-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Να πω 2 πραγματα:εφόσον (και μονο) ο συνφορουμιτης του ζητησε να ερθει να του καθαρισει το τζαμι, ε δωσε κατι παραπανω ρε μαστορα. 10 λεπτα ειναι σαν να τον κοροιδευεις.
Επιτέλους, κάποιος που συμφωνεί ότι τα 10 λεπτά είναι κοροιδία ...
ΑΛΛΑ γενικα, οταν καποιος ζητιανευει κ εχει αποψη για το τι του εδωσαν, τοτε παρ'του πισω κ αυτο που του εδωσες...
Το ίδιο λέω και εγώ, δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο, απλά αυτό που λέω είναι το ότι κάποιος θα φερθεί έτσι δεν σημαίνει ότι εμείς δεν πρέπει να δείχνουμε ... εχμμ ... κάποια ευαισθησία στους υπόλοιπους ...
-
UnHackAble σε ναρκομανείς δίνεις λεφτά;
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
UnHackAble σε ναρκομανείς δίνεις λεφτά;Όχι. Από όσο μπορώ να θυμηθώ βέβαια σε ένα μόνο πολύ συγκεκριμένο φανάρι μέχρι σήμερα πετυχαίνω συχνά ένα ναρκομανή. Όχι δεν θυμάμαι να του έχω δώσει ποτέ κάτι.
Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, μέχρι να ρωτήσεις δεν είχα σκεφτεί ποτέ αν κάνω καλά ή όχι που δεν δίνω.
Είμαι τρομερά περίεργος να δω πως θα μου συγκρίνεις την περίπτωση 'Πακιστανός που πλένει τζάμια' με την περίπτωση 'ναρκομανής που ζητιανεύει'
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Kίνηση σε στοίχους υπάρχει όταν ο κυκλοφοριακός φόρτος είναι αυξημένος, για διάβασε ακριβώς τί λεει ο ΚΟΚ
Γι αυτό κι αν δεις έναν να κατασκηνώσει με 50 στην αριστερή της Βουλιαγμένης θα τον κράξεις, και θα έχεις και δίκιοΓια διαβασε τον κ εσυ...ΠΟΥΘΕΝΑ σε ΟΛΟ το αρθρο για προσπεραση, κ ακομα ειδικοτερα σε ολοκληρη την παραγραφο για τους στοιχους, δεν αναφερει ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για κυκλοφοριακο φορτο κλπ.
...Θυμάμαι λάθος λοιπόν
Πιθανόν το μπερδεύω με την κίνηση στον αυτοκινητόδρομο που θα έπαιρνα όρκο ότι λέει για κίνηση σε στοίχους οταν έχει κυκλοφοριακό φόρτο.Εχεις δίκιο πάντως anyhow
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Όχι. Από όσο μπορώ να θυμηθώ βέβαια σε ένα μόνο πολύ συγκεκριμένο φανάρι μέχρι σήμερα πετυχαίνω συχνά ένα ναρκομανή. Όχι δεν θυμάμαι να του έχω δώσει ποτέ κάτι.
Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, μέχρι να ρωτήσεις δεν είχα σκεφτεί ποτέ αν κάνω καλά ή όχι που δεν δίνω.
Είμαι τρομερά περίεργος να δω πως θα μου συγκρίνεις την περίπτωση 'Πακιστανός που πλένει τζάμια' με την περίπτωση 'ναρκομανής που ζητιανεύει'
Δεν θα τη συγκρίνω γιατί δεν συγκρίνεται. Ο πακιστανός βρίσκεται εδώ για να μπορέσει να ζήσει, πιθανώς ελπίζοντας σε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης ενώ ο ναρκομανής έχει καταστρέψει 'μόνος' του τη ζωή του και έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Κάποιος θα ρώταγε γιατί η ευαισθησία σου τελειώνει στους πακιστανούς που πλένουν τζάμια, αλλά είναι προφανές οτι διαλέγεις να τους δώσεις χρήματα λόγω του 'έργου' που παράγουν, αντίθετα απο τους ναρκομανείς. Το θέμα είναι οτι δεν παράγουν έργο αλλά είναι μία μορφή ελεημοσύνης (για να μη μιλήσω για τις φορές που σε αναγκάζουν να στο καθαρίσουν) και όπως σου έγραψα πιο πάνω
Ναι δεν θα έπρεπε να τους δίνουμε φράγκο.
