-
εννοειται αυτο αλλο 1.6 και αλλο 2.5....
απλα στην ελληνικη αγορα πρεπει να ερθει ενας τετοιος κινητηρας για να δουμε περισσοτερες πωλησεις... -
Ο χρήστης stavros1926 έγραψε:
εννοειται αυτο αλλο 1.6 και αλλο 2.5....
απλα στην ελληνικη αγορα πρεπει να ερθει ενας τετοιος κινητηρας για να δουμε περισσοτερες πωλησεις...ναι, αλλά ποιο είναι το ποσοστό των πωλήσεων της volvo στην Ελληνική αγορά, σηγά μην κάτσει να ασχοληθεί με τις στρεβλώσεις του Ελλ συστήματος, τα πιο μικρά μοτέρ, μπορεί να τα βγάλει για να μειώσει τις εκπομπές CO2 ?
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
ναι, αλλά ποιο είναι το ποσοστό των πωλήσεων της volvo στην Ελληνική αγορά, σηγά μην κάτσει να ασχοληθεί με τις στρεβλώσεις του Ελλ συστήματος, τα πιο μικρά μοτέρ, μπορεί να τα βγάλει για να μειώσει τις εκπομπές CO2 ?Μα, με αυτό είναι το πλεονέκτημα του Downsizing, η μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων (τουλάχιστο στα χαρτιά, οι εκπομπές κι η κατανάλωση ανεβαίνουν κατακόρυφα όταν δουλεύεις τον κινητήρα 'μέσα στο τούρμπο')
Σήμερα, πάντως, ερχόμασταν παρέα με 2-3 καινούργια S40 στην επιστροφή από Θεσσαλονίκη και πολύ το χάρηκα που η κοπέλα μου μου έλεγε πόσο ωραίο είναι το S40 από πίσω κλπ.
Μάλιστα με ένα παλικάρι με κατακαίνουργιο άσπρο 1.6 που δεν είχε ούτε πινακίδες κορνάραμε ο ένας στον άλλο όταν τον περνούσα...
Αν με το καλό κάνουμε κάποια δική μας προσπάθεια (ιστοχώρο), ένα αυτοκολλητάκι θα έκανε καλή δουλειά...Κατανάλωση 7,0 λίτρα με 'ζωηρή' πια οδήγηση (3500 στρ.) παρόλο το στρίμωγμα στην Τσιμισκή...
-
Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.Διαβασα οτι μεχρι τελους του χρονου ισχυει μια σημαντικη εκπτωση στο C30. Ενδιαφερομαι για τη βασικη εκδοση 1.6 optimum.Γνωριζετε αν υπαρχει ακομα αυτη η εκδοση ή εχει καταργηθει?Στο site της volvo δε βγαζω ακρη με τους εξοπλισμους ουτε αναφερει τιμες.Παρεπιπτοντως ποια η γνωμη σας για το νεο C30?Μπροστα δε μου αρεσει καθολου προσωπικα και προτιμω το παλιο μοντελο και σε αυτο πιστευω οτι αναφερεται η προσφορα.
-
Καλωσήρθες φίλε μου και Καλές Γιορτές,
σίγουρα για stock από το παλιό μοντέλο θα είναι.
Πέρνα από μια αντιπροσωπεία (και δυο και τρεις, παίζουν διάφορες προσφορές, αλλού στην τιμή, αλλού σε δωρεάν service) και σίγουρα θα σε ενημερώσουν.
Πολύ καλή επιλογή το C30, μοναδικό μειονέκτημα το μικρό πορτμπαγκάζ. Αίσθηση στο εσωτερικό και 'πάτημα' στο δρόμο μεγαλύτερου αυτοκινήτου... Κάνε ένα testdrive και θα καταλάβεις...
