-
από 17900, 15900
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
από 17900, 15900Αμα το δωσει πριν το 2010 μια η αλλη θα το ερθει....αφου δεν θα πληρωσει αυτος τα τελη....αλλιως μετα την πρωτοχρονια το βλεπω να ξανα ανεβαζει την τιμη....παντως το συγκεκριμενο ειναι αριστο σαν αυτοκινητο....το εχω δει...απο κοντα καιτο εχω οδηγησει κανα 10 λεπτο....
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
από 17900, 15900
Αμα το δωσει πριν το 2010 μια η αλλη θα το ερθει....αφου δεν θα πληρωσει αυτος τα τελη....αλλιως μετα την πρωτοχρονια το βλεπω να ξανα ανεβαζει την τιμη....παντως το συγκεκριμενο ειναι αριστο σαν αυτοκινητο....το εχω δει...απο κοντα και το εχω οδηγησει κανα 10 λεπτο....
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
από 17900, 15900
Αμα το δωσει πριν το 2010 μια η αλλη θα το ερθει....αφου δεν θα πληρωσει αυτος τα τελη....αλλιως μετα την πρωτοχρονια το βλεπω να ξανα ανεβαζει την τιμη....παντως το συγκεκριμενο ειναι αριστο σαν αυτοκινητο....το εχω δει...απο κοντα και το εχω οδηγησει κανα 10 λεπτο....
θα πάω να το οδηγήσω κι εγώ !!!!
καλά, τα τέλη του δεν κάνουν και 2.000€
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
από 17900, 15900
θα πάω να το οδηγήσω κι εγώ !!!!
καλά, τα τέλη του δεν κάνουν και 2.000€
κανα 1200αρι παντως πρεπει να ειναι.....
-
680€ + έκτακτος φόρος κυβικών
-
**ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ .......
ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ?????????????????????????????????????**
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
**ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ .......ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ?????????????????????????????????????**
Κανονικότατα Σπύρο! 11 στα Goody's στην κατεύθυνση προς Κόρινθο! Χρόνια σου πολλά για σήμερα, πολύχρονος και ότι επιθυμείς...
-
@dgrgtc
Καλησπέρα Γιώργο! Τελικα θα έρθεις αύριο στη συνάντηση που έχουμε κανονίσει με τα παιδιά; -
Θα αργήσω κάνα τέταρτο , Μην φύγετε,
-
Photoshopιά:
http://queirozdesign.files.wordpress.co ... 0-2010.jpg -
με αυτό το σχέδιο ... αν και μάλλον είναι photoshop, θα αποκτήσουν αξία τα δικά μας !!!!
-
Αγαπητοί φίλοι, καλησπέρα!
Η συνάντηση σήμερα πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία...
Μαζευτήκαμε:
S40 T5 AWD
C30 T5
C70 T5
V50 1.8
S40 1.8
C30 1.6
και ο φίλος sprsk ο οποίος ήρθε δυστυχώς με άλλο αυτοκίνητο ...Συνολικά είμασταν 12 άτομα οι οποίοι δημιουργήσαμε μία πάρα πολύ καλή παρέα!
Μαζευτήκαμε στα Goody's Μεγάρων στις 11.30 πμ! Μετά από συνεννόηση με όλη την παρέα, ξεκινήσαμε...Περάσαμε από Μέγαρα με προορισμό το Αλεποχώρι στο οποίο κάναμε σύντομη στάση για φωτογραφίες με τα Volvo μας στο υπέροχο θαλασσινό τοπίο...
Έπειτα ξεκινήσαμε με κατεύθυνση τη Λίμνη Βουλιαγμένη στο Λουτράκι! Η διαδρομή ήταν υπέροχη μέσα στο πράσινο και στα πεύκα, μέσα σε ένα πραγματικά μαγευτικό τοπίο...
Σε 45 περίπου λεπτά φτάσαμε στον προορισμό μας ! Αφού πακάραμε τα αυτοκίνητά μας, πήγαμε σε ένα εξαιρετικό ταβερνάκι πάνω στο κύμα της λίμνης, όπου πραγματοποιήθηκε ένα φοβερό φαγοπότι με θαλασσινά, καραβιδομακαρονάδες κλπ...
Αφού φάγαμε, πήγαμε στα αυτοκίνητα όπου βγάλαμε ένα σωρό φωτογραφίες αναμνηστικές...Περιττό να αναφέρω ότι όλα τα διερχόμενα αυτοκίνητα χάζευαν τα αυτοκίνητα μας όπως τα είχαμε παρατάξει στη σειρά!!!
Επόμενος προορισμός ήταν το Λουτράκι όπου καθίσαμε για καφεδάκι, δυστυχώς όμως όχι όλοι ,καθώς υπήρχαν σοβαρές επαγγελματικές υποχρεώσεις κάποιων παιδιών! Και στον καφέ περάσαμε τέλεια!
Γενικά ήταν μία πανέμορφη συνάντηση με άφθονο φαγητό, φοβερό γέλιο και απίστευτη διάθεση από όλα τα μέλη της παρέας...
Φωτογραφίες θα ανέβουν στο φόρουμ σύντομα από τα παιδιά που είχαν μαζί τους φωτογραφικές μηχανές...Τραβήχτηκαν αρκετές φωτο και όχι 4-5 όπως στην πρώτη συνάντηση .
Η παρέα μας είναι απίστευτη, η διάθεσή μας ακόμα μεγαλύτερη και η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σίγουρα ξανά μετά τις γιορτές!
Καλό σας βράδυ... -
-
-
Βρε Γιάννη, ανέβασε το υλικό που έβγαλες...
Χαίρομαι που περάσατε όλοι καλά, τέτοιες συγκεντρώσεις πρέπει να αρχίσουμε κι εμείς... -
Ο χρήστης deadp έγραψε:
Βρε Γιάννη, ανέβασε το υλικό που έβγαλες...
Χαίρομαι που περάσατε όλοι καλά, τέτοιες συγκεντρώσεις πρέπει να αρχίσουμε κι εμείς...παιδιά είναι αρκετα Μβ οι εικόνες ..... θα τις κάνω resize και θα προσπαθήσω να τις ανεβάσω σε κάποιο album web.
-
ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ!ΜΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΟΛΟΥΣ!
-
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ!ΜΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΟΛΟΥΣ!μη μας ματιάσεις ......
τελικά από τα 6,9λτ/100 που είχα μέχρι την λίμνη, έφτασα σπίτι με μέση κατανάλωση 7,5λτ/100 αφού στην εθνική πήγαινα με 140+.
πολύ όμορφο το @δυνατό@ C30 !! και πολύ καλό αξεσουάρ στο λεβιέ ταχυτήτων
-
@jim c30
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ!ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΩ ΕΝΣΤΑΣΗ!
ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΡΕ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ?????????????
@johnkyr
ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 140+ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ??????? ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΡΕ???6,9 7,5
VOLVO FORUM