-
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
@volvozeus
ΚΑΤΑΡΧΗΝ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ Α330 ΚΑΙ 777(ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΒΕΒΑΙΩΣΗ)ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.ΤΟ JETLAG ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΜΕ Τ5 ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΡ ΣΤΑ 250!!!!ΠΕΡΔΙΚΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ!!!A320 το πρωτο leg και Α330 (με 3σειρες) το δευτερο
@VolvoZeus . Δεν το μηδένισα πριν ξεκινήσω , αλλά μπορώ να σου πω ότι όταν έφτασα Ηλιούπολη είχα από το 7,9 της λίμνης φτάσει το 10,6. Μάλλον με βοήθησε ότι δεν είχαμε χώρο για τελικές .
Το περίμενα ότι θα ακολουθήσει άνοιγμα στα διόδια όταν σε είδα να κόβεις για να μπούμε μαζί. Θέλω να μου πεις αν ήσουν flat out στο γκάζι. ?
Δεν μπορείς να πεις άφηνα όσο χώρο χρειαζόταν για να μην σε αγχώσω μιας και είπα να ακολουθήσω.Αρα flat out καις κι εσυ καλα....Εγω απο το 8.9 της λιμνης πηγα στο 11.6 στο αεροδρομιο..
Στα διοδια στην αρχη δεν περιμενα να πατησεις....την δευτερα αργησα να την σανιδωσω...οι υπολοιπες ομως ηταν flat out
Εσυ δεν με αγχωνες καθολου, τα προβατα με αγχωναν που πηγαιναν με 100 στην αριστερη χωρις να κοιταζουν καθρεφτη -
Η οικονομία ουσιαστικά έρχεται από το σβήσιμο του κινητήρα στην αναμονή και την εκκίνηση με μπαταρία καθώς και την κύλιση χωρίς απαιτήσεις γκαζιού . Σκέψου ότι μπορείς να οδηγήσεις στην κίνηση χωρίς λίτρο βενζίνης .
Απο εκεί και πέρα και παρότι σαν τζιπ έχει δώσει έμφαση στην ροπή και όχι στις επιδόσεις βγάζει στα 3300cc 211 hp .
Αν σε αυτά υπολογίσεις τα 2050 κιλά + 100 ο οδηγός + 50 βενζίνη ..... Να-τη η κατανάλωση .... πρόσθεσε τώρα και την προσπάθεια να ακολουθήσεις κάποιο Τ5 με οδηγό τον που τρέχει λες και έχει να προλάβει να πιάσει την Lois Lane όταν πέφτει από ουρανοξύστη και μόλις διαλύσαμε τον μύθο των υβριδικώνΚαι εγώ στα διόδια έβλεπα τι θα έκανες . Το κακό είναι ότι είχα μείνει από μπαταρία ( όπως λένε και στα κινητά ) και δεν είχα φορτιστή είχα διαθέσιμα μόνο τα 240 αλογάκια από τον μπροστά ηλεκτροκινητήρα τα υπόλοιπα 33 είχαν πάει για φαΐ τα μ@λ@κισμέν . ( δεν το είπα κρατήθηκα ) . Πάντως για να είμαι δίκαιος το καινούργιο έχει περίπου 1 με 1,5 λίτρα μικρότερη κατανάλωση
Τώρα από ότι κατάλαβα και άν μπορώ να συγκρίνω Λογικά πρέπει είμαστε κοντά με το 60άρι . Εκκίνηση βέβαια με έχεις για πρωινό .... και στις κλειστές στροφές επίσης
θα ήθελα βέβαια να σας δω δίπλα δίπλα με το C30 ( ξέρεις εκείνο με τα slick )σε ανοίγματα
-
Κι εσυ στην διαιτα βλεπω
Εγω 1545 + 95 + +/-60 (συνοδηγος) + 30 αποσκευες + 20 βενζινη = 1750Με τον Ηλια παντως ειναι δυσκολο να προβλεψει κανεις το αποτελεσμα....ενω ειναι Fwd με λιγοτερες απωλειες, εχει πιο μακρυ σασμαν (ιδιες σχεσεις αλλαζει η τελικη σχεση μεταδοσης απο 3.77 σε 4.00), ειναι κοντα σε βαρος (το C30 γενικα δεν ειναι πολυ ελαφρυτερο του S40), φοραει ζαντες 18' εγω 17', και ειμαι σιγουρος οτι στις πρωτες ταχυτητες θα σπινιαρει αρκετα....θα δειξει.
