-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Κ2. Το ηχοσύστημα στη βασική έκδοση δε παίζει mp3. Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό, ή αναγκαστικά πάς στο έξτρα ηχοσύστημα (600ε) ή στην επόμενη έκδοση, που κοστίζει και παραπάνω;Υπαρχει aux και δυνατοτητα τοποθετησης αξεσουαρ usb/ipod...Το αν παιζει ή οχι mp3 δεν ξεκαθαριζεται αν και νομιζω οτι παιζει. Ετσι κι αλλιως ομως αν του αρεσει ο καλος ηχος το βασικο ηχοσυστημα ειναι για τα μπαζα. Καλυτερα να παει τουλαχιστον στο high performance ή ακομα καλυτερα στο εκπληκτικο Premium Sound....Επειδη το ολο συστημα ειναι με οπτικες ινες, οποιες παρεμβασεις ειναι επιφοβες, και ετσι κι αλλιως δεν υπαρχουν πολλα αφτερμαρκετ πραγματα για αυτο το μοντελο.
Σχετικα με το μοτερ, ειναι της PSA/Ford και κατασκευαζεται (οπως και για τη Ford μεχρι και της πωληση τουλαχιστον της Volvo) στο εργοστασιο της Volvo στο Skovde..Οσο για το υπολοιπο αυτοκινητο, δεν υπαρχουν καποια γνωστα επαναλλαμβανομενα θεματα, περαν της μπαταριας για μια παρτιδα ΜΥ09.
-
Thanks Βολβοδία Αυτές τις μέρες θα γίνει η παραγγελία, οπότε λογικά σύντομα θα γράψω και εντυπώσεις από πρώτο χέρι
-
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
.....το βασικο ηχοσυστημα ειναι για τα μπαζα......Σίγουρα δεν συγκρίνεται με τα high performance και premium sound, αλλά ο χαρακτηρισμός νομίζω είναι υπερβολικός.
-
Καλησπέρα, μερικές ερωτήσεις για το s40 d2..-
Από κατανάλωση πως τα πάει; Σε ταξίδι με ταχύτητες 130-140 χλμ είναι οικονομικό; Από αξιοπιστία και προβλήματα ο 1,6 diesel τί λέει;
-
Το ηχοσύστημα στη βασική έκδοση δε παίζει mp3. Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό, ή αναγκαστικά πάς στο έξτρα ηχοσύστημα (600ε) ή στην επόμενη έκδοση, που κοστίζει και παραπάνω;
Γενικότερα το s40 από θέματα αξιοπιστίας; Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη
Φίλος μου είναι ανάμεσα σε αυτό και στο bravo 1.6 mjet και τον βλέπω να κλείνει περισσότερο σε αυτό
δεν νομιζω να αργησει να ερθει ο αντικαταστατης του S40>... ειναι κριμα να παρει ενα παλιο μοντελο.
τωρα φυσικα αναμεσα σε S40 και bravo υπαρχει τουλαχιστον το ΧΑΟΣ!!!
-
-
Ο χρήστης georgosk έγραψε:
.....το βασικο ηχοσυστημα ειναι για τα μπαζα......
Σίγουρα δεν συγκρίνεται με τα high performance και premium sound, αλλά ο χαρακτηρισμός νομίζω είναι υπερβολικός.
Κατά την δική μου γνώμη, το βασικό ηχησύστημα είναι για τα μπάζα και δεν είναι εύκολο να το βελτιώσεις, ούτε παίζει mp3. Μετά από 10 - 15 λεπτά με κουράζει και το σβήνω για να ησυχάσω. Οποσδήποτε high performance για να παίζει τουλάχιστον mp3.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
δεν νομιζω να αργησει να ερθει ο αντικαταστατης του S40>... ειναι κριμα να παρει ενα παλιο μοντελο.τωρα φυσικα αναμεσα σε S40 και bravo υπαρχει τουλαχιστον το ΧΑΟΣ!!!