Πρόσεξε, δεν λέω να τους έχουμε σκλάβους και να μας καθαρίζουν τα παρμπρίζ τσαμπέ.
Λέω οτι κακώς βρίσκονται στα φανάρια και κάνουν αυτή τη 'δουλειά'.Πέραν αυτού, εφόσον ήρθαν στην Ελλάδα απο την τριτοκοσμική χώρα τους για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης (δεν μιλάω για πολιτικούς πρόσφυγες), τέτοια δουλειά δεν είναι ακριβώς αυτό που θα θεωρούσε κανείς οτι μπορεί να βελτιώσει τη ζωή του. Και μη μου πεις οτι το κάνουν για μικρό χρονικό διάστημα, γιατί σε κάποια φανάρια βλέπω συνεχώς τους ίδιους πάνω απο ένα χρόνο.
Οπότε και ενοχλητικοί είναι (για το οποίο προφανώς, ξυδάκι γιατί η προσωπική μου άποψη δεν έχει σημασία) και κακό κάνουν στη χώρα μας (κακό το οποίο προφανώς δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με αυτό που κάνουν οι 300 της Βουλής) και δεν βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης τους.Ουσιαστικά με το να παίρνουν με τέτοιο τρόπο χρήματα βολεύονται σε αυτή τη κατάσταση και διαιωνίζεται το πρόβλημα αυτό.
-
[/quote]
μου ετυχε κατι παρομοιο πριν 2 βδομαδες.
μου καθαριζει ενας τα τζαμια ,ενω δεν ηθελα , και λεω ας του δωσω κατι.
ψαχνω ψιλα και δεν ειχα τιποτα παρα μονο 2 πενταλεπτα, αλλιως θα εδινα και παραπανω..
του τα δινω, φευγει και μολις τα βλεπει γυρναει πισω και μου τα πεταει στο ταμπλω[/quote]
Μου έχει τύχει παρόμοιο μόνο που εγώ του έδωσα μια χούφτα μονόλεπτα, δίλεπτα και πεντάλεπτα που σίγουρα ήταν πάνω από 50 λεπτά σύνολο, μην σου πω κοντά και ένα ευρώ. Το ζώο τα κοίταξε μέσα στη χούφτα του και αμέσως τα άφησε να παίσουν μέσα στο αυτοκίνητο! από τότε στα φανάρια η υαλοκαθαριστήρες δουλεύουν στο φουλ
-
Από όλα όσα έγραψα πιο πριν, νομίζω ότι το προφανές είναι ότι τα λεφτά τα δίνω **κάθε άλλο παρά **για το 'έργο' που παράγουν ...
Τώρα για τα υπόλοιπα, ναι υπάρχει μια άποψη που λέει 'σωστό είναι να δίνουμε', ναι υπάρχει και μια που λέει το αντίθετο. Προσπερνάω το γεγονός ότι για πολύ σημαντικότερα θέματα φαίνεται να καταναλώνουμε λιγότερη φαιά ουσία και ότι μάλλον το αν πρέπει να δίνουμε ή όχι δεν χρειάζεται και τόσο πολύ σκέψη, και απλά αυτό που (ξανά)λέω είναι ότι εντάξει αν αποφασίσεις να δώσεις, μη δώσεις άνθρωπε μου 10 λεπτά. Δεν ξέρω, να το πώ γυφτιά, να το πω τσιγγουνιά, να το πω κοροιδία, όπως και να το πω απλά δεν μου κάθεται καλά.
-
Πρέπει να έχω αναφέρει στο παρελθόν το εξής περιστατικό: Σε φανάρι γυφτάκι έρχεται στο παράθυρο ζητώντας ελεημοσύνη. Ο πατέρας μου του δίνει πενηντάρικο* (ίσως η μοναδική φορά που τον έχω δει) και το γυφτάκι μας το πετάει μέσα ζητώντας κατοστάρικο**
*: επί εποχής δραχμών
**: μόλις είχαν κυκλοφορήσει και ήταν της μόδαςΈκανε τέτοιο έγκλημα το γυφτάκι? Να μην ξαναδώσουμε φράγκο ... ε συγνώμη σεντ σε κανένα !!!
