-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μη το δει ο Kacey.... Μη το δει ο Kacey....Μα για να το δει ο Kacey το έβαλα
-
.................
Όσοι μου παίρνουν τα καπάκια από τις βαλβίδες για τα λαστιχα!ΞΕΦΤΥΛΕΣ
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
.................
Όσοι μου παίρνουν τα καπάκια από τις βαλβίδες για τα λαστιχα!ΞΕΦΤΥΛΕΣ
Έχω ξαναγράψει ότι επί μερικούς μήνες πάλευα με το ζόρι να διατηρήσω την ύπαρξη καπακίων και στις 4 ρόδες μου, μάταια. Πλέον, εδώ και πολύ καιρό και αφού πήρα πάνω από μια ντουζίνα καπάκια συνολικά σε σημείο που ο βουλκανιζατεράς νόμισε ότι σπάω πλάκα μαζί του, έχω ξεμείνει με μία μοναδική τάπα η οποία βρίσκεται στη ρόδα μου που είναι μόνιμα κολλημένη δίπλα σε τοίχο και δεν φτάνει χέρι αλλιώς θα είχε πετάξει και αυτή
Καλά βλαμένοι είναι;
-
Μασημένη τσίχλα
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Να με συμπαθάτε αλλά το να ξεσπάει κάποιος στο αυτ/το κάποιου ανεγκέφαλου (ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε τον) είναι κατ εμέ μεγίστη δειλία..
Εάν θέλεις να διαμαρτυρηθείς έμπρακτα, άφησε κατά μέρος το άψυχο μέσο κίνησης - ή όποιο άλλο περιουσιακό στοιχείο διαθέτει - και εξέφρασε τα παράπονά σου απευθείας στον ίδιο. Πολύ πιο αντρίκειο θα είναι........(συμπαθάτε με κυρίες & δεσποινίδες του φόρουμ)
Ε για αυτο εγω που ειμαι δειλος, ξεσπαω στο αυτοκινητο .
Οχι γιατι με τα λογια δεν θα ιδρωσει το αυτακι του (εκτος αν μετα τον ξαπλωσεις κατω), ενω η ζημια θα του τσουξει το πορτοφολι κ το σημειωμα που θα του εξηγει τον λογο της ζημιας θα τον κανει να το σκεφτει 2 φορες την επομενη φορα...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Kι αυτος να σε σφάξει στο γόνατο
Προχθές ανέφερε περιστατικό κάποιος απ το φόρουμ στη Θεσσαλονικη, που ένας νταγλαράς έβριζε μια γυναίκα, μπήκε κάποιος να τους ηρεμήσει και τον ξάπλωσε κάτω.
Πολύ αντρίκιο αυτό.Άσχετο με το θέμα που ανέφερα εγώ, δεν ήταν άμεσα θιγόμενος.....
Βασικός κανόνας είναι ότι με άγνωστο ΔΕΝ ανοίγεις παρτίδες, γιατί και καρατεκα να είσαι, αν σου βγάλει ο άλλος πιστολάκι, εσύ αμόλα τη ζώνη σου μετα.
Μην φυτρώνεις εκεί που δε σε σπέρνουν θα έλεγα εγώ...
Άρα λοιπόν, ή κάνεις μόκο, ή καλείς την αστυνομία ή κάνεις δολιοφθορά.
Νομίζω πως τα πρώτα 2 είναι αποδεκτά, το 3ο τιποτένιο.....γνώμη μου....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Καλησπέρα,
Να με συμπαθάτε αλλά το να ξεσπάει κάποιος στο αυτ/το κάποιου ανεγκέφαλου (ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε τον) είναι κατ εμέ μεγίστη δειλία..
