-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Πλάκα κάνεις ε?Έκανα ένα edit στο post μου.
Ξαναδιάβασε το και έλα να πούμε αν θέλεις πόση πλάκα έχουν τα λεγόμενα μου... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πρέπει να έχω αναφέρει στο παρελθόν το εξής περιστατικό: Σε φανάρι γυφτάκι έρχεται στο παράθυρο ζητώντας ελεημοσύνη. Ο πατέρας μου του δίνει πενηντάρικο* (ίσως η μοναδική φορά που τον έχω δει) και το γυφτάκι μας το πετάει μέσα ζητώντας κατοστάρικο**
*: επί εποχής δραχμών
**: μόλις είχαν κυκλοφορήσει και ήταν της μόδαςΈκανε τέτοιο έγκλημα το γυφτάκι? Να μην ξαναδώσουμε φράγκο ... ε συγνώμη σεντ σε κανένα !!!
είπε κανείς να μην ξαναδώσει σε κανέναν; Γιατί μηδενίζεις;
Γιατί αδυνατώ να καταλάβω την σχέση αυτού που γράφεις με το αν πρέπει και πόσο πρέπει να δίνουμε σε τέτοιους ανθρώπους ...
-
Α ρε Ελλάδα που δίνεις 6 ευρώ στον καφέ σου αλλά δε δίνεις 10 λεπτά σ'αυτούς που έχουν ανάγκη, κλπ κλπ κλπ
Ας μη ξεχνάμε οτι τα λεφτά αυτά που παίρνουν οι επαίτες δεν φορολογούνται σ'αυτούς.
Δεν μας προσφέρουν δηλαδή νόμιμη υπηρεσία που φορολογείται απο το κράτος, και το πιθανότερο είναι οτι τα λεφτά αυτά στέλνονται πίσω στη πατρίδα τους.
Ακόμη χειρότερα δίνοντας χρήματα πιθανότατα τροφοδοτούμε το κύκλωμα 'εμπορίας' φαναριών, με τους αντίστοιχους νταβατζήδες του.Τα έχουν γράψει άλλοι πιο πριν, καλύτερα απο μένα.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Πλάκα κάνεις ε?
Έκανα ένα edit στο post μου.
Ξαναδιάβασε το και έλα να πούμε αν θέλεις πόση πλάκα έχουν τα λεγόμενα μου...Μου συγκρίνεις έναν άνθρωπο που έχει έρθει από ποιός ξέρει που, με αβέβαιο μέλλον, που πιθανότατα ζει σε άθλιες συνθήκες, που είναι αυτές τις 6 ή τις 186 ώρες στον ήλιο, στη βροχή, στο καυσαέριο και στην ουσία ζητιανέβει (λες και τα 10 τα 20 και τα 100 λεπτα τα δίνουμε για το οτι μας καθάρισε το τζαμι ) με τον γνωστό 'νέο των 800 ευρώ' ?!?
Κάτι δεν μου ακούγεται καλά ρε παιδιά σε όλα αυτά, ειλικρινά δεν πιστεύω ότι διαβάζω ότι διαβάζω την τελευταία μισή ώρα.
Έλεος δηλαδή και ΕΛΕΟΣ σε αυτούς τους ανθρώπους
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Α ρε Ελλάδα που δίνεις 6 ευρώ στον καφέ σου αλλά δε δίνεις 10 λεπτά σ'αυτούς που έχουν ανάγκη, κλπ κλπ κλπΑς μη ξεχνάμε οτι τα λεφτά αυτά που παίρνουν οι επαίτες δεν φορολογούνται σ'αυτούς.
Δεν μας προσφέρουν δηλαδή νόμιμη υπηρεσία που φορολογείται απο το κράτος, και το πιθανότερο είναι οτι τα λεφτά αυτά στέλνονται πίσω στη πατρίδα τους.
Ακόμη χειρότερα δίνοντας χρήματα πιθανότατα τροφοδοτούμε το κύκλωμα 'εμπορίας' φαναριών, με τους αντίστοιχους νταβατζήδες του.Τα έχουν γράψει άλλοι πιο πριν, καλύτερα απο μένα.