Για να καταλάβω κι εγώ, σου φάνηκε λογική η αντίδραση του γυφτακίου; Είναι δυνατόν να ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ και να έχει και υπερβολικές απαιτήσεις για τα λεφτά που θα πάρει; Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για αρκετά χρόνια πίσω. Οι πενήντα δραχμές του έπεφταν λίγες;;; Επίσης, γιατί γενίκευσες; Ανέφερα ένα γεγονός. Δεν προέτρεψα να μη δίνουμε λεφτά επειδή ένας-δυο επαίτες είναι άξιοι της μοίρας τους (γιατί τέτοιοι είναι όταν το παίζουν δύσκολοι).
EDIT: Μόλις διάβασα εδώ ότι το κατοστάρικο κυκλοφόρησε το 1990. Άρα 50δραχμές=>15λεπτά το 1990!!!
-
-
Ενώ επι δραχμών θα έδινες το υπέρογκο, τεράστιο, το χιουμάνγκους ποσό των 34άρων ολόκληρων δραχμών και θα έλεγες 'μα μια χαρά λεφτά του έδωσα για δουλειά 1 λεπτού' ?Υπήρχαν και τα 20άρικα τότε!
10 λεπτά του ευρώ για δουλειά 1 λεπτού της ώρας...
10χ60 = 600 λεπτά σε μία ώρα ή χονδρικά 6 ευρώ την ώρα.
Δηλαδή 48 ευρώ στο 8ωρο...Καλά, αυτοί είναι υπολογισμού επιπέδου Βέγγου στο 'Θα σε κάνω βασίλισσα'! (edit:με πρόλαβε ο tazio!) Δεν δουλεύει σε γραμμή παραγωγής για να ξεπετάει 1 αυτοκίνητο κάθε λεπτό και να πληρώνεται για το καθένα.
Επί του θέματος, η 'δουλειά' που κάνουν είναι παρασιτική. Χωρίς να αγγίξω το θέμα της (λαθραίας/νόμιμης) μετανάστευσης, και το αν πρέπει να βρίσκονται εδώ ή όχι, από τη στιγμή που έχουν έρθει στη χώρα και θέλουν να βγάλουν λεφτά, μπορούν να το κάνουν με μια πραγματική δουλειά (λχ. σε βενζινάδικο ή να μαζεύουν ελιές), κάτι που και παράγει έργο εδώ και βοηθάει τη δική τους οικονομική κατάσταση και των οικογενειών τους πίσω στη χώρα καταγωγής.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πρέπει να έχω αναφέρει στο παρελθόν το εξής περιστατικό: Σε φανάρι γυφτάκι έρχεται στο παράθυρο ζητώντας ελεημοσύνη. Ο πατέρας μου του δίνει πενηντάρικο* (ίσως η μοναδική φορά που τον έχω δει) και το γυφτάκι μας το πετάει μέσα ζητώντας κατοστάρικο**
*: επί εποχής δραχμών
**: μόλις είχαν κυκλοφορήσει και ήταν της μόδαςΈκανε τέτοιο έγκλημα το γυφτάκι? Να μην ξαναδώσουμε φράγκο ... ε συγνώμη σεντ σε κανένα !!!
Για να καταλάβω κι εγώ, σου φάνηκε λογική η αντίδραση του γυφτακίου; Είναι δυνατόν να ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ και να έχει και υπερβολικές απαιτήσεις για τα λεφτά που θα πάρει; Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για αρκετά χρόνια πίσω. Οι πενήντα δραχμές του έπεφταν λίγες;;; Επίσης, γιατί γενίκευσες; Ανέφερα ένα γεγονός. Δεν προέτρεψα να μη δίνουμε λεφτά επειδή ένας-δυο επαίτες είναι άξιοι της μοίρας τους (γιατί τέτοιοι είναι όταν το παίζουν δύσκολοι).
EDIT: Μόλις διάβασα εδώ ότι το κατοστάρικο κυκλοφόρησε το 1990. Άρα 50δραχμές=>15λεπτά το 1990!!!
Σε παρακαλώ θερμά, ξαναδιάβασε τα προηγούμενα μου ποστ και πες μου που φαίνεται έστω και να υποννοώ ότι τέτοιες αντιδράσεις είναι λογικές.