Και να τολμήσω να προτείνω και για χρώμα το μαύρο (ταιριάζει πολύ με το μεγάλο πίσω τζάμι). -
Ο χρήστης bgeo έγραψε:
Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.Διαβασα οτι μεχρι τελους του χρονου ισχυει μια σημαντικη εκπτωση στο C30. Ενδιαφερομαι για τη βασικη εκδοση 1.6 optimum.Γνωριζετε αν υπαρχει ακομα αυτη η εκδοση ή εχει καταργηθει?Στο site της volvo δε βγαζω ακρη με τους εξοπλισμους ουτε αναφερει τιμες.Παρεπιπτοντως ποια η γνωμη σας για το νεο C30?Μπροστα δε μου αρεσει καθολου προσωπικα και προτιμω το παλιο μοντελο και σε αυτο πιστευω οτι αναφερεται η προσφορα.καλησπερα φιλε μου!
Ναι η προσφορα ειναι για το τωρινο μοντελο το οποιο στην τιμη που το δεινουν ειναι must buy!οι πραγματικοι ιπποι του 1.6 ειναι 110 και σε συνδυασμο με το κοντο sasman εχει καλο τραβηγμα(δεν βαζει και φωτια αλλα ειναι αξιοπρεπεστατο).Τελος δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι η optimum υπαρχει ακομα!αλλα please αν το αποκτησεις βαλε ζαντες δεν αντεχω να το βλεπω με τασια... Α! και το τωρινο μου αρεσει πιο πολυ αφου στην ουσια αλλαζει μονο η μουρη η οποια ειναι πιο ωραια τωρα...αλλα αυτα ειναι γουστα! -
Ευχαριστω παιδες για τις απαντησεις.Αν τελικα προχωρησω στην αγορα του σιγουρα θα βαλω ζαντες της επιλογης μου.Με προβληματιζει λιγο το θεμα της εξαγορας απο τους κινεζους αν και πιστευω οτι δε θα εππηρεασει και πολυ την ουτως ή αλλως 'μοναχικη' πορεια της εταιριας στην ελληνικη τουλαχιστον αγορα.Το αμαξι αυτο το επιλεγει καποιος που θελει να ξεχωρισει απο το GOLF A3 bmw 1κτλ χωρις να τον ενδιαφερει η μεταπωληση.Και μιας και ανεφερα το θεμα μεταπωληση οι αγγελιες που βρηκα για το αυτοκινητο δεν ειναι καν 10 και αφορουν κυριως 1.8 και 2.5
-
Ο χρήστης bgeo έγραψε:
Ευχαριστω παιδες για τις απαντησεις.Αν τελικα προχωρησω στην αγορα του σιγουρα θα βαλω ζαντες της επιλογης μου.Με προβληματιζει λιγο το θεμα της εξαγορας απο τους κινεζους αν και πιστευω οτι δε θα εππηρεασει και πολυ την ουτως ή αλλως 'μοναχικη' πορεια της εταιριας στην ελληνικη τουλαχιστον αγορα.Το αμαξι αυτο το επιλεγει καποιος που θελει να ξεχωρισει απο το GOLF A3 bmw 1κτλ χωρις να τον ενδιαφερει η μεταπωληση.Και μιας και ανεφερα το θεμα μεταπωληση οι αγγελιες που βρηκα για το αυτοκινητο δεν ειναι καν 10 και αφορουν κυριως 1.8 και 2.5ακριβως ετσι ειναι οπως τα λες απλα το golf δεν ειναι ιδια κατηγορια premium δηλαδη...το a3 ειναι γηρασμενο και δεν εχει ουτε καν 5 αστερια οποτε εξω, μονο το 116 ειναι συγκρισιμο και στα ιδια στανταρ ασφαλειας αλλα ξεφευγει στην τιμη και ειναι και bmw που εγω προσωπικα στην ελλαδα δεν θα επερνα ποτε γιατι εχει γινει υπερσουπα αφου και ο καθε πικραμενος ελλην και μη(οσοι καταλαβαν καταλαβαν) εχει bmw...σου ευχομαι να το αποκτησεις και πιστεψε με οταν αρχισεις να το οδηγας θα καταλαβεις την διαφορα...
-
Καλημερα!Χρονια πολλα,καλα Χριστουγεννα για ολους μας,καλα και ασφαλη ταξιδια και ευχομαι να ειναι αξιοπιστα ολα τα αυτοκινητα των συμπολιτων μας!Το λεω αυτο γιατι γνωριζω καμια 20αρια περιπτωσεις ιδιοκτητων μοντελων του WAG που εχουν αρχισει να κλαινε τα λεφτα τους και να γα ριζουν!Τωρα,αν ειναι και λιγο γρηγορουτσικα τα ταξιδια εκτος και απο ασφαλη,ευχης εργον(ετσι Κωνσταντινε???)Υγεια για ολο τον κοσμο.
