-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@volvozeus
γιατι δε το παει σε δυναμομετρο? ειναι η πιο ασφαλης λυση πιστευωΠαιζει και δυναμομετρο παντα, αλλα το πραγματικο τεστ ειναι ο δρομος.
ναι αυτο οντως μπορει να ευνοει τα 0-100 αλλα πρεπει να δουμε και ρεπριζ, εκει ισως ειναι πιο γρηγορο το gti
Οι μπροστιοκινητοι συνηθως δεν ανοιγουν απο σταση...μονο ρεπριζ. Τα ανοιγματα που αναφερω ειναι ολα 2ες και 3ες καπου 2-3χιλ στροφες...και ολα εχουν γινει στο ιδιο μερος (aka μεταξυ μας ως πιστα )
Στο ιδιο μερος εχει επισης κεραστει τσαγακι σε Ε46 330, Clio RS, RX8 (και το μικρο και το μεγαλο), Βοxter S auto του 2002, Honda S2000, Ζ3 3.0 si (τα 3 τελευταια με περνουσαν, χαλαρα ομως, στα πολλα - 180+)@Zeus, πως και δεν σε έχουν ψήσει, για software upgrade, οι κοντράκιδες φιλοι σου ?
Μια και δυο μου το εχουν πει....Εμενα με ενδιαφερει το stock vs stock....δεν ειμαι αυτης της λογικης...το επομενο θα τους περναει απο πανω
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Τα άλογα του 1.6 κινητήρα δεν είναι 100 αλλά 110
Από που και ως που; 100 ψοφίμια έχει και πολλά λέω... (Το ξέρω γιατί κι εγώ τον ίδιο κινητήρα έχω... ).
Μια χαρά είναι το μοτέρ με το 100 επίσημα άλογα για απλούς ανθρώπους που δεν θέλουν να κάνουν υπερβολές στον δρόμο. Με το συγκεκριμένο μοτέρ έχω διανύσει 49.000 χλμ με το Focus που είχα και κινούμουν αξιοπρεπέστατα και με ασφάλεια. Βαλε και το γεγονός των πιο κοντών σχέσεων στο Volvo και θα δεις ότι τα πράγματα είναι μια χαρά. Το μοτέρ στο Focus το έπνιγαν οι αραιές σχέσεις.
ενώ του Volvo, το extra βάρος
Η διαφορά βάρους είναι πολύ μικρή (μερικές δεκάδες κιλά)
Έχω και τα δύο φυλλάδια στο σπίτι αν θες το τσεκάρω και σου λέω και ακριβώς πια είναι.Τις φωτογραφίες που σου έστειλα τις έλαβες; Μου βγάζει ένα μήνυμα μάλλον το mail σου δεν μπορεί να δεχθεί μεγάλο όγκο επισυναπτόμενων αρχείων.
-
Γιωργο τι εγινε με το Service Reminder?
Λοιπον το Σαββατο εχει Meet Me Day....
-Jim_C30
-DIKASTIS
-johnkyr
-vrestas???
-sprsk???
-αλλος κανεις?Αντε να συντονιστουμε
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
@volvozeus
γιατι δε το παει σε δυναμομετρο? ειναι η πιο ασφαλης λυση πιστευωΠαιζει και δυναμομετρο παντα, αλλα το πραγματικο τεστ ειναι ο δρομος.
ναι αυτο οντως μπορει να ευνοει τα 0-100 αλλα πρεπει να δουμε και ρεπριζ, εκει ισως ειναι πιο γρηγορο το gti
Οι μπροστιοκινητοι συνηθως δεν ανοιγουν απο σταση...μονο ρεπριζ. Τα ανοιγματα που αναφερω ειναι ολα 2ες και 3ες καπου 2-3χιλ στροφες...και ολα εχουν γινει στο ιδιο μερος (aka μεταξυ μας ως πιστα )
Στο ιδιο μερος εχει επισης κεραστει τσαγακι σε Ε46 330, Clio RS, RX8 (και το μικρο και το μεγαλο), Βοxter S auto του 2002, Honda S2000, Ζ3 3.0 si (τα 3 τελευταια με περνουσαν, χαλαρα ομως, στα πολλα - 180+)@Zeus, πως και δεν σε έχουν ψήσει, για software upgrade, οι κοντράκιδες φιλοι σου ?
Μια και δυο μου το εχουν πει....Εμενα με ενδιαφερει το stock vs stock....δεν ειμαι αυτης της λογικης...το επομενο θα τους περναει απο πανω
Δηλαδή ρε συ Κωνσταντίνε, και το δικό μου άμα το στήσω με ανάλογα οχήματα τύπου RX8 και S2000 θα είμαι στα δικά σου επίπεδα; Εννοώ ότι έχεις κάνει τίποτα διαφορετικό στο αυτοκίνητό σου ή στην εκκίνηση; Το ρωτάω γιατί ακόμα δεν το έχω στήσει, παρά τις επίμονες προσπάθειες του φίλου μου Πέτρου με το S2000. Teach me my friend...
