-
Ο χρήστης Jim_c30 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα αν και λίγο καθυστερημένη η σημερινή μου τοποθέτηση.
Έχω να σας πω κάτι το οποίο κάποιοι ίσως ξέρετε και κάποιοι ίσως όχι...Η αγαπημένη μας εταιρεία έχει ήδη λανσάρει παιχνίδι αγώνων για υπολογιστή, με τα αγαπημένα μας Volvo αυτοκίνητα! Παρακάτω σας παραθέτω ένα λινκ με το gameplay του παιχνιδιού, το οποίο ονομάζεται VOLVO The Game!
http://www.youtube.com/watch?v=0FdQx6MVA_A
Το καλύτερο από όλα είναι ότι το παιχνίδι είναι free και μπορεί να το κατεβάσει οποιοσδήποτε από το επίσημο site της Volvo!
Προσωπικά κατέβασα το παιχνίδι και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά αξιόλογο με πάρα πολύ καλή αναπαράσταση των αγαπημένων μας αυτοκινήτων...
Στο δια ταύτα λοιπόν, πιστεύω πως είναι μία πολύ καλή κίνηση απο την εταιρεία που αν μη τι άλλο, όπως όλοι θα διαπιστώσετε, έχει ως στόχο το λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου S60.
Κατεβάστε λοιπόν όλοι το παιχνίδι, και στην επόμενη συνάντησή μας να κοντραριστούμε@VolvoZeus
Σου βάζω και στοίχημα αν θες ότι στο game σε έχω χαλαρά...Τι κι αν φοράω 1,6;;;@DIKASTIS
Φίλε δυστυχώς στο παιχνίδι αυτό η Volvo δεν έχει προνοήσει να βάλει το αξεσουάρ το οποίο φυσικά εσύ διαθέτεις πριν από όλους μας.....@Όλους της παρέας
Εξασκηθείτε διότι στην επόμενη συνάντηση θα φέρω υπολογιστή με 2 χειριστήρια!
Καλό βράδυ σε όλους...το είχα υπ όψιν μου, θα το κατεβάσω να το δοκιμάσω, αλλά ελπίζω το thinkpad μου, να μην είναι τόσο αργό όσο το volvo μου
@Zeus, To VAIO Z έχει ενεργοποιημένο τo VT από το bios ?
http://www.virtualizationteam.com/micro ... el-vt.htmlεκεί που σχεδόν είχα καταλήξει σε κάποιο Vaio 15', από το νετ βλέπω ότι δεν έχουν enable το VT, ενώ είναι χαρακτηριστικό των Core2Duo , α ρε sony ......
@Jim_c30 τουλάχιστον με το game δεν θα έχεις κόφτη στο δεξί κάθισμα, ενώ θα είναι και πιο οικολογικός ο αγώνας, αφού δεν θα έχεις αποτύπωμα άνθρακα κατά την εκτέλεση του.
-
Το εγκατέστησα και έκανα1 δοκιμή . Με το πληκτρολόγιο δεν παίζεται με τίποτα .
Το σκεφτόμουν από καιρό και μίας και ήρθε η ευκαιρία λέω να χτυπήσω ένα τιμονάκι με πεταλιέρα. .
Ε! Χριστούγεννα είναι -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Το εγκατέστησα και έκανα1 δοκιμή . Με το πληκτρολόγιο δεν παίζεται με τίποτα .
Το σκεφτόμουν από καιρό και μίας και ήρθε η ευκαιρία λέω να χτυπήσω ένα τιμονάκι με πεταλιέρα. .
Ε! Χριστούγεννα είναιΚι εγώ μαζί σου Σπύρο...Όντως με το πληκτρολόγιο δεν αξίζει και πολλά και είναι ιδιαίτερα δύσκολο στο χειρισμό του...Με χειριστήριο όμως ή με τιμονιέρα ακόμα καλύτερα είναι αξιόλογο παιχνιδάκι...Είδομεν λοιπόν...
-
Μπορούμε άσχετα απο το συγκεκριμένο να προμηθευτούμε ένα παιχνιδάκι οδήγησης και για να φτιάξουμε πρωτάθλημα ON LINE ?
**Τι λέτε ? Φάση θα έχει **
-
αφιερωμένες Dikasti !!!!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
αφιερωμένες Dikasti !!!!Απλα τελειοοοοοοο....!!!!
-
Στο τελευταίο top gear, έχει όχημα που με κινητήρα Volvo V8 650Hp , μαντέψτε τι χρόνο έχει γράψει στην πίστα του topgear ....
http://www.auto24.gr/html/ent/375/ent.41375.asp
http://www.youtube.com/watch?v=T7gAvVbF ... re=related
-
Καλώς τα παιδια!