Not exaclty pop...Μεχρι πριν ενα χρονο ελεγαν οτι το S40 θα καταργηθει τελειως, και στην C πλεον θα προσφερουν πιο ορθολογιστικες προτασεις με στοχο την αμεση αντιπαραθεση με 1/Α3 για το V30, και τα X1/Q3 με το XC30. Tον τελευταιο καιρο ακουγεται οτι ισως παρουσιασουν κι ενα νεο S40 για τις αναπτυσσομενες αγορες της Κινας/Ινδιας κτλ, ενω δεν αποκλειεται να ερθει και προς τα μερη μας (οχι μονο επειδη κι εμεις αναπτυσσομενοι ειμαστε πλεον) λογω της αναμενομενης υπαρξης του A3 sedan.
Αυτο που ειναι σχεδον σιγουρο πλεον ειναι οτι τα νεα μοντελα θα βασιζονται σε μια εξελιγμενη Ρ1, της οποιας την ομοιοτητα με την C1-MCA του νεου Focus αναμενουμε να δουμε...@rest
Η εκ των υστερων βελτιωση του στανταρ ηχοσυστηματος, που επιμενω οτι για καποιον που του αρεσει η μουσικη ειναι γτμ, ειναι εφικτη μονο με την αντικατασταση της μοναδας και των ηχειων με τα high performance της Volvo...πραγμα φανταζομαι καθολου οικονομικο. -
Το βασικό ηχοσύστημα είναι της dynaudio;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Το βασικό ηχοσύστημα είναι της dynaudio;Οχι...στο Premium Sound τα ηχεια ειναι dynaudio, στα υπολοιπα harman/becker και σε ολα οι ενισχυτες Alpine, η μοναδα Mitsubishi και το display Yazaki (infotainment το λεει γιατι εχει και πληροφοριες για το κλιματιστικο κτλ)...
Η τεραστια διαφορα μεταξυ του High Performance και του Premium Sound ειναι το Dolby II...αν το ακουσεις θα καταλαβεις. -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
δεν νομιζω να αργησει να ερθει ο αντικαταστατης του S40>... ειναι κριμα να παρει ενα παλιο μοντελο.
τωρα φυσικα αναμεσα σε S40 και bravo υπαρχει τουλαχιστον το ΧΑΟΣ!!!
Ο φίλος μου πούλησε το αυτοκίνητο του οπότε η αγορά επείγει, και επιπλέον έχει και απόσυρση..
Και μιας και δεν πολυασχολείται με αυτοκίνητα... Τελικά το παράγγειλε σήμερα, το αναμένει μέσα Δεκέμβρη. -
Καλησπέρα, μερικές ερωτήσεις για το s40 d2..-
Από κατανάλωση πως τα πάει; Σε ταξίδι με ταχύτητες 130-140 χλμ είναι οικονομικό; Από αξιοπιστία και προβλήματα ο 1,6 diesel τί λέει;
-
Το ηχοσύστημα στη βασική έκδοση δε παίζει mp3. Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό, ή αναγκαστικά πάς στο έξτρα ηχοσύστημα (600ε) ή στην επόμενη έκδοση, που κοστίζει και παραπάνω;
Γενικότερα το s40 από θέματα αξιοπιστίας; Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη
Φίλος μου είναι ανάμεσα σε αυτό και στο bravo 1.6 mjet και τον βλέπω να κλείνει περισσότερο σε αυτό
Για την έκδοση drivee με τον ίδιο κινητήρα σε ταξίδι με ταχύτητα 130 -140 με cruise control 5,5 lit/100km . Σίγουρα μπορεί να πέσει και άλλο μια που είναι ουσιαστικά τα πρώτα του χιλιόμετρα αλλά αδύνατο να πλησιάσει τα 3,5 που δίνει το εργοστάσιο.
Ηχοσύστημα έχω νομίζω το high performance που παίζει Mp3 από usb.
Για την παλαιότητα του μοντέλου, είχα και εγώ τους ενδοιασμούς μου, αλλά πραγματικά δυσκολεύτηκα να βρω ανταγωνιστικό diesel σε αυτά τα χρήματα και δεν το περιορίζω μόνο στο value for money που νομίζω ότι είναι πολύ καλό αλλά και σε απόλυτα μεγέθη εκτιμώ πως είναι είναι ένα πολύ καλό και σύγχρονο αυτοκίνητο. -
-
-
Καλημέρα σε όλους - γνωρίζουμε ποιός είναι ο ΟΕΜ προμηθευτής της VOLVO για αμορτισέρ?? Ετοιμάζομαι για αλλαγή και θα ήθελα να τον προτιμήσω, αποφεύγοντας βέβαια την αντιπροσωπεία για μια τετράδα 'Volvo' που θα μου ξήλωνε την τσέπη...κάτι έχω ακούσει οτι είναι η SACHS αλλά ήθελα την επιβεβαίωση των ειδικών του forum - thanx!