Εάν θέλεις να διαμαρτυρηθείς έμπρακτα, άφησε κατά μέρος το άψυχο μέσο κίνησης - ή όποιο άλλο περιουσιακό στοιχείο διαθέτει - και εξέφρασε τα παράπονά σου απευθείας στον ίδιο. Πολύ πιο αντρίκειο θα είναι........(συμπαθάτε με κυρίες & δεσποινίδες του φόρουμ)
Οχι γιατι με τα λογια δεν θα ιδρωσει το αυτακι του (εκτος αν μετα τον ξαπλωσεις κατω), ενω η ζημια θα του τσουξει το πορτοφολι κ το σημειωμα που θα του εξηγει τον λογο της ζημιας θα τον κανει να το σκεφτει 2 φορες την επομενη φορα...
...και δεν είναι θέμα δειλίας το να ξεσπάσεις στο αυτ/το του λοιπόν? Σε ανυπεράσπιστο-άψυχο αντικείμενο?
.....δεν ξέρω, ίσως είμαι της παλιάς γενεάς εγώ και τα βλέπω αλλιώς....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Καλησπέρα,
Να με συμπαθάτε αλλά το να ξεσπάει κάποιος στο αυτ/το κάποιου ανεγκέφαλου (ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε τον) είναι κατ εμέ μεγίστη δειλία..
Ρε kacey εμεις πρεπει να κανουμε πιο πολυ παρεα
Εχουμε τις ιδιες αποψεις σε μερικα θεματαPuntolord σορρυ, δεν παει σε εσενα αυτο, αλλα οποιος λεει ''μην κανετε ζημια, τι σας φταιει το αυτοκινητο'', ειναι συνηθως αυτοι για τους οποιους υπαρχει αυτο το θρεντ
-
Προχθές ανέφερε περιστατικό κάποιος απ το φόρουμ στη Θεσσαλονικη, που ένας νταγλαράς έβριζε μια γυναίκα, μπήκε κάποιος να τους ηρεμήσει και τον ξάπλωσε κάτω.
Πολύ αντρίκιο αυτό.Άσχετο με το θέμα που ανέφερα εγώ, δεν ήταν άμεσα θιγόμενος.....
Δεν το ανέφερα για τη σχετικότητα, αλλά για το τί μπορεί να γίνει όταν μπλέκεσαι με ανθρώπους που δεν ξέρεις πως μπορούν να αντιδράσουν
Βασικός κανόνας είναι ότι με άγνωστο ΔΕΝ ανοίγεις παρτίδες, γιατί και καρατεκα να είσαι, αν σου βγάλει ο άλλος πιστολάκι, εσύ αμόλα τη ζώνη σου μετα.
Το να σου κλέισει ένας το πάκρινγκ δεν είναι φύτρωμα εκεί που δε σε σπέρνουν πχ, αλλά θα πρέπει να το σκεφτείς αρκετά πριν πας να το παίξεις τζώρας
δεν υποστηρίζω το 3 για ένα πολύ απλό λόγο. Φαντάσου να μου είχες δανείσει το αυτοκίνητο και να έκανα εγώ τη μαλακια. Για τον ίδιο λόγο θεωρώ λάθος και την κατάσχεση των πινακίδων
-
Δεν το ανέφερα για τη σχετικότητα, αλλά για το τί μπορεί να γίνει όταν μπλέκεσαι με ανθρώπους που δεν ξέρεις πως μπορούν να αντιδράσουν
Το να σου κλέισει ένας το πάκρινγκ δεν είναι φύτρωμα εκεί που δε σε σπέρνουν πχ, αλλά θα πρέπει να το σκεφτείς αρκετά πριν πας να το παίξεις τζώρας
δεν υποστηρίζω το 3 για ένα πολύ απλό λόγο. [color=#0000BF]Φαντάσου να μου είχες δανείσει το αυτοκίνητο και να έκανα εγώ τη μαλακια. Για τον ίδιο λόγο θεωρώ λάθος και την κατάσχεση των πινακίδων[/color]
Γυναίκα και αυτοκίνητο δεν δανείζονται Πάνο!!