Αν το κατάλαβα καλά (τα εμοτικονς δεν βοηθάνε πάντα) αυτό που λες είναι ότι και τα 10 λεπτά πόλλά είναι, κανονικά δεν θα έπρεπε να τους δίνουμε φράγκο ε
-
Πλάκα κάνεις ε?
Ξαναδιάβασε το και έλα να πούμε αν θέλεις πόση πλάκα έχουν τα λεγόμενα μου...Μου συγκρίνεις έναν άνθρωπο που έχει έρθει από ποιός ξέρει που, με αβέβαιο μέλλον, που πιθανότατα ζει σε άθλιες συνθήκες, που είναι αυτές τις 6 ή τις 186 ώρες στον ήλιο, στη βροχή, στο καυσαέριο και στην ουσία ζητιανέβει (λες και τα 10 τα 20 και τα 100 λεπτα τα δίνουμε για το οτι μας καθάρισε το τζαμι ) με τον γνωστό 'νέο των 800 ευρώ' ?!?
Κάτι δεν μου ακούγεται καλά ρε παιδιά σε όλα αυτά, ειλικρινά δεν πιστεύω ότι διαβάζω ότι διαβάζω την τελευταία μισή ώρα.
Είναι άλλοθι δηλ το ότι ήρθαν από μακρυά;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είναι άλλοθι δηλ το ότι ήρθαν από μακρυά;
I rest my case ...
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Youtube VideoΠροχθές που επέστρεφα Αθήνα στα έργα υπήρχαν περιπολικά που περνούσαν συνεχώς. Οπότε μάλλον δεν είναι σπάνιο να υπάρχει εκεί και να τους τσιμπήσει.
Βέβαια καλό θα ήταν να κάνει και το ίδιο στους πονηρούς (ιδιαιτέρως 'επαγγελματίες' με λεωφορεία) οι οποίοι μόλις δουν τα έργα αμέσως πιάσουν τη Λ.Ε.Α. και περνούν όλα τα κορόιδα με αποτέλεσμα να επιδεινώνουν τρις χειρότερα το πρόβλημα της κίνησης στα έργα. -
Αν το κατάλαβα καλά (τα εμοτικονς δεν βοηθάνε πάντα) αυτό που λες είναι ότι και τα 10 λεπτά πόλλά είναι, κανονικά δεν θα έπρεπε να τους δίνουμε φράγκο ε
Ναι δεν θα έπρεπε να τους δίνουμε φράγκο.
Πρόσεξε, δεν λέω να τους έχουμε σκλάβους και να μας καθαρίζουν τα παρμπρίζ τσαμπέ.
Λέω οτι κακώς βρίσκονται στα φανάρια και κάνουν αυτή τη 'δουλειά'.Πέραν αυτού, εφόσον ήρθαν στην Ελλάδα απο την τριτοκοσμική χώρα τους για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης (δεν μιλάω για πολιτικούς πρόσφυγες), τέτοια δουλειά δεν είναι ακριβώς αυτό που θα θεωρούσε κανείς οτι μπορεί να βελτιώσει τη ζωή του. Και μη μου πεις οτι το κάνουν για μικρό χρονικό διάστημα, γιατί σε κάποια φανάρια βλέπω συνεχώς τους ίδιους πάνω απο ένα χρόνο.
Οπότε και ενοχλητικοί είναι (για το οποίο προφανώς, ξυδάκι γιατί η προσωπική μου άποψη δεν έχει σημασία) και κακό κάνουν στη χώρα μας (κακό το οποίο προφανώς δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με αυτό που κάνουν οι 300 της Βουλής) και δεν βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης τους. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Πετράλωνα σήμερα το πρωί σε δρόμο με μία λωρίδα και παρκαρισμένα δεξιά αριστερά...Opel Astra, μικρό γιαπωνέζικο μετά και εγώ τρίτος.
Σταματάει το Astra για να παρκάρει με όπισθεν, με alarm κανονικά.
