-
Ο χρήστης T5 lover έγραψε:
Παιδιά καλημέρα και από εμένα! Ο λόγος που γράφω αυτή τη δημοσίευση είναι ο ακόλουθος...
Ρώτησα σε αυτό http://www.fatourosmotor.gr/ σχετικά με το κόστος των σέρβις των 60000χλμ! Η κοπέλα η οποία είναι υπεύθυνη του συγκεκριμένου συνεργείου, μου έστειλε τις τιμές για το εν' λόγω σέρβις!
Παραθέτω αναλυτικά:
Μπουζί: 60 Ευρώ
Λάδια: 60 Ευρώ
Φίλτρο Αέρα: 20 Ευρώ
Φίλτρο Καμπίνας: 30 Ευρώ
Φίλτρο Λαδιού: 12 Ευρώ
Υγρά Φρένων:10 ΕυρώΕργασία : 140 Ευρώ
Γενικό σύνολο λοιπόν 332 Ευρώ, τελική τιμή με το ΦΠΑ!
Θα ήθελα τις γνώμες όλων σας σχετικά με το αν αυτή η τιμή είναι καλή ή όχι καθώς έχω αρχίσει να φοβάμαι πολύ για τις τιμές των σέρβις στα αυτοκίνητά μας πλέον .Καλημερα παιδια!
@Jim_c30, στα 60000χλμ λογικα δε πρεπει να σου αλλαξουν ιμαντα; Απ'οτι ειδα εχεις το 1600αρι και νομιζω οτι εχει ιμαντα που αλλαζει στα 60000χλμ..νομίζω στις 120.000 χλμ ή 7χρόνια, τουλάχιστον τότε αλλάξει η φόρντ σε αυτούς τους κινητήρες.
-
Α! οκ! λαθος μου. Συνηθισμενος απο τα γαλλικα.. Το 1.8 εχει καδενα νομιζω ;
-
ναι
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Παιδιά καλημέρα και από εμένα! Ο λόγος που γράφω αυτή τη δημοσίευση είναι ο ακόλουθος...
Ρώτησα σε αυτό http://www.fatourosmotor.gr/ σχετικά με το κόστος των σέρβις των 60000χλμ! Η κοπέλα η οποία είναι υπεύθυνη του συγκεκριμένου συνεργείου, μου έστειλε τις τιμές για το εν' λόγω σέρβις!
Παραθέτω αναλυτικά:
Θα ήθελα τις γνώμες όλων σας σχετικά με το αν αυτή η τιμή είναι καλή ή όχι καθώς έχω αρχίσει να φοβάμαι πολύ για τις τιμές των σέρβις στα αυτοκίνητά μας πλέον .Καλημερα παιδια!
@Jim_c30, στα 60000χλμ λογικα δε πρεπει να σου αλλαξουν ιμαντα; Απ'οτι ειδα εχεις το 1600αρι και νομιζω οτι εχει ιμαντα που αλλαζει στα 60000χλμ..νομίζω στις 120.000 χλμ ή 7χρόνια, τουλάχιστον τότε αλλάξει η φόρντ σε αυτούς τους κινητήρες.
Γιάννη σε ευχαριστώ διότι μόλις με έσωσες απο σίγουρο εγκεφαλικό επεισόδιο... Αν ήταν πραγματικά να αλλάξω ιμάντα στα 60000χλμ πραγματικά θα το έριχνα από τώρα στα lexotanil δεν ξέρω και σε τι άλλο....
Άρα μπορώ να απολαμβάνω τις διαδρομές μου ακόμα για 75000 χλμ... -
Παραθέτω αναλυτικά:
στα 140.000χλμ ή 10 χρονια ειναι η αλλαγη συμφωνα με τη Volvo στα 1.6 και ελεγχος στις βαλβιδες γινεται τοτε....
