-
Σοβαρα ; 6 % ;;;
Ο πωλητης δε μου ειπε τιποτα.
Μαλιστα μετα το test drive των 10 λεπτων μου ειπε αν θελω αυτη τη βδομαδα να το παρω για διημερο τεστ ντραιβ το σουκου , αλλα σήμερα που τον πήρα ελεγε :¨δεν ξέρω πότε κλπ κλπ '
Οποτε με κοροιδευε ; Ετοιμος ειμαι αυριο να παω για σπασιμο -
Βρες σε ένα περίπτερο είτε το Quattroruote είτε το Car & Driver και δες το.
Δεν είναι τυλιγμένα σε ζελατίνα, δε χρειάζεται να τα αγοράσεις, η διαφήμιση είναι στην αρχή και των δύο περιοδικών, αν θέλεις απλά να τα διαβάσεις.
Να γνωρίζεις ότι από αντιπροσωπεία σε αντιπροσωπεία παίζουν πολύ τα νούμερα κι οι προσφορές (εκπτώσεις, δωρεάν συντήρηση). Αυτά που ανέφερα όμως είναι επίσημη διαφήμιση της Volvo Car Hellas.Μήπως το χρηματοδοτικό είναι όμως **μόνο **για το S40;
-
Ο χρήστης deadp έγραψε:
S40 1.6 σε άσπρο ή κόκκινο ή μαύρο με τιμή 17 χιλιάρικα.
Ήμαρτον βρε παιδιά, Polo 1.2 Tsi Comfortline παίρνεις με τόσα λεφτά.
Πήρε μια φίλη μας ένα γκρι (γκρι ή μαύρο μόνο ετοιμοπαράδοτο) με 16650 μετρητά από ΕΤΕΑ κι η κοπελιά μου, αφού το 'ψείρισε' γύρισε και μου είπε:
'Συγκρίνεται το κουτάκι με τη Volvara;'Στην Ελλάδα όλα γίνονται και όλα συγκρίνονται...κάτσε να έλθουν οι turbo και τα λέμε....
-
Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης, ίσως αναγκών και μόνο.
Από την πλευρά κάποιου που πέρασε τα πρώτα -άντα, νομίζω ότι το S40 σε diesel είναι μονόδρομος (άντε και C5 1.6 Turbo, η τιμή είναι τσάμπα, απλά το σκάφος είναι λίγο... τεράστιο).
Απλά, μην τσιγκουνευτεί κάποιος και δεν πάρει κατευθείαν... την έκδοση Summum. Αξίζει. -
Με αυτοκίνητα της Volvo μετακινήθηκαν όλοι οι προσκεκλημένοι στο βασιλικό γάμο της διαδόχου του θρόνου Βικτώρια και του Ντάνιελ Γουέστλινγκ, που έγινε στη Στοκχόλμη. Για τις ανάγκες της εκδήλωσης, η βασιλική αυλή είχε νοικιάσει 85 ειδικά σχεδιασμένα αυτοκίνητα της Volvo, S80 και V70, που μετέφεραν τους γαλαζοαίματους προσκεκλημένους του ζεύγους.Όλα αυτά τα οχήματα διέθεταν την τεχνολογία DRIVe, με εκπομπές CO2 κάτω από τα 120 gr/km. Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα ήταν λευκά, στο χρώμα του πάγου (ice white) και διέθεταν και τα εμβλήματα των βασιλικών γάμων στα πλαϊνά τους και στο εσωτερικό τους ενώ διέθεταν ειδικά σχεδιασμένη μαλακή δερμάτινη επένδυση. Τα αυτοκίνητα αυτά πλέον πωλούνται στη σουηδική αγορά, έχοντας μεγάλη συλλεκτική αξία.
Επιτέλους λευκά!!!Φτάνει πια με αυτά τα μαύρα αυτοκίνητα στους δρόμους....υπάρχουν και άλλα χρώματα!! -
Ενώ το λευκό πολύ πρωτότυπο... ειδικά αυτή η απόχρωση... Pitsos White.
Θα προτιμούσα το νέο 9-5 πάντως.
-
Εκεί επάνω πολλά χιόνια δεν έχουν?
Θα έπρεπε να απαγορευουν τα λευκά αυτοκίνητα.
Μόνο με τα αναμμένα φώτα θα ξεχωρίζουν!Κατα τα λοιπά, το S80 είναι πανέμορφο.
-
Φοβερά!!!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εκεί επάνω πολλά χιόνια δεν έχουν?
Θα έπρεπε να απαγορευουν τα λευκά αυτοκίνητα.
Μόνο με τα αναμμένα φώτα θα ξεχωρίζουν!Κατα τα λοιπά, το S80 είναι πανέμορφο.