Για να μην λέω τα ίδια πράγματα πολλές φορές
- Απολύτως κατακριτέα η οποιαδήποτε τέτοια αντίδραση, όσα και να έχει δώσει κάποιος
- Προσωπική μου άποψη είναι ότι σε κάποιους καλό είναι να δίνουμε, εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω, όταν έχω και μπορώ
- Δεν έχω δώσει ποτέ λεφτά που να υπολογίζω ότι αντιστοιχούν σε χρόνο που πήρε σε κάποιον να πλύνει το τζάμι, ή στα χαρτομάντιλα που πουλάει, ή οτιδήποτε άλλο, ήμαρτον δηλαδή.
- Θεωρώ τα 10 λεπτά απόλυτη ξεφτίλα από όποια πλευρά και να το δει κανείς
Αυτά
-
Το ποιος ηταν κ τι πρεσβευει/αντιπροσωπει το σχολιασα κ εγω. Δεν το διαβασες?
Απο κει και περα, το οτι εκεινος επελεξε να διατηρησει την ταχυτητα του οταν σας εφτασε κ να παραμεινει στην λωριδα που ηταν (η οποια ηταν παρεπιπτοντως η σωστη αφου ηταν αδεια η δεξια...) για μενα ειναι ο ορισμος της 'κινησης σε στοιχους'.
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Kίνηση σε στοίχους υπάρχει όταν ο κυκλοφοριακός φόρτος είναι αυξημένος, για διάβασε ακριβώς τί λεει ο ΚΟΚ
Γι αυτό κι αν δεις έναν να κατασκηνώσει με 50 στην αριστερή της Βουλιαγμένης θα τον κράξεις, και θα έχεις και δίκιοΓια διαβασε τον κ εσυ...ΠΟΥΘΕΝΑ σε ΟΛΟ το αρθρο για προσπεραση, κ ακομα ειδικοτερα σε ολοκληρη την παραγραφο για τους στοιχους, δεν αναφερει ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για κυκλοφοριακο φορτο κλπ.
...Θυμάμαι λάθος λοιπόν
Πιθανόν το μπερδεύω με την κίνηση στον αυτοκινητόδρομο που θα έπαιρνα όρκο ότι λέει για κίνηση σε στοίχους οταν έχει κυκλοφοριακό φόρτο.Εχεις δίκιο πάντως anyhow
Το εχεις μπερδεψει εδω:
Αυτο που λεει για κυκλοφοριακο φορτο (που ειναι στο αμεσως απο κατω εδαφιο) ειναι οτι αμα ο δρομος ειναι γεματος με αυτοκινητα και ολοι πανε με την ιδια ταχυτητα, δεν επιτρεπεται να αλλαζεις λωριδα παρα μονο για να στριψεις, κοινως να τρυπας την κινηση σαν να εισαι μηχανακι. Αυτο που λεμε κ εμεις κ η λογικη δηλαδη.
Εδω με μια παρατηρηση δικια μου ομως, 'γεματος' σημαινει ΓΕΜΑΤΟΣ, οχι να εχει 'γεμισει' η αριστερη απο 5 αυτοκινητα απλομενα σε 500 μετρα που πηγαινουν με την ιδια ταχυτητα με τους αλλους 5 σε 500 μετρα της μεσαιας, που θα επρεπε ολοι αυτοι να ειναι στην ιδια λωριδα. Θεωρω δηλαδη οτι μιλαμε για πραγματικο 'κυκλοφοριακο φορτο' δηλαδη ΚΙΝΗΣΗ, οχι αυτο που γινεται στον Κηφισο πχ να τσουλανε ολοι χαλαρα μεταξυ τους και απλωμενοι παντου...
