-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1475307/Πείτε καμιά γνώμη για το φοκους
Το παζαρεύω ...
Καλησπέρα εγω δεν ξέρω πολλα απο αυτοκίνητα αλλα τα χιλιόμετρα που εχει μου φαίνονται πολλα!!!!
-
jtblaster αποφασισμενο σε βλεπω, μπηκε και η αγγελια. Η Ε36 τι χρονολογιας ειναι;
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
jtblaster αποφασισμενο σε βλεπω, μπηκε και η αγγελια. Η Ε36 τι χρονολογιας ειναι;Έκανα update δεν έλεγε τπτ η αγγελεία μου, ( ευχαριστώ εκλεκτό μέλος του φόρουμ για τις παρατηρήσεις)
Μάλλον καταλήγω εδω : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1528050/
-
jtblaster το 2ο που έβαλες φαίνεται πολύ πιο προσεγμένο
Το πρώτο που είχες βάλει, αν προσέξεις το τιμόνι, το πάτωμα στη θέση του οδηγού, καθίσματα, πόρτα οδηγού, σημάδια στον πίσω προφυλακτήρα, δεν δείχνει άτομο που το πρόσεχε (αν αναλογιστούμε και τα χιλιόμετρα δεν αποκλείω να ήταν εταιρικό ή για επαγγελματική χρήση). Ειδικά η κατάσταση του εσωτερικού μαρτυράει πολλά. Το εξωτερικό αν γίνουν κάποια μαζέματα μπορεί να μην δείχνει πράγματα, αλλά το εσωτερικό με μια μόνο ματιά φανερώνει πολλά.
-
Μαλλον στο δεύτερο θα καταλήξω ...
Απλά πρέπει να το δω και από κοντά
-
Επιβάλλεται να το δεις από κοντά και έλεγχος σε μηχανικό εμπιστοσύνης σου να είσαι σίγουρος 100% για την επιλογή σου
-
Από τις φωτογραφίες δείχνει πολύ καλό. Τον αναπτήρα μόνο, πολύ δουλεμένο τον βλέπω. Φωτογραφία του ουρανού από την άλλη, καμία. Ρίξε μια ματιά κι εκεί (πιθανώς δεν είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει, απλά επειδή το πρόσεξα το αναφέρω). BTW η BMW sw που κοίταζες προ καιρού δεν είναι πια στη θέση της, όπως και όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα (μάλλον έκλεισε η επιχείρηση).
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Από τις φωτογραφίες δείχνει πολύ καλό. Τον αναπτήρα μόνο, πολύ δουλεμένο τον βλέπω. Φωτογραφία του ουρανού από την άλλη, καμία. Ρίξε μια ματιά κι εκεί (πιθανώς δεν είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει, απλά επειδή το πρόσεξα το αναφέρω). BTW η BMW sw που κοίταζες προ καιρού δεν είναι πια στη θέση της, όπως και όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα (μάλλον έκλεισε η επιχείρηση).Καλά ... έχει και κανένα χρόνο που την κοίταζα, πλέον απλώς είμαι αρκετά αποφασισμένος ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα Fordμοτέρ βγάζουν θεματάκια σε αυτά τα χλμ... Σε αντίθεση με τα Mazda στα οποία βασίζονται. Νομίζω βρίσκεις και με λιγότερα χλμ σε αυτή τη τιμή.τι θεματάκια έχουν ?
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Τα Fordμοτέρ βγάζουν θεματάκια σε αυτά τα χλμ... Σε αντίθεση με τα Mazda στα οποία βασίζονται. Νομίζω βρίσκεις και με λιγότερα χλμ σε αυτή τη τιμή.
τι θεματάκια έχουν ?
τπτ????
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1475307/
Πείτε καμιά γνώμη για το φοκους
Το παζαρεύω ...
Αν σου αρεσει το φοκους, ψαξε καλυτερα για φοκους οχι για volvo..
Καποιες διαφοροποιησεις των f/l δεν ειναι απολυτα καλυτερες...πχ η κονσολα της οροφης, αν και τα κουμπια της εχουν καλυτερη εικονα-αισθηση, δεν εκτεινεται ως τον καθρεφτη, κι ετσι εχει ενα αντιαισθητικο, καλυμμενο μεν, καλωδιο να πηγαινει σε αυτον...
