-
καλοτάξιδο ...
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1628511/
Το ξαναπουλάει το αυτοκίνητο μου ???
Λοιπόν είμαι so far απόλυτα ευχαριστημένος, μιλάμε για μαγικό χαλί ... Ο 1800αρής είναι αρκετός και στην εθνική είναι το σπίτι του αυτοκινήτου, εξαιρετικά καθίσματα, εξαιρετικός εξοπλισμός, πολύ ήσυχο μέσα !!! Τα μόνα 2 αρνητικά τα οποία εντόπισα είναι : Περιορισμένη πίσω ορατότητα λόγω σχήματος, και θα ήθελα να έχει navi ( )
Θα γράψω και αναλυτικότερα αφού ζήσω μαζί του για τις επόμενες 10 μέρες στη Χαλκιδική ...
Ευχαριστώ για τα καλορίζικα
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1628511/Το ξαναπουλάει το αυτοκίνητο μου ???
Καλοπουλητο
-
Καλημέρα παιδιά και καλά ταξίδια εύχομαι,
Είχα αγοράσει ένα volvo s60 2.0T το 2009 και ήμουν πανευτυχής καθώς νόμιζα ότι πήρα ένα αξιόπιστο οικογενειακό αυτοκίνητο και ότι θα περνούσαν χρόνια μέχρι να εμφανιστούν τα πρώτα του προβλήματα....Δυστυχώς δύο χρόνια αργότερα το αυτοκίνητο μου εμφανίζει έναν περίεργο στεγνό θόρυβο () όταν βάζω πρώτη και όπισθεν αλλά και όταν αυξάνω απότομα το γκάζι όταν είμαι στη δευτέρα. Ο ήχος φαίνεται να έρχεται απο τα (μπροστά) ημιαξόνια και το ίδιο μου είπαν και οι ανθρωποι στο συνεργειο της volvo που έκανα το καθιερωμενο service. Με διαβεβαιώνουν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά δε γίνεται να αντέξω αυτο τον ενοχλητικό θόρυβο για μια ζωη!!! Επίσης έχει περάσει και η εγγύηση (πριν 3 μήνες) και δεν δέχονται να αναλάβουν τα έξοδα μιας πιθανής αντικατάστασης ( το αυτοκίνητο βέβαια έχει κάνει μόλις 20000χλμ)
Ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας και κυρίως να μου πείτε αν έχετε παρατηρήσει παρόμοιο θόρυβο σε μοντέλα της ίδια παρτίδας.
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Με γειά μου και καλοτάξιδο !Καλοταξιδο και απο εμενα...μεγεια και καλα χλμ....και καλες διακοπες...!!!
Και το δικο μου V50 τετοιες μερες( 5Αυγ.) πριν δυο χρονια το αγορασα....
-
Ο χρήστης gerber έγραψε:
Καλημέρα παιδιά και καλά ταξίδια εύχομαι,Είχα αγοράσει ένα volvo s60 2.0T το 2009 και ήμουν πανευτυχής καθώς νόμιζα ότι πήρα ένα αξιόπιστο οικογενειακό αυτοκίνητο και ότι θα περνούσαν χρόνια μέχρι να εμφανιστούν τα πρώτα του προβλήματα....Δυστυχώς δύο χρόνια αργότερα το αυτοκίνητο μου εμφανίζει έναν περίεργο στεγνό θόρυβο () όταν βάζω πρώτη και όπισθεν αλλά και όταν αυξάνω απότομα το γκάζι όταν είμαι στη δευτέρα. Ο ήχος φαίνεται να έρχεται απο τα (μπροστά) ημιαξόνια και το ίδιο μου είπαν και οι ανθρωποι στο συνεργειο της volvo που έκανα το καθιερωμενο service. Με διαβεβαιώνουν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά δε γίνεται να αντέξω αυτο τον ενοχλητικό θόρυβο για μια ζωη!!! Επίσης έχει περάσει και η εγγύηση (πριν 3 μήνες) και δεν δέχονται να αναλάβουν τα έξοδα μιας πιθανής αντικατάστασης ( το αυτοκίνητο βέβαια έχει κάνει μόλις 20000χλμ)
Ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας και κυρίως να μου πείτε αν έχετε παρατηρήσει παρόμοιο θόρυβο σε μοντέλα της ίδια παρτίδας.
Εξαιρετικά αξιόπιστο αυτοκίνητο . Τό έχω 4,5 χρόνια και έχει επιβεβαιώσει με το παραπάνω το survey που ακολουθεί .
http://www.which.co.uk/news/2011/02/most-reliable-new-and-used-luxury-cars-244421/Το πρόβλημα σου , δεν είμαι μηχανικός , θα φρόντιζα να το έφτιαχνα ακόμα και αν το επέστρεφα πίσω από την πρώτη μέρα που το εμφάνισε . Θα το έβαζα στο συνεργείο και δεν θα το έπαιρνα πίσω ότι και να με διαβεβαίωναν .
Είναι υποχρεωμένοι να αλλάξουν ότι χρειαστεί και να το φτιάξουν.
Το δεν πειράζει και δεν είναι τίποτα , είναι παιδική δικαιολογία και δεν αρκεί για την προσωπική μας ασφάλεια .
Ούτε με προσωπική διαβεβαίωση ούτε με γραπτή .
Αν συμβεί κάτι ??? Αρκεί ένα χαρτί και ένα συγνώμη κάναμε λάθος ???