Κωσταντινε,εστω και απο μακρυα μου ελυσεσ τα χερια παλι με τον Τ6!Το μονο που μενει τωρα ειναι να τον οδηγω και σε κανενα εργαλειο,ειτε S80.ειτε 335 και τα 2 ευπροσδεκτα!(την 335 την προτιμω στην απλη κουπε 4κινητη,αααααααααχ)!
Γιωργο,ευχαριστω πολυ για τις φωτο,μεγαλο ταλεντο η φωτογραφος!Αληθεια,οι αλλες που ειμαστε μπροστα στα αμαξια οι οδηγοι που ειναι?Ουτε σε upload τις ειδα.Οδηγεις με το καθισμα πισω πισω και χαμηλα η μου φαινεται???
Ενα σχολιο για την πωληση τησ VOLVO στους Κινεζους.Πιστευω οτι πλεον το χρημα και το μελλον ειναι εκει,αρα ελπιζω βασιμα σε μια δυνατη και στερεη συμμαχια με ακομα καλυτερα προιοντα στο εγγυες μελλον.Και,βεβαια αν η VOLVO διατηρησει τις αξιες της μονο σε καλυτερες μερες μπορει να ελπιζει.
Καλοσωριζω κι εγω τον υποψηφιο αγοραστη του C30!Χρονια πολλα και καλα φιλε μου.Σε συμβουλευω,λοιπον οτι αν βρεις καλη προσφορα που πιστευω οτι θα βρεις και κανεις και μια υποχωρησουλα στο θεμα πορτ παγκαζ,ορμα με 1000 και ψαξε για ζαντα.Αξιζει και το τελευταιο ευρω που προτιθεσαι να δωσεις.Και η bmw 1 series ειναι πολυ καλη,αλλα πολυ τσιμπιμενη στα κυβικα της και παιρνεις οτι ακριβως και στο C30.Εγω γιαυτο την απερριψα.Με wag μην ασχοληθεις καν.ΘΛΙΒΕΡΑ,ιδιως με τους tsi.Μεταξυ αυτων των 2 σε συμβουλευω να ψαχτεις.Φιλια σε ολους! -
Αν σου πω οτι ειμαι ενας οχι και τοσο ευχαριστημος κατοχος golf 6tsi 122ps ενος χρονου θα με πιστεψεις?? Το αμαξι δε μπορω να πω οτι ανταποκριθηκε στις προσδοκιες μου και στο κυρος γενικα του ονοματος που φερει.Ενταξει,εχει ενα κινητηρα πολυ καλο αλλα και ολα τα κακα που συνοδευουν του κινητηρες αμεσου ψεκασμου της VW με πρωτο και χειροτερο την καταναλωση λαδιου.Το μονο παρηγορο ειναι οτι θα 'φυγει' πολυ ευκολα και σε καλη τιμη ως μεταχειρισμενο.
Σημερα το πρωι ειχα βγει μια βολτουλα στους αδειους σχεδον δρομους για να παρω εφημεριδα και γλυκα.Εκει που βολταριζα και προσπαθουσα μπας και καταφερω να κανω το golf να ανεβει περισσοτερο στην εκτιμηση μου και ενω ετριζε το τζαμι του οδηγου και γενικοτερα το εσωτερικο του αυτοκινητου συνεβη το θαυμα των χριστουγεννων...Συνανταω στο δρομο ενα σαμπανι C30 optimum,αυτο με τα τασια ξερετε..Αν κρινω απο την πινακιδα του (ΙΟΟ) πρεπει να ηταν κουτα.Αυτο ηταν...κολλησα!
Καλη ορεξη,παω να φαω το γαλοπουλο.. -
Καλη ορεξη και χρονια πολλα φιλε μου.εγω του τιναξα τα μπουρια του γαλοπουλου!