προσωπικά, στα fl, έχω παρατηρήσει μια πιο συμπαγή συναρμολόγηση και λίγο καλύτερα υλικά εσωτερικού, μην πω για τα χρωμιωμένα κουμπάκια .... , αισθητικά, εξωτερικά μου αρέσουν όμως, περισσότερο τα προ fl, πιο Volvo.
-
προσωπικά, στα fl, έχω παρατηρήσει μια πιο συμπαγή συναρμολόγηση και λίγο καλύτερα υλικά εσωτερικού, μην πω για τα χρωμιωμένα κουμπάκια .... , αισθητικά, εξωτερικά μου αρέσουν όμως, περισσότερο τα προ fl, πιο Volvo.Με ενα κρουασαν ciao μπροστα σου, στα τσιμπισα στο δευτερολεπτο, μιας και δεν βρισκω....προσεχε τι λες
Παντως και οι διακοπτες των παραθυρων στα f/l εχουν πιο σκληρη αφη....γι αυτο λεω, win some lose some...αλλα βεβαια ολα αυτα ειναι τριχες...
-
οι διακόπτες παραθύρων ... είναι πιο καλοί με καλύτερη αίσθηση στα προ fl. Στα προ fl βέβαια δεν μου αρέσει η ποιότητα του πλαστικού στο χειρόφρενο .....
με τι ασχολούμαστε ....... πάω να φάω ένα MAX perry !!!! axaxax
-
Τα Fordμοτέρ βγάζουν θεματάκια σε αυτά τα χλμ... Σε αντίθεση με τα Mazda στα οποία βασίζονται. Νομίζω βρίσκεις και με λιγότερα χλμ σε αυτή τη τιμή.
τι θεματάκια έχουν ?
Πολλαπλασιαστές, λαδάκι και αυτορυθμιζόμενες βαλβίδες/ωστήρια. Α και οι πολλαπλές εξαγωγής έχουν κάποια αδυναμία... Μετά τα 120κ βγαίνουν συχνά τέτοια, στους Zetec.
-
τι θεματάκια έχουν ?
Πολλαπλαστιαστές, λαδάκι και αυτορυθμιζόμενες βαλβίδες/ωστήρια. Α και οι πολλαπλές εξαγωγής έχουν κάποια αδυναμία... Μετά τα 120κ βγαίνουν συχνά τέτοια, στους Zetec.
Duratec ειναι ο 1.8/2.0..δηλαδη Mazda ΜΖR...
-
τα 2.0 - 1.8 S40/V50 έχουν Duratec
+1 για τους πολλαπλασιαστές στα 1,4zetec, που έχω άποψη.
φίλος με 1.8 V50, έχει κάνει χωρίς πρόβλημα 450.000χλμ (μόνο συμπλέκτης), μπορεί και να έτυχε βέβαια.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Duratec ειναι ο 1.8/2.0..δηλαδη Mazda ΜΖR...Σίγουρο αυτό Κωνσταντίνε; Στα Focus Mk1 (1800-115 και 2000-130) ήταν Zetec πάντως. Άλλο μοτέρ φοράνε τα Volvo?
-
Και ο 1.6 duratec ειναι, αλλα εξελιξη/αναβαθμιση του Zetec-SE και δεν εχει σχεση με τους MZR αλλα με τον 1.6 Ti-VCT
-
Μάλιστα, ενδιαφέρον. 'Ακυρα τότε όσα είπα... ας τα μεταφέρει κάποιος mod στο Ford forum.
-
Duratec ειναι ο 1.8/2.0..δηλαδη Mazda ΜΖR...
Σίγουρο αυτό Κωνσταντίνε; Στα Focus Mk1 (1800-115 και 2000-130) ήταν Zetec πάντως. Άλλο μοτέρ φοράνε τα Volvo?
100%
Τα μοτερ εχουν ως εξης...1.6 100hp - Duratec -> απο Sigma ιδιο με το Ti-VCT χωρις τον μεταβλητο χρονισμο..(ιμαντας)
1.8/2.0 125/145hp - Duratec HE -> δηλαδη Mazda MZR..(καδενα)
2.4/2.4i 140/170hp - Volvo Modular Engine..στην ελλαδα τα i ηρθαν μονο σε V50...(ιμαντας)
Τ5 - Volvo -> Μαζεμενο και detuned μοτερ του R...(ιμαντας)...για τα diesel δεν σε νοιαζει παντως κατασκευαζονται στο Skovde και για την Ford...αναλυτικα αλλη φορα, βαριεμαι τωρα
edit για cosneo....
VOLVO FORUM