότι υπάρχει φόβος να κλείσει η FORD?http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 008_290775' target='_blank' target='_blank
Aυτό αποκλείεται να γίνει...θα παρέμβει το αμερικανικό κράτος να τη σώσει...
Αυτό αποκλείεται να γίνει καθώς η Ford έχει 3 διαμάντια τουλάχιστον σε σχέση με τη μητρική εταιρεία:1)Μazda...έχει το 34% των μετοχών της και ελέγχει το ΔΣ της, 2)Volvo cars...έδινε για πολλά χρόνια μεγάλα κέρδη ενώ είναι πολύ ισχυρό brand, 3) Ford Europe η οποία είναι αρκετά κερδοφόρα....
Αν ήταν να πτωχεύσει θα είχε ήδη πουλήσει το ποσοστό της στη Mazda ή θα είχε βγάλει στο σφυρί τη Volvo...
Αυτά που λες μου κάνουν εντύπωση...δεν είσαι αδαής...δε θα αφήσουν τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες να καταρρεύσουν...Εγω τα λέω? Η καθημερινή τα λεει προφανώς από Ξένο άρθρο....
-
Όλα όσα έλεγα αφορούν το κλείσιμο της Ford,όχι την πώληση των συμμετοχών της σε άλλες εταιρείες...
Αυτό που είπα είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν τη Ford να κλείσει...και άρα να κλείσει και η Volvo όπως υποννόησε ο 'coyote'
και λέω δεν υπάρχει περίπτωση,εκτός αν καταρρεύσει ο καπιταλισμός...
Γι'αυτό είπα ότι μου κάνουν εντύπωση τα όσα λέει...εσυ που διαφωνείς με αυτά που λέω; -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Όντας ο ορισμός του average, ουδέποτε ταίριαξε μαζί της και με την φιλοσοφία της κάποια premium μάρκα. Μην μου πεις την Cadillac. Αυτή κάθε τόσο σέρνεται, αν και τώρα παραδόξως τα πάει καλά. Είναι από τις λίγες που έχουν αύξηση πωλήσεων!Mια διόρθωση: η Cadillac είναι ανήκει στην General Motors, η Ford σαν πολυτελή φίρμα έχει την Lincoln στις ΗΠΑ.
-
Ηδη η Ford ξεφορτώθηκε 3 εταιρίες, υπάρχουν φήμες πως ετοιμάζεται να πουλήσει και την Mazda ή (και) τη Volvo.
VOLVO FORUM