-
το haldex για να εκκινησει σωστα θελει 4500 + σαλ
εκει δε ξερω τι μπορει να σου διδαξει ενας κατοχος s2k
επισης αλλο s2000 και αλλο rx8 και και φυσικα αλλο z4 3.0 ( που ειναι και με διαφορα το πιο γρηγορο)
οι εκκινησεις παντως κανουν το δισκο σου φιτιλια , εγω τις αποφευγω πλεον
-
τα τελευταία Τ5 δεν έχουν και 230Ηp, σε σχέση με τα 220Ηp των πιο παλιών ?
-
Γιωργο τι εγινε με το Service Reminder?Το προσπάθησα κάποιες φορές αλλά δεν έγινε τίποτα. Ή εγώ κάνω κάποια βλακεία, παρά τις οδηγίες ή επειδή είναι F/L έχει διαφορά στο λογισμικό;
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
τα τελευταία Τ5 δεν έχουν και 230Ηp, σε σχέση με τα 220Ηp των πιο παλιών ?Ολα εχουν 230....βρηκαν 10 αλογα μεσω upgrade στην ECU. Δεν αλλαζει τιποτα μηχανικα.
Μια καλη εκκινηση και εισαι μπροστα....στις ρεπριζ εφευγα 1 αυτοκινητο μπροστα αλλα μετα απο τα 160 αρχιζει το μαζεμα και μετα τα 180+ κουνας μαντηλι....ολα τα προαναφερθεντα roadster στροφαρουν ψηλα και εχουν πολυ καλυτερη αεροδυναμικη...ειναι και πιο ελαφρια
Και μην πω τι εκανε το Πορσικο στις στροφες
-
βασικα αυτο ειναι το πλεονεκτημα τους οτι ειναι ελαφρια, γιατι το μοτερ τους δεν ειναι απαραιτητα πιο δυνατα απο το δικο σου
-
Ο χρήστης georgosk έγραψε:
Το προσπάθησα κάποιες φορές αλλά δεν έγινε τίποτα. Ή εγώ κάνω κάποια βλακεία, παρά τις οδηγίες ή επειδή είναι F/L έχει διαφορά στο λογισμικό;
Δεν νομιζω.... Απο οτι διαβασα τα χρονικα διαστηματα μεταξυ των βηματων πρεπει να τηρηθουν αυστηρα, αλλιως δεν πετυχαινει.
Δεν σε ειχα ρωτησει γιατι θες να το σβησεις? Δεν στο ειχαν κανει reset την τελευταια φορα και τωρα αναψε νωριτερα? -
Το προσπάθησα κάποιες φορές αλλά δεν έγινε τίποτα. Ή εγώ κάνω κάποια βλακεία, παρά τις οδηγίες ή επειδή είναι F/L έχει διαφορά στο λογισμικό;
Δεν νομιζω.... Απο οτι διαβασα τα χρονικα διαστηματα μεταξυ των βηματων πρεπει να τηρηθουν αυστηρα, αλλιως δεν πετυχαινει.
Δεν σε ειχα ρωτησει γιατι θες να το σβησεις? Δεν στο ειχαν κανει reset την τελευταια φορα και τωρα αναψε νωριτερα?Θα ξαναδοκιμάσω με μεγαλύτερη προσοχή στους χρόνους. Το προηγούμενο σέρβις το έκανα πέρυσι αρχές Φεβρουαρίου και το έσβησαν στην αντιπροσωπεία. Τώρα ανάβει επειδή πλησιάζει να κλείσει χρόνο. Όμως το αυτοκίνητο έχει κάνει κάτι λιγότερο από 8000 χλμ και νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να του κάνω ακόμα το σέρβις αφού ο κατασκευαστείς λέει κάθε 20.000χλμ. Θα το πάω όταν συμπληρώσει τα 10.000 από το προηγούμενο το οποίο λογικά θα συμβεί σε περίπου ένα τρίμηνο. Άλλωστε λάδια είναι φουλ και το χρώμα τους όπως στην αρχή. Στο μεταξύ είναι ψυχαναγκαστικό να βλέπεις κάθε φορά αυτή την υπενθύμιση. Νομίζω ότι το Service Reminder είναι το μεγαλύτερο δώρο της εταιρείας προς την αντιπροσωπεία (μετά τα πολλά χρόνια εγγύηση που ευτυχώς δεν έχω ). Έτσι σε βάζουν να πετάς τα λεφτά σου σε άχρηστα σέρβις.
