-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Σταματάω στο φανάρι και έρχεται μαυρούλης με συμπαθητική φάτσα για να καθαρίσει το παρμπρίζ.
Το αποφεύγω συνήθως αλλά λόγο μηνιαίας απλησιάς δεν έβλεπα και πολλά και του κάνω νόημα να το καθαρίσει.Τελειώνει, ψάχνω και του δίνω 10 λεπτά.
Τα κοιτάει, στραβώνει τα μούτρα, κάτι λέει και πάει παρακάτω...Γυρίζει μετά από λίγο, το κοιτάω και ρωτάω πόσα θέλεις δηλαδή για το τζάμι ;;;;
Με κοιτάει και λέει 1 ευρώ...
Άι στο δι@λο ρε, που φτάσαμε στο σημείο να ζητάνε και οι ξυπόλητοι 1 ευρώ για το παρμπρίζ...
ΟΥΣΤ...10 ολόκληρα λεπτά ε ?
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Σταματάω στο φανάρι και έρχεται **μαυρούλης με συμπαθητική φάτσα **για να καθαρίσει το παρμπρίζ.
Το αποφεύγω συνήθως αλλά λόγο μηνιαίας απλησιάς δεν έβλεπα και πολλά και του κάνω νόημα να το καθαρίσει.Τελειώνει, ψάχνω και του δίνω 10 λεπτά.
Τα κοιτάει, στραβώνει τα μούτρα, κάτι λέει και πάει παρακάτω...Γυρίζει μετά από λίγο, το κοιτάω και ρωτάω πόσα θέλεις δηλαδή για το τζάμι ;;;;
Άι στο δι@λο ρε, που φτάσαμε στο σημείο να ζητάνε και οι ξυπόλητοι 1 ευρώ για το παρμπρίζ...
ΟΥΣΤ...Και μαυρούλης και συμπαθητικός;
Ευτυχώς το διόρθωσες μετά με τα μπινελίκια
Πλάκα κάνω, προφανώς
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
10 ολόκληρα λεπτά ε ?Σου φαίνοντε λίγα για δουλειά ενώς λεπτού ;;;;
-
Σταματάω στο φανάρι και έρχεται μαυρούλης με συμπαθητική φάτσα για να καθαρίσει το παρμπρίζ.
ΟΥΣΤ...10 ολόκληρα λεπτά ε ?
Υπάρχει και οικονομική κρίση λέμε!
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
10 ολόκληρα λεπτά ε ?
Σου φαίνοντε λίγα για δουλειά ενώς λεπτού ;;;;
Ναι
Πρόσεξε με, διαφωνώ πλήρως με την αντίδραση του αλλά αυτα τα '10 λεπτά' ... δεν ξέρω ... μου ακούγονται 'κάπως'
-
10 ολόκληρα λεπτά ε ?
Ναι
Πρόσεξε με, διαφωνώ πλήρως με την αντίδραση του αλλά αυτα τα '10 λεπτά' ... δεν ξέρω ... μου ακούγονται 'κάπως'
Αααχχ που φτάσαμε...από τότε που βγήκε το ρημάδι το ευρώ!
-
10 ολόκληρα λεπτά ε ?
Ναι
πόσα έπρεπε να του δώσει πιστεύεις; Δεν είναι δουλειά 1 λεπτού αλλά 20' ...μιλάμε ότι περιμένουμε σε φανάρι.
οι περισσότεροι μου την σπάνε που με το έτσι θέλω προσπαθούν να στο καθαρίσουν. Πατάς υαλοκαθ. και τέλος. Το μάθανε και οι κοπελίτσες που δεν τις «άκουγαν» κ το κάνουν κ αυτές.
-
Ενώ επι δραχμών θα έδινες το υπέρογκο, τεράστιο, το χιουμάνγκους ποσό των 34άρων ολόκληρων δραχμών και θα έλεγες 'μα μια χαρά λεφτά του έδωσα για δουλειά 1 λεπτού' ?
Δηλαδή το ποσό που δίνουμε σε αυτούς τους ανθρώπους εξαρτάται από τη 'δουλειά' τους ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
10 ολόκληρα λεπτά ε ?