-
γι αυτό ακριβώς το έγραψα !!! για να χαλαρώσεις
-
γι αυτό ακριβώς το έγραψα !!! για να χαλαρώσειςΓια τον ιμάντα του 1,6 είναι 7 χρόνια (Χ 20.000χλμ.) ή 140.000χλμ. αλλά συνετό είναι να αλλάζεται στα 5 χρόνια. Τώρα για τα λιπαντικά η συλλογή που σου κάνανε θυμίζει παραγγελία ελληνικού καφέ, κάτι σε… έναν με ολίγη, έναν ναι και όχι και έναν βαρύ γλυκό. Συμφωνώ μαζί σου ότι οι επιλογές είναι Motorcraft ή Ford 5W-30 A1/B1 ~6€ ημισυνθετικά ή Mobil1/Motul/Fuchs xW-30 A5/B5 ~12€ φουλ συνθετικά, κάτι που από την αρχή υποστήριξα και δεν έπεσα έξω (για τα BP).
-
Ο χρήστης Jim_c30 έγραψε:
Παραθέτω αναλυτικά:
Θα ήθελα τις γνώμες όλων σας σχετικά με το αν αυτή η τιμή είναι καλή ή όχι καθώς έχω αρχίσει να φοβάμαι πολύ για τις τιμές των σέρβις στα αυτοκίνητά μας πλέον .Κατά την δική μου άποψη, η τιμή αυτή δεν είναι καθόλου καλή. Οι τιμές των ανταλλακτικών δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές από τιμές της αντιπροσωπείας (με 20% έκπτωση που από ότι φαίνεται όλοι έχετε) ούτε η εργασία είναι φθηνότερη. Δεν υπάρχει λόγος να πας εκεί.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
........................
Ευθυγραμμιση - 49.50
Εργασια αλλαγης λαδιων και φιλτρου (σερβις 20000km) - 16.50- Εγω καθε 10000km αλλαζω λαδια/φιλτρα και καθε 20000 κανω το σερβις των 60000.
........................
Εργασια αλλαγης τακκακια εμπρος πισω - 104.50
Ευθυγράμμιση έγινε μόνο στους μπροστά τροχούς ή και μπροστά και πίσω;
104.40 ευρώ για αλλαγή στα τακάκια είναι υπερβολικά. Δεν νομίζω ότι η εργασία είναι πάνω από 20 λεπτά (για να μην πω λιγότερα). Πόσα χρεώνουν την ώρα;
- Εγω καθε 10000km αλλαζω λαδια/φιλτρα και καθε 20000 κανω το σερβις των 60000.
-
Ο χρήστης dd_surfer έγραψε:
Ευθυγράμμιση έγινε μόνο στους μπροστά τροχούς ή και μπροστά και πίσω;Και στους 4 τροχους. Βεβαια το μονο που ρυθμιζεται ειναι η συγκλιση. Ολα τα αλλα ειναι fixed.
104.40 ευρώ για αλλαγή στα τακάκια είναι υπερβολικά. Δεν νομίζω ότι η εργασία είναι πάνω από 20 λεπτά (για να μην πω λιγότερα). Πόσα χρεώνουν την ώρα;
Και τα 4...Πιο πανω εχω τιμη μονο για τα μπροστα. Οχι πως προσπαθω να χρυσωσω το χαπι, αλλα τα πισω συνηθως ειναι πιο χρονοβορα. Το τελευταιο που ρωτας δεν το γνωριζω
-
UP
Μεγαρα-Αλεποχωρι-Λουτρακι Κυριακη 13 Δεκ, 11:00 το πρωι στα Goody's της Εθνικης Αθηνων-Κορινθου με κατευθυνση προς Κορινθο
- VolvoZeus (+1)
- johnkyr
- sprsk (εστω και χωρις το )
- georgosk (+1)
- jim_c30 (+1?)
- vrestas (+1)
- DIKASTIS83 (+1)
-
Johnkyr δίκιο έχεις αλλά το θέμα είναι ότι δε το βρίσκουμε...είναι τόσο άχρηστοι που ακόμα ούτε η Volvo Car Hellas αλλά ούτε και η ΒEΛΜΑΡ δεν έχουν πάρει χαμπάρι από όλα όσα λέμε εδώ...γενικότερα νομίζω ότι η δημιουργία ενός Volvo Club μόνο καλό θα έκανε...