-
Φωτογραφίες από την δεύτερη Volvoσυνάντηση. Στους συμμετέχοντες θα τις στείλω όλες με email
-
@ sprsk
Το S60 απλά σου αρέσει καλύτερα αισθητικά ή υπάρχουν και άλλοι λόγοι που το προτιμάς από το Lexus;
Εμένα πάντως με ξετρελαίνουν τα σεντάν αυτοκίνητα δεν θα έπαιρνα τίποτα άλλο. Επίσης πιστεύω ότι στον δρόμο είναι πολύ καλύτερα από τα SUV.@ Jim_C30
Το αυτοκίνητό σου μπορεί να έχει τον πιο μικρό κινητήρα της παρέας αλλά κατά τα άλλα δεν υστερεί σε τίποτα από τα υπόλοιπα (εξαιρείται του VolvoZeus με το AWD) οπότε μπορείς άνετα να το πιέσεις λίγο παραπάνω σε στροφές κ.τ.λ. Έχει μεγάλα περιθώρια πρόσφυσης + DSTC, άλλαξέ του τα φώτα, κράτα χαμηλή σχέση στο κιβώτιο, στροφόμετρο στα κόκκινα και είσαι σούπερ.
Όσον αφορά τους 'κόφτες' που τους έχουμε στάνταρ ανεξάρτητα από αυτοκίνητο, μήπως να μας βοηθήσει ο VolvoZeus και να τις πάει μία βόλτα
Νομίζω ότι μετά θα ησυχάσουμε για πολύ καιρό -
Πες ότι είναι προσωπική ιδιοτροπία αλλά σαν σχέδιο το βλέπω σαφώς καλύτερο . Πιστεύω ότι παρά τα χρόνια του το σχέδιο με τους τονισμένους ώμους και φαρδύ κάτω μέρος με είναι καταπληκτικό .
Σκέψου, το στο C70 που είναι το ομορφότερο CC τις κατηγορίας του και σε μικρότερη αναλογία στο S40.
Και τα δύο ακολούθησαν την ίδια γραμμή . Η ίδια έχει γραμμή έχει ακολουθηθεί και το XC60 καθώς και στο νέο S60 και πλέον χαρακτηρίζει όλη την εταιρεία από την στιγμή που περνά στην 2η γενιά μοντέλων μετά το ' απεταξάμην ' στα τετράγωνα σχήματα.
Βέβαια στα νέα μοντέλα έχουν προστεθεί καλύτερα σχεδιασμένα στοιχεία με φρεσκάδα και σαφώς καλύτερη ' μούρη ' . Υστερούσαν κατά την γνώμη μου όλα τα μοντέλα με μικρή εξαίρεση το S40 και το XC-90 λόγο χαρακτήρα, ( να πώ βέβαια ότι περίμενα το υπάρχων face-lift 1-2 χρόνια πίσω ) .
Με το XC-60 έγινε σαφές ότι και σε αυτό το θέμα η Volvo έκανε σαφή βήματα εμπρός .
Στα ενδότερα τώρα το σαλόνι του S60 είναι μακράν το καλύτερο της κατηγορίας . Άνεση καθίσματος εμπρός και πίσω που δεν έχω ούτε σε Jaguar.
Επίσης η βασική σχεδίαση του ταμπλό είναι οδηγοκεντρική και αυτό μου αρέσει περισσότερο από τα 40 και 80.
Τα υπόλοιπα τα έχω πεί παλιότερα , Καλή κύλιση , αξιοπιστία , δύναμη , ευθυβολία , σταθερότητα στις πολύ μεγάλες ταχύτητες , και πάνω από όλα ησυχία στην καμπίνα ακόμα και αν είσαι με 200+
Στην κυριολεξία φτάνεις ατσαλάκωτος όπου και αν πας όσες ώρες και αν χρειάζεσαι .
Στα + και η οικονομία του 2.0 κινητήρα για αυτά που δίνει ακόμα και στην βελτιωμένη δική μου έκδοση με τα +48 άλογα .Όσο αφορά το RX400h και λαμβάνοντας υπόψη χρονικά τον κύκλο ζωής του , απλά έχω να πω ότι είναι το καλύτερο στην κατηγορία του ( και δεν μιλάω μόνο για υβριδικά ) Απίστευτη κύλιση και ποιότητα, Ηχομόνωση , Δύναμη που σε κολλάει στο κάθισμα , Κιβώτιο από άλλο γαλαξία που έως σήμερα δεν υπάρχει κάτι ανάλογο ( μακάρι να είχε κάτι παρόμοιο η Volvo ) . Μόλις προσαρμοστείς στον εξωτερικό όγκο και στο εσωτερικό μέγεθος , ξαφνιάζεσαι με την ευκολία κίνησης μέσα στην πόλη. Στις μετακινήσεις στην κίνηση της Αθήνας και στα στενά δρομάκια με τα πηγάδια - λακκούβες είναι σαφώς πιο βολικό από το 60αρι. Σχεδιαστικά όμως δεν μου αρέσει (δεν είναι άσχημο απλά δεν είναι όμορφο ).