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Σήμερα μπαίνοντας στην Πανεπιστημιούπολη, ακολουθώ αυτοκίνητο με Ν. Σταματάει στην πλατεία, σταματάω από πίσω σε σχετική απόσταση (αφού είχα δει το Ν), κάνει να ξεκινήσει, φεύγει πίσω και σταματάει πάνω μου παρά τα κορναρίσματά μου. Ξεκινάει και φεύγει σαν να μην έγινε τίποτα... Επιταχύνω και έρχομαι δίπλα, βλέπω νεαρή οδηγό και τη μητέρα της συνοδηγό, τους κάνω νόημα, με τα πολλά σταματάνε και ξεκινάει το πάρτυ...Κατεβαίνω να δω τη ζημιά, είχε κάνει μια μεγάλη γρατσουνιά στον προφυλακτήρα μου το δικό μου πλαίσιο πινακίδας, το οποίο πιέστηκε από το 'ακούμπημα'. Μέγεθος 2 cm επί το πλάτος της πινακίδας, στο οποίο έχει γδαρθεί/φύγει το χρώμα. Κατεβαίνει η μάνα και αρχίζει τα δικά της, άκουσα πολλά καλά:
- Το είχα ήδη
- Δεν είναι τίποτα, θα φύγει η γρατσουνιά (πως; αφού έφυγε το χρώμα!)
- Εκείνη δεν έχει ζημιά, άρα δε με ακούμπησε
- Το φαντάζομαι όλο αυτό γιατί θέλω να φτιάξω τον προφυλακτήρα μου
- Δεν τη σέβομαι, αν ήταν η μάνα μου δε θα της μιλούσα έτσι
- Έχει πένθος και την αναστατώνω
Έβγαλα το κινητό, σημείωσα την πινακίδα, αρνήθηκε να μου δώσει τα υπόλοιπα στοιχεία της και μόλις απείλησα ότι θα πάρω την αστυνομία, σηκώθηκαν και έφυγαν!
Εννοείται πως θα πάω να κάνω δήλωση το συντομότερο δυνατό, και ο μόνος λόγος που δεν κάλεσα αστυνομία για να το τραβήξω ακόμα παραπάνω το θέμα, είναι ότι ήμουν μέσα στην Πανεπιστημιούπολη και δεν θα έρχονταν.
Συμπεράσματα:
- Μόλις συμβεί οτιδήποτε, πρώτα βγάζουμε φωτογραφία με το κινητό το αυτοκίνητο του άλλου, πράγμα που δε σκέφτηκα εγώ...
- Αν είχε βγει και είχε ζητήσει συγγνώμη για το λάθος της κόρης της, θα την είχα αφήσει να φύγει.
- Φεύγοντας χωρίς να αφήσει τα στοιχεία της, σιγούρεψε ότι θα το κυνηγήσω...
Για να δούμε τι θα πει κι η Εθνική...
Βασικά το οτι το συμβάν έγινε μέσα στην πανεπιστημιούπολη δεν δημιουργεί πρόβλημα;;
-
Αυτά
Λοιπόν, φίλε, άκου για να καταλάβεις.
Είμαι ΑΝΕΡΓΟΣ και πέρνω 514 ευρώ από τον ΟΑΕΔ κάθε μήνα για να ζήσω εγώ, η οικογένεια μου και τα 2 παιδιά μου.
Δεν δουλεύω από τα Χριστούγεννα και ακομα ΔΕΝ έχω βρεί δουλειά.Λοιπόν, για μένα τα 10 λεπτά «ελεημοσύνης» είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ποσό για ενώς λεπτού καθάρισμα παρμπρίζ.
Αυτά είχα, αυτά μπορούσα να δώσω.ΔΕΝ έχεις κανένα δικαίωμα εσύ να κρίνεις και να θεωρείς ξεφτίλα την ελεημοσύνη των αλλωνών.
Ο καθένας κάνει ότι καλύτερο μπορεί με ότι διαθέτει.
Άντε γιατί το παραχέσ@αμε το θέμα. -
Εγώ πάλι αν ήμουν στην θέση σου δεν θα έδινα ούτε σεντ. Βέβαια μπορεί και να μη χρησιμοποιούσα καν αυτοκίνητο αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.
Ανεξαρτητα με το τι κάνω εγώ, τι εσύ και τι ο κάθε ένας, σου εύχομαι ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου να βρεις δουλεία όσο το δυνατόν πιο σύντομα.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Αυτά
Είμαι ΑΝΕΡΓΟΣ και πέρνω 514 ευρώ από τον ΟΑΕΔ κάθε μήνα για να ζήσω εγώ, η οικογένεια μου και τα 2 παιδιά μου.
