-
-
-
-
Απειρα ζώα αυτές τις μέρες στη ΛΕΑ . Αλλοι 'γρήγοροι' προσπερνάνε με άπειρη ταχύτητα , άλλοι 'αργοί' κοιμούνται και όλοι στους κόμβους μπερδεύονται με την δεξιά λωρίδα . Στην αριστερή κινούνται άλλοι 'γρήγοροι' που δεν κάνουν δεξιά γιά κανένα λόγο . Μετά λέμε γιατί μπλοκάρουν οι δρόμοι .
-
Αυτά γίνονται όταν υπάρχει ασυδοσία και σπανιότατα τιμωρείται κανείς για τις πράξεις του.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Απειρα ζώα αυτές τις μέρες στη ΛΕΑ . Αλλοι 'γρήγοροι' προσπερνάνε με άπειρη ταχύτητα , άλλοι 'αργοί' κοιμούνται και όλοι στους κόμβους μπερδεύονται με την δεξιά λωρίδα . Στην αριστερή κινούνται άλλοι 'γρήγοροι' που δεν κάνουν δεξιά γιά κανένα λόγο . Μετά λέμε γιατί μπλοκάρουν οι δρόμοι .Ο δρόμος της Χαλκιδικής πριν λίγη ώρα ... αυστραλοί και ντατσουν στην ΛΕΑ , μικρά 1200άρια με κοπελιές οδηγούς με 90 χλμ το πολύ στην αριστερή λωρίδα , οι γρήγοροι στην δεξιά ... και 'οι φυσιολογικοί' κλεισμένοι στην μεσαία λωρίδα . Ωραίο καλοκαίρι προβλέπετε!!!
-
μεγας μα...ας με πετρολ (σικ) νταεγου λανος εκανε πολλες προσπαθειες να δημιουργησει καραμπολες στην αθηνων-λαμιας,ευτυχως,χωρις επιτυχια!
δεν βαστιοταν το τερας ενεργητικης ασφαλειας (και παθητικης βεβαιως) και ηθελε να μας περασει ολους με σφηνες που κανεις μονο σε μποτιλιαρισμενο κηφισο ή στο wtcc.σε μια στιγμη δεν αντεξα και ομως με ειχε πλευρισει,τον αρχισα στα βρισιδια.φυσικα δεν αλλαξε τιποτα.
στο ιδιο μηκος κυματος,πιο ηπιας μορφης,κοκκινο ιμπιζα 15ετιας.
hyundai atos με 130 κολλημενος στον ποντο στην αριστερη (μπροστα φαλαγγα αυτοκινητων).σε ενα απο τα αποτομα φρεναρισματα ηλπιζα να φρεναρει το αγληγορο.
αρχοντας ο grand πουροkee με 90 στην αριστερη.μην ακους κανενα,μια χαρα εισαι.
γενικα, αφου ζησαμε και φετος, μια χαρα!η οδηγικη μας παιδεια ειναι γνωστο οτι ειναι για τα μπαζα.
τελευταια, αμφιβαλλω ομως περισσοτερο για την νοημοσυνη μερικων. -
Τρομπας καπου μεταξυ αλσουπολης-Ν.Ιωνιας και περισου εκαψε στοπ σε κ@λ@στενο, ευτυχως που ημουνα με το γλαστρα, καωαλησα το φρενο το abs βαρεσε υπερωριες, εκανα και εναν ελιγμο αποφυγης στο χωρο που μου ειχε αφησει μπροστα του και ζησαμε....επρεπε να μου τυχει με το 106 αυτο....να σας γραφω απο το Β' Νεκροταφειο
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τρομπας καπου μεταξυ αλσουπολης-Ν.Ιωνιας και περισου εκαψε στοπ σε κ@λ@στενο, ευτυχως που ημουνα με το γλαστρα, καωαλησα το φρενο το abs βαρεσε υπερωριες, εκανα και εναν ελιγμο αποφυγης στο χωρο που μου ειχε αφησει μπροστα του και ζησαμε....επρεπε να μου τυχει με το 106 αυτο....να σας γραφω απο το Β' ΝεκροταφειοΓλάστρα;;; Τι θελει να πει ο ποιητης;
-
Opel Astra
-
-
-
Δικο σου ειναι;
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
:rant: Δικο σου ειναι;Ευτυχώς όχι. Αν ήταν, το θα κοσμούσε την παραπάνω δημοσίευση!