Θα ηθελα πολυ να ειχα διαψευστει,αλλα μολισ ακουσα turbo με αμεσο ψεκασμο απο wag ευχομουν να μην τους γνωριζαμε ποτε αυους τους κινητηρες.Ειναι μεν βημα τεχνολογικης προοδου,αλλα δεν ηταν ετοιμη η αγορα για κατι αναλογο και δυστυχως παρα πολλοι,ιδιαιτερα στην Ελλαδα,οπου λογω του τραγικου συστηματος φορολογησης αυτοκινητων εκ των πραγματων καταφευγαμε σε τετοιες λυσεις με ασχημα αποτελεσματα.Το downsizing οπως και να το κανουμε θελει μελετη και υπομονη για να αποδοσει.Ειναι τουλαχιστον παρηγορια οτι μπορει να μεταπωληθει με μεγαλη ανεση,στην Ελλαδα,καλο σημαδι.Κι ο αδερφοσ μου εχει το eos 1,4 tsi 122hp και τραβαει τα μαλλια του.στα 2500χλμ 4 φορες συνεργειο για πολλα,διαφορα και ανακολουθα σε καποιες περιπτωσεις προβληματα για την ηλικια του αυτοκινητου.Θλιβομαι γιατι δεν ειναι ο μοναδικος.Ξεγελαστηκαν πολλοι καταναλωτες στην Ελλαδα.Το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης αντιστοιχει στον τυπο,ο οποιος στισ περισσοτερες των περιπτωσεων αβανταρε τα μοντελα με τους εν λογω κινητηρες του ομιλου,κρινοντας με μη αντικειμενικα στοιχεια.Πρεπει για μενα το Ελληνικο κρατος να αλλαξει και οχι οι εταιριες.Αυτες ο,τι μπορει η καθεμια παραγει και το αγοραστικο κοινο κρινει.Ας αλλαξει πια η φορολογια,ας παψει πια ο κατοχος αυτοκινητου ανω των 1800cc να θεωρειται εγκληματιας,και ας επιτρεπει και αυτο το diesel.Oποιαδηποτε διαφωνια ευχαριστως θα σηζητηθει.Τωρα ομως μεταξυ μας,μη μου πεις οτι κολλησες με εκεινα τα τασια!!!Ημαρτον!!! -
Καλησπέρα και από εμένα και .....
**
ΧΡΟΝΙΑ
ΠΟΛΛΑ
και
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ
σε
ΟΛΟΥΣ
**για το 140άρι του vag μπορώ να σου γράψω αρκετά αλλά δεν είναι μέρες τώρα για τέτοια
-
χε χε οχι με τα τασια αλλα το σαμπανι χρωματακι του πηγαινε αρκετα
Ο twincharger ακομα πιο προβληματικος απο τον μονοτουρμπινο 122... -
Τίποτα δε θα αλλάξει η Geely στη Volvo σύμφωνα με τον Li Shufu που κατέχει το 51% της Geely με δηλώσεις του στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων ΅Νέα Κίνα΅. Οι 2 εταιρείες θα εξακολουθήσουν να είναι ανεξάρτητες ενώ η Volvo θα διατηρήσει τα εργοστάσιά της και το R&D όπως σήμερα. Ανέπαφες θα παραμείνουν και οι συμφωνίες με τους προμηθευτές και τους εργαζομένους.
http://www.dn.se/ekonomi/geely-ingenting-andras-for-volvo-1.1019279
http://news.xinhuanet.com/english/2009-12/25/content_12704570.htm -
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Τίποτα δε θα αλλάξει η Geely στη Volvo σύμφωνα με τον Li Shufu που κατέχει το 51% της Geely με δηλώσεις του στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων ΅Νέα Κίνα΅. Οι 2 εταιρείες θα εξακολουθήσουν να είναι ανεξάρτητες ενώ η Volvo θα διατηρήσει τα εργοστάσιά της και το R&D όπως σήμερα. Ανέπαφες θα παραμείνουν και οι συμφωνίες με τους προμηθευτές και τους εργαζομένους.