Το XC-60 είναι το ομορφότερο SUV που κυκλοφορεί .
Δεν έχω οδηγήσει το καινούργιο RX-450h που μου αρέσει ( όχι όσο το XC-60 ) για να πω την γνώμη μου αλλά όλοι λένε ότι είναι καλύτερο και αυτό μου κάνει εντύπωση. -
+1 για τα καθίσματα πολυθρόνες του S60 !!!
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Πες ότι είναι προσωπική ιδιοτροπία αλλά σαν σχέδιο το βλέπω σαφώς καλύτερο . Πιστεύω ότι παρά τα χρόνια του το σχέδιο με τους τονισμένους ώμους και φαρδύ κάτω μέρος με είναι καταπληκτικό ......Τότε βάλε και εμένα στους ιδιότροπους...
Το C70 είναι πολύ όμορφο, διατηρεί το βασικό σχέδιο κουπέ - σεντάν και γίνεται και κάμπριο
Προσωπικά το ταμπλό του S40 μου κάνει λίγο πιο φρέσκο και πιο νεανικό.
Γενικά με το Volvo άκουσα πολλά πριν το παραλάβω από διάφορους ανίδεους ότι είναι το αυτοκίνητο του συνταξιούχου και άλλα τέτοια. Όταν όμως το είδαν με το κόκκινο τους έφυγε η μαγκιά .
Κατά την γνώμη μου σήμερα η Volvo έχει από τα πιο ωραία αυτοκίνητα και ειδικά στο εσωτερικό δεν έχουν αντίπαλο. -
@sprsk,
+1 σε ολα οσα ειπες για το S60. Ενα αυτοκινητο πραγματικη απολαυση στα ταξιδια. Ησυχο, δυνατο και ποιοτικο. Αυτο ειναι το τριπτυχο που το χαρακτηριζει. Οσο για το εσωτερικο τι να πω; Ποιο lexus IS να συγκριθει μαζι του; Ζεστο, φιλοξενο, φωτεινο και ποιοτικοτατο. Ειδικα στη μπεζ αποχρωση που ειναι το δικο μου ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα!
Στα συν και η καταναλωση που μεχρι τωρα δεν εχω δει πανω απο δεκα λιτρα/100χλμ.@johnkyr,
+1 για τα πιο ανετα καθισματα που εχω οδηγησει! -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Πες ότι είναι προσωπική ιδιοτροπία αλλά σαν σχέδιο το βλέπω σαφώς καλύτερο . Πιστεύω ότι παρά τα χρόνια του το σχέδιο με τους τονισμένους ώμους και με φαρδύ κάτω μέρος είναι καταπληκτικό.Θα ηθελα το νεο μοντελο να ειναι σχεδιαστικα ακομα πιο κοντα στο πρωτο...οι ωμοι δεν ειναι πλεον τοσο τονισμενοι και τουλαχιστον στις φωτογραφιες η μουρη δεν φαινετε καλη. Το μονο που δεν μου αρεσε στο S60 Mk1 ειναι τα εξωτερικα χερουλια στις πορτες.
Επίσης η βασική σχεδίαση του ταμπλό είναι οδηγοκεντρική και αυτό μου αρέσει περισσότερο από τα 40 και 80.
Η σειρα 60 ειναι η πιο σπορτιφ της Volvo γι αυτο και η κλιση...τα 30/40/50/70 αν και επισης σπορ και θα μπορουσαν να εχουν κι αυτα κλιση προς τον οδηγο, λογω του οτι ηταν η πρωτη αποπειρα της νεας σχεδιασης ισως να μην ηταν εφικτο (οχι τεχνικα, σαν ιδεα). Το μονο που δεν μου αρεσει στο εσωτερικο του XC60 ειναι η δευτερη μικρη οθονη για το κλιμα κτλ πανω στο ταμπλω και οτι αλλαξαν την θεση του ναβι το οποιο πλεον δεν θα ειναι αναδυομενο. Το πρωτο κομματι βεβαια ευτυχως δεν θα το δουμε στο νεο S60 μιας και θα εχει μια μονο οθονη...
Κιβώτιο από άλλο γαλαξία που έως σήμερα δεν υπάρχει κάτι ανάλογο ( μακάρι να είχε κάτι παρόμοιο η Volvo ).
