-
Ο χρήστης blugosi έγραψε:
Αλλά... τι λέω μωρέ; Ο άθρωπος τη δουλειά του έκανε... Είχε και ένα μεγάλο αυτοκόλλητο στην πόρτα του οδηγού που έλεγε XXXXXXX Test Drive !
(όπου ΧΧΧΧΧΧΧ εννοώ ένα περιοδικό αυτοκινήτου με πολύχρονη παρουσία στην Ελλάδα).Μαντέψτε ποιο ήτανε!!!
Α ρε ματσούκι που θέλουνε... 'Δάσκαλος που δίδασκε...'
Ποιο ήταν;
-
Μα φυσικά... 4Τ!
Πως μπορούμε να έχουμε σχολή ασφαλούς οδήγησης, αν δεν είμαστε ειδικοί στην επικίνδυνη;
-
Αναζητειται κοκκινο evo με 2 καγκουρες μπουρναζιοτες μεσα, που εκαναν χαρωτικες σφηνες στο ποταμι, σημερα κατα τις 2 το μεσημερι
Εχω παρει πιναδικες
Αν το βρω, δεν προκειται να μεινει τιποτα
Ηταν θεμα τυχης που δεν πεταξε 3-4 αμαξια στις μπαριερες, και αλλες τοσες μοτοσυκλετεςΒγηκες στην εθνικη ΚΑΓΚΟΥΡΑ να το παιξεις γρηγορος, με σφηνες που σε εκαναν να μοιαζεις ακομα πιο ΓΥΦΤΟΣ απο αυτο που ησουνα, εσυ και ο πανιβλακας φιλος σου
Θες να το παιξεις γρηγορος ρε ορνιο?Πηγαινε σε καμια πιστα!Αλλα εκει βλεπεις δεν θα σε δει καποιος, οπως π.χ. στο μπουρναζι σου....Η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει
-
Μα φυσικά... 4Τ!Πως μπορούμε να έχουμε σχολή ασφαλούς οδήγησης, αν δεν είμαστε ειδικοί στην επικίνδυνη;
Προώθησα την 'εμπειρία' σου κι εδώ. Είμαι περίεργος αν θα υπάρξει απάντηση. Στείλε τους κι ένα email αν δε βαριέσαι.
Ας έρθουμε στα δικά 'μας'. Το κακό με αυτούς που νομίζουν ότι τους ανήκει το πεζοδρόμιο έχει παραγίνει:
Ειδοποίησα το 100 όπως και χθες, χωρίς βέβαια να τρέφω αυταπάτες. Παρόλα αυτά πήρα απόφαση να 'δίνω' τα ζώα στο 100 όσο πιο συχνά μπορώ. Του φούστη, μία στις δέκα δε θα εμφανιστούν να κόψουν κλήση;
-
-
Την περίπτωση να είναι εργαζόμενος στο εργοτάξιο δεν την σκέφτηκε ο φίλος που ανέβασε το video μάλλον ε?
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Την περίπτωση να είναι εργαζόμενος στο εργοτάξιο δεν την σκέφτηκε ο φίλος που ανέβασε το video μάλλον ε?Βλέπες κανέναν να δουλεύει?
Ή μήπως είναι 5 το πρωί και έφτασε πρώτος? -
Την περασμένη εβδομάδα...Αλλά... τι λέω μωρέ; Ο άθρωπος τη δουλειά του έκανε... Είχε και ένα μεγάλο αυτοκόλλητο στην πόρτα του οδηγού που έλεγε XXXXXXX Test Drive !
(όπου ΧΧΧΧΧΧΧ εννοώ ένα περιοδικό αυτοκινήτου με πολύχρονη παρουσία στην Ελλάδα).Μαντέψτε ποιο ήτανε!!!
Ανηκουστο...Δημοσιογραφος περιοδικου που κατακραζει του κοντρακηδες κ να φτανει στο σημειο να θεωρει λαμογιο οποιον ξοδευει λεφτα σε βελτιωσεις, να κανει μαλακιες στον δρομο με δανεικα αυτοκινητα?