Όσο για τις τιμές που πληρώνουμε στα service νομίζω ότι έχουν να κάνουν πολύ και με την ώρα που συνολικά χρειάζεται να γίνει το service ή την ώρα που αυτοί βάζουν ότι πήρε το service...
ΒΕΛΜΑΡ: 3ο ετήσιο service
Εργασία 88.92ευρώ (54ευρώ/ώρα), ΚΕΚ 6.71ευρώ, φίλτρο λαδιού 11.55 ευρώ, φίλτρο αέρα 27.84 ευρώ, φίλτρο καμπίνας 27.84 ευρώ, λάδια 41.03 ευρώ, υγρό καθαριστήρων 4.57 ευρώ, μπουζί 55,67 ευρώ.- 50ευρώ ΦΠΑ, το σύνολο 314ευρώ...
-
@VolvoZeus
+1 και από εμένα! Με τα πολλά κατάφερα να πείσω τη συνοδηγό μου κι εγώ!
Ανακεφαλαίωση λοιπόν, Κυριακή 13-11-2009, ώρα 11.00 στα Goody's της Ε.Ο με κατεύθυνση προς Κόρινθο.
Μάγκες αυτή τη φορά θα πάμε και για φαγητό έτσι; Μη λιώσουμε στους καφέδες πάλι...
Το θέμα του φαγητού το έχει αναλάβει προσωπικά ο Σπύρος έτσι;
Η λίμνη Βουλιαγμένης είναι μία πολύ καλή ιδέα....
Καλή σας ημέρα φιλαράκια! -
Ο χρήστης Jim_c30 έγραψε:
@VolvoZeus
+1 και από εμένα! Με τα πολλά κατάφερα να πείσω τη συνοδηγό μου κι εγώ!
Ανακεφαλαίωση λοιπόν, Κυριακή 13-11-2009, ώρα 11.00 στα Goody's της Ε.Ο με κατεύθυνση προς Κόρινθο.
Μάγκες αυτή τη φορά θα πάμε και για φαγητό έτσι; Μη λιώσουμε στους καφέδες πάλι...
Το θέμα του φαγητού το έχει αναλάβει προσωπικά ο Σπύρος έτσι;
Η λίμνη Βουλιαγμένης είναι μία πολύ καλή ιδέα....
Καλή σας ημέρα φιλαράκια!Στο καφε μετα το φαγητο δεν ξερω αν θα ακολουθησω....πεταω 18:30 για Κινα και πρεπει 17:00 το αργοτερο να ειμαι αεροδρομιο....
-
Βολβοδιααα ....sorry για το ...
-
Μαμησε... Τι θυρα ησουν?
-
Εγώ μια ιδέα είπα .....
Θα ακολουθήσουμε την Δημοκρατική διαδικασία της πλειοψηφίας.
θα ψηφίσουμε δια της ανάτασης της χειρός δια την ανάταση του ηθικού .
-
Μήπως μαζί με την Volvo αγοράσουν και τον θρύλο σας οι κινέζοι; Ευκαιρία είναι τώρα γιατί μετά την πρώτη τεσσάρα θα πιάσει πάτο η τιμή του. Δυστυχώς το μολύνατε το θέμα, άντε γεια .
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Μήπως μαζί με την Volvo αγοράσουν και τον θρύλο σας οι κινέζοι; Ευκαιρία είναι τώρα γιατί μετά την πρώτη τεσσάρα θα πιάσει πάτο η τιμή του. Δυστυχώς το μολύνατε το θέμα, άντε γεια ......το διαλυσαμε το θεμα!!!15 σελιδες ...
-
Ευτυχως μεχρι στιγμης εχουμε το λιγοτερο τρολαρισμα/ εδω μεσα
VOLVO FORUM