-
Ο χρήστης lakiss51 έγραψε:
Αγοραζοντας Volvo πηρατε κατι σαν δωρο; Ολοι δινουν συναγερμους, αισθητηρες παρκ, κιτ xenon - η volvo τιποτα;αισθητήρες και συναγερμό ..... αυτά πάντως και τα 2, δεν νομίζω να τους στοιχίζουν περισσότερα από 100€
-
10 χρόνια service όχι εγγύηση.
Τωρα το προσεξα! Δηλ τα σερβις και τα υλικα τους (λαδια,ιμαντες,κλπ - τι αλλο; )και η εργασια ειναι δωρεαν, αλλα οτι ζημια παθαινεις την πληρωνεις; Και ποση ειναι αυτη η αξια των σερβις που θα με κανει να προτιμησω αυτον τον ντηλερ απο αλλον που δεν δινει 'τζαμπα' τιποτα αλλα ειναι φθηνοτερος κατα 1500€;
για 10 χρόνια η είναι 2500€ περίπου το κόστος των service. Μόνο ο ιμάντας είναι κάπου στα 700-800€
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Αγοραζοντας Volvo πηρατε κατι σαν δωρο; Ολοι δινουν συναγερμους, αισθητηρες παρκ, κιτ xenon - η volvo τιποτα;
αισθητήρες και συναγερμό ..... αυτά πάντως και τα 2, δεν νομίζω να τους στοιχίζουν περισσότερα από 100€
Αν ο συναγερμός είναι εργοστασιακός το κόστος της αντιπροσωπειας είναι γύρω στα 400€(680 η λιανική). Το έμαθα απο έγκυρη πηγή
-
Τωρα το προσεξα! Δηλ τα σερβις και τα υλικα τους (λαδια,ιμαντες,κλπ - τι αλλο; )και η εργασια ειναι δωρεαν, αλλα οτι ζημια παθαινεις την πληρωνεις; Και ποση ειναι αυτη η αξια των σερβις που θα με κανει να προτιμησω αυτον τον ντηλερ απο αλλον που δεν δινει 'τζαμπα' τιποτα αλλα ειναι φθηνοτερος κατα 1500€;
για 10 χρόνια η είναι 2500€ περίπου το κόστος των service. Μόνο ο ιμάντας είναι κάπου στα 700-800€
Σωστός!!!++
-
Ο χρήστης teogr23 έγραψε:
Εγώ δεν πήρα το service σαν προσφορά αλλα -3000€ στην τιμη του Volvo C30 1.6 και επιπλέον τον εργοστασιακό συναγερμό συν το σκληρό κάλυμμα αποσκευών που και τα δυο στην τιμή λιανικής κάνουν περίπου 1000€.εγώ πήρα -3500 στην τιμή (V50 1.8 Summum)
+10 χρόνια service- αισθητήρες παρκαρίσματος, συναγερμός (όχι εργοστασιακός)
-
ξέρει κανείς πόσο κάνουν οι μπάρες για τα ποδήλατα, οι εργοστασιακές, που πιάνουν στο πιρούνι του ποδηλάτου ?
-
Στα 10 χρονια θα κανω γυρω στα 200.000 χλμ - ποσες φορες αλλαζεις ιμαντα; μονον μια φορα; στην Αλφα 146 καθε 50.000χλμ αρα 4 φορες (δεν θυμαμαι ποσο στοιχιζει, αλλα 700-800€ παραειναι υπερβολικο!) Συνεπως 10σερβις Χ 250€=2500€ + ιμαντα=3000€ - (10Χ50€ εξοδα μεταβασης)= 2500€...ε, καλα ειναι! . Ο 'αλλος' που αναφερω ειναι η Βελμαρ, οποτε η διαφορα παιζει στα 1000€ (2500-1000) ενω με τον τοπικο (Λαρισα) που ζηταει 28000€ ολα ειναι ασυμφορα (πλην της...γνωριμιας μαζι τους!)