-
Για το αμάξι συμφωνώ απόλυτα, για τη γυναίκα το συζητάμε
Δλδ, στην πιτσιρίκα δεν θα το δίνεις ρε άπονε πατέρα
-
Για το αμάξι συμφωνώ απόλυτα, για τη γυναίκα το συζητάμεΔλδ, στην πιτσιρίκα δεν θα το δίνεις ρε άπονε πατέρα
Εννοείται πως όχι!!
Ας πιάσει δουλειά, να γίνει ανεξάρτητη και μετά να τη βοηθήσω να πάρει ένα, όχι να της το πάρω εγώ...
Ειδικά για το πάρκινγκ που αναφέρεις, το έχω κάνει 2 φορές και πιάνει, τηλ Αστυνομία και φόρτωμα επί τόπου σε γερανό, ούτε τσαμπουκαλιές ούτε τπτ.....
-
Εσυ εισαι ο τυχερος οπου η αστυνομια εμφανιστηκε σε ευλογο χρονικο διαστημα.
Σεναριο:
Παρκαρει καποιος καθετα πανω στο πεζοδρομιο κλεινοντας το ολοκληρο κ αναγκαζοντας σε να κατεβεις πεζος στην Πειραιως για να περασεις (ηδη γνωριζουμε για ενα ατυχημα οπου πεζοι χτυπηθηκαν απο αυτοκινητο επειδη κατεβηκαν στον δρομο λογω παρκαρισμενου στο πεζοδρομιο αυτοκινητου). Τι κανεις?
α) Φωναζεις την τροχαια, οπου το αποτελεσμα ειναι ειτε οτι δεν ερχεται ποτε, ειτε οτι ερχεται κ ο οδηγος που ειναι εκει κοντα πεταγεται και το παιρνει, ειτε οτι τον γραφουν. Εστω οτι τον γραφουν, βαζει μυαλο ή το αποδιδει στην τυχη κ συνεχιζει να κανει οτι γουσταρει?
β) αφηνεις σημειωμα, που γινεται σαΐτα (αυτο στο εγγυωμαι)
γ) του την λες, οπου το αποτελεσμα ειναι ειτε να σου πει ναι συγνωμη εχετε δικιο κ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ απο μεσα του να σε γραψει στα @@ του, ειτε να σου κανει τσαμπουκα κ μετα τι? Ξυλο ειτε σε εσενα ειτε σε εκεινον?
δ) του κανεις μια ζημια 100αδων ευρω αφηνοντας ενα σημειωμα που εξηγει για ποιον λογο την επαθε,ή περνας πανω απο τον ουρανο κ το καπω του φροντιζοντας να φανει ξεκαθαρα οτι καποιος περπατησε πανω στο αυτοκινητο.Τι απο ολα αυτα θα του βαλει μυαλο?
Αλλο σεναριο:
Μαλακας με ηχοσυστημα απο αυτα που κανενα αυτοκινητο δεν χρειαζεται κ δεν θα επρεπε να εχει, συνηθιζει να περναει απο γειτονιες 2 το βραδυ καθημερινων, με το volume τιγκα κ τα παραθυρα ανοιχτα, οδηγωντας μαλιστα με 20 χαω. Τι κανεις?
α) του την λες, οπου το αποτελεσμα ειναι ειτε να σου πει ναι συγνωμη εχετε δικιο κ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ απο μεσα του να σε γραψει στα @@ του, ειτε να σου κανει τσαμπουκα κ μετα τι? Ξυλο ειτε σε εσενα ειτε σε εκεινον?
β) αφηνεις σημειωμα στο μαγαζι του οπου του λες οτι αμα συνεχισει θα του το καψεις?Και οταν το β) δεν πιανει, τι κανεις? Οταν παντως προσγειωθηκε τσιμεντενια γλαστρα απο τον 5ο οροφο στον ουρανο του κ τον κατεβασε μεχρι κατω, δεν τον ξανακουσαμε...
...και δεν είναι θέμα δειλίας το να ξεσπάσεις στο αυτ/το του λοιπόν? Σε ανυπεράσπιστο-άψυχο αντικείμενο?