Όχι, δεν έχουν πολλά χιόνια. Κρύο έχουν, πάγο έχουν και συχνά ψιλό χιονάκι στο γρασίδι. Πολύ σπάνια όμως βλέπουν οι πόλεις του νότου χιόνι σαν αυτό που είδαμε πχ στην Αθήνα το 2002 και το 2004. Φέτος χιόνισε για πρώτη φορά πολύ (περίπου 20εκ.) στο Goteborg από τη δεκαετία του '70 και έκαναν πάρτυ... Πολλά χιόνια έχουν από το μέσον της Σουηδίας και βορειότερα όπου η χώρα είναι πολύ αραιοκατοικημένη.... Τα αναμένα φώτα είναι υποχρεωτικά στη Σουηδία ενώ όλα τα Volvo, όπως και αυτά που πωλούνται στην Ελλάδα έχουν ειδικά φώτα στα πλάγια εμπρός πορτοκαλί-τα οποία μοιάζουν με φλας αλλά δεν είναι-(καμιά φορά και πίσω) όπως είναι στις ΗΠΑ...Επίσης είναι μύθος ότι έχουν 6 μήνες σκοτάδι...αυτά ισχύουν πολύ κοντά στον βόρειο πόλο. Ωστόσο οι νύχτες του χειμώνα είναι πολύ μεγάλες και επομένως τι καλύτερο από ένα λευκό αυτοκίνητο; Το καλοκαίρι όμως έχουν πολύ περισσότερες ώρες φως από εμάς εδώ...
Για την Ελλάδα πάντως με τον ήλιο και τον καύσωνα, ένα μαύρο αυτοκίνητο είναι μαγνήτης θερμότητας και συνεπώς υψηλής κατανάλωσης ενέργειας ανεξαρτήτως δυνατοτήτων αυτοκινήτου... -
Άλλα χρώματα δεν υπάρχουν; Μόνο άσπρο και μαύρο;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Άλλα χρώματα δεν υπάρχουν; Μόνο άσπρο και μαύρο;Υπάρχουν..αλλά το λευκό μέχρι πριν από 2 χρόνια αντιμετωπιζόταν από τους εμπόρους ως χρώμα που ταιριάζει μόνο σε εταιρείες ενοικιάσεων και τώρα το χρυσοπουλούν....γιατί είναι sport....
Στους 4Τ Ιουλίου που κυκλοφορούν (από σήμερα στην Αθήνα, από αύριο στην υπόλοιπη Ελλάδα) υπάρχει test drive του νέου S60!!!
-
Eρώτηση :
Το forum του volvoclub.gr γιατι έπαψε να είναι εμφανίσιμο στο μη μέλη?
Επίσης υπάρχει πρόβλημα ενεργοποίησης νέων μελών? -
το ερώτημα σου αναρτήθηκε στον ADMIN του forum . θα απαντηθεί σύντομα .
-
Ο χρήστης structural έγραψε:
Eρώτηση :Το forum του volvoclub.gr γιατι έπαψε να είναι εμφανίσιμο στο μη μέλη?
Επίσης υπάρχει πρόβλημα ενεργοποίησης νέων μελών?Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η ιστοσελίδα volvoclub.gr βρίσκεται σε κατάσταση αναδιοργάνωσης η οποία έχει ως στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της. Για τον λόγο αυτό το φόρουμ είναι προσορινά μη διαθέσιμο ενώ ταυτόχρονα δεν υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών.
Τα παραπάνω θέματα είναι προσορινά και θα επιλυθούν σύντομα. -
Στον admin είχα ήδη στείλει mail με αύτο το ερώτημα. Ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις.
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Στους 4Τ Ιουλίου που κυκλοφορούν (από σήμερα στην Αθήνα, από αύριο στην υπόλοιπη Ελλάδα) υπάρχει test drive του νέου S60!!!Σε όλα τα περιοδικά αυτού του μήνα που έπεσαν στα χέρια μου έχουν εντυπώσεις από το S60, λίαν ενθαρρυντικές. Κι αν οι τιμές είναι αυτές που αναφέρουν, το S60 θα είναι μια άριστη επιλογή για μεσαίο πολυτελές sedan.
Βέβαια, σε όλα επίσης υπάρχει και δημοσίευση για το Saab 9-5 2010...
Το Car & Driver αναφέρει τιμή εκκίνησης τα 37.000€... για 1600ccOi 4T δεν ήρθαν ακόμη στην Ημαθία, αύριο μάλλον.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ενώ το λευκό πολύ πρωτότυπο... ειδικά αυτή η απόχρωση... Pitsos White.Θα προτιμούσα το νέο 9-5 πάντως.
Σωστος ασε μας εχουν πρηκει με το ασπρο ολες οι εταιρειες, εγω καποτε που ειχα ασπρο αμαξι το ελεγαν ασθενοφορο τωρα ειναι ολοι τρεντυ για να μην θυμηθω πριν 3 χρονια που ενδιαφερομουν για το Astra που μου λεει ο πωλητης τι χρωμα?του λεω δεν ξερω, μου λεει μονο ασπρο μην μου πεις ειναι ελλεινο και φτηνιαρικο και τωρα η εκθεση ειναι τινγκα στο λευκο
-
Το νέο V60 παρουσιάστηκε σήμερα, να μία πρώτη φωτογραφία:
-
Εχει πιο ξεχωριστο σχεδιο απο το sedan IMHO.
-
Promo video του νέου V60:
Youtube Video
VOLVO FORUM