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΜΑ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΛΕΩ...
Κ μια ερωτηση απο καποιον που κανει (ειτε ως οδηγος ειτε ως επιβατης) την ιδια διαδρομη αοπ το 1985:
τι δουλεια ειχατε 2-3 αυτοκινητα στην αριστερη λωριδα ενω η δεξια ηταν (προφανως, για να σας περασει ετσι ολους μαζεμενα) αδεια?
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Την περίπτωση να είναι εργαζόμενος στο εργοτάξιο δεν την σκέφτηκε ο φίλος που ανέβασε το video μάλλον ε?Δεν νομίζω να είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που περνάει από εκεί. Όταν ξεκινάει το video δείχνει ακόμη ένα ποιο πριν. Επίσης αναφέρεται σε αρκετά αυτοκίνητα κι όχι σε ένα.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Την περίπτωση να είναι εργαζόμενος στο εργοτάξιο δεν την σκέφτηκε ο φίλος που ανέβασε το video μάλλον ε?
Δεν νομίζω να είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που περνάει από εκεί. Όταν ξεκινάει το video δείχνει ακόμη ένα ποιο πριν. Επίσης αναφέρεται σε αρκετά αυτοκίνητα κι όχι σε ένα.
Ξεκινούσε η βάρδια..
-
Σήμερα μπαίνοντας στην Πανεπιστημιούπολη, ακολουθώ αυτοκίνητο με Ν. Σταματάει στην πλατεία, σταματάω από πίσω σε σχετική απόσταση (αφού είχα δει το Ν), κάνει να ξεκινήσει, φεύγει πίσω και σταματάει πάνω μου παρά τα κορναρίσματά μου. Ξεκινάει και φεύγει σαν να μην έγινε τίποτα... Επιταχύνω και έρχομαι δίπλα, βλέπω νεαρή οδηγό και τη μητέρα της συνοδηγό, τους κάνω νόημα, με τα πολλά σταματάνε και ξεκινάει το πάρτυ...
Κατεβαίνω να δω τη ζημιά, είχε κάνει μια μεγάλη γρατσουνιά στον προφυλακτήρα μου το δικό μου πλαίσιο πινακίδας, το οποίο πιέστηκε από το 'ακούμπημα'. Μέγεθος 2 cm επί το πλάτος της πινακίδας, στο οποίο έχει γδαρθεί/φύγει το χρώμα. Κατεβαίνει η μάνα και αρχίζει τα δικά της, άκουσα πολλά καλά:
- Το είχα ήδη
- Δεν είναι τίποτα, θα φύγει η γρατσουνιά (πως; αφού έφυγε το χρώμα!)
- Εκείνη δεν έχει ζημιά, άρα δε με ακούμπησε
- Το φαντάζομαι όλο αυτό γιατί θέλω να φτιάξω τον προφυλακτήρα μου
- Δεν τη σέβομαι, αν ήταν η μάνα μου δε θα της μιλούσα έτσι
- Έχει πένθος και την αναστατώνω
Έβγαλα το κινητό, σημείωσα την πινακίδα, αρνήθηκε να μου δώσει τα υπόλοιπα στοιχεία της και μόλις απείλησα ότι θα πάρω την αστυνομία, σηκώθηκαν και έφυγαν!
Εννοείται πως θα πάω να κάνω δήλωση το συντομότερο δυνατό, και ο μόνος λόγος που δεν κάλεσα αστυνομία για να το τραβήξω ακόμα παραπάνω το θέμα, είναι ότι ήμουν μέσα στην Πανεπιστημιούπολη και δεν θα έρχονταν.
Συμπεράσματα:
- Μόλις συμβεί οτιδήποτε, πρώτα βγάζουμε φωτογραφία με το κινητό το αυτοκίνητο του άλλου, πράγμα που δε σκέφτηκα εγώ...
- Αν είχε βγει και είχε ζητήσει συγγνώμη για το λάθος της κόρης της, θα την είχα αφήσει να φύγει.