Το χειροτερο σημειο του αυτοκινητου για μενα...δεν μπορουσε να ακολουθησει τις οδηγικες μου ανησυχιες..αργουσε παρα πολυ να κατεβασει (απο 5 σε 3 για μια προσπραση) και ουτε προς τα πανω το ελεγες γρηγορο, ακομα και στο μανουαλ...αντε να μπει ενα powershift ή ενα μανουαλ να τελειωνουμε!
Δεν έχω οδηγήσει το καινούργιο RX-450h που μου αρέσει ( όχι όσο το XC-60 ) για να πω την γνώμη μου αλλά όλοι λένε ότι είναι καλύτερο και αυτό μου κάνει εντύπωση.
Ολοι? Εγω παντως θα ελεγα να κανεις μια βολτα και τα δυο, αν και το XC60 δεν ειναι υβριδικο οποτε με βαση αυτο χανει αμεσως.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
+1 για τα καθίσματα πολυθρόνες του S60 !!!Και να φανταστειτε οτι απο ΜΥ05 τα μικρυναν καπως...
New-Generation Volvo Front Seats
A new design to improve the adjustability and ease of use of Volvo front seats is introduced for 2005 models. The height span is also improved (by up to 12mm), while new controls are smoother and lighter to use. In addition, head restraints are slimmer to improve the forward view for rear passengers.Και μια του το φερε η κουβεντα ας γραψω και τις υπολοιπες αλλαγες στο εσωτερικο των ΜΥ05 60αριων:
• New Trim: There is a new, improved finish for the aluminium trim, while the wood-effect option has been deleted in favour of real walnut wood inlays from the walnut forests of northern California for S60, V70 and XC70. (και μετα σου λεει drive e και π#%@ς )
• Centre Dashboard: All models gain a new design for the central part of the dashboard for better quality fit and finish. Aluminium, black mesh or real wood trim (where available) is now fitted more extensively and now surrounds the centre section of the dashboard.
• Centre Tunnel Console and Arm Rest: The design of the tunnel section around the gear lever and between the front seats is also improved with more extensive use of aluminium, black mesh or real wood trim (where fitted) with a new rolltop and design for the central storage area (not XC70), plus a new, multi-functional armrest that doubles as a tray and cup holder.
• New Audio Units: The design of the audio systems has been improved to make them simpler to operate and to bring them in line with the XC90 and the allnew S40 and V50. Source buttons have been added for FM, AM and CD with six direct access station selectors also added. The integral CD changer now takes six CDs instead of four.
• New Upholstery: A softer, top level ‘Sovereign Hide’ luxury leather upholstery is introduced as an option for all S60 and V70 models. Meanwhile, S60 Sport models also have a new modern and sporty ‘Nordberg’ upholstery with leather/textilerubber, while V70 Sport upholstery is replaced with a modern, cool leather/Silverweft finish, Vestborg.
• Cloth on A-pillars and Sun Visors: A-pillars and sun visors are now trimmed in cloth for an improved quality feel.
• Improved Door Handles: The quality and rigidity of the door handles have been improved to give a better feel and be more user-friendly.
• Less Reflection: The quality of the dashboard material is improved with a deeper grain and more matt finish, reducing windscreen reflections by up to 50 per cent. -
Ο χρήστης georgosk έγραψε:
Όσον αφορά τους 'κόφτες' που τους έχουμε στάνταρ ανεξάρτητα από αυτοκίνητο, μήπως να μας βοηθήσει ο VolvoZeus και να τις πάει μία βόλτα
Νομίζω ότι μετά θα ησυχάσουμε για πολύ καιρόΚαι να βρω εγω τον μπελα μου? Πιστεψε με πηρε αρκετο καιρο για να ανεβασω τα ορια του δικου μου...δεν ξερω αν θελω να το ξαναζησω
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Νομίζω ότι μετά θα ησυχάσουμε για πολύ καιρόΚαι να βρω εγω τον μπελα μου? Πιστεψε με πηρε αρκετο καιρο για να ανεβασω τα ορια του δικου μου...δεν ξερω αν θελω να το ξαναζησω
Έχεις δίκιο, μόνος θα τον τραβήξω τον Γολγοθά
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΩ ΚΙ ΕΓΩ!ΠΑΜΕ:
@sprsk
+1 ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ S60 ΚΙ ΕΓΩ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η VOLVO ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ,ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ,ΒΕΒΑΙΑ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ-ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟ(ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΔΩ,SORRY).ΕΣΥ,ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ,ΔΕ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟΣ Η' ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
@volvozeus
ΕΡΓΑΛΕΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 2!ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΦΡΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ AWD?????ΣΥΝΕΛΘΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ????ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΜΕ DSTC OFF.ΘΑ ΜΕ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΙΣ ΧΑΛΑΡΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΚΡΥ-ΚΟΝΤΟ,ΑΡΓΟ-ΓΡΗΓΟΡΟ.ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ...................