Ξερετε αν παιζει mp3 το στερεοφωνικο ή θελει αλλαγη κι αυτο; Η υποδοχηγια ipod ειναι στανταρ;
-
Εγώ που έχω δωρεάν service εφ΄όρου ζωής, έχω κάνει δυο φορές. Στο πρώτο ετήσιο service (καλοκαίρι 2007), μου συνέβει το εξής:
Όταν παρέδωσα το αυτοκίνητο, δεν είπα ότι έχω δωρεάν service στην κοπέλα στο ταμείο, αλλά μόνο στον τεχνικό σύμβουλο που το παρέλαβε. Όταν το μεσημέρι πήγα να πληρώσω στη κοπέλα, μου λέει 280 ευρώ. Όταν της είπα ότι έχω δωρεάν service, αμέσως το ακύρωσε και δεν πλήρωσα τίποτα.
Απο το περιστατικό συμπέρανα πόσα θα κερδίζω κάθε φορά.
-
Στα 10 χρονια θα κανω γυρω στα 200.000 χλμ - ποσες φορες αλλαζεις ιμαντα; μονον μια φορα; στην Αλφα 146 καθε 50.000χλμ αρα 4 φορες (δεν θυμαμαι ποσο στοιχιζει, αλλα 700-800€ παραειναι υπερβολικο!) Συνεπως 10σερβις Χ 250€=2500€ + ιμαντα=3000€ - (10Χ50€ εξοδα μεταβασης)= 2500€...ε, καλα ειναι! . Ο 'αλλος' που αναφερω ειναι η Βελμαρ, οποτε η διαφορα παιζει στα 1000€ (2500-1000) ενω με τον τοπικο (Λαρισα) που ζηταει 28000€ ολα ειναι ασυμφορα (πλην της...γνωριμιας μαζι τους!)
Ξερετε αν παιζει mp3 το στερεοφωνικο ή θελει αλλαγη κι αυτο; Η υποδοχηγια ipod ειναι στανταρ;
αλλαγή ιμάντα κάθε 140.000χλμ ή 7 χρόνια, λέει ο κατασκευαστής.
280€ το 1ο service ? λάδια, φίλτρο και φίλτρο καμπίνας ? (πολλά μου φαίνονται )
ξέρεις 'ακριβώς' τι λάδια σου έβαλαν ? -
με αυτή την τιμή
Ελαίς παρθένο
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
με αυτή την τιμήΕλαίς παρθένο
Αυριο το V50....!!!
Και οι τρεις αντιπροσωπιες μου ειπαν πως ο μεσος ορος ειναι 200€. -
πλήρωσες σήμα για 5 μέρες ?
εγώ το περιμένω 1η βδομμάδα του 09.
-
ΝΑΙ ΝΑΙ
Μετα απο 2 ωρες στο δρομο...ειμαι πολυ χαρουμενος αφου ενα V50 summum 1.8 titanioum grey ειναι δικο μου. Δυο ωρες στη κινηση με ave speed 9km/h. Εχω παρκαρει...εβαλα τo ISOFIX, το διαχωριστικο πλεγμα του πορτμπαγκααζ και αδειαζω το 'παλιο' astra s/w.
πρωτες εντυπωσεις...: ΚΟΡΥΦΑΙΟ, μιλαμε για καταπληκτικο αυτοκινητο.
Ανακεφαλαιωση!
τιμη 26200
Συναγερμος και παρκαδορους 550
Δωρο λαστιχενια πατακια (τα βελουδινα βρωμιζουν)Ναι, στις 24 αλλαζω εταιρια και μενω απο αυτοκινητο. 2/Ιαν ειναι παρασκευη και ολοι μου ειπαν οτι θα γινεται χαμος για πινακιδες κλπ αφου ολοι περιμενουν το νεο ετος (μεχρι τις 9/1). Οποτε το σημα μου ερχεται φτηνα αν χρειαζοταν να νοικιασω αυτοκινητο για τις υπολοιπες μερες.
θΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΟΥ ΑΝ ΜΕ ΔΕΙΤΕ...
-
Error21 με γεια να το χαίρεσαι...είμαι σίγουρος πως η διαφορά από το astra είναι χαωτική!
-
Καλοτάξιδο και ευχάριστες πάντα διαδρομές!!!Καλως ήρθες και επίσημα στην παρέα των Volvo!!Νομίζω πως δύσκολα πλέον θα αποχωριστείς το νέο σου Volvo! Νομίζω τελικά δεν είναι τυχαίο το 'Volvo for life'...
-
Καλορίζικο .
Καλοτάξιδο. -
Ο χρήστης error21 έγραψε:
ΝΑΙ ΝΑΙΜετα απο 2 ωρες στο δρομο...ειμαι πολυ χαρουμενος αφου ενα V50 summum 1.8 titanioum grey ειναι δικο μου. Δυο ωρες στη κινηση με ave speed 9km/h. Εχω παρκαρει...εβαλα τo ISOFIX, το διαχωριστικο πλεγμα του πορτμπαγκααζ και αδειαζω το 'παλιο' astra s/w.
πρωτες εντυπωσεις...: ΚΟΡΥΦΑΙΟ, μιλαμε για καταπληκτικο αυτοκινητο.
Ανακεφαλαιωση!
τιμη 26200
Συναγερμος και παρκαδορους 550
Δωρο λαστιχενια πατακια (τα βελουδινα βρωμιζουν)Ναι, στις 24 αλλαζω εταιρια και μενω απο αυτοκινητο. 2/Ιαν ειναι παρασκευη και ολοι μου ειπαν οτι θα γινεται χαμος για πινακιδες κλπ αφου ολοι περιμενουν το νεο ετος (μεχρι τις 9/1). Οποτε το σημα μου ερχεται φτηνα αν χρειαζοταν να νοικιασω αυτοκινητο για τις υπολοιπες μερες.
θΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΟΥ ΑΝ ΜΕ ΔΕΙΤΕ...
**καλοτάξιδο .... !!! **
1.οι παρκαδόροι είναι ταινία πίσω από τον προφυλακτήρα ή αισθητήρες που φαίνονται ?
αν το 2ο είναι βαμμένοι στο χρώμα του αυτοκινήτου ?- Στις 26.200€ το V50 + είναι σήμα πινακίδες, μεταβίβαση 300€ + παρκαδόρους συναγερμό 550€
==== 27.050 € ??? τα λέω καλά ?
το φαντάστηκα ότι θα είχες ξεμείνει από αυτοκίνητο.
-
Τελικά από που το αγόρασες ?
-
isofix έβαλες το παιδικό της Volvo. Αν ναι πόσο έκανε ?
-
το διαχωριστικο πλεγμα είναι της Volvo, αυτό που είναι πάνω από τα πίσω καθίσματα, το είχε
standard το V50 στον εξοπλισμό του, γιατί δεν το θυμάμαι .... -
Ποίας χρονολογίας astra και με πόσα xlm είχε το προηγούμενο αυτοκίνητο σου.
-
έιδα σήμερα ένα V50 γκρι, αλλά ήταν προ facelift, άρα δεν θα ήσουν εσύ ...
-
Ούτε πατάκια έχει μέσα ?
-
το Ραδιο CD είναι τελικά ικανοποιητικό ?
Δεν μπορώ, Δεν μπορώ, να περιμένω !!!!!!!!!!
-
Πρώτο service είναι περίπου στα 250 ευρώ για S40,V50 1.8...λίγο παραπάνω το δεύτερο service...και σε όσους φαίνονται ακριβά πηγαίνετε σε άλλες αντιπροσωπείες να δείτε τι ζητάνε...τα service για S80,XC70,XC90 κτλ πρέπει να είναι πολύ πιο ακριβά...
-
Καλά χιλιόμετρα!
-
Καλοτάξιδο!!!!
VOLVO FORUM