-
Το S40 τι λεει απο χωρους σε σχεση με μια C class?? Το μονο πλεονεκτημα (αν εξαιρεσεις οτι το μοτερ ειναι γαλλικο ) ειναι ο 1600ρης κινητηρας πετρελαιου
-
Θωμάκο. κσλύτερη η C αλλά ωραιότατο και το S60!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Το S40 τι λεει απο χωρους σε σχεση με μια C class?? Το μονο πλεονεκτημα (αν εξαιρεσεις οτι το μοτερ ειναι γαλλικο ) ειναι ο 1600ρης κινητηρας πετρελαιουΡε τραχανα!
Ένα αυτοκίνητο της ηλικίας σου δεν μπορείς να πάρεις;! -
Ο χρήστης dbalgr έγραψε:
Καλημέρα σε όλους - γνωρίζουμε ποιός είναι ο ΟΕΜ προμηθευτής της VOLVO για αμορτισέρ?? Ετοιμάζομαι για αλλαγή και θα ήθελα να τον προτιμήσω, αποφεύγοντας βέβαια την αντιπροσωπεία για μια τετράδα 'Volvo' που θα μου ξήλωνε την τσέπη...κάτι έχω ακούσει οτι είναι η SACHS αλλά ήθελα την επιβεβαίωση των ειδικών του forum - thanx!Μαλλον Monroe ειναι, και τα ελατηρια Eibach..
Το S40 τι λεει απο χωρους σε σχεση με μια C class?? Το μονο πλεονεκτημα (αν εξαιρεσεις οτι το μοτερ ειναι γαλλικο ) ειναι ο 1600ρης κινητηρας πετρελαιου
Σε σχεση με την τωρινη ή την δικια σου? Γενικα αν και C-Seg σε εσωτερικες διαστασεις ειναι οσο και τα μεγαλυτερα D-Seg, αλλα απο χωρο αποσκευων εχει αρκετα μικροτερο...
Το μοτερ στο οποιο αναφερεσαι ειναι PSA-Ford, και φτιαχνετε στο Skovde στο εργοστασιο της Volvo....Οσο καλη και να ειναι η τιμη, γιατι να παρεις ενα αυτοκινητο του οποιου η παραγωγη εχει σχεδον σταματησει (εδω και ενα χρονο διατιθεται με συγκεκριμενα μοτερ-μονο τα μικρα), και ειδικα για τη χρηση που το θες? -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Σε σχεση με την τωρινη ή την δικια σου? Γενικα αν και C-Seg σε εσωτερικες διαστασεις ειναι οσο και τα μεγαλυτερα D-Seg, αλλα απο χωρο αποσκευων εχει αρκετα μικροτερο...
Το μοτερ στο οποιο αναφερεσαι ειναι PSA-Ford, και φτιαχνετε στο Skovde στο εργοστασιο της Volvo....Οσο καλη και να ειναι η τιμη, γιατι να παρεις ενα αυτοκινητο του οποιου η παραγωγη εχει σχεδον σταματησει (εδω και ενα χρονο διατιθεται με συγκεκριμενα μοτερ-μονο τα μικρα), και ειδικα για τη χρηση που το θες?Με της δικιας μου φυσικα . Μου περναει απο το μυαλο ενα S40 1.6 Drive μονο και μονο λογω κυβικων. Τωρα πλεον που μετακομισα απο Αθηνα δεν νομιζω να μου πολυχρειαζεται το πορτ παγκαζ τοσο οσο πριν που ανεβοκατεβαινα Αθηνα-Αγρινιο-χωριο.
-
Ε είσαι κεφτες*!
*copyright by Popolaros.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ε είσαι κεφτες*!*copyright by Popolaros.
Γιατι? Μια χαρα αμαξια ειναι . Θα ηθελα μια E 220CDI αλλα χρηματα στο κρατος επειδη γουσταρει δεν νομιζω να δωθουν ετσι ευκολα
VOLVO FORUM