Ναι
πόσα έπρεπε να του δώσει πιστεύεις; Δεν είναι δουλειά 1 λεπτού αλλά 20' ...μιλάμε ότι περιμένουμε σε φανάρι.
οι περισσότεροι μου την σπάνε που με το έτσι θέλω προσπαθούν να στο καθαρίσουν. Πατάς υαλοκαθ. και τέλος. Το μάθανε και οι κοπελίτσες που δεν τις «άκουγαν» κ το κάνουν κ αυτές.
Ανεξάρτητα από το χρόνο που τους παίρνει, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι υπάρχουν και κάποιοι που γίνονται φορτικοί, τα 10 λεπτά μου φαίνονται πολύ λίγα. Ελπίζω να είναι πολύ λίγοι αυτοί που με τη δική σας λογική τους δίνουν 10 λεπτά και το θεωρούν ΟΚ ....
-
Εγώ σε Πακιστανό έχω δώσει 1.10 ευρώ σε 10 λεπτα και 20 λεπτα για να ξεφορτώσω το πορτοφόλι και γύρισε και με είπε 'τσκ βλάγκα' Καλομάθανε.
Ρε κάτι απαιτήσεις που'χει ο κόσμος... σε δρόμο που είχα προτεραιότητα αλλά πηγαίναμε όλοι αργά είδα σε κάθετο στενό να έχουν μαζευτεί 4-5 μηχανάκια που ήθελαν να διασχίσουν κάθετα το δρόμο, οπότε σταμάτησα να τους αφήσω να περάσουν σκεπτόμενος ότι για να έχουν μαζευτεί τόσοι θα περιμένουν ώρα (και με την κίνηση πίσω μου δεν υπάρχει ελπίδα να περάσουν ποτέ μάλλον). Περνάνε, με ευχαριστούν, ξεκινάω να προχωρήσω και έρχεται μια ακόμα μηχανή από το στενό ο οδηγός της οποίας θέλει να εκμεταλλευτεί την παύση της κίνησης και γκαζώνει τέρμα για να προλάβει αλλά είναι ακόμα πολύ μακριά. Λέω νταξ έχασες φιλαράκο, δε μπορώ να καθυστερώ για εσένα μια ώρα και ξεκινάω.
Ο τύπος ακόμα επιταχύνει, παίζει φώτα και αρχίζει κόρνες σταματώντας μισό μέτρο από το φτερό μου και κατεβάζοντας τα θεία Τι θες ρε άνθρωπε του λέω, 'γιατί ξεκίνησες ΡΕ;' μου απαντάει. 'Καλά αφού έχεις στοπ θα μου ζητήσεις και ρέστα;' -'Είδες ότι ερχόμουν, να με περίμενες 5 δευτερόλεπτα ' και συνεχίζει με κοσμητικά επίθετα Η ιστορία έληξε κάπου εκεί καθώς οι κόρνες των πίσω οδηγών δεν άφηναν τα καντήλια που ρίχναμε ο ένας στον άλλο να ακουστούν καθαρά
-
Ενώ επι δραχμών θα έδινες το υπέρογκο, τεράστιο, το χιουμάνγκους ποσό των 34άρων ολόκληρων δραχμών και θα έλεγες 'μα μια χαρά λεφτά του έδωσα για δουλειά 1 λεπτού' ?Δηλαδή το ποσό που δίνουμε σε αυτούς τους ανθρώπους εξαρτάται από τη 'δουλειά' τους ?
Υποθέτω οτι επι δραχμών θα του έδινα 50 δραχμές. Θέλει κι'άλλα;
Στους ζητιάνους πόσα δίναμε; Έδινε κάποιος παραπάνω απο 100 δραχμές;
Με 340 δραχμές τότε έπαιρνες 2 σουβλάκια. Πλέον το ένα σουβλάκι κάνει 600 δραχμές.