Σημερα εκλεισα ραντεβου για να κανω 30 του μηνα σερβις στο κτηνος!Ηρθαν και τα τελη και γελανε και οι πετρες τωρα!Ελεος με τις φωτο!!!!!Καμια με τον τ6 υπαρχει???????????!!!!!!!!!!!!!!!!???????????!!!Οσο για το παιχνιδι το εχω απο τον Σεπτεμβρη και εχω το joystick απο το flight simulator για τιμονιερα!!!Καλο δε λεω αλλα προτιμω το Μ3 CHALLENGE! -
που θα το πας για service ? είμαι περίεργος να δω τι λάδια (προδιαγραφές), θα σου βάλουν
-
Εκει που το αγορασα στον Τσονγκα στο Κορωπι!Για να δουμε,με απασχολει κι εμενα το θεμα.
Παντως σημερα ποθ τα κοιταξα το πρωι ηταν σχεδον σαν καινουργια. -
Χαιρετω απο την χιονισμενη Γερμανια.....Δεν ξερω τι λετε για εξομοιωτες και λοιπα, εγω περιμενω να λιωσουν τα χιονια για να μπω στο ring
ΥΓ: 12 ωρες οδηγησης παιδια και για πλακα εκανα αλλες τοσες.....τι τα καθισματα, τι το κλιμα τι η κυλιση, τι....τι να πω....μετα απο τοσα χρονια ιδιοκτησιας και 78000χλμ με ενθουσιασε!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Χαιρετω απο την χιονισμενη Γερμανια.....Δεν ξερω τι λετε για εξομοιωτες και λοιπα, εγω περιμενω να λιωσουν τα χιονια για να μπω στο ringΥΓ: 12 ωρες οδηγησης παιδια και για πλακα εκανα αλλες τοσες.....τι τα καθισματα, τι το κλιμα τι η κυλιση, τι....τι να πω....μετα απο τοσα χρονια ιδιοκτησιας και 78000χλμ με ενθουσιασε!
Oπως και να το κανουμε ειναι ταξιδιαρικα αμαξια τα volvo!
Με το αμαξι πηγες Γερμανια; -
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
Καμια με τον τ6 υπαρχει???????????!!!!!!!!!!!!!!!!???????????!!!Εφτασεεεεεεεϊ
-
Ο χρήστης T5 lover έγραψε:
Χαιρετω απο την χιονισμενη Γερμανια.....Δεν ξερω τι λετε για εξομοιωτες και λοιπα, εγω περιμενω να λιωσουν τα χιονια για να μπω στο ring
ΥΓ: 12 ωρες οδηγησης παιδια και για πλακα εκανα αλλες τοσες.....τι τα καθισματα, τι το κλιμα τι η κυλιση, τι....τι να πω....μετα απο τοσα χρονια ιδιοκτησιας και 78000χλμ με ενθουσιασε!
Oπως και να το κανουμε ειναι ταξιδιαρικα αμαξια τα volvo!
Με το αμαξι πηγες Γερμανια;Ja! Οδοστρωτηρας λεμε.....
-
Χαιρετω απο την χιονισμενη Γερμανια.....Δεν ξερω τι λετε για εξομοιωτες και λοιπα, εγω περιμενω να λιωσουν τα χιονια για να μπω στο ringΥΓ: 12 ωρες οδηγησης παιδια και για πλακα εκανα αλλες τοσες.....τι τα καθισματα, τι το κλιμα τι η κυλιση, τι....τι να πω....μετα απο τοσα χρονια ιδιοκτησιας και 78000χλμ με ενθουσιασε!
Έτυχε να είσαι εκεί ή πήγες επί τούτου ?
ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΝ ΑΜΕΣΩΣ .........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣ
-
Εκλεισα σημερα ραντεβου για το ετησιο σερβις και ρωτησα ποσο θα κοστισει. Μου ειπαν γυρω στα 300 ευρω. Μου φαινεται καλη τιμη για το μεγεθος του αυτοκινητου και τον κυβισμο του αν και δε τους πολυ-εμπιστευομαι απο τηλεφωνου. Τι λετε; Καλα ειναι;
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ηρθαμε στα πεθερικα για τις γιορτες...μιας και ειναι κοντα λεω να παω μια βολτα να δω τι παιζει
-
μιας και ειναι κοντα λεω να παω μια βολτα να δω τι παιζειΆσε κατά μέρος τα λέω , τα σκέφτομαι και τα ίσως ....
Βουρ στον πατσά ......
Να μείνεις εκει αν δεν γράψεις χρόνο.
Επίσης μην τολμήσεις να επιστρέψεις χωρίς Video και Foto.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
Εύχομαι και Ελπίζω να σου κάνει καλό καιρό για να τα καταφέρεις και να περάσεις καλά.