http://news.xinhuanet.com/english/2009-12/25/content_12704570.htmΚαι εχουν αναφερει οτι θα ριξουν και 10δισ δολ. για εξελιξη νεων μοντελων/τεχνολογιων μετα την εξαγορα.......Βεβαια ηδη ειναι ετοιμα 4 μοντελα.......Το μελλον θα δειξει. Εδω ειμαστε (ελπιζω )
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Και εχουν αναφερει οτι θα ριξουν και 10δισ δολ. για εξελιξη νεων μοντελων/τεχνολογιων μετα την εξαγορα.......Βεβαια ηδη ειναι ετοιμα 4 μοντελα.......Το μελλον θα δειξει. Εδω ειμαστε (ελπιζω )Κι έτοιμοι για να τα αγοράσουμε... Αυτό το V30 θα είναι κουτί για αντικαταστάτης του 307...
Αρκεί να μη μοιάζει πολύ στο Focus. -
Ο χρήστης deadp έγραψε:
Και εχουν αναφερει οτι θα ριξουν και 10δισ δολ. για εξελιξη νεων μοντελων/τεχνολογιων μετα την εξαγορα.......Βεβαια ηδη ειναι ετοιμα 4 μοντελα.......Το μελλον θα δειξει. Εδω ειμαστε (ελπιζω )
Κι έτοιμοι για να τα αγοράσουμε... Αυτό το V30 θα είναι κουτί για αντικαταστάτης του 307...
Αρκεί να μη μοιάζει πολύ στο Focus.V60 200+Hp, AWD, πότε, άντε μην φύγω μια και καλή από το λεκανοπαίδιο και πάω για D5 ? ελπίζω να είναι όμορφο και από μπροστά, μέσα απλά η volvo δεν παίζεται ......
@dikastis ελπίζω να μην είναι βαλτός ο φίλος με το Vag122, bgeo, για να σπιλώσεις το όνομα της πιο πετυχημένης εταιρίας, ειδικά στην Ελλάδα με τους πολλούς ίππους από λίγα κεκ. . Ο 1.8ΤSi πάντως μια χαρά μου φάνηκε σε ένα Α3 που το οδήγησα για λίγο ....
O 1.4Tsi με το βάρος του ΕΟS, πρέπει να έχει την αίσθηση που αποκόμισα από Clio 1.2T
το μοτέρ μου μετά από 13Kxl, πρέπει να έχει ανοίξει λίγο και να έχει πέσει και λίγο η κατανάλωση .... Αθήνα - Νεα μάκρη - Αθήνα, Σβέλτα, χωρίς χαζο-φρεναρίσματα, στις ανηφόρες με τέρμα ανοιχτή πεταλούδα 7,4λτ/100. Αυτή η κίνηση όμως, μέσα στην πόλη, με τις κοντές σχέσεις και το μεγάλο βάρος και η οδήγηση από την γυναίκα μου, μου ανεβάζει τον μέσο όρο
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
http://news.xinhuanet.com/english/2009-12/25/content_12704570.htmΚαι εχουν αναφερει οτι θα ριξουν και 10δισ δολ. για εξελιξη νεων μοντελων/τεχνολογιων μετα την εξαγορα.......Βεβαια ηδη ειναι ετοιμα 4 μοντελα.......Το μελλον θα δειξει. Εδω ειμαστε (ελπιζω )
ποια είναι τα 4 μοντέλα, το S60/V60 ? γιατί θα μας γκαστρ@σουν
-
Για να μη φαμε και καμια ντοματα καθως μπορει να διαβασουν και αλλοι κατοχοι του group vag και κυριως της VW,το GOLF σε καμια περιπτωση δεν ειναι αχρηστο,απλα με την καθημερινη συμβιωση αντιλαμβανεσαι οτι οι προσδοκιες που ειχες απο το αυτοκινητο δεν ανταποκρινονται στο ποσο που εδωσες για να το αποκτησεις.Το ιδιο ακριβο γι'αυτα που προσφερει υπηρξε και το C30 οταν πρωτοεμφανιστηκε,ασχετα αν τωρα η αγορα του αποτελει ευκαιρια..
-
Τι ξεχωριστό έχει ένα Golf ή ένα C30? Εκτός αν μιλάμε για Golf GTi ή C30 T5...
VOLVO FORUM