-
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΕΙ ΦΥΣΙΚΑ.ΒΑΛΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ.ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ S60 ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕΡΙ .OTIΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ(ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ).Πες μου οτι το υπερεκτιμημενο παει στον ανταγωνισμο να καταλαβω! Ετσι οπως το ειχες γραψει νομιζα οτι το S60 ειναι υπερεκτιμημενο! Το αντιθετο θα ελεγα.. Απο τον ειδικο τυπο περασε και δεν ακουμπησε..
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ,ΤΟ S60 ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΑΠΟΤΟΝ ΤΥΠΟ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΤΑΡΕ Ο Τ5.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ.
@JIMC30
ΝΑΙ,ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ DSTC ON!ΚΑΙ ΤΙ ΜΆΥΤΟ?ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΒΕΛΤΕΣ?ΑΜΑ ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟ AWD ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΝΑΡΙΣΜΑ ΤΟ C30!!!ΣΤΟΝ ''ΚΟΦΤΗ'' ΠΕΣ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΦΡΑΣΗ:ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΠΗΔΑ(ΜΕ ΥΦΟΣ ΕΤΣΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ)!2-3 ΦΟΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΠΙΑΝΕΙ!ΕΜΕΝΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ! -
@JIMC30
ΝΑΙ,ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ DSTC ON!ΚΑΙ ΤΙ ΜΆΥΤΟ?ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΒΕΛΤΕΣ?ΑΜΑ ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟ AWD ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΝΑΡΙΣΜΑ ΤΟ C30!!!Καλησπέρα και από εμένα! Αναφορικά με το DSTC μπορείς να το απενεργοποιήσεις εν' κινήσει με το κουμπάκι από το μοχλό του φλας...Πρέπει να είσαι σβέλτος...Τον έχουμε πάντως φίλε!
Κάτι ακόμα, δε μου είπες τι να κάνω με τον κόφτη!Δε θυμάμαι τι είχες πει στη συνάντηση... -
@JIMC30
ΣΤΟ ΠΟΣΤΑΡΑ!ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ!
ΣΥΝΕΛΘΕ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ Η' ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ?ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΦΑΝΑΡΙ!ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ DSTC ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ RIBAS ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΖΑΧΟ!!!
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΛΕΒΙΕ ΜΕ ΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ DSTC!ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟ S40! -
@JIMC30
ΣΥΝΕΛΘΕ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ Η' ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ?ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΦΑΝΑΡΙ!ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ DSTC ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ RIBAS ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΖΑΧΟ!!!
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΛΕΒΙΕ ΜΕ ΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ DSTC!ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟ S40!Ευχαριστώ πολύ φίλε η πληροφορία είναι κατατοπιστικότατη!!! Θα το εφαρμόσω κι εγώ και ελπίζω να πιάσει...Κάτι άλλο...Πότε θα σταματήσεις να γράφεις με κεφαλαία; Εκτός αν μας λες εμμέσως ότι είσαι πολύ LARGE τύπος... Περιμένω την απάντηση του Κωνσταντίνου σχετικά με αυτά που πόσταρες....
-
@JIMC30
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΛΕΒΙΕ ΜΕ ΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ DSTC!ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟ S40!Να σε παρακαλεσω να γραφεις με μικρα;Τα κεφαλαια δηλωνουν οτι φωναζεις και ειναι και ασχημα στο ματι.
-
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ,ΤΟ S60 ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΑΠΟΤΟΝ ΤΥΠΟ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΤΑΡΕ Ο Τ5.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ.
Ετσι οπως το θετεις τωρα συμφωνω μαζι σου. Το 60αρι αδικηθηκε και δεν αναδειχτηκε απο τον τυπο οσο του αξιζε! Αλλα επειδη επαψε να παραγεται και η ιστορια θα το κρινει το κλεινουμε εδω.
-
btcc 2.0lt 300Hp
-
RESPECT
-
Madonna mia!!!Τι επος ειναι αυτο?????Μοτερακλα...
Και γραφω και με μικρα πλεον........ -
Αυτο τι ειναι?
Και ενα hint ποιο ειναι σε περιπτωση που δεν καταλαβατε ...
Αν δεν ψηνεσαι εχουμε κι αυτο...
Γ!#%ω την φορολογια μου!
-
Ε ΘΑ ΜΕ ΤΕΡΛΑΝΕΤΕ ΑΠΟΨΕ..........!!!
ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ ΔΕ ΜΕ ΛΥΠΑΣΤΕ??? -
Ε τωρα τα θελατε τα κεφαλαια!!!
-
Έχουμε και έναν με XC60 στην παρέα....Καλώς ήλθες!Εντυπώσεις;
-
http://www.youtube.com/watch?v=16bKxt_g ... 3&index=32
Πραγματικα το πρωτο 60αρι ηταν ενα πολυ καλο αυτοκινητο. Αραγε το καινουργιο θα συνεχισει αυτη τη καλη παραδοση που το πρωτο εχτισε;
-
Παιδιά καλησπέρα αν και λίγο καθυστερημένη η σημερινή μου τοποθέτηση.
Έχω να σας πω κάτι το οποίο κάποιοι ίσως ξέρετε και κάποιοι ίσως όχι...Η αγαπημένη μας εταιρεία έχει ήδη λανσάρει παιχνίδι αγώνων για υπολογιστή, με τα αγαπημένα μας Volvo αυτοκίνητα! Παρακάτω σας παραθέτω ένα λινκ με το gameplay του παιχνιδιού, το οποίο ονομάζεται VOLVO The Game!
http://www.youtube.com/watch?v=0FdQx6MVA_A
Το καλύτερο από όλα είναι ότι το παιχνίδι είναι free και μπορεί να το κατεβάσει οποιοσδήποτε από το επίσημο site της Volvo!
Προσωπικά κατέβασα το παιχνίδι και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά αξιόλογο με πάρα πολύ καλή αναπαράσταση των αγαπημένων μας αυτοκινήτων...
Στο δια ταύτα λοιπόν, πιστεύω πως είναι μία πολύ καλή κίνηση απο την εταιρεία που αν μη τι άλλο, όπως όλοι θα διαπιστώσετε, έχει ως στόχο το λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου S60.
Κατεβάστε λοιπόν όλοι το παιχνίδι, και στην επόμενη συνάντησή μας να κοντραριστούμε@VolvoZeus
Σου βάζω και στοίχημα αν θές ότι στο game σε έχω χαλαρά...Τι κι αν φοράω 1,6;;;@DIKASTIS
Φίλε δυστυχώς στο παιχνίδι αυτό η Volvo δεν έχει προνοήσει να βάλει το αξεσουάρ το οποίο φυσικά εσύ διαθέτεις πριν από όλους μας.....@Όλους της παρέας
Εξασκηθείτε διότι στην επόμενη συνάντηση θα φέρω υπολογιστή με 2 χειριστήρια!
Καλό βράδυ σε όλους... -
Και ένα ακόμα λινκ για τις δυνατότητες αυτού του παιχνιδιού το οποίο έχει πραγματικά πολύ καλή προσομοίωση...
Μαθήματα drifting λοιπόν φίλοι μου...Ετοιμαστείτε!
Youtube Video -
Απο που να το κατεβάσω ?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Απο που να το κατεβάσω ?http://www.volvocars.com/intl/campaigns ... fault.aspx
-
tnx
VOLVO FORUM