Το αυτοκινητο ουτε συναισθηματα εχει, ουτε ποναει. Στα @@ του του αυτοκινητου. Η τσεπη του μαλακα ιδιοκτητη ποναει, και ο μαλακας ιδιοκτητης εχει συναισθηματα.
-
Ενας μαλακας που περνουσε με την μουσικη τερμα απο την γειτονια μου, για να παραλαβει μια γκομενα, εφαγε σακουλα με νερο στην ανοιχτη ηλιοροφη του.... οταν αρχησε τις παπαριες, και τα καντηλια, κατεβηκα κατω και τον ενημερωσα οτι την επομενη φορα μαλλον θα ειναι γλαστρα... η ενας καναπες που εχει ξεμεινει στο μπαλκονι...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εσυ εισαι ο τυχερος οπου η αστυνομια εμφανιστηκε σε ευλογο χρονικο διαστημα.Σεναριο:
Παρκαρει καποιος καθετα πανω στο πεζοδρομιο κλεινοντας το ολοκληρο κ αναγκαζοντας σε να κατεβεις πεζος στην Πειραιως για να περασεις (ηδη γνωριζουμε για ενα ατυχημα οπου πεζοι χτυπηθηκαν απο αυτοκινητο επειδη κατεβηκαν στον δρομο λογω παρκαρισμενου στο πεζοδρομιο αυτοκινητου). Τι κανεις?
α) Φωναζεις την τροχαια, οπου το αποτελεσμα ειναι ειτε οτι δεν ερχεται ποτε, ειτε οτι ερχεται κ ο οδηγος που ειναι εκει κοντα πεταγεται και το παιρνει, ειτε οτι τον γραφουν. Εστω οτι τον γραφουν, βαζει μυαλο ή το αποδιδει στην τυχη κ συνεχιζει να κανει οτι γουσταρει?
β) αφηνεις σημειωμα, που γινεται σαΐτα (αυτο στο εγγυωμαι)
γ) του την λες, οπου το αποτελεσμα ειναι ειτε να σου πει ναι συγνωμη εχετε δικιο κ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ απο μεσα του να σε γραψει στα @@ του, ειτε να σου κανει τσαμπουκα κ μετα τι? Ξυλο ειτε σε εσενα ειτε σε εκεινον?
δ) του κανεις μια ζημια 100αδων ευρω αφηνοντας ενα σημειωμα που εξηγει για ποιον λογο την επαθε,ή περνας πανω απο τον ουρανο κ το καπω του φροντιζοντας να φανει ξεκαθαρα οτι καποιος περπατησε πανω στο αυτοκινητο.Τι απο ολα αυτα θα του βαλει μυαλο?
Αλλο σεναριο:
Μαλακας με ηχοσυστημα απο αυτα που κανενα αυτοκινητο δεν χρειαζεται κ δεν θα επρεπε να εχει, συνηθιζει να περναει απο γειτονιες 2 το βραδυ καθημερινων, με το volume τιγκα κ τα παραθυρα ανοιχτα, οδηγωντας μαλιστα με 20 χαω. Τι κανεις?
α) του την λες, οπου το αποτελεσμα ειναι ειτε να σου πει ναι συγνωμη εχετε δικιο κ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ απο μεσα του να σε γραψει στα @@ του, ειτε να σου κανει τσαμπουκα κ μετα τι? Ξυλο ειτε σε εσενα ειτε σε εκεινον?
β) αφηνεις σημειωμα στο μαγαζι του οπου του λες οτι αμα συνεχισει θα του το καψεις?Και οταν το β) δεν πιανει, τι κανεις? Οταν παντως προσγειωθηκε τσιμεντενια γλαστρα απο τον 5ο οροφο στον ουρανο του κ τον κατεβασε μεχρι κατω, δεν τον ξανακουσαμε...
Το αυτοκινητο ουτε συναισθηματα εχει, ουτε ποναει. Στα @@ του του αυτοκινητου. Η τσεπη του μαλακα ιδιοκτητη ποναει, και ο μαλακας ιδιοκτητης εχει συναισθηματα.