Με 1700 δραχμές έμπαινες στο σινεμά αν δεν κάνω λάθος. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Kίνηση σε στοίχους υπάρχει όταν ο κυκλοφοριακός φόρτος είναι αυξημένος, για διάβασε ακριβώς τί λεει ο ΚΟΚ
Γι αυτό κι αν δεις έναν να κατασκηνώσει με 50 στην αριστερή της Βουλιαγμένης θα τον κράξεις, και θα έχεις και δίκιοΓια διαβασε τον κ εσυ...ΠΟΥΘΕΝΑ σε ΟΛΟ το αρθρο για προσπεραση, κ ακομα ειδικοτερα σε ολοκληρη την παραγραφο για τους στοιχους, δεν αναφερει ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για κυκλοφοριακο φορτο κλπ.
- α) Σε μoνόδρoμoυς και oδoύς διπλής κατεύθυνσης, πoυ υπάρχoυν δύo
τoυλάχιστoν λωρίδες κυκλoφoρίας, κατά κατεύθυνση, μέσα σε κατoικημένες
περιoχές και τρεις εκτός αυτών, διαχωριζόμενες με κατά μήκoς διαγραμμί-
σεις, επιτρέπεται η κυκλoφoρία σε παράλληλες σειρές (στoίχoυς).
β) Στην περίπτωση αυτή, αλλαγή λωρίδας επιτρέπεται μόνoν εφόσoν δεν
πρoκαλείται κίνδυνoς ή παρακώλυση της κυκλoφoρίας και δίνεται έγκαιρα
πρoειδoπoίηση, σύμφωνα με τo άρθρo 21 παράγραφος 2 τoυ παρόντoς Kώ-
δικα.
γ) **Στην περίπτωση που προβλέπεται στο εδάφιο α΄ της παρούσας παρα-
γράφου, ο προβλεπόμενος τρόπος οδήγησης δε θεωρείται ότι αποτελεί προ-
σπέρασμα κατά την έννοια του παρόντος άρθρου. **Η διάταξη της περίπτωσης
στ΄ της παραγράφου 3 του άρθρου αυτού παραμένει εφαρμόσιμη.
Οτι ειπα. Κοινως αν σε εναν αδειο δρομο με 2 λωριδες οπως πχ η παραλιακη μετα το Riba's, καποιος ειναι στην αριστερη με Χ χαω κ εγω τον πλησιαζω με Χ+50 ώντας στην δεξια (ακριβως οπως προβλεπεται σε αδειο δρομο...), τοτε ΦΥΣΙΚΑ και θα συνεχισω στην δεξια και πολυ απλα θα τον περασω σφαιρα κ μεταξυ μας καλα θα κανει να χεστει πανω του μπας κ ξυπνησει κ ξεκαβαλισει την αριστερη...
Εσυ δηλαδη τι θα κανεις κ τι προσπαθεις να με πεισεις οτι ισχυει? Θα φρεναρεις, θα μπεις απο την δεξια στην αριστερη, θα περιμενεις απο πισω του να κανει δεξια για να ξαναεπιταχυνεις κ να επιστρεψεις μετα στην δεξια?
οτι πεις...
- α) Σε μoνόδρoμoυς και oδoύς διπλής κατεύθυνσης, πoυ υπάρχoυν δύo
-
10 ολόκληρα λεπτά ε ?
Ναι
10 λεπτά του ευρώ για δουλειά 1 λεπτού της ώρας...
10χ60 = 600 λεπτά σε μία ώρα ή χονδρικά 6 ευρώ την ώρα.
Δηλαδή 48 ευρώ στο 8ωρο...Αν θεωρούσαμε ότι δουλεύει κανονικά και φούλ μεροκάματο, πιστεύεις ακόμα ότι είναι λίγα τα χρήματα που έδωσα ;;;;
Και αν το πιστεύεις τότε πάνε ρώτησε τα παιδιά των 800 ευρώ που πέρνουν περίπου 6 λεπτά την ώρα. μικτά...
-
Ανεξάρτητα από το χρόνο που τους παίρνει, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι υπάρχουν και κάποιοι που γίνονται φορτικοί, τα 10 λεπτά μου φαίνονται πολύ λίγα. Ελπίζω να είναι πολύ λίγοι αυτοί που με τη δική σας λογική τους δίνουν 10 λεπτά και το θεωρούν ΟΚ ....