Όπως είπα μηχανικός δεν είμαι και αν δεν είσαι και εσύ ώστε να αναλάβεις προσωπικά την ευθύνη,
είναι υποχρέωση τους να στο παραδώσουν ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ.Το αν θα υπάρξει χρέωση ή όχι , αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο . Πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρξει και είναι κάτι που συνήθως το δέχονται για προβλήματα που εμφανίζονται επάνω στην λήξη της εγγύησης και αποδεδειγμένα δεν οφείλονται στον οδηγό.
-
Γειααα....
Παιδιά ποια η γνώμη σας για το r-design c30 drive ?
αξίζει ? δε βλέπω πουθενα κριτικές και σχόλια
-
Ο χρήστης stefanosss έγραψε:
Γειααα....Παιδιά ποια η γνώμη σας για το r-design c30 drive ?
Κάτσε να μπει ο Popolaros και να αρχίσει τα και τα ...
-
Ο ποπολ@ρος τώρα φοράει φακιόλι και σφουγγαρίζει, εγώ περιμένω να τελειώσει το πλυντήριο οπότε απαντώ αντ'αυτού:
Με μια λέξη: συγκλονιστικό.
-
Γειααα....Παιδιά ποια η γνώμη σας για το r-design c30 drive ?
Στα 1600 ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο ποπολ@ρος τώρα φοράει φακιόλι και σφουγγαρίζει, εγώ περιμένω να τελειώσει το πλυντήριο οπότε απαντώ αντ'αυτού:
Με μια λέξη: συγκλονιστικό.Σαν να τον έχω μπροστά μου ... να απαντάει!
Και έλα και εδώ μόλις τελειώσεις. Μόλις έβαλα και το δικό μου πλυντήριο! -
Θα αργήσω λίγο, ξημερώματα Δευτέρας funky επιτρέποντος θα είμαι Θεσσαλονίκη, οπότε βάλε την extra long διάρκεια πλύσης.
-
Αυτή έβαλα και κατα την διάρκεια σήμερα και αυριο ... θα προσθέσω και άλλα!
Κάτι σαν την οδήγηση του C30 1,6 ... ενδιάμεσα μπορείς να κάνεις και άλλα πράγματα ... -
Μία διευκρίνηση.. μιλάμε για το C30 1.6 με κινητήρα d2 ...diesel δηλαδη..με κατανάλωση 4.3 παρακαλώ
-
Μία διευκρίνηση.. μιλάμε για το C30 1.6 με κινητήρα d2 ...diesel δηλαδη..με κατανάλωση 4.3 παρακαλώΜη φας, έχει γλάρο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μία διευκρίνηση.. μιλάμε για το C30 1.6 με κινητήρα d2 ...diesel δηλαδη..με κατανάλωση 4.3 παρακαλώ
Μη φας, έχει γλάρο...
Τελικά πόσο περίπου πάνω από το 4,3 που δηλώνει η εταιρεία καταναλώνει αυτό το αυτοκίνητο ? Να υπολογίζω κανα 5,3 να είμαι μέσα ?
-
Να υπολογίζεις πολύ παραπάνω, όπως σε όλα τα αυτοκίνητα άλλωστε.
-
Τα πάντα είναι πωσ το κινείς το αμάξι. Ναι τόσο είναι η κανάλωση..αν το κινείς όπως το τεσταραν και αυτοί.. επειδή όμως άλλοι είναι σε πόλεις..αλλοι σε χωριά...θα διαφέρει.
Αν πάρεις το αμάξι και το κινείς σε αστικό κέντρο δε θα είναι τόση η μέση καναλωση. αν κάνεις χιλιόμετρα εκτός πόλης θα ε'ιναι κοντά εκει εφόσον κινείσαι νορμαλ και όχι με το γκαζι στο πάτωμα!!
Οπότε πάνω απόλα είναι πως συμπεριφερόμαστε εμείς στο αμάξι και μετά τι γράφουν αυτοί.
Αν θες να συγκρίνεις με άλλα τότε απλά το θέμα είναι να καίει λιγότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα..γιατί και στα υπόλοιπα δε θα είναι η μέση κατανάλωση ίδια με αυτή που δίνουν οι κατασκευαστές
-
Τα πάντα είναι πωσ το κινείς το αμάξι. Ναι τόσο είναι η κανάλωση..αν το κινείς όπως το τεσταραν και αυτοί.. επειδή όμως άλλοι είναι σε πόλεις..αλλοι σε χωριά...θα διαφέρει.Αν πάρεις το αμάξι και το κινείς σε αστικό κέντρο δε θα είναι τόση η μέση καναλωση. αν κάνεις χιλιόμετρα εκτός πόλης θα ε'ιναι κοντά εκει εφόσον κινείσαι νορμαλ και όχι με το γκαζι στο πάτωμα!!
Οπότε πάνω απόλα είναι πως συμπεριφερόμαστε εμείς στο αμάξι και μετά τι γράφουν αυτοί.
Αν θες να συγκρίνεις με άλλα τότε απλά το θέμα είναι να καίει λιγότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα..γιατί και στα υπόλοιπα δε θα είναι η μέση κατανάλωση ίδια με αυτή που δίνουν οι κατασκευαστές
Επειδή λοιπόν αυτοί το τέσταραν πάνω σε ράουλα και με 0-50 σε 40 δευτερόλεπτα, αυτές οι καταναλώσεις δεν γίνονται στον πραγματικό κόσμο. Ενδεικτικά αναφέρω ότι το μοντέλο drive (η οικολογική έκδοση του c30) έχει επίσημη κατανάλωση 74 mpg και ένα περιοδικό μέτρησε την πραγματική στα 45 mpg.
-
Είναι οικονομικό αμάξι και το πετρέλαιο καίει 2 λίτρα λιγότερο στα 100 χλμ.
VOLVO FORUM