+oo
Αμα ξαναδώ αυτοκίνητο να έχει πιάσει 2 θέσεις σε πάρκινγκ, θα κατέβω να το σπάσω.-
Και θα αφήσω σημείωμα ΠΑΝΩ σε οτι έχει μείνει με κλειδί.
Σήμερα, όση ώρα έκανα να πάω στην Πολυτεχνειούπολη, άλλη τόση έκανα να παρκάρω!
Αν οι ΜΑΛΑΚΕΣ βάζανε τα μπουρδέλα τους σωστά, θα υπήρχαν τουλάχιστον 30 θέσεις παραπάνω.
Αλλά είπαμε, την επόμενη φορά δεν θα μείνει ζάντα.-
-
ΓυφτοΖΩΟΝ. Επιστρέφω με το scooter από γραφείο σπίτι. Σε κάποια φάση τη στιγμή που είμαι στο s-άκι της παραλιακής νιώθω lazerάκι πράσινο στα μάτια μου. Διαπιστώνω ότι ένας αλήτης από το πίσω αμάξι το ρίχνει επάνω στον καθρέπτη του scooter. Πατάω φρένο και του κάνω νόημα αλλά δεν βλέπω καλά καθώς το γυφτοζώον είχε αναμμένα και προβολάκια ομίχλης που έφεγγαν στον Σείριο και δεν έβλεπα. Κάνω δεξιά και περιμένω να έρθει, διστάζει και αναγκάζομαι να κόψω και άλλο. Έρχεται και βλέπω να οδηγάει μια γύφτισσα, συνοδηγός άλλη γύφτισα που με έβρισε στην πανεπιστημιακή διάλεκτό της και πίσω ο αλήτης με το laser. Έτοιμος ήμουν να γίνω θηρίο αλλά λέω μέσα μου γύφτοι είναι ποιός ξέρει τί μπορεί να έχουν πάνω τους...και έδωσα τόπο στην οργή
-
Στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ανακοίνωσε ότι - κατόπιν ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου - η πόλη θα 'κλείσει' στα αυτοκίνητα και κεντρικοί δρόμοι, όπως η Λεωφόρος Μεσογείων , θα μετατραπούν σε ποδηλατοδρόμους. Πείτε μου σας παρακαλώ ότι η παραπάνω δήλωση αποτελούσε πρωταπριλιάτικη φάρσα του σταθμού σε συνεργασία με τον δήμαρχο και δεν ισχύει.
Μπορεί ένας δήμος να αποφασίσει να 'κλείσει' ένα δρόμο όπως η Λεωφόρος Μεσογείων; Αν ναι, προτείνω οι δήμοι Παλαιού Φαλήρου, Καλλιθέας και Νέας Σμύρνης να κλείσουν τη Λεωφόρο Συγγρού στα αυτοκίνητα και να κινούνται μόνο ποδήλατα στις δύο αριστερές και λεωφορεία στις δύο δεξιές λωρίδες.
Οι παρουσιαστές κάποια στιγμή ανέφεραν ότι ο δήμος Αγίας Παρασκευής είχε αρνηθεί στο παρελθόν την κατασκευή σταθμού του Μετρό. Ισχύει; Κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι τέτοιες μ@λ@κίες έκαναν οι δήμοι της περιοχής και τώρα έχει αχρηστευτεί η μισή γραμμή του Μετρό για να φτιαχτούν οι σταθμοί εκ των υστέρων.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μαλακας με ηχοσυστημα απο αυτα που κανενα αυτοκινητο δεν χρειαζεται κ δεν θα επρεπε να εχει, συνηθιζει να περναει απο γειτονιες 2 το βραδυ καθημερινων, με το volume τιγκα κ τα παραθυρα ανοιχτα, οδηγωντας μαλιστα με 20 χαω. Τι κανεις?[...]
Οταν παντως προσγειωθηκε τσιμεντενια γλαστρα απο τον 5ο οροφο στον ουρανο του κ τον κατεβασε μεχρι κατω, δεν τον ξανακουσαμε...