@johnkyr
ΤΙ ΕΡΓΟ ΓΥΡΙΣΕ ΠΑΛΙ Η AEGEANΑΡΑ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗN ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟ ΤΟ S60R KAI MOY ANAΒΕΙΣ ΦΩΤΙΕΣ????????
@all
ΚΟΦΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ!!!ΑΝ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!(ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΥΜΑΤΑΙ,ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ!) -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
[>Δεν έχω οδηγήσει το καινούργιο RX-450h που μου αρέσει ( όχι όσο το XC-60 ) για να πω την γνώμη μου αλλά όλοι λένε ότι είναι καλύτερο και αυτό μου κάνει εντύπωση.Ολοι? Εγω παντως θα ελεγα να κανεις μια βολτα και τα δυο, αν και το XC60 δεν ειναι υβριδικο οποτε με βαση αυτο χανει αμεσως.
Άλλο εννοούσα , σε σύγκριση με το RX-400h το RX-450h είναι καλύτερο.
Αλλιώς με το XC-60 η σύγκριση είναι άδικη λόγο διαφοράς 20,000 ( δεν είναι και λίγα )Πάντως απορώ που ακόμα δεν έχουν παρουσιάσει τον νέο κινητήρα στα 2,0Τ .
Λογικό θα ήταν να κάνει την εμφάνιση στο XC-60 . Είναι άδικο που ουσιαστικά υπάρχει μόνο με ένα κινητήρα .
Θα πούλαγε σαν ζεστό ψωμάκι αν φορούσε 2,0Τ με καμιά 200αριά άλογα. Πιστεύω θα του έριχνε του αυγού με τους κύκλους χαλαρά.@ DIKASTIS83 . Δεν το έπιασα το υπονοούμενο .... για κάντο τάλαρα .
-
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
+1 ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ S60 ΚΙ ΕΓΩ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η VOLVO ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ,ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ,ΒΕΒΑΙΑ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ-ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟ(ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΔΩ,SORRY).
Δε νομιζω να τιμηθηκε δεοντος στην ελληνικη αγορα. Τωρα τελευταια, και παρα τις δελεαστικες εκπτωσεις, δε συγκινησε το αγοραστικο κοινο. Υπερεκτιμημενο;
Τι εννοεις; -
@sprsk
ΠΟΙΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ?@T5lover
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟΡΗΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ-ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤ'ΙΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ . -
το υπερεκτιμημένο πάει στο S60 ή στον ανταγωνισμό ?
Ποια στοιχεία άσχημα έχεις ?
Νομίζω έχω την ίδια απορία με Τ5lover -
ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΕΙ ΦΥΣΙΚΑ.ΒΑΛΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ.ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ S60 ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕΡΙ .OTIΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ(ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ).
-
Καλησπέρα στην παρέα... Ήρθε και η δικιά μου ώρα να παρέμβω στο φόρουμ αν και λίγο καθυστερημένα λόγω δουλειάς
@georgosk
Φίλε Γιώργο ίσως έχεις δίκιο για το ότι το αυτοκίνητο έχει καλή πρόσφυση στο δρόμο και αρκετές δυνατότητες, όμως δε θα ήταν κρίμα να αφήσω τα καινούρια μου Michelin PE2 στους δρόμους του Αλεποχωρίου ; Πολύ λακούβα και πολλές λάσπες ρε συ...Είναι που είναι μαλακά τα λάστιχά μου, σκέψου να τα πίεζα πολύ κιόλας...2 εβδομάδες είναι αυτές ας τα χαρώ λίγο παραπάνω...
Όσο για τους φυσικούς κόφτες που έχουμε στα διπλανά καθίσματα,πιστεύω πως έχουμε να περάσουμε πολλά μέχρι να ανεβάσουμε τα όριά τους...Τόσα πολλά που μάλλον θα χρειαστώ ακοόγραμμα στο τέλος από τις φωνές!!!@DIKASTIS
Για το θέμα με τον VolvoZeus μιας και εγώ δεν έχω τις δυνατότητες, περιμένω να βγάλεις εσύ ασπροπρόσωπη τη γενιά του C30 και πιστεύω πως μπορείς άνετα
Επανέλαβε επίσης τι μπορώ να κάνω για τον κόφτη...Δε θυμάμαι καθόλου...
VOLVO FORUM