-
Καλησπέρα στην παρέα, περήφανος κάτοχος s80 t5 2001 εδώ και δυο μέρες.
Δε θέλω καν να σκεφτώ πόσο εργαλεία είναι τα πιο πρόσφατα μοντέλα.
Καλές συζητήσεις να έχουμε, θα σας χρειαστώ σύντομα! -
Ο χρήστης manosfp έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα, περήφανος κάτοχος s80 t5 2001 εδώ και δυο μέρες.
Δε θέλω καν να σκεφτώ πόσο εργαλεία είναι τα πιο πρόσφατα μοντέλα.
Καλές συζητήσεις να έχουμε, θα σας χρειαστώ σύντομα!Φωτό!
Καλοτάξιδος. -
Ευχαριστώ!
-
Ωραίος!
-
Πολύ ωραίο. Πάντα θυμάμαι να λένε ότι με τόσα κουμπάκια στο εσωτερικό, δύσκολα θα έχεις να μην κάνεις κάτι!
-
Μακαρι να ηταν και το 2ο S80 τοσο καλο σε σχεση με τον ανταγωνισμο/εποχη οσο το 1ο...Καλοταξιδος.
-
Ευχαριστω παιδια. Εχω μεινει μακακας με το οχημα! (προηγουμενο αμαξι fiat stilo 1200). Πειτε για αρχη καμμια φτηνη πηγη ανταλλακτικων.
-
Ξεκινάμε με xenon. Αν γνωρίζει κανείς ας προτείνει λάμπες. Επίσης θα εκτιμούσα αν κάποιος φίλος έχει το ίδιο αμάξι να ενημερώσει για να τον ζαλίσω λίγο!
-
Ξεκινάμε με xenon. Αν γνωρίζει κανείς ας προτείνει λάμπες. Επίσης θα εκτιμούσα αν κάποιος φίλος έχει το ίδιο αμάξι να ενημερώσει για να τον ζαλίσω λίγο!Λάθος ξεκινάς. Εχουμε πει χιλιάδες φορές πως ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ´XENON´ σε απλά φανάρια. Οι λόγοι πολλοί και σοβαροί. Η ψάξε και βρες γνήσια φανάρια xenon απο το eBay για το όχημα σου ή βάλε κατι άλλο. Πχ μεμβρανες στα τζάμια, ένα καλο γυαλισμα, καινούργια λάστιχα, σέρβις κλπ.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο. -
Για μένα είναι σοβαρό το θέμα γιατί έχω πρόβλημα με την οδήγηση τη νύχτα. Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις λέγοντας να κάνω κάτι άλλο, π.χ. service. Εγώ την ορατότητα μου θέλω να βελτιώσω. Και κάτι άλλο, δώσε μου αν θέλεις κάποιο λινκ που να εξηγεί γιατί δεν βάζουμε xenon σε απλά φανάρια.
-
Ξέχασα! Ευχαριστώ για τις ευχές!
-
Απλό: Κατά 99% το κάτοπτρο για λάμπες αλογονου δεν έχει σχεδιαστεί για λάμπες ζηνον.
Επιπλέον, είσαι παράνομος γιατί στην Ευρώπη πρέπει να συνοδεύονται από πλυστικο σύστημα και self levelling.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Απλό: Κατά 99% το κάτοπτρο για λάμπες αλογονου δεν έχει σχεδιαστεί για λάμπες ζηνον.Επιπλέον, είσαι παράνομος γιατί στην Ευρώπη πρέπει να συνοδεύονται από πλυστικο σύστημα και self levelling.
-
Οπότε θα μας κάνει ζημιά ο Ζήνωνας στα κάτοπτρα; Καλά αυτό με το παράνομο στην Ελλάδα πολύ μου άρεσε!
-
Θα κάνει ζημιά στον αμφιβληστροειδή των απέναντι. Γιατί, τι έχει η Ελλάδα και δεν πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα κάνει ζημιά στον αμφιβληστροειδή των απέναντι. Γιατί, τι έχει η Ελλάδα και δεν πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους;Είναι μπανανία , οπότε και ο λαός
Και για το σοβαρό του θέματος. Παρακαλώ όχι στην εγκατάσταση των ΜΟΥΦΟΖΗΝΟΝ! Στραβώνουν τον απέναντι! Όποιος θέλει ζήνον να δώσει 2500€ στην Volvo και να βάλει το πακέτο της VOLVO . Με τα 100€ που θα κοστίσει η κινεζιά ολκής κακό στα μάτια τα δικά μας και στο κάτοπτρο το δικό σου θα κάνεις , μιας και θα λιώσει απο την θερμοκρασία . Και μετά θα ανοιχτεί το αντίστοιχο θέμα ¨Μου έλιωσε ή μαύρισε ο προτζέκτορας και η Ford εεεε Volvo ήθελα να πώ χρησιμοποιεί κακής ποιότητας υλικά -
Τα πλαστικά φανάρια λιώνουν αν βάλεις λάμπες αλογόνου με πολλά βατ.
Τα φανάρια δεν παθαίνουν τίποτε από τις λάμπες xenon αλλά στραβώνεις τους άλλους ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - (βλέπε ποστ drdino για το κάτοπτρο κλπ).
-
Κατανοητό. Κάτι άλλο που δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη:
Το αμάξι γράφει πίσω t5.
Η άδεια 166kw.
Υπάρχει περίπτωση ο κινητήρας να ειναι κάτι διαφορετικό απο αυτόν:
-
Εκεί που λέει Maximum Power 166 KW μοιάζει υπερβολικά με τα 166 ΚW που γράφει η άδεια σου. Γρίφος...
-
Κατανοητό. Κάτι άλλο που δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη:
Το αμάξι γράφει πίσω t5.
Η άδεια 166kw.
Υπάρχει περίπτωση ο κινητήρας να ειναι κάτι διαφορετικό απο αυτόν:
VOLVO FORUM