Γι'αυτό τώρα τελευταία έχει ησυχάσει λίγο η γειτονιά σε σχέση με παλαιότερα;
Πότε θα σε κεράσω μία μπυρίτσα, ρε γείτονα;...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ανακοίνωσε ότι - κατόπιν ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου - η πόλη θα 'κλείσει' στα αυτοκίνητα και κεντρικοί δρόμοι, όπως η Λεωφόρος Μεσογείων , θα μετατραπούν σε ποδηλατοδρόμους. Πείτε μου σας παρακαλώ ότι η παραπάνω δήλωση αποτελούσε πρωταπριλιάτικη φάρσα του σταθμού σε συνεργασία με τον δήμαρχο και δεν ισχύει.Μπορεί ένας δήμος να αποφασίσει να 'κλείσει' ένα δρόμο όπως η Λεωφόρος Μεσογείων; Αν ναι, προτείνω οι δήμοι Παλαιού Φαλήρου, Καλλιθέας και Νέας Σμύρνης να κλείσουν τη Λεωφόρο Συγγρού στα αυτοκίνητα και να κινούνται μόνο ποδήλατα στις δύο αριστερές και λεωφορεία στις δύο δεξιές λωρίδες.
Οι παρουσιαστές κάποια στιγμή ανέφεραν ότι ο δήμος Αγίας Παρασκευής είχε αρνηθεί στο παρελθόν την κατασκευή σταθμού του Μετρό. Ισχύει; Κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι τέτοιες μ@λ@κίες έκαναν οι δήμοι της περιοχής και τώρα έχει αχρηστευτεί η μισή γραμμή του Μετρό για να φτιαχτούν οι σταθμοί εκ των υστέρων.
Μαλλον πρωταπριλιατικο μου ακουγεται το πρωτο..... για την Μεσογειων.... αλλα το θεμα του σταθμου του μετρο ναι ισχυει...... και με το παραπανω Κουτσης λεγοτανε τοτε ενας απο τους δημαρχους....... του συνασπιμου ηταν νομιζω........
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ανακοίνωσε ότι - κατόπιν ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου - η πόλη θα 'κλείσει' στα αυτοκίνητα και κεντρικοί δρόμοι, όπως η Λεωφόρος Μεσογείων , θα μετατραπούν σε ποδηλατοδρόμους. Πείτε μου σας παρακαλώ ότι η παραπάνω δήλωση αποτελούσε πρωταπριλιάτικη φάρσα του σταθμού σε συνεργασία με τον δήμαρχο και δεν ισχύει.
Μπορεί ένας δήμος να αποφασίσει να 'κλείσει' ένα δρόμο όπως η Λεωφόρος Μεσογείων; Αν ναι, προτείνω οι δήμοι Παλαιού Φαλήρου, Καλλιθέας και Νέας Σμύρνης να κλείσουν τη Λεωφόρο Συγγρού στα αυτοκίνητα και να κινούνται μόνο ποδήλατα στις δύο αριστερές και λεωφορεία στις δύο δεξιές λωρίδες.
Μαλλον πρωταπριλιατικο μου ακουγεται το πρωτο..... για την Μεσογειων.... αλλα το θεμα του σταθμου του μετρο ναι ισχυει...... και με το παραπανω Κουτσης λεγοτανε τοτε ενας απο τους δημαρχους....... του συνασπιμου ηταν νομιζω........
Πάντως κακά τα ψέματα άμα γίνουν ποδηλατόδρομοι με διαχωριστικά τσιμεντένια κολωνάκια ή να περνάει το τραμ από δρόμους (όπως πχ να φτάνει μέχρι το δημοτικό στον πειραιά) πιστεύω δεν θα υπάρχουν πολλοί εξυπνάκιδες με αλάρμ ή διπλοπαρκαρισμένα. Την λεωφορειολωρίδα την παραβιάζεις και σταματάς. Να τους δω αν θα το αφήνουν πάνω στις γραμμές του τραμ όμως...
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............