Δεν πρόκειται ποτέ μου να συναινέσω στην διαίωνιση του προβλήματος. Εάν θέλει δουλειά που να βγάζει 50 cents το λεπτό εργασίας να πάει στο Πακιστάν. Τόσο απλά.
ΥΓ> με έναν πρόχειρο υπολογισμό αυτός κονομάει με 30 αμάξια την ώρα σου λέω -έτσι στο χαλαρό- 15 ευρώ. Για ένα 8ωρο = 120 ευρώ. Με 50 cents που τα θεωρείς και ντροπή.
edit: με πρόλαβε ο dpolal με άλλο παράδειγμα.
-
Πρέπει να έχω αναφέρει στο παρελθόν το εξής περιστατικό: Σε φανάρι γυφτάκι έρχεται στο παράθυρο ζητώντας ελεημοσύνη. Ο πατέρας μου του δίνει πενηντάρικο* (ίσως η μοναδική φορά που τον έχω δει) και το γυφτάκι μας το πετάει μέσα ζητώντας κατοστάρικο**
*: επί εποχής δραχμών
**: μόλις είχαν κυκλοφορήσει και ήταν της μόδας -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
10 ολόκληρα λεπτά ε ?
0,1 € /1 Min = 48 €/8 Hours
-15 € το κόστος...
=33 €, αλλά ανασφάλιστος... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
10 ολόκληρα λεπτά ε ?
Ναι
10 λεπτά του ευρώ για δουλειά 1 λεπτού της ώρας...
10χ60 = 600 λεπτά σε μία ώρα ή χονδρικά 6 ευρώ την ώρα.
Δηλαδή 48 ευρώ στο 8ωρο...Αν θεωρούσαμε ότι δουλεύει κανονικά και φούλ μεροκάματο, πιστεύεις ακόμα ότι είναι λίγα τα χρήματα που έδωσα ;;;;
Πλάκα κάνεις ε?
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
10 ολόκληρα λεπτά ε ?
0,1 € /1 Min = 48 €/8 Hours
-15 € το κόστος...
=33 €, αλλά ανασφάλιστος...τι ανασφάλιστος ρε συ....33 ευρώ είναι ο μισθός 1 μήνα στο Πακιστάν κ αυτός τον βγάζει σε 1 μέρα.
Μονο σε μια γιαγιούλα έδωσα λεφτά που πούλγε χαρτμάντηλα χωρίς να τα πάρω (5ευρο). Καθόλα αξιοπρεπής μπορούσε να είναι η γιαγιά όλων μας. 1000 ευχές πήρα.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πρέπει να έχω αναφέρει στο παρελθόν το εξής περιστατικό: Σε φανάρι γυφτάκι έρχεται στο παράθυρο ζητώντας ελεημοσύνη. Ο πατέρας μου του δίνει πενηντάρικο* (ίσως η μοναδική φορά που τον έχω δει) και το γυφτάκι μας το πετάει μέσα ζητώντας κατοστάρικο***: επί εποχής δραχμών
**: μόλις είχαν κυκλοφορήσει και ήταν της μόδαςΈκανε τέτοιο έγκλημα το γυφτάκι? Να μην ξαναδώσουμε φράγκο ... ε συγνώμη σεντ σε κανένα !!!
-
Πρέπει να έχω αναφέρει στο παρελθόν το εξής περιστατικό: Σε φανάρι γυφτάκι έρχεται στο παράθυρο ζητώντας ελεημοσύνη. Ο πατέρας μου του δίνει πενηντάρικο* (ίσως η μοναδική φορά που τον έχω δει) και το γυφτάκι μας το πετάει μέσα ζητώντας κατοστάρικο**
*: επί εποχής δραχμών
**: μόλις είχαν κυκλοφορήσει και ήταν της μόδαςΈκανε τέτοιο έγκλημα το γυφτάκι? Να μην ξαναδώσουμε φράγκο ... ε συγνώμη σεντ σε κανένα !!!
είπε κανείς να μην ξαναδώσει σε κανέναν; Γιατί μηδενίζεις;
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............