-
Aυτες οι ζαντες γνωριζει κανεις τι διασταση ελαστικα περνουν απο τη μανα τους? -
Αν δεν κάνω λάθος 205/50/17
-
Σ ενα site με ελαστικα που εβαλα μοντελο και χρονολογια η μονη διαθεσιμη 17αρα διασταση που μου βγαζει ειναι η 225/45-17
-
-
Είδα σήμερα ένα V60 R-Design...πολύ όμορφο.
Άνετα θα το αγόραζα...και το Τ3, δε με χαλάει.
Δε μου αρέσουν τα χρώματα που βγαίνει όμως, ειδικά το κόκκινο...αλλά είναι πανέμορφο:
Σ'αυτό το μπλε δε βγαίνει το R-Design?
Βεβαίως, είναι λίγο ακριβούτσικο. Ξεκινάει από 32Κ το Τ3 R-Design...αλλά έχει πλήρη εξοπλισμό, μόνο xenon θέλει.
Όμως, δεν είναι καιρός για αλλαγές.
-
Πάντως είναι γενικά πανέμορφο άλλα και το κόκκινο του πολύ. Σε άσπρο νομίζω θα είναι ιδανικό.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Πάντως είναι γενικά πανέμορφο άλλα και το κόκκινο του πολύ. Σε άσπρο νομίζω θα είναι ιδανικό.Δε μου αρέσει το άσπρο, ποτέ δε μου άρεσε. Δε φαίνονται οι καμπύλες και δεν γυαλίζει όταν πλένεται.
Έχει ένα ωραίο μολυβί...ίσως σ'αυτό θα το αγόραζα. Το μπλε του είναι πολύ σκούρο.
Είναι όμορφο και φαίνεται ποιοτικό.
-
Πιο εμετικο χρωμα απο το ''πορτοκαλοχρυσαφι'' του δεν υπαρχει
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πάντως είναι γενικά πανέμορφο άλλα και το κόκκινο του πολύ. Σε άσπρο νομίζω θα είναι ιδανικό.
Δε μου αρέσει το άσπρο, ποτέ δε μου άρεσε. Δε φαίνονται οι καμπύλες και δεν γυαλίζει όταν πλένεται.
Έχει ένα ωραίο μολυβί...ίσως σ'αυτό θα το αγόραζα. Το μπλε του είναι πολύ σκούρο.
Είναι όμορφο και φαίνεται ποιοτικό.
Και ακριβό. Σε μαύρο μπορεί να έδειχνε ακριβότερο άλλα όχι απαραίτητα καλύτερο. Ναι ένα μολυβί θα του πήγαινε
-
Πανάκριβο
-
http://www.youtube.com/watch?v=aNi17YLn ... ure=fvwrel
-
Πήγα βολτούλα από τη Volvo να ρίξω μια ματιά στο V60, έγραψα και ριβιού στο οδήγησα.
Πολύ ωραίο, πολύ μου άρεσε...πολύ ποιοτικό. To V60 T3 στην έκδοση R-Design με έξτρα xenon, αισθητήρες παρκαρίσματος, αισθητήρες φωτός/βροχής και ηλεκτρικά ανακλινόμενους καθρέπτες βγήκε στα 35Κ και μου έκοψε 3Κ με το καλημέρα. Ε ρε πείνα που έχει πέσει.
Έβαλα όμως τα γέλια όταν μου είπαν πόσο αγοράζουν το si όταν έφτασε η κουβέντα στο οικονομικό.
Είπαν κάτω από 8-9Κ.
Τους καληνύχτισα και τους ευχαρίστησα για τη βραδινή διασκέδαση.
-
Να πω να πώ τον πόνο μου ?
Το αυτοκίνητο από το πρωί έκανε ένα θόρυβο σαν ηλεκτρική σκούπα και είπα οκ αύριο στη βόλβο να το δούνε, το απόγευμα λοιπόν καθώς γυρνούσα σπίτι, άναψε 'Electrical power system failure Urgent.' και το λαμπάκι της μπαταρίας μαζί...
Μετά από 5 λέπτά μου έσβησε και με άφησε
Φορτώθηκε στην οδική και πήγε στο Σφακιανάκη
Από ότι είδα είναι κατα 90% δυναμό ....
Έχει κανένας ιδέα πόσο πάει το μαλλί ?
-
-
Amazon
Σε μία κόκκινη μέσα μεγάλωσα
-
Ερωτηση
Η r design στο S40 εχει standard 17αρες...Συνεπως διαλεγεις οποια 17αρα θες ή ερχεται με συγκεκριμενη και οι αλλες εχουν χρεωση?