Οδηγεί κοπέλα και καθυστερεί λίγο.Τη στιγμή που αρχίζει να κάνει όπισθεν για να παρκάρει το μικρό γιαπωνέζικο πάει να χωθεί και να περάσει από τα αριστερά (δρόμος με μία λωρίδα και παρκαρισμένα λέμε )
Φυσικά η κοπέλα δεν τον βλέπει αφού κοιτάει δεξιά το παρκάρισμα και όπως το έχει κόψει και κινείται προς τα πίσω η ρόδα της βρίσκει πάνω στην πόρτα του γιαπωνέζικου.
Κατεβαίνει ο οδηγός και φυσικά αρχίζει το πανηγύρι..Δεν έκατσα να δώ την συνέχεια...
Μάλλον θα έπρεπε, από τη στιγμή που δε μπορούσες να περιμένεις εκεί, απλά να κατέβεις και να δώσεις τα στοιχεία σου στη κοπέλα λέγοντάς της ότι αν ο άλλος της ζητήσει αποζημίωση να σε καλέσει γι αμάρτυρα ότι δεν έφταιγε.
-
Πλάκα κάνεις ε?
Mάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσεις τότε τα όσα έγραψα γιατί το νόημα το έχεις χάσει πλήρως...
Αφού, όπως λες είναι επαίτης και ζεί από την όποια ελεημοσύνη μας μήπως, ΜΗΠΩΣ λέω, θα έπρεπε να την σέβεται κιόλας;;;;;;
Είτε 1, είτε 10 λεπτά, είτε 1 ευρώ, αν μη τί άλλο θα έπρεπε να σέβεται τα χρήματα που του δίνουν οι άλλοι γιατί δεν του τα χρωστάμε στο φινάλε.
Ούτε τον υποχρεώνουμε με κάνα μαστίγιο να έρθει και να πλύνει το αμάξι.Αυτός μας εκβιάζει με τον τρόπο του να δώσουμε χρήματα για μια υπηρεσία που μας επιβάλλει με το ζόρι.
Εκτός και αν κρεμάσει ταμπέλα που να αναγράφει «καθαρισμός παρμπρίζ με 1 ευρώ» για να μπορούμε να καταλάβουμε και εμείς οι προύχωντες την ταρίφα της ελεημοσύνης που πρέπει να καταβάλουμε κάθε φορά...
-
10 ολόκληρα λεπτά ε ?
Σου φαίνοντε λίγα για δουλειά ενώς λεπτού ;;;;
Ναι
Πρόσεξε με, διαφωνώ πλήρως με την αντίδραση του αλλά αυτα τα '10 λεπτά' ... δεν ξέρω ... μου ακούγονται 'κάπως'
(Άσχετο. Στη διασταύρωση Πανόρμου και Λ. Αλεξάνδρας, το ντουέτο καθαριστών τζαμιών αυτοκινήτων τον πρώτο καιρό που περάσαμε στο ευρώ άλλαζαν τα κέρματα σε χαρτονομίσματα στο περίπτερο που υπάρχει εκεί. 150/200 ευρώ περίπου μέχρι λίγο μετά τις 15:00' μάλλον καλό μεροκάματο. )
-
Να πω 2 πραγματα:
εφόσον (και μονο) ο συνφορουμιτης του ζητησε να ερθει να του καθαρισει το τζαμι, ε δωσε κατι παραπανω ρε μαστορα. 10 λεπτα ειναι σαν να τον κοροιδευεις.
ΑΛΛΑ γενικα, οταν καποιος ζητιανευει κ εχει αποψη για το τι του εδωσαν, τοτε παρ'του πισω κ αυτο που του εδωσες...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
τι δουλεια ειχατε 2-3 αυτοκινητα στην αριστερη λωριδα ενω η δεξια ηταν (προφανως, για να σας περασει ετσι ολους μαζεμενα) αδεια?
