Apr 21, 2009, 1:13 PM

Αθηνων-Λαμιας...

Ζωο 1ο με ΒMW 325 κουπε καινουρια και πινακιδες ΜΟΟ στις θερμοπυλες...
Αφου σερνετε με 100 στην αριστερη λωριδα και ενω η δεξια ειναι αδεια, μετα το σινιαλο μου κινουμενος με 4 ατομα και αποσκευες με 150 σταθερα, φρεναρει επιδεικτικα και αφου με κοβει μπαινει δεξια και επιταγχυνει.... δεν τον χαλασε οταν καταλαβε οτι δεν τον παιρνει....

Ζωο 2ο με Honda Civic type R καινουριο πριν τα Καμενα Βουρλα...
Αφου κανει δεξια και τον περναω σταθερα με 150 μπαινει πισω μου και κολλαει προφυλακτηρα!! Κανω δεξια αλλα δεν με προσπερναει...και οταν πλεον πλησιαζω ενα αλλο αυτοκινητο και θα πρεπει να κοψω ή να προσπερασω απο αριστερα, θυμαται οτι θελει να με προσπερασει. Κοβω λοιπον, περναει και αφου μπαινω παλι αριστερα και πιανω 150 αναγκαζομαι να του κανω φωτα γιατι αποφασισε να κοψει ταχυτητα. Τον περναω μπαινει παλι πισω μου και κολλαει προφυλακτηρα....

Ζωο 3ο με Golf IV GTi στην ανηφορα μετα τον Σειριο (προς Αθηνα)...
Αριστερα αρχοντας με 100 και στην μεσαια αυτοκινητο που κινειτε οριακα πιο αργα απο αυτον στα 100 μετρα...Αφου δεν κανει δεξια στο σινιαλο αφου ερχομαι με 150 και αφου πλεον εχω μειωση στην ταχυτητα του και του κανω και δευτερο σινιαλο να κανει δεξια....φρεναρει αποτομα....

Ο κομπλεξισμος ειναι μαστιγα και ειδικα τις ημερες των εορτων που ολοι εχουν βγει στους δρομους μπορει ευκολα να αποβει μοιραιος...