-
Ισως να ειναι μια καφρικη παραλλαγη του 'ειμαι γαϊδαρος ,παρκαρω οπου γουσταρω'....πρεπει να βγαινει με οινοπνευμα παντως...
-
χθες βραδυ δυο μεθυσμενα αλλοδαπα ζωα ξεχασαν να πατησουν φρενο και επεσαν καθετα σε ενα τογιοτα καρινα.
εσπασε φτερο,φαναρι,φλας,και το χειρωτερο διαλυθηκε το μπροστινο συστημα. -
Χθες παπακουλοντελιβεράς που εμφανίστηκε out of nowhere (ως συνήθως) πήγε να με προσπεράσει την ώρα που έκανα αποφυγή εμποδίου (κάποιο άλλο 'ζωάκι' που σταμάτησε απότομα στην άκρη του δρόμου) στην λωρίδα μου, χωρίς να χρειαστεί να βγω στο αντίθετο.
Τον βλέπω αρχίζει να χοροπηδάει πάνω στο παπάκι και να φωνάζει 'ρεεεεεεε θες να με σκοτώσειιιιις??'
Σταματάμε και οι 2 και τον αρχίζω φωνάζοντας πάντα:
Εγώ: 'Εσύ θες να πεθάνεις; Πας να κάνεις προσπέραση σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης με διπλή γραμμή ΚΑΙ δεν φοράς κράνος;'.
Αυτός: 'Ντελίβερι έχεις κάνει ποτέ;'
Εγώ: 'Ναι, τέτοιες μαλακίες δεν έκανα ποτέ όμως και πάντα φορούσα κράνος'. (Αληθέστατη δήλωση, έχω κοντά ένα χρόνο στο ενεργητικό μου)
Αυτός: 'Και συ προσπέρασες χωρίς φλας σε διπλή διαχωριστική'
Εγώ: 'Απέφυγα ξαφνικά, δεν προσπέρασα'
Αυτός: 'Όχι, σε είδα...'
Τέσπα, το αφήνουμε εκεί, συνεχίζουμε στον δρόμο και μαντέψτε τι έκανε ο τύπος στο επόμενο κόκκινο φανάρι
Το έσφαξε κανονικά...
Ανέφερα ότι δεν είχε και φώτα;Κυκλοφορεί ανατολική Θεσσαλονίκη (Πυλαία, Τούμπα, Χαριλάου), προσοχή μην το σκοτώσετε το παλικάρι. Ελπίζω να συνετιστεί πριν τον πάρει κανείς στον λαιμό του. Έλεος δηλαδή και μεις κάναμε ντελίβερι, αλλά κράνος φορούσα και κόκκινα ποτέ δεν πέρασα. Σφήνες ποτέ, προσπεράσεις μόνο όταν ήταν σταματημένα τα αυτοκίνητα στο φανάρι για να βγω πρώτος και γενικά άπειρη προσοχή...
-
Βγαίνει σχετικά εύκολα πάντως. Αν ήταν χαρακιά, θα έτσουζε πολύ περισσότερο.
-
Γιατί όλοι οι κωλόγεροι (60+) που είχαν βγει στον δρόμο σήμερα και επέστρεφαν κολλούσαν από πίσω μου στο ένα μέτρο; Όχι μόνο σε ΕΟ αλλά και σε στροφές...
Κοτσαδόροι...
Μερσέντες στην ΛΕΑ... -
Καλά...αυτές τις μέρες είδα και εγώ τα απίστευτα...
Κοντά στο σπίτι της πεθεράς μου στο Κερατσίνι, είδα παρκαρισμένο αυτοκίνητο το οποίο είχε δεχτεί 'στούκα' στο πίσω δεξί μέρος! Προφανώς κάποιος π@π@ρ@ς οδηγός, έπεσε επάνω του...στην ευθεία! Ο κακόμοιρος ο ιδιοκτήτης είχε βάλει σημείωμα πίσω στο αυτοκίνητο και έγραφε τα στοιχεία του και παρακαλούσε όποιον έχει δεί τί έγινε να του δώσει τον αριθμό του π@π@ρ@ που στα καλά καθούμενα του κατέστρεψε το αμάξι! Και μιλάμε για γερή στούκα!!! Το ζώο μάλλον σηκώθηκε και έφυγε γρήγορα γρήγορα... αν και αυτός πρέπει να έχει γερή ζημιά στο εμπρός αριστερό μέρος του αυτοκινήτου του!
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............