- Φεύγοντας χωρίς να αφήσει τα στοιχεία της, σιγούρεψε ότι θα το κυνηγήσω...
Για να δούμε τι θα πει κι η Εθνική...
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Σήμερα μπαίνοντας στην Πανεπιστημιούπολη, ακολουθώ αυτοκίνητο με Ν. Σταματάει στην πλατεία, σταματάω από πίσω σε σχετική απόσταση (αφού είχα δει το Ν), κάνει να ξεκινήσει, φεύγει πίσω και σταματάει πάνω μου παρά τα κορναρίσματά μου. Ξεκινάει και φεύγει σαν να μην έγινε τίποτα... Επιταχύνω και έρχομαι δίπλα, βλέπω νεαρή οδηγό και τη μητέρα της συνοδηγό, τους κάνω νόημα, με τα πολλά σταματάνε και ξεκινάει το πάρτυ...Κατεβαίνω να δω τη ζημιά, είχε κάνει μια μεγάλη γρατσουνιά στον προφυλακτήρα μου το δικό μου πλαίσιο πινακίδας, το οποίο πιέστηκε από το 'ακούμπημα'. Μέγεθος 2 cm επί το πλάτος της πινακίδας, στο οποίο έχει γδαρθεί/φύγει το χρώμα. Κατεβαίνει η μάνα και αρχίζει τα δικά της, άκουσα πολλά καλά:
- Το είχα ήδη
- Δεν είναι τίποτα, θα φύγει η γρατσουνιά (πως; αφού έφυγε το χρώμα!)
- Εκείνη δεν έχει ζημιά, άρα δε με ακούμπησε
- Το φαντάζομαι όλο αυτό γιατί θέλω να φτιάξω τον προφυλακτήρα μου
- Δεν τη σέβομαι, αν ήταν η μάνα μου δε θα της μιλούσα έτσι
- Έχει πένθος και την αναστατώνω
Έβγαλα το κινητό, σημείωσα την πινακίδα, αρνήθηκε να μου δώσει τα υπόλοιπα στοιχεία της και μόλις απείλησα ότι θα πάρω την αστυνομία, σηκώθηκαν και έφυγαν!
Εννοείται πως θα πάω να κάνω δήλωση το συντομότερο δυνατό, και ο μόνος λόγος που δεν κάλεσα αστυνομία για να το τραβήξω ακόμα παραπάνω το θέμα, είναι ότι ήμουν μέσα στην Πανεπιστημιούπολη και δεν θα έρχονταν.
Συμπεράσματα:
- Μόλις συμβεί οτιδήποτε, πρώτα βγάζουμε φωτογραφία με το κινητό το αυτοκίνητο του άλλου, πράγμα που δε σκέφτηκα εγώ...
- Αν είχε βγει και είχε ζητήσει συγγνώμη για το λάθος της κόρης της, θα την είχα αφήσει να φύγει.
- Φεύγοντας χωρίς να αφήσει τα στοιχεία της, σιγούρεψε ότι θα το κυνηγήσω...
Για να δούμε τι θα πει κι η Εθνική...
Αν ο μπαμπάς είναι σωστός και ΑΝ φυσικά του πούν την αλήθεια θα τα βρείτε και θα λήξει το θέμα.
Αν όμως πουν ότι θέλουν, μάλλον θα βρείς και το μπελά σου αφού μπορεί να υποστηρίξουν ότι έπεσες εσύ επάνω τους και μετά τις κατηγορούσες για το αντίθετο...
Ακόμα και αν πούν ότι το αμάξι τους τσούλησε προς τα πίσω πάλι θα βρεθείς μπλεγμένος επειδή δεν προνόησες να αφήσεις απόσταση ασφαλείας.Ρώτα τον ασφαλιστή σου αλλά χωρίς μάρτυρες μπορεί και να βγείς δαρμένος στο τέλος.