Και κατι αλλο. Στο σκηνικο που περιγραφεις, η μοναδικη παρανομια ειναι οτι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ πηγαινατε με περισσοτερα απο το οριο. 'Προσπεραση απο δεξια' σε αστικο δρομο (μη αυτοκινητοδρομο δηλαδη) με 2 ή περισσοτερες λωριδες, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Κινηση σε στοιχους, εσυ πας με οσα θες στην αριστερη* κ αυτος παει με οσα θελει στην δεξια. Ενιοτε κ γρηγοροτερα...
*χωρις αυτο να σημαινει οτι καθομαστε στην αριστερη οποτε και για οσο γουσταρουμε...
Μάλιστα... Τι να σου απαντήσω τώρα
Κατ αρχήν όντως εγώ παρανόμησα. Σε όλη τη διαδρομή το όριο είναι 50, οπότε παρανόμησα όπως και όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί, ακόμη και τα λεωφορεία. Αυτό σε πείραξε; Στην αριστερή ήμουνα γιατί δεξιά μαζεύει νερά ο δρόμος, και δεν πήγαινα και με 50...
Μετά, αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος οδηγός θα έλεγα ότι είναι άλλος ένας π%π%ρας, όπως άλλοι που οδηγούνε γύρω μας. Με ενόχλησε ότι αυτοί που υποτίθεται ότι προάγουν την ασφαλή οδήγηση επιλέγουν ένα δημόσιο δρόμο, επιβαρυμένο με κίνηση, και κάνουν προφανώς ταρζανιές.
Όταν βλέπω κάποιον στον καθρέπτη μου να με φτάνει, είναι δεδομένο ότι κινείται ταχύτερα από μένα οπότε θα κάνω μόλις μπορέσω δεξιά να τον διευκολύνω να περάσει, όπως και έκανα νωρίτερα.
Όταν όμως τον βλέπω να προσπερνάει/μένοντας πίσω γκαζώνοντας και φρενάροντας αναγκάζοντας τους υπόλοιπους που πηγαίνουμε με σταθερό ρυθμό να πηγαίνουμε αριστερά δεξιά για να γίνουμε οι σημαδούρες του στο τεστ προσπέρασης, δεν πρόκειται να αλλάζω λωρίδες πάνω στις στροφές για να παίζει ο κύριος.
Στο κάτω κάτω, και γω μπορεί να θέλω να πάω με 140 στις στροφές αυτές με όριο τα 50... Οφείλει κάποιος που πηγαίνει με 100 να τσακιστεί να κάνει δεξιά για να περάσω;
Αντιλαμβάνεσαι ότι το ερώτημα είναι ρητορικό, από το ύφος σου στις παραπάνω γραμμές ξέρω τι θα απαντήσεις .
Σου εύχομαι να καταλάβεις μόνος σου ορισμένα πράγματα, χωρίς να σε βρουν δυσάρεστες καταστάσεις για να σε ταρακουνήσουνε. Εγώ δεν είχα αυτή την τύχη , τα κατάλαβα μετά
-
Ρε παιδιά τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ σχολικούς τροχονόμους που έκαναν διαδήλωση για να ζητήσουν ποιος ξέρει τι (Πιθανόν κάποια λεφτουδάκια) να τους βάλω σε αυτό το θέμα ή στο viewtopic.php?f=13&t=13067&hilit=%CE%98%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%82+%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Να πω 2 πραγματα:εφόσον (και μονο) ο συνφορουμιτης του ζητησε να ερθει να του καθαρισει το τζαμι, ε δωσε κατι παραπανω ρε μαστορα. 10 λεπτα ειναι σαν να τον κοροιδευεις.
+1.
Σήμερα μου καθάρισαν το τζάμι παρά την άρνηση μου και πήραν τα @@ μου. Αν όμως του είχα πει 'ναι', θα του είχα δώσει 30 λεπτά τουλάχιστον.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Σταματάω στο φανάρι και έρχεται μαυρούλης με συμπαθητική φάτσα για να καθαρίσει το παρμπρίζ.
Το αποφεύγω συνήθως αλλά λόγο μηνιαίας απλησιάς δεν έβλεπα και πολλά και του κάνω νόημα να το καθαρίσει.Τελειώνει, ψάχνω και του δίνω 10 λεπτά.
Τα κοιτάει, στραβώνει τα μούτρα, κάτι λέει και πάει παρακάτω...Γυρίζει μετά από λίγο, το κοιτάω και ρωτάω πόσα θέλεις δηλαδή για το τζάμι ;;;;
Με κοιτάει και λέει 1 ευρώ...
Άι στο δι@λο ρε, που φτάσαμε στο σημείο να ζητάνε και οι ξυπόλητοι 1 ευρώ για το παρμπρίζ...
ΟΥΣΤ...μου ετυχε κατι παρομοιο πριν 2 βδομαδες.
μου καθαριζει ενας τα τζαμια ,ενω δεν ηθελα , και λεω ας του δωσω κατι.
ψαχνω ψιλα και δεν ειχα τιποτα παρα μονο 2 πενταλεπτα, αλλιως θα εδινα και παραπανω..
του τα δινω, φευγει και μολις τα βλεπει γυρναει πισω και μου τα πεταει στο ταμπλωε μετα απο αυτο αποφασισα να μην ξαναδωσω σε κανεναν τους τιποτα.
αν ηθελε ας τα πετουσε στο δρομο, τι ηθελε δηλαδη να μου δειξει οτι ειναι και περηφανος??
Ή μηπως οτι εχει πλεον το θρασος να μου την πει??
και τι θα γινοταν αν εγω ημουν κανας τραμπουκος, θα μου την επεφτε μαζι με τους αλλους 2 που ηταν εκει μαζι του??
ποσο δηλαση νομιζει οτι αξιζει η δουλεια του??αν εδινα ψιλα( και οχι 10λεπτα) σε καθε ατομο που πετυχαινω καθημερινα στο δρομο να πλενει τζαμια, θα χαλουσα χαλαρα ενα 5ευρο+.
Το θεμα με τους μεταναστες εχει παραγινει. ειναι πλεον υπερβολικα πολλοι , δε χρειαζομαστε τοσο κοσμο(ποτε δε χρειαζοταν πραγματικα κανεις τους αν θελετε τη γνωμη μου).
Και καλα ας πουμε αυτοι που δουλευουν κανονικα, σπουδαζουν κτλ..( εις βαρος αλλων ελληνων οσο ρατσιστικο κι αν ακουγεται), οι υπολοιποι μονο προβλημα δημιουργουν.Κατανοω κατα καποιο τροπο την αναγκη τους για ενα καλυτερο αυριο(παρολο που δε με νοιαζει καθολου), αλλα και μεις εδω ηδη εχουμε αρκετα προβληματα σαν χωρα και δε μπορουμε να φορτωθουμε και τα λαθη του πακιστανικου κρατους και λοιπων 3κοσμικων χωρων.
-
Στα πέταξε στο ταμπλό; Χαλαρά θα κατεβαινα κάτω και θα ζητούσα τον λόγο...! Αν είναι δυνατόν!
-
ε ενταξει με επιασε κι εμενα η φλωρια μου , τι να κανω αλλωστε? να φτασω να κοπανιεμαι με 3 πακιστανους??
θελω κατι πιο σοβαρο για να φτασω σε σημειο να ζητησω το λογο, αλλα και αυτο που εγινε οπως και να ναι μου καθισε πολυ στραβα και σκεφτηκα οτι μεχρι και οι πακιστανοι σε λιγο θα κανουν την Ελλαδα τσιφλικι τους..
Τον συγκεκριμενο μαλιστα τον πετυχαινω εδω και σχεδον 2 χρονια σε διαφορα 'ποστα' της βουλιαγμενης και του χω δωσει κι αλλες φορες λεφτα.
Τον ξερω φατσικα και μαλλον κι αυτος με ξερει, ποτε πιο πριν δε μου το χε παιξει ντιβα -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στα πέταξε στο ταμπλό; Χαλαρά θα κατεβαινα κάτω και θα ζητούσα τον λόγο...! Αν είναι δυνατόν!Φοβάμαι πως η απάντηση που θα εισέπραττε θα έμοιαζε με κάτι τέτοιο... απλά, χάσιμο χρόνου.
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............