Το πρωτο makes sense αλλα οποιος γνωριζει ας μου πει -
Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθει έστω και σαν πληροφορία, αλλά μόλις ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της Volvo στο YouTube http://www.youtube.com/watch?v=fI6-zKp1zD8&list=UUaY-4ndPCRKp60qXF7zBJ0w&index=1&feature=plcp.
Mini συνεντευξη του Jacoby και καλυμμένη φωτό του νεου μοντέλου της σειρας 40, το V40 που θα αποκαλυφθει επίσημα στο σαλονι της Γενευης τον Μαρτιο! 5θυρο hatchback που τα πισω φωτα κατω από την κουρτίνα θυμίζουν Focus MkIII (??) και αρα δίνεται τέλος στην ονοματολογία των station wagon που ξεκινουσαν παντα με το 'V'
Τι λέτε? -
Μια που αναφέρθηκε το V40 θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Στο site της Volvo αναφέρει ότι το V40 κυκλοφορεί σε 2λιτρη έκδοση μόνο (εκτός πετρελαιοκίνητων εκδόσεων). Υποψιάζομαι ότι λόγω αλλαγής μοντέλου υπάρχει μόνο αυτή διαθέσιμη. Κάπου στο site ομως αναφέρει και την έκδοση 1600. Επίσης σε site αγγελιών κάποιοι πουλάνε V40 σε εκδόσεις 1800. Τελικά σε πόσες εκδόσεις είχε βγει το V40 στην ελληνική αγορά?
Επίσης επειδή κάποιοι από εδώ είναι και διαχειριστές του volvoclub.gr γιατί κρατάτε το forum κλειστό? Πρέπει αναγκαστικά να γραφτεί κάποιος για να διαβάσει μερικά πράγματα? Όχι τίποτα άλλο αλλά αν είσαι σαν μη εγγεγραμμένος χρήστης βλέπεις μόνο 2 topics (!). Οπότε θεωρεί κάποιος ότι το forum είναι ανενεργό...
-
Ο χρήστης Everville έγραψε:
Μια που αναφέρθηκε το V40 θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Στο site της Volvo αναφέρει ότι το V40 κυκλοφορεί σε 2λιτρη έκδοση μόνο (εκτός πετρελαιοκίνητων εκδόσεων). Υποψιάζομαι ότι λόγω αλλαγής μοντέλου υπάρχει μόνο αυτή διαθέσιμη. Κάπου στο site ομως αναφέρει και την έκδοση 1600. Επίσης σε site αγγελιών κάποιοι πουλάνε V40 σε εκδόσεις 1800. Τελικά σε πόσες εκδόσεις είχε βγει το V40 στην ελληνική αγορά?Πανω που εδειχναν οτι θα φτιαξουν τα πραγματα με τα ονοματα, τα μπερδεψαν κι αλλο....V40 αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει. Υπηρξε απο 1996-2004 η σειρα S40/V40, οπου το τελευταιο ηταν το station της σειρας. Απο το 2004 και μετα υπαρχει το V50 και το S40 (mkII) οπου παλι το V50 ειναι το station της σειρας. Το αναμενομενο V40 που ανακοινωθηκε (μεχρι και πριν την ανακοινωση αυτη V30) θα ειναι hatch...ετσι πλεον στην κατηγορια C αντι να εχει sedan/station θα εχει σιγουρα hatchback οπως ολοι οι ανταγωνιστες, και ισως και sedan (S40mkIII)...
Για τα μοτερ, μαλλον θα εχουν τα γνωστα πλεον Ecoboost με τις οποιες διαφοροποιησεις της Volvo. Υπαρχει και η περιπτωση να εμφανιστουν τα νεα Volvo μοτερ, αν και μαλλον πανε για MY14 (ie Ιουνιο 13) -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ερωτηση
Η r design στο S40 εχει standard 17αρες...Συνεπως διαλεγεις οποια 17αρα θες ή ερχεται με συγκεκριμενη και οι αλλες εχουν χρεωση?
Το πρωτο makes sense αλλα οποιος γνωριζει ας μου πειΚανονικα, αν στην εκδοση που αγοραζεις εχει 17', οποιαδηποτε αλλη 17' επιλεξεις ειναι χωρις χρεωση. Επιπλεον η αναβαθμιση εχει διαφορετικο κοστος αναλογα με την βασικη που εχει η καθε εκδοση. Το R-Design ομως επειδη ειναι ειδικο πακετο, μαλλον δεν αλλαζει. Επιπλεον οι επιλογες σε μοντελα στο τελος της ζωης τους ειναι μειωμενες..
VOLVO FORUM