-
Θα ξαναδοκιμάσω με μεγαλύτερη προσοχή στους χρόνους. Το προηγούμενο σέρβις το έκανα πέρυσι αρχές Φεβρουαρίου και το έσβησαν στην αντιπροσωπεία. Τώρα ανάβει επειδή πλησιάζει να κλείσει χρόνο. Όμως το αυτοκίνητο έχει κάνει κάτι λιγότερο από 8000 χλμ και νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να του κάνω ακόμα το σέρβις αφού ο κατασκευαστείς λέει κάθε 20.000χλμ. Θα το πάω όταν συμπληρώσει τα 10.000 από το προηγούμενο το οποίο λογικά θα συμβεί σε περίπου ένα τρίμηνο. Άλλωστε λάδια είναι φουλ και το χρώμα τους όπως στην αρχή. Στο μεταξύ είναι ψυχαναγκαστικό να βλέπεις κάθε φορά αυτή την υπενθύμιση. Νομίζω ότι το Service Reminder είναι το μεγαλύτερο δώρο της εταιρείας προς την αντιπροσωπεία (μετά τα πολλά χρόνια εγγύηση που ευτυχώς δεν έχω ). Έτσι σε βάζουν να πετάς τα λεφτά σου σε άχρηστα σέρβις.Καθε 20χιλ ή καθε χρονο λεει η Volvo γι αυτο σου αναψε. Τα 8χιλ ειναι οντως πολυ λιγα. Το ετησιο σερβις παντως περιλαμβανει πολλα πραγματα περαν της αντικαταστασης λαδιων.
Εγω αλλαζω λαδια καθε 10χιλ....
Αnyway, αν το καταφερεις ενημερωσε -
Στα 334.308 αυτοκίνητα διαμορφώθηκαν οι πωλήσεις της Volvo για το 2009 μειωμένες κατά 10,6% σε σχέση με το 2008 οπότε και η εταιρεία παρέδωσε συνολικά 374.297 αυτοκίνητα. Ωστόσο ο αριθμός των πωλήσεων της Volvo είναι ο χαμηλότερος τουλάχιστον από το 1999 μέχρι και σήμερα όπου με εξαίρεση τα έτη 2008 και 2009 η εταιρεία πουλούσε κάθε χρόνο πάνω από 400.000 οχήματα.
Όμως υπάρχουν και ενθαρρυντικά σημάδια για την αγαπημένη μας Volvo καθώς **το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο της για το 2009 ήταν το νέο Volvo XC60 με 61.667 αυτοκίνητα **να παραδίδονται στους πελάτες.
Ακολουθούν το Volvo V50 με 54.062 αυτοκίνητα, το Volvo V70 με 45.836, το S40 με 36.954 (πολύ χαμηλές πωλήσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια), το XC90 32.754 με μεγάλη πτώση σε σχέση με πέρυσι κυρίως λόγω του νέου ΧC60, το C30 σχετικά σταθερό στα 32.409 αυτοκίνητα, το S80 με τη μικρότερη πτώση από όλα τα άλλα μοντέλα στα 28.171 αυτοκίνητα, το XC70 στα 18.032, το αειθαλές S60 που σταμάτησε να πωλείται στα μέσα της χρονιάς στα 14.131 αυτοκίνητα (αν συνέχιζε έτσι και το β' εξάμηνο θα έφτανε τις ίδιες πωλήσεις με το 2008!!!) και τέλος, το C70 στα 10.792 αυτοκίνητα.2009 2008
XC60 (new) 61,667 6,954 +786.8*%
V50 54,062 62,085 –12,9%
V70 45,836 59,152 –22,5%
S40 36,954 48,950 –24,5%
XC90 **32,754 **52,872 –38,1%
C30 **32,409 **39,966 –18,9%
S80 28,171 31,114 –9,5%
XC70 18,032 32,675 –44,8%
S60 14,131 26,148 –46,0%
C70 10,792 14,381 –25,0%
Total 334,808 374,297 –10,6% -
Scan, ποσες μερες εχεις να μπεις στο φορουμ
Σελιδα 203 πρωτο ποστ -
Σελιδα 203 πρωτο ποστΕίσαι πολύ μπροστά. Και στις επιταχύνσεις και στην ενημέρωση...
-
Σελιδα 203 πρωτο ποστΤα video εν κινήσει και από στάσει με το Αllroad τα είδα....μπαίνω καθημερινά αλλά δε σχολιάζω πάντα...άλλωστε είχα στείλει και άλλα post....απλά πέρασαν κάπως απαρατήρητα
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Σελιδα 203 πρωτο ποστΤα video εν κινήσει και από στάσει με το Αllroad τα είδα....μπαίνω καθημερινά αλλά δε σχολιάζω πάντα...άλλωστε είχα στείλει και άλλα post....απλά πέρασαν κάπως απαρατήρητα
όλα τα βλέπουμε ...
-
Κι εγώ τις έχω δει εδώ και καιρό τις πωλήσεις αλλά τώρα βρήκα χρόνο....δεν είχα δει ότι τις είχες ανεβάσει...
Επίσης δεν είμαι της λογικής της κόντρας στο δρόμο για οποιονδήποτε λόγο....αν θέλετε τη γνώμη μου... -
............ Άλλωστε λάδια είναι φουλ και το χρώμα τους όπως στην αρχή ....
τα δικά μου είναι μαύρα μετά από 2.500χλμ
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Πλακα κανω...οι τελευταιες σελιδες περασαν πολυ γρηγορα, φυσιολογικο ειναι να μην το προσεξες....κανεις δεν το σχολιασε ετσι κι αλλιως.
VOLVO FORUM