-
Πετράλωνα σήμερα το πρωί σε δρόμο με μία λωρίδα και παρκαρισμένα δεξιά αριστερά...
Opel Astra, μικρό γιαπωνέζικο μετά και εγώ τρίτος.
Σταματάει το Astra για να παρκάρει με όπισθεν, με alarm κανονικά.
Οδηγεί κοπέλα και καθυστερεί λίγο.Τη στιγμή που αρχίζει να κάνει όπισθεν για να παρκάρει το μικρό γιαπωνέζικο πάει να χωθεί και να περάσει από τα αριστερά (δρόμος με μία λωρίδα και παρκαρισμένα λέμε )
Φυσικά η κοπέλα δεν τον βλέπει αφού κοιτάει δεξιά το παρκάρισμα και όπως το έχει κόψει και κινείται προς τα πίσω η ρόδα της βρίσκει πάνω στην πόρτα του γιαπωνέζικου.
Κατεβαίνει ο οδηγός και φυσικά αρχίζει το πανηγύρι..Δεν έκατσα να δώ την συνέχεια...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Αν ο μπαμπάς είναι σωστός και ΑΝ φυσικά του πούν την αλήθεια θα τα βρείτε και θα λήξει το θέμα.
Αν όμως πουν ότι θέλουν, μάλλον θα βρείς και το μπελά σου αφού μπορεί να υποστηρίξουν ότι έπεσες εσύ επάνω τους και μετά τις κατηγορούσες για το αντίθετο...
Ακόμα και αν πούν ότι το αμάξι τους τσούλησε προς τα πίσω πάλι θα βρεθείς μπλεγμένος επειδή δεν προνόησες να αφήσεις απόσταση ασφαλείας.Ρώτα τον ασφαλιστή σου αλλά χωρίς μάρτυρες μπορεί και να βγείς δαρμένος στο τέλος.
Επειδή στο δικό τους αμάξι δεν έχει σημάδι από το δικό μου (ακούμπησε ο προφυλακτήρας τους στο πλαστικό πλαίσιο της πινακίδας μου), δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι τους έκανα εγώ ζημιά. Στη χειρότερη, δε θα γίνει τίποτα, απλώς γιατί δεν μπορώ να αποδείξω ότι με ακούμπησαν...
Αλλά θα ευχαριστηθώ την τρομάρα που θα πάρουν όταν τους έρθει ειδοποίηση από την ασφαλιστική τους να πάνε να το δει πραγματογνώμονας, μόνο και μόνο λόγω της συμπεριφοράς τους. Και πραγματικά, αυτή η συμπεριφορά είναι ο μόνος λόγος που θα κάνω δήλωση, γιατί αν δεν έκανα, πολύ εύκολα θα πέρναγε η λογική 'οκ, κάναμε μαλκία, βγάλαμε τον άλλο μαλκα, ούτε γάτα ούτε ζημιά'. Τώρα τουλάχιστον μπορεί να το ξανασκεφτούν την επόμενη φορά...
-
Σταματάω στο φανάρι και έρχεται μαυρούλης με συμπαθητική φάτσα για να καθαρίσει το παρμπρίζ.
Το αποφεύγω συνήθως αλλά λόγο μηνιαίας απλησιάς δεν έβλεπα και πολλά και του κάνω νόημα να το καθαρίσει.Τελειώνει, ψάχνω και του δίνω 10 λεπτά.
Τα κοιτάει, στραβώνει τα μούτρα, κάτι λέει και πάει παρακάτω...Γυρίζει μετά από λίγο, το κοιτάω και ρωτάω πόσα θέλεις δηλαδή για το τζάμι ;;;;
Με κοιτάει και λέει 1 ευρώ...
Άι στο δι@λο ρε, που φτάσαμε στο σημείο να ζητάνε και οι ξυπόλητοι 1 ευρώ για το παρμπρίζ...
ΟΥΣΤ... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Πετράλωνα σήμερα το πρωί σε δρόμο με μία λωρίδα και παρκαρισμένα δεξιά αριστερά...Opel Astra, μικρό γιαπωνέζικο μετά και εγώ τρίτος.
Οδηγεί κοπέλα και καθυστερεί λίγο.Τη στιγμή που αρχίζει να κάνει όπισθεν για να παρκάρει το μικρό γιαπωνέζικο πάει να χωθεί και να περάσει από τα αριστερά (δρόμος με μία λωρίδα και παρκαρισμένα λέμε )
Φυσικά η κοπέλα δεν τον βλέπει αφού κοιτάει δεξιά το παρκάρισμα και όπως το έχει κόψει και κινείται προς τα πίσω η ρόδα της βρίσκει πάνω στην πόρτα του γιαπωνέζικου.
Κατεβαίνει ο οδηγός και φυσικά αρχίζει το πανηγύρι..Δεν έκατσα να δώ την συνέχεια...
Δε σκέφτηκες να δώσεις τα στοιχεία σου στην κοπέλα ως μάρτυρας σε περίπτωση που ο γιαπωνεζάκιας άρχιζε τις ιστορίες για αγρίους σε αστυνομία/ασφαλιστική;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Την περασμένη εβδομάδα...
Αλλά... τι λέω μωρέ; Ο άθρωπος τη δουλειά του έκανε... Είχε και ένα μεγάλο αυτοκόλλητο στην πόρτα του οδηγού που έλεγε XXXXXXX Test Drive !
Ανηκουστο...Δημοσιογραφος περιοδικου που κατακραζει του κοντρακηδες κ να φτανει στο σημειο να θεωρει λαμογιο οποιον ξοδευει λεφτα σε βελτιωσεις, να κανει μαλακιες στον δρομο με δανεικα αυτοκινητα?
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΜΑ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΛΕΩ...
Κ μια ερωτηση απο καποιον που κανει (ειτε ως οδηγος ειτε ως επιβατης) την ιδια διαδρομη αοπ το 1985:
τι δουλεια ειχατε 2-3 αυτοκινητα στην αριστερη λωριδα ενω η δεξια ηταν (προφανως, για να σας περασει ετσι ολους μαζεμενα) αδεια?
Και κατι αλλο. Στο σκηνικο που περιγραφεις, η μοναδικη παρανομια ειναι οτι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ πηγαινατε με περισσοτερα απο το οριο. 'Προσπεραση απο δεξια' σε αστικο δρομο (μη αυτοκινητοδρομο δηλαδη) με 2 ή περισσοτερες λωριδες, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Κινηση σε στοιχους, εσυ πας με οσα θες στην αριστερη* κ αυτος παει με οσα θελει στην δεξια. Ενιοτε κ γρηγοροτερα...
*χωρις αυτο να σημαινει οτι καθομαστε στην αριστερη οποτε και για οσο γουσταρουμε...
-
Kίνηση σε στοίχους υπάρχει όταν ο κυκλοφοριακός φόρτος είναι αυξημένος, για διάβασε ακριβώς τί λεει ο ΚΟΚ
Γι αυτό κι αν δεις έναν να κατασκηνώσει με 50 στην αριστερή της Βουλιαγμένης θα τον κράξεις, και θα έχεις και δίκιο -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πετράλωνα σήμερα το πρωί σε δρόμο με μία λωρίδα και παρκαρισμένα δεξιά αριστερά...
Opel Astra, μικρό γιαπωνέζικο μετά και εγώ τρίτος.
Δε σκέφτηκες να δώσεις τα στοιχεία σου στην κοπέλα ως μάρτυρας σε περίπτωση που ο γιαπωνεζάκιας άρχιζε τις ιστορίες για αγρίους σε αστυνομία/ασφαλιστική;
Δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή...
-
Μλκια...
Σε αντίστοιχη περίπτωση (ταριφας επεσε πανω σε κοπελα) έμεινα μπάστακας. Και καλά έκανα τελικά, γιατί αυτός σε λίγο άρχισε να λέει ότι η κοπέλα τσούλησε πάνω του προς τα πίσω.
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............