.
.
Καλές διακοπές και καλές γιορτές. -
Ηρθαμε στα πεθερικα για τις γιορτες...μιας και ειναι κοντα λεω να παω μια βολτα να δω τι παιζει
Καλές γιορτές και καλά να περάσετε.
Γερμανία, δρόμοι, αυτοκινητάρα καλά είσαι σούπερ , ζηλεύω θέλω και εγώ ...
Τελικά αυτό σημαίνει καλό αυτοκίνητο: μετά από τόσο καιρό να σου ενθουσιάζει ακόμα και να σε κερδίζει.
Αυτός είναι ο πραγματικός ορισμός της πετυχημένης αγοράς και φυσικά του ευχαριστημένου οδηγού. -
Παιδιά καλημέρα και από εμένα σε όλους σας...
@ Volvozeus
Κωνσταντίνε πραγματικά σε ζηλεύω φίλε για το υπέροχο ταξιδάκι σου...Μακάρι να είχα κι εγώ συγγενείς στη Γερμανία να πήγαινα ένα τέτοιο ταξίδι με το αυτοκίνητο φυσικά εννοώ! Μπορεί κάποιοι να γελάσουν με αυτο που θα πω αλλά αν και έχω το μικρότερο Volvo από όλους σας, με κινητήρα 1.6, μου αρέσει πάρα πολύ να οδηγώ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο...
Όσο για το ring εννοείται ότι πρέπει να βάλεις το τέρας μέσα και φυσικά όλοι εμείς εδώ περιμένουμε φωτογραφίες και βίντεο...Γράψε απίστευτο χρόνο φίλε!!!@georgosk
Γιώργο σε υπέρ-ευχαριστώ για τις φωτογραφίες που έστειλες από τη συνάντησή μας στις 13/12/2009. Είναι πραγματικά υπέροχες!Άντε στην τρίτη μας συνάντηση να βγάλουμε ακόμα περισσότερες...Αν και πιστεύω ότι λείπει μία φωτογραφία!Μα φυσικά ο Σπύρος εν ώρα σερβιρίσματος καραβιδομακαρονάδας !!!
Όσο για τα σχόλιά σου προς τον Κωνσταντίνο, φίλε συμφωνώ απόλυτα...Κορυφαία ποιότητα αυτοκινήτου, ποιότητα κύλησης, άνεση, ασφάλεια..........Αύριο θα τελειώσω εάν συνεχίσω να απαριθμώ τα συν...@johnkyr
Φίλε υπέροχο το τέρας Noble m600 που ανέβασες...Και πώς να μην είναι ωραίο δηλαδή από τη στιγμή που φοράει Volvo T6 με διπλό υπερσυμπιεστή πάνω; Άμα κάποιος φοράει ωραίο πράγμα πάνω του γίνεται σταρ...Σκέψου εμένα να με ντύνει ο Αρμάνι π.χ Έτοιμο το μοντέλο!!!!@T5 lover
Δεν μας είπες σε ποιο σέρβις αναφέρεσαι,εννοώ σέρβις πόσων χιλιομέτρων θα είναι αυτό; Στείλε τι σέρβις είναι για να μπορέσουμε να σου απαντήσουμε με περισσότερη ακρίβεια για το αν είναι φθηνό ή όχι!Εγώ ξημερώματα Πέμπτης ανεβαίνω Δράμα για Χριστούγεννα...Ειλικρινά γουστάρω πολύ το ταξίδι με το αυτοκίνητό μου, απλά σκέφτομαι τη μαλακία που έγινε στα Τέμπη και ψιλο-αγχώνομαι!!!Τι κωλόδρομος θα είναι αυτός που θα με στείλουν κλπ...Θα μου πείτε τώρα, ο δρόμος των Τεμπών ήταν καλύτερος;Σαφώς...ΟΧΙ!Αχ ρε Ελλαδάρα αθάνατη με το ολοκληρωμένο σου οδικό δίκτυο. Εδώ ο Ράικονεν πιλότος της F1 και όταν του είπαν να φύγει με αυτοκίνητο από το Ρίο για Αθήνα, μετά από επίδειξη στη γέφυρα, αρνήθηκε κατηγορηματικά, λέγοντας πώς δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει αυτόν το δρόμο με αυτοκίνητο, και έφυγε τελικά με ελικόπτερο!!!!
Σύγγνώμη για το αλλά ειλικρινά αυτό το μαρτύριο με τους ελληνικούς κωλόδρομους πρέπει κάποτε να αλλάξει!!!Α, ρε Κωνσταντίνε πόσο τυχερός είσαι στη Γερμανία, έστω και για λίγο καιρο!!!
Καλό μεσημέρι σε όλους...
VOLVO FORUM