Δεν δουλεύω από τα Χριστούγεννα και ακομα ΔΕΝ έχω βρεί δουλειά.Λοιπόν, για μένα τα 10 λεπτά «ελεημοσύνης» είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ποσό για ενώς λεπτού καθάρισμα παρμπρίζ.
Αυτά είχα, αυτά μπορούσα να δώσω.ΔΕΝ έχεις κανένα δικαίωμα εσύ να κρίνεις και να θεωρείς ξεφτίλα την ελεημοσύνη των αλλωνών.
Άντε γιατί το παραχέσ@αμε το θέμα.Θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω. Οτι έχει ο καθένας δίνει. Αν δεν έχει ή δεν θέλει δεν δίνει πολυ,απλά.
Και για το φίλο παραπάνω για τα 10 λεπτά.
Εκανα ένα απλό υπολογισμό.0.10 Χ 60 λεπτά = 6 ευρώ.
6 ευρώ Χ 8 ώρες λέμε τώρα= 48 ευρώ
48 ευρώ την μέρα ουσιαστικά Χ 7 μέρες που έχει η εβδομάδα = 336 ευρώ.
336 ευρώ Χ 4 βδομάδες = 1344 ευρώ μαύρα παντελώς.
Οχι και άσχημος μισθός νομίζω. -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Αυτά
Άντε γιατί το παραχέσ@αμε το θέμα.Θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω. Οτι έχει ο καθένας δίνει. Αν δεν έχει ή δεν θέλει δεν δίνει πολυ,απλά.
Και για το φίλο παραπάνω για τα 10 λεπτά.
Εκανα ένα απλό υπολογισμό.0.10 Χ 60 λεπτά = 6 ευρώ.
6 ευρώ Χ 8 ώρες λέμε τώρα= 48 ευρώ
48 ευρώ την μέρα ουσιαστικά Χ 7 μέρες που έχει η εβδομάδα = 336 ευρώ.
336 ευρώ Χ 4 βδομάδες = 1344 ευρώ μαύρα παντελώς.
Οχι και άσχημος μισθός νομίζω.Τί ήμουν που έφαγα τα χρόνια μου να σπουδάσω πληροφορική! Νά τα λεφτά ρεεεε... λίγο φούμο θα ρίξω στη μούρη, και θα βγώ στα φανάρια να καθαρίζω τζάμια!
Ή μήπως να το κάνω 2η δουλειά; Κάτι σαν part time να πούμε
Πάντος...πραγματικά ρε παιδιά... πολύ μεγάλο θέμα δεν έγινε; Εγώ θα συμφωνήσω με αυτούς που λένε πως ότι έχει ο καθένας δίνει... εγώ αν μου το κάνουν με το ζόρι ΔΕΝ δίνω... διαφορετικά ας βάλουν και ένα ταμπελάκι με την τιμή και ας κόψουν και απόδειξη!
Α! και μην ξεχάσω... καλά κουράγια φίλε dpolal ... σου εύχομαι να βρείς κάτι γρήγορα -
Πάντως μια φορά που μου καθάρισε το παρπρίζ με το ζόρι μια κοπέλα σ' ένα φανάρι, άναψε πράσινο και δεν πρόλαβε καν να ζητήσει λεφτά
Φυσικά το καθάρισμα ήταν για τον πέο και μου άφησε γραμμές βρωμιάς, οπότε ανέλαβαν οι υαλοκαθαριστήρες.
Πάντως όταν βλέπω μικρά παιδάκια δεν δίνω ούτε με σφαίρες (εκτός αν με απειλήσουν με όπλο). Αυτό έλλειπε να συντηρούμε τους χαραμοφάϊδες βάρβαρους γονείς τους που τα στέλνουν από 5 χρονών στην 'δουλειά'. -
Ο χρήστης skous έγραψε:
μπλα μπλα μπλα
Βασικά το οτι το συμβάν έγινε μέσα στην πανεπιστημιούπολη δεν δημιουργεί πρόβλημα;;
Δε νομίζω. Το μόνο θέμα είναι ότι ΑΝ επέλεγα να καλέσω την αστυνομία, δε θα ερχόταν. Αλλά ως προς την ασφάλεια είναι το ίδιο.
Σήμερα έκανα τη δήλωσή μου, το είδε πραγματογνώμονας ('βάψιμο προφυλακτήρα') και